View tracker

Glad 3:E plats i både mixed och dubbel. Singel gick också bra men konditionen brister lite men man får väl ta tag i livet och försöka jobba upp det. Nu är jag Sven anmäld till lägret i sommar, Yonex Camp.
Glad för sällskapet tack!🏸👌🏼

Nu är det bara två veckor till jullovet, som jag längtar.

Dålig uppdatering har det varit på ett tag men jag har ingen inspiration längre.
Jag har även haft mycket annat att tänka på som jag inte kommer ta upp denna gången tyvärr.

Har det så bra och glöm ALDRIG att du är fin så som du är och stå upp för dig själv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Du är fin precis som du är glöm aldrig det.


I helgen är det äntligen något som jag har längtat efter, TÄVLING!! Jag är så glad över det. Hoppas det går bra så uppdaterar jag er snart igen.

Har fått en hel del godis från Tokige Ture som jag har praoat denna veckan. Och för er som inte vet vad det betyder så är det att man får välja ett jobb som man jobbar på i en vecka eller för vissa någon dag eller två veckor, det är olika men jag gjorde i en vecka. Det har varit jätte kul faktiskt, roligare än jag trodde.

Ha det bra så hörs vi
😚

Likes

Comments

View tracker

Man få gråta, man få skratta man få må dåligt.

Man få må skit men tillslut så måste man ta beslut att antingen fortsätter man må dåligt och missa massa tid som man kan skratta och ha kul istället. Eller så försöker man lägga allt bakom sig visst det är svårt men man kan klara det. Man kan prata om det som har hänt om något har hänt men inte för ofta för då mår man bara dåligt.

Jag hoppas att ni fick inspiration om att man få må dåligt men det är alltid kul att se ett leende
😀😀

Likes

Comments

Jag har tyvärr inga bilder från helgen då jag var på tävling🏸🏸 men jag kom trea i singel så de var väl bra men nu ska jag vila min fot för den ee inte jättebra nu, haha😂 hoppas ni mår bra för det gör jag😚

Likes

Comments

Ja jag vet att jag står konstigt med benen men jag övar faktiskt bort det nu😂🏸 badminton är livet.

Vad har man vänner till? Varför är de så snälla?

Man har vänner för att stötta varandra så ta hand om varandra och varför mobba? Hjälp varandra och sprit kärlek ist!

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan och en veckas ledighet har varit behövligt men nu börjar det bli lite segt. I onsdags var jag och min mamma + min syster i Växjö.👛jättemysigt och det måste vi göra om.

Det ska bli skönt att få rutinerna igång igen men samtidigt att leva såhär utan skola hade också varit ganska skönt
😂 aja hoppas du mår bra!!

Likes

Comments

Nu till slut efter ett bra tag har jag fixat mina naglar. Jag är riktigt nöjd men hade inte tänkt mig att jag skulle springa ut från byggnaden och stå i t-shirt och vänta på att brandkåren skulle komma och att allt var klart. Det tig som tur var knappt en halvtimme så jag fick gå in igen med mina kladdiga naglar för att få fortsätta.

Även ett par stulna skor idag. De som var mina favoriter och billiga var de inte heller dock fick jag de i födelsedagspresent vilket inte alls var länge sen.

Likes

Comments

Det blev två priset för denna tävlingen och jag är jätteglad🏆 tyvärr vet jag inte när nästa tävling blir förutom Eksjö DM😁 nu sitter jag här och har ont i magen på grund av blindtarmen som fortfarande inte är bra, ryggen och foten som för ont. Jag och mina skador vet ni😂

Likes

Comments

Ja det var i tisdags som jag fick åka in till vårdcentralen igen för att kolla upp varför jag hade fått mer ont i magen. De sa att det inte var blindtarmen det kunde va men inte som de märkte men jag misstänker fortfarande det. Jag skulle bara stå ut med smärtan till det går över men en så länge har det bara blivit värre😨

Men jag få strunta i det, träna och så vidare som vanligt men nu få jag skärpa mig. Jag måste börja träna mer så om ni har något bra exempel kommentera.

Att vara tränare vill jag bara lägga till att det är jättekul än av de bästa sakerna jag vet🏸

Likes

Comments