Ja det var i tisdags som jag fick åka in till vårdcentralen igen för att kolla upp varför jag hade fått mer ont i magen. De sa att det inte var blindtarmen det kunde va men inte som de märkte men jag misstänker fortfarande det. Jag skulle bara stå ut med smärtan till det går över men en så länge har det bara blivit värre😨

Men jag få strunta i det, träna och så vidare som vanligt men nu få jag skärpa mig. Jag måste börja träna mer så om ni har något bra exempel kommentera.

Att vara tränare vill jag bara lägga till att det är jättekul än av de bästa sakerna jag vet🏸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En god nyhet är att jag i helgen kom två i singel och är jätteglad men nu imon är det bara att tänka i skolan😳

Jag haft en bra helg hoppas du också har haft det!!

Likes

Comments

Jag har gjort en dålig uppdatering nu men skolan är igång men visst et ska inte hindra mig och det jag älskar. Det är att spela badminton och blogga. Det händer vissa saker för vissa personer som inte borde hända men du ska strunta i det och inte ta år dig. Det är bättre att göra det du gillar istället.

Likes

Comments

Jag gick hem från skolan idag för jag hade sånna hemska kramper i magen men hem vila lite och ta en Ipren så har man inte lika ont längre men frysa gör man fortfarande.

Men tävling i helgen på födelsedagen blir hur jag än mår
🏆🏸

Hoppas ni mår bra så uppdaterat jag snart igen
🎉

Outfit igår vad denna o jag är käär i den😍

Ett par enkla vita jeans från Cubus, skjorta från Cubus och en sjal
👸🏼

Likes

Comments

Hhh... vet inte hur jag ska börja denna inlägget för en gångs skull.
Jag är så trött på att folk är så oförskämda och så elaka mot folk. Att hugga ihjäl någon, mobba någon, dränka, skrika eller knuffas vad är meningen med det?
Det är något som jag alltid har undrat över och vad man får ut av det själv?!
Jag vet hur det känns vissa saker och det känn förjävligt
😔

Varför slutat man bara inte med det man gör så hade allt varit bra här i världen. Jag har fått kommentarer att jag skriver bra men allt kommer bara från hjärtat så tänk över vad ni gör
🌸

Likes

Comments

Jaa!! Nu äntligen har tävlingarna börjat och det börjat bra så då är det spel imorgon också. Inte alls haft paus idag utan det har varigt från hall o till en annan och så vidare.

Ha det bra!

Likes

Comments

Oh vad härligt att få komma ut på crossbanan efter några år. Jag insåg just hur mycket saknar cross men jag valde att sluta på det och nu satsar jag för badminton istället, men helt ärligt jag hade inte haft något emot att åka dit oftare så vem vet det kanske blir någon gång fram över!!

Jag o pappa åkte ut till golfbanan men vi stod bara på ranchen o spelade lite för skoj. Jätte kul var det så nu ska jag fortsätta mysa framför datan ha det bra!!

Likes

Comments