Haha efter många om och men, gå av bussen på grund av anledningar och så vidare så kom vi till stan😂 Gick till ett väldigt nyttigt (eller inte) ställe och åt mat. Det ända jag köpte i stan var en Concealer från Nyx☺️ Men jag känner att nu vill jag spara pengar till annat!!

Har även tränat idag och nu mot duschen
😜

XOXO!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haha jag kände att det tar så lång tid mellan gångerna som jag uppdatera bloggen men jag håller på att fota till bloggen men kameran vill ju ibland inte det jag vill vilket kan göra att allt går snett😂

Träningen idag blev inte så mycket eftersom jag fick träna själv hemma för det blev inställt men springa i spåret några varv, 15 armhävningar har och 10 sit ups!
😜

Stolt här! Studiedag på Tisdag äntligen så skönt haha.


Likes

Comments

Jag sitter här nu nerdrypt i min säng och tänker faktiskt på hur våren äntligen är kommen. En massa fina bilder, vårjacka och vårkläder, nya snygga skor men bäst av allt, att solen är här och lyser. Man får en så mysig vårkänsla eller är det bara jag?😃

Men det finns ju då negativa saker också och det är alla prov och läxor man ska kunna på två dagar. Det är lika tråkigt som det låter haha. Men man får tänka bort det negativa som är typ allt och försöka tänka på det positiva vilket är att tävlingar fortfarande håller på och några är inplanerade som nästa helg då jag ska till Hässleholm. Det är ändå inte så himla långt kvar till påsken och då kommer "påskharen" med ett fint och intressant ägg som jag inte tacka nej till.Jag sitter även och längtar till ikväll då jag inte har gjort det på hela veckan tyvärr men idag är det dags igen och jag hoppas det kommer gå. 😁

Jag har hade en grym helg förra helgen men nu helt plötsligt så var det torsdag. Det känns verkligen som att detta kommer låta klyschigt men allvarligt det är sant att det känns som att det är måndag och helt plötsligt är det fredag. Veckan går såå fort nu!! (Vilket kan vara bra om man tänker så)


XOXO!!

Likes

Comments

Seriespelan gick ganska bra tycker jag. Bättre än förväntat iaf och det blev oavgjort! Själv spelade jag en dubbel och en singel, jag förlorade båda men jag tyck te ändå att jag spelade riktigt bra och för att skryta lite så sa även andra det också haha :)

Nästa Hässleholm!! Längtar redan dit!
XOXO!!!

Likes

Comments

För dig som inte är så intresserad av badminton eller inte kan så mycket så kommer du nog fatta att jag är såå glad över att JAG får chansen att få spela i serielaget, och nu har blivit uttagen!!!
Jag bl.a har blivit uttagen att få representera Småland i Svenska Cupen som är i Uppsala!
😀 Jag är så glad över det och satt i min soffa (haha säng egentligen) och såg detta, tänkte direkt att jag ska med men efter en stund så började jag tänka lite till om, om jag verkligen var värd det!

Mitt beslut jag kom fram till var att det är klart jag är värd det eftersom jag har kämpat så mycket, psykiskt och fysiskt och det är detta jag vill så är det klart att jag är värd det! Och det finns ju en anledning till att jag blev uttagen. Varför? Jo för det är jag värd!!

Jag tror att det kommer bli jättekul och fram för allt spännande men nu ska jag inte tänka så mycket på det för just nu ska jag bara tänka så mycket jag kan om imorgon
😊det är en stor dag med mycket händelse i!!

#badmintonforlife

Tänk på dig själv som en bra person och att du också är värd saker och ting!! Unna dig något du också!! Gör det DU älskar!!

😜

XOXO

Likes

Comments

Badminton är mitt liv!
Vännerna är mitt liv!!
Och så klart är min familj mitt liv!

Stöttning av alla är värt så så mycket!!

Glöm inte att du är så fin för den du är!

Nu vet jag i alla fall att jag ska tävla denna helgen!! Eller Aa tävla o tävla det är seriespel som jag ska spela singel!! i. Kämpigt kommer det bli men på kvällen får jag gotta mig så mycket jag vill och bara ha det mysigt med min käre morfar som fyllt 80 år🎉🎉

Xoxo!!

Likes

Comments

Helgens tävling är avslutad och bra tyckte jag väl att man spelade men bollarna var lite för snabba så man sköt ut en del men man ska inte tänka på poängen utan hur bra man spelade. Jag hade det jättebra, fick träffa bra vänner, komma etta, hänga med en snäll och trevlig familj som var min dubbelspelares familj. Allt var jättebra och att komma etta i dubbel var ju ett stort plus också. :)Och när man är på väg hem från tävlingen är det så klart snöstorm så istället för typ två timmar hem gick det väl tre timmar hem. Eller ja det kändes som det men det var väl behövligt för vi kunde planera träningar framåt. Nu är det ennu kallare än förut tyvärr och användning av mina nya jackor får nog kanske vänta ett litet tag till eller vad tycker du?! haha. Aja ska vila min rygg nu så hoppas du har haft en bra helg så uppdatera jag om två dagar igen!


HA DET BRA!!


XOXO<33

Likes

Comments

JAAAA nu är badmintonen fullbokad igen och jag har blivit taggad att träna igen. Det behövdes verkligen men nu sitter jag här i bilen på väg till en tävling. Nae jag tävlar intet just ikväll som du kanske förstord men imorgon klockan halv nio i Mörrum. Jag är ganska taggad på att träffa vänner och tävla igen vilket inte var så länge sen jag gjorde men ändå det känns som det.

Glöm inte att du är fin som du är!!

Nehe nu får jag väl pigga lite till musiken och en svenska redovisning. TJOHOO haha eller inte.

Likes

Comments

Nej, jag har klarat MIT undan att vara sjuk me nu!! när det skulle hända en jötterolig sak i helgen så är det ju så klart att jag ska ha 39,4 graders feber på fredagskvällen, lördagen 38,6 och nu på söndagen 38. Så nu efter tre dagar orkar jag ställa mig upp ut sängen och duscha en behövlig dusch.

Men vad är planerna för sportlovet då? Ee jo Ullared nästa helg typ det är planen en så länge
😂
Men jag är glad över att man bara kan ta det lugnt och ha sportlov med sovmorgon!

Nu ska jag fortsätta kolla på massa klipp på youtube hoppas du har haft en bra helg och inte blivit smittad av alla sjuka personer
😊

Likes

Comments

Smart som jag är så 10 minuter efter att man har fått sitt rack nysträngat så tänker man ju att man ska vara försiktig men naej inte jag😂
Jag tar sönder mitt tack efter 10 minuter. Jag fick åka hem efter träningen och sätta den på min hylla dör mina priser och söndriga rack står på
😂känner mig inte jätteglad faktiskt men aja nya rack är på beställningen.

Idag är inte sista dagen men imorgon där emot!! Sista skoldagarna och sen är det sportlooov!!!🎉guu vad jag behöver sportlovet! Jag tror inte det bara är jag som vill ha det just nu! Ha det bra!

Likes

Comments