Mitt mål för sommaren var att bada i solnedgången och det är gjort!! Denna sommaren har jag på känn att det kommer bli en bra sommar!!

Från förra sommaren som hände en massa saker så håller jag verkligen tummarna att detta kommer bli en bra sommar!

Jaja imorgon så är det midsommar och gissa vem som valde att träna istället för att åka till Skåne idag?! Jo jag så jag och familjen åker till Skåne imorgon klockan tidigt på morgonen till Skåne
😂👌🏼👌🏼 det blir BonBon-landet och sen efter Liseberg!!😃😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Varför ska man ha kroppskomplex när man vara ska vara lycklig o tycka om sig själv?! Varför hata som tar all tid när man kan älska och vara stolt istället!! Det är något jag försöker lära mig vilket faktiskt går ganska bra!

Du är fin glöm inte det!!
😍

Likes

Comments

Jajamen! Nu har jag äntligen sommarlov!! Såååå som jag har längtat på skrivit och tjatat om det och jag kan inte fatta!! Jag kan inte fatta att det var typ två och ett halvt år sen jag sa att jag var äldst på skolan nöt jag gick i sexan! Men nu?! Nu efter lovet går jag herregud i NIAN!! Äldst på skolan igen asså så overkligt vad dagarna går fort! Och jag mår bra! Denna tiden är den bästa utan tvekan! Älskar nästan allt och nästan alla!

Likes

Comments

Varför kan man inte sluta skolan för nån dag sen istället?! Det ända vi gör är att kolla på filmer, lite långtråkigt faktiskt men ska inte klaga. Om två dagar slutar jag. ÄNTLIGEN ÄLDST PÅ SKOLAN SNQRT IGEN!!

Sommarjobb då? Har jag det? Svar nej! Jag ville för sista sommaren ta det lugnt innan nästa år då jag kanske söker men jag ska ändå tävla och på träningsläger så de är lugnt.

XOXO

Likes

Comments

Jajamen nu sitter jag här i sängen klockan 08.25 med datorn framför ansiktet som vanligt. Jag själv känner att jag inte kan ha bestämda dagar för det blir aldrig uppladdningar ändå. Så jag får påminna er ibland på instagram där jag heter Bylinn så in o följ.Ha det bra XOXO

Likes

Comments

Ennu några bilder och nu är det sista hela veckan i skolan!! Nästa vecka är jag ledig måndag och även tisdag, veckan efter det så slutar jag på torsdagen😁😁😁 glad här!

Likes

Comments

Efter en bit cykeltur så blev det några bilder ändå!!

Likes

Comments

Den mentala träningen var behövlig, man fick veta hur man skulle lugna sig och vad man ska göra för att koncentrera sig. Det är inte bara att ta djupa andetag för man måste tänka vad det värsta som kan hända är och sen sätta ribban att men de kommer inte hända och andas, tänka vad det är man ska försöka med, inte att jag MÅSTE eller SKA utan att jag ska försöka o göra mitt bästa.

Massa sånt och det var jättebra att få lära sig!

Likes

Comments

På fredagen var det fullt upp när jag kom hem från skolan. Jag fick en kvart på mig att packa klart och göra mig klar till att sätta mig i bilen för att köra till Hässleholm.

Jag var ju tvungen att äta någonting så när jag var i skolan så ringde jag mamma och frågade om hon kunde göra något som är enkelt och vad alla säger gott också. Det alla säger stämmer, det var jättegott.

Två bananer och en msk kakao med lite valfri vätska i, mixa ihop och ställ in i frysen till det stelnat
👌🏼👌🏼.

Som lite topping på denna goda hemgjorda frozen yoghurten så kan man smälta en msk kokosolja och en msk kakao. Man kan toppa detta antingen innan man ställer in frozen yoghurten i frysen eller efter det beror på om man vill ha det stelnat.

Jag har hjälp till att flytta massa sängar, kartonger, tavlor, madrasser, allt möjligt eftersom min mormor flyttar. Jaja motion får man iaf!


Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan hejsan på dig😁

Jag fick en notis från Facebook där det stod att en person hade skrivit grattis på namnsdagen jag tänkte tack men är det idag jag har namnsdag?
😂

Jag blir jätteglad över att folk bryr sig och tänker på mig när man har namnsdag eller fyller år det gläder mig. Men just när någon har namnsdag så har inte jag någon aning om det för sånt håller inte jag koll på. Borde man göra det?

Där med kommer jag avsluta mitt inlägg här och jag vet att jag på lördagar aldrig kommer lägga ut något för det ska vara söndagar och onsdagar. Från och med nu ska jag hålla mig till det!

Ha det bra

Likes

Comments