Header

HALLÅ JA!!  varit dålig på att blogga hehe.  men men nu  är vi i itallien och har varit här i en vecka o en dag,  säger bara vilket land vilka människor  vilken stad  helt underbart. Första dagarna var lite manjana manjana, besöket  praktiken  och det var bra ställe och bra folk.


efter ett par dagars ledighet så drog allvaret igång  och jag tycker de var fantastiskt. jag kommer jätte bra överens med alla kolleger trots språket   bristen.  här händer inte allt för mycket  då  jag jobbar på bibliotek, men de är helt ok. då jag inte e här för arbetet i sig utan  få kunskap  om kultur, samhälle människor, och språk  osv.  och jag tycker de funkar jätte bra jag gör de jag kan och de jag blir tillsagd att göra , och sedan är det mycket pratat om allt möjlig och jag älskar det.

Nu är det fredag  så de blir bara chil hela dagen då vi ska till Venedig   på lördag morgon. Den helgen blir bara ta de lungt hitta på nått kanse   träffa lite vänner jag har skaffat mig. Sen börjar allvaret igen på tisdag.    ha de bäst så länge!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjennnaa! hoppas allt är bra med folket. sista veckan har vi haft en massa grupp övningar och föreläsningar dessutom, lite studie besök, det har varit väldigt givande och lärorikt.

Det har gått ut mycket på att se vad vi är för individer och hur vi kan samarbeta som bäst, o lära känna varandra lite mer. Jag tycker att jag har fått ut ganska mycket av själv övningarna och föreläsningarna men studie besöken har varit Mindre bra enligt mig Hehe. men får göra de oavsett trots de suger.

Vi har även skrivit ett personligt brev och cv, även tre förslag på vad jag vill jobba med i Italien.Och skickat de till dom som sköter allt där nere. jag tyckete de var rätt kul att göra de men fett bull att göra de på engelska men är ju tvungen Haha. under veckan så skypade vi med några som är ansvariga där som grupp sen hade vi personliga samtal och de tyckete jag var ganska kul. kommer blogga mer i framtiden men tills nästs gång ha de bäst !!

Likes

Comments

Furuboda Folkhögskola ligger i Malmö och det är där jag valt att plugga upp min matte samt att dom jobbar jätte mycket med studiemotivation, kan verkligen säga nu att jag inte ångrar mig för fem öre. Dom hade ett projekt som innefattar att man åker till Italien och jobbar, jag anmälde mig självklart till detta. Att denna dom kan ge mig denna möjligheten att åka till Italien och jobba och ge mig nya upplevelser i livet och erfarenheter.

Vi är en grupp som ska åka tillsammans till Italien.

Inför denna resan så går vi på föreläsningar och lektioner med massa lärorika och givande information. Vi lär oss även att skriva CV och om jobb samt om arbetsmarknaden och lite annat smått igott. Jag trivs väldigt bra i min grupp och tycker att lärarna är väldigt inspirerande dom är inte så långtråkiga som dom flesta brukar vara.

Kommer att uppdatera mer senare, detta är helt nytt för mig så kanske inte jätte bra men det duger för mig.
Peace and LoveLikes

Comments