•Vad heter du? = Linnéa Nilsson


•Singel eller upptagen? = Upptagen 


• Skostorlek? = 38/39

•Bästa vänner? = Tilda, Mikaela, Mimmi, Nathalie, Mickaela

• Saker du stör dig på? = Allt typ haha

• Vem krama du senast? = Min mamma

• Hur mår du just nu? = Just nu mår jag helt okej

• Blir du lätt arg? = JAAA HAHA

• Litar du lätt på folk? = ja/nej jag vet inte riktigt

• vad heter din skola? = Drottning Blankas Gymnasieskola i Göteborg

• Vilken linje går du? = Hår och Makeup stylist

• Kär? = Ja

• Vad heter du i andranamn? = Christina

• Har du några piercingar? = Ja i öronen och naveln

Om ni vill ha mera frågor så får ni gärna gilla så jag vet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla läsare om det finns några kvar ;) Jag har varit borta från bloggen HUR LÄNGE SOM HELST!! Jag har faktist testat att blogga ifrån Devote men jag känner att jag förstår mig på denna portalen mer så det är här jag vill blogga. Jag hade tänkt blogga igen för jag saknar det verkligen. Jag har haft ett sug för att sätta mig och blogga men har inte riktigt orkat att ta tag i det.

Nu börjar det igen och jag är verkligen så taggad. Jag har så mycket kul framöver som kommer hände speciellt till sommaren, men det tänkte jag ta upp i ett annat inlägg. Jag kommer iallafall börja igen och jag hoppas ni är lika taggade som jag är och så blir jag jätteglad om ni vill följa mig här på bloggen!

Likes

Comments

Höst höst höst. Jadu vad tycker jag om hösten. Asså ärligt så tycker jag hösten är väldigt fin när löven blir röda men nu kommer det där menet. Jag hatar när det regnar och är svin kallt. Det är ju oftast så hösten ser ut här i Sverige. Men nu taggar jag inför vinter haha. Jag lyssnar på jullåtar och vill ha julafton. Ja asså jag älskar julen sååå mycket. Det bästa är nog att ta fram alla julsaker och sätta upp granen. Fy fan vad jag älskar det! Är det bara jag som är taggad eller haha?

Likes

Comments

Gud vad längesen jag bloggade. Jag har nog inte bloggat sedan i somras. Vad har hänt i mitt liv kanske ni undrar haha. Jo jag har börjat första året på gymnasiet. Jag går stylist på drottning blankas gymnasieskola i Göteborg. Jag tycker min linje är väldigt rolig när vi har våra hantverkslektioner. På hantverkslektionerna har vi smink, hår och naglar. På bloggen kommer jag då lägga upp mycket bilder från lektionerna och även skiva vad jag har lärt mig. Jag hopas att ni vill följa min blogg på nytt eller vad man nu ska säga haha. Ni får ha det så bra! <3

Likes

Comments

​De här är min jordgubb och blåbärs smoothie som jag och min kusin Emma gjorde. Det vi hade i var 

- Jordgubbar

- Blåbär

- Yoghurt

- Mjölk

- Socker

De här är en jättelätt och jättegod smoothie. Man blir även ganska mätt och de mättar sötsuget.

Likes

Comments

Jag har införskaffat mig en ny concealer och en ny parfym. Båda är faktist från H&M och ärligt så tycker jag inte att sminket där ifrån är så bra men jag har hört så mycket att concealern är jätte bra och jag behövde en ny så jag tänkt liksom varför inte testa. Jag tycker faktist att den är jättebra hittills. Jag tror att den kostade 69:90kr och de är ju ett jätte bra pris. Så den kan jag faktist tipsa!

Sedan behövde jag en parfym och jag vill inte lägga just nu mycket pengar på en dyr parfym utan jag tänkte att jag måste tänka lite på min budget. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att H&M:s parfym have fun luktar jättegott! Den håller också relativt länge vilket alltid är ett +. Den kostar bara 40kr det är hur billigt som helst. Den kan jag också tipsa.

Likes

Comments

Jag hade aldrig smakat sushi förut och jag kan säga att jag tyckte att den med lax och avokado var jätte goda. Jag tyckte dom var så goda asså! Jag tyckte däremot inte dom andra var så goda dom hade en konstig smak och de smakade typ sjögräs vilket jag absolut inte gillar. Nästa gång jag äter sushi kommer jag beställa bara lax och avokado.

Likes

Comments

De har kan nog vara en av mina favorit drycker nu asså! Jag tycker verkligen att den smakar så gott! De smakar typ sommar haha Ne men när jag säger att den smakar sommar så fattar ni eller?;) I alla fall så tycker jag även att den ser väldig somrig ut. Den är liksom en röd/rosa färg och de gör även att man vill dricka den.

Likes

Comments