Idag var det första dagen i skolan och jag har börjat 2:an ny på gymnasiet. Som ni vet så hade jag ju migrän igår så jag visste inte ens om jag skulle gå till skolan idag men jag var bättre imorse så jag gick idag. Vi har även fått vårar schema nu och det suger!!!!!!! Asså vi har en håltimma på 4 timmar fattar ni asså.... usch

Men något roligt idag var att jag och min kompis Tilda gick och fika på Condeco idag efter vi hade slutat. Det var så mysigt! Vi har ju inte träffats på så länge eftersom jag vart utomlands men det var så mysigt iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Assåååå..... får panik!! Imorgon är det skola och jag har blivit sjuk eller jag vet inte ens vad jag är. När jag kom hem från min kille så fick jag typ ett migränanfall. Allt bara snurra och jag kunde inte ens stå upp det var så läskigt. Usch nu är det lite bättre men det snurrar fortfarande.

Jag vill till skolan imorgon eftersom det är första dagen så jag hoppas det blir bättre. Fy vill inte att det ska vara så här det är ju inte direkt den bästa starten på skolan men men :/

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta var denna sommaren när jag var i Frankrike. Så mysigt asså!

Likes

Comments

Idag är det fredag och det är så skönt asså! Jag slutar jobba idag vilket är så härligt. Idag har jag inga stora planer utan jag ska bara var med mig pojkvän fredag till söndag för på måndag börjar skolan... mindre kul men men jag får iallafall vara med personen jag gillar mest så det känns ju skönt!

Just nu är det iallafall lite sol ute men det står att det ska regna idag. Man märker verkligen att sommaren är slut för vädret är ju inte det finaste om man kan säga så haha. Jag hoppas ni har en trevlig fredag!

Likes

Comments

Jag har börjat köra på en väldigt neutral sminkning nu för tiden. Förut använde jag lösögonfransar och väldigt mycket smink, men nu när jag har varit utomlands i 1 månad så har jag vant mig med att se naturlig ut så det är vad jag gör nu.

Däremot tycker jag det är väldigt kul och sminka mig och leka med olika färger till min ögonskugga men jag tycker nästan jag är finare med mindre smink. Det kan jag ju säga att jag inte gjorde förut vilket är väldigt tråkigt för man ska ju tycka om sig själv hur man än ser ut liksom.

Likes

Comments