Höst höst höst. Jadu vad tycker jag om hösten. Asså ärligt så tycker jag hösten är väldigt fin när löven blir röda men nu kommer det där menet. Jag hatar när det regnar och är svin kallt. Det är ju oftast så hösten ser ut här i Sverige. Men nu taggar jag inför vinter haha. Jag lyssnar på jullåtar och vill ha julafton. Ja asså jag älskar julen sååå mycket. Det bästa är nog att ta fram alla julsaker och sätta upp granen. Fy fan vad jag älskar det! Är det bara jag som är taggad eller haha?

Likes

Comments

Gud vad längesen jag bloggade. Jag har nog inte bloggat sedan i somras. Vad har hänt i mitt liv kanske ni undrar haha. Jo jag har börjat första året på gymnasiet. Jag går stylist på drottning blankas gymnasieskola i Göteborg. Jag tycker min linje är väldigt rolig när vi har våra hantverkslektioner. På hantverkslektionerna har vi smink, hår och naglar. På bloggen kommer jag då lägga upp mycket bilder från lektionerna och även skiva vad jag har lärt mig. Jag hopas att ni vill följa min blogg på nytt eller vad man nu ska säga haha. Ni får ha det så bra! <3

Likes

Comments

​De här är min jordgubb och blåbärs smoothie som jag och min kusin Emma gjorde. Det vi hade i var 

- Jordgubbar

- Blåbär

- Yoghurt

- Mjölk

- Socker

De här är en jättelätt och jättegod smoothie. Man blir även ganska mätt och de mättar sötsuget.

Likes

Comments

Jag har införskaffat mig en ny concealer och en ny parfym. Båda är faktist från H&M och ärligt så tycker jag inte att sminket där ifrån är så bra men jag har hört så mycket att concealern är jätte bra och jag behövde en ny så jag tänkt liksom varför inte testa. Jag tycker faktist att den är jättebra hittills. Jag tror att den kostade 69:90kr och de är ju ett jätte bra pris. Så den kan jag faktist tipsa!

Sedan behövde jag en parfym och jag vill inte lägga just nu mycket pengar på en dyr parfym utan jag tänkte att jag måste tänka lite på min budget. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att H&M:s parfym have fun luktar jättegott! Den håller också relativt länge vilket alltid är ett +. Den kostar bara 40kr det är hur billigt som helst. Den kan jag också tipsa.

Likes

Comments

Jag hade aldrig smakat sushi förut och jag kan säga att jag tyckte att den med lax och avokado var jätte goda. Jag tyckte dom var så goda asså! Jag tyckte däremot inte dom andra var så goda dom hade en konstig smak och de smakade typ sjögräs vilket jag absolut inte gillar. Nästa gång jag äter sushi kommer jag beställa bara lax och avokado.

Likes

Comments

De har kan nog vara en av mina favorit drycker nu asså! Jag tycker verkligen att den smakar så gott! De smakar typ sommar haha Ne men när jag säger att den smakar sommar så fattar ni eller?;) I alla fall så tycker jag även att den ser väldig somrig ut. Den är liksom en röd/rosa färg och de gör även att man vill dricka den.

Likes

Comments

De här är från min skolavslutning i 9:an. Jag hade skolavslutning den 10 juni och det var verkligen så skönt att sluta. Äntligen säger jag bara! Jag behöver aldrig mer gå tillbaka dit eftersom jag börjar gymnasiet efter sommarlovet. Jag kommer få reda på vilket gymnasium jag har kommit in på den 28 juni. Jag är ganska nervös om jag ska vara ärlig men aa de fixar sig. Men nu ska jag inte tänka så mycket på skolan eftersom jag har sommarlov.

Jag var verkligen så skoltrött så det känns så skönt att sluta. Jag har faktiskt inte jätte mycket planerat i sommar förutom Danmark och Grekland. Just nu är min kusin Emma hemma hos mig för hon aka följa med oss till Danmark och då så ska hon vara här tills vi åker. Jag är verkligen så taggad på att ha sommarlov nu asså!

Likes

Comments

Hej alla! Det var ett tag sedan kan man säga. Jag har inte bloggat på en månad ungefär och det är av massa olika anledningar men en av dom största är för att jag inte har haft lusten att blogga. Jag har även haft väldigt mycket i skolan. Jag gick ut 9:an för en vecka sedan och då har de vart väldigt mycket med skolan eftersom slutbetygen skulle sättas. Jag har liksom inte orkat ta massa foton och skriva texter och då drabbas faktiskt bloggen av det tyvärr.

Men nu har jag fått sommarlov och då har jag mer tid att blogga och ta bilder så då kan jag uppdatera mer. Så nu ska jag börja blogga igen och så får jag se om lusten sitter kvar. Bloggen blir ju självklar inte lika bra när man inte mår så bra och har väldigt mycket i skolan. Men nu har jag som sagt sommarlov och då fortsätter mitt bloggliv haha. Nej men ja hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg trots mitt uppehåll.

Likes

Comments