Igår kära ni så gick jag inte i skolan för att vi var vid Ottenby. Inte jättekul för mig som varit dör och redan kan allt där men jaja kul att få bara ned klassen iaf.

Det bästa på hela dagen var ju pauserna så man fick äta
😂😂även när man fick gå i alla 100 trappor som vi sprang i också på väg upp till fyren Långe Jan.

Även 1 år som tränare nu!!! Hur fantastiskt har inte detta varit?!! Jo jättebra! Det har varit så kul men nu tar jag sommarlov från det och ger järnet för träning och skolan!🏸😆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haha asså denna tävlingen kunde inte varit bättre än vad den var. Coachingen var såå bra, att ha energi att spela😂, det var jättekul att veta hur bra man verkligen kan spela, vara nöjd över allt nej detta var en såå bra tävling då man dessutom tävlar som lag också. Visst vissa matcher kunde man i perioder förbättra men jag är ändå nöjd. Nu går jag runt med att jag knappt kan röra mig för all träningsverk man det är det helt klart värt.

Detta hoppas jag blir om igen!

Likes

Comments

Snö, snö och ennu mer snö. Vad hände med våren?! Alltså verkligen, jag menar det nu. Jag vill ha vår. Det är iskallt och jag har fått plocka fram vinterjackan igen😧
Inte kul men istället för att ligga hemma och fundera över detta kan man göra nåt kul. Jag själv har träffat vänner, träffat en del av släkten, letat påskägg och glad påsk i efterskott kanske man borde säga till er!

I påskägget (okej det låg inte i men utanför) så var det MARMORBÄDDSET! Hur lycklig blir man inte då?!

Jag bjudet även på en bild på mig när jag har gymmat😂

Likes

Comments

Usch säger jag bara😂sitter med en filt just nu och mjukiskläder med uppätna chips.

Vädret idag var bra i stundvis men just när man själv visar sit ute börjar det hagla rihjält. Där står jag med cykeln och solglasögon
😎KUL eller inte. Aja jag gjorde goda gärningar samt att man fick motion också för att cykla i två timmar är inte dåligt🤗

Men snälla hjälp mig att hålla tummarna på bättre väder!

Ha det bra!
XOXO

Likes

Comments

Jag som antagligen de flesta andra av er som läser är helt chockade samtidigt som man visste att det någon gång skulle hända. Men man är ju aldrig förberedd på det. Man vill ju inte tänka på det, att det kommer hända någon gång och den där någon gång var här om dagen. Man blir otrolig för de som bor där och om att det var BARN!!!! som såg för mycket än vad man ska se, det var föräldrar som fick reda på att från början en vanlig dag då ens barn ska gå hem från skolan till att få reda på att en GALNING kör på ens dotter!!


Förlåt jag glömde skriva hej på er alla underbara
🙂 hoppas ni är okej efter allt hemskt! Vart ska detta sluta?! Så många frågor och så några svar😐

Själv mår jag bra😁

Jag har gjort en rensning av mitt rum så äntligen ser det inte stökigt ut och jag har inte lika mycket saker. Så nu som belöning innan skolan imorgon (Nae jag har tyvärr inte påsklov än
😧) så ska jag sätta mig framför youtube en stund😊

Likes

Comments

Jag tycker att vi alla tar den tid vi har att gå ut till solen och säger välkommen tillbaka! Och att den gärna få stanna🌞🌸

Själv har man gått ut till solen efter skolan. Riktigt skönt var det att känna strålarna mot sitt ansikte!

Hahaha
😂
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu för tiden eftersom det inte händer så mycket. Det är skola som vanligt, inga läxor, det är inte prov längre som tur är. Inte så mycket nyheter mer än att det är påsklov om två veckor ungefär för mig!!

Ha det bra!!

Likes

Comments

Hoppas ni tyckte om detta!!

Likes

Comments

Det gick ganska bra igår tyckte jag🏸jag kom tvåa i singel vilket var det ända jag spelade.

Idag tyckte jag inte det var nog med badminton såå jag åkte ner på träningen och tränade lite till
😂de är ju alltid kul och bra! Kom även på två övningar som ät bra för att man kör sig teknik och även träna explosivitet?! Hur bra?!

Hahaha en glad tjej som lyckades😂 som tycker badminton är kul🏸

Tips 1

Pers1:: Serva till forehand

Pers 2:: Diagonal dropp

Pers 1:: Serva till backhand

Pers 2:: Diagonal dropp

Pers1:: Rak stopp

Pers 2:: diagonal stopp

Pers 1:: Rak stopp

Pers 2:: Diagonal stopp


Tips 2 är att slå:
Pers 1:: Serva till forhand
Pers 2:: Diagonal dropp
Pers 1::: Rak stopp
Pers 2:: Diagonal stopp
Pers 1:: Diagonal lyft
Pers 2:: Diagonal dropp
Pers 1:: Rak stopp
Pers 2:: Diagonal stopp
Hoppas det var bra förklarat
😂

Likes

Comments

Killen på gymmet:: Wow du lyfter som en kille
En bekant:: Nej jag lyfter som en tjej, vi kan också vara starka
💪🏼

Vet inte varför men tyckte det var ett bra exempel på att det inte bara är killar som är starka och man kan vara stark på olika sätt också. Som muskler men också sin vilja!

Stå för det du tycker!

Likes

Comments

Hejsan igen! I helgen så gick det ganska bra tyckte jag. Jag kom tvåa i både singel och dubbel. Med kämpiga matcher är det bara att gå med ett leende till träningarna och fortsätta träna till nästa tävling vilket är nästa helg faktiskt. Så kommer antagligen uppdatera då också. Men vet inte om jag kommer uppdatera på söndagen eller måndagen men det lä vi ju märka.


Måste bara flika in en fråga som är om det fanatiska underbara vädret vi har här på Öland!! 20 grader varmt är inte dåligt, om bara blåsten kunde försvinna lite hade inte det gjort något. Kommer ju tyvärr inte hålla i sig så länga till men hjälp mig att hålla tummarna att det kommer hålla i sig.

Här ser ni ett leende från mig och min badminton som är såå kul att spela så tack alla som gör detta till en möjlighet!!!
Ha et bra så kommer nästa inlägg på onsdag.

XOXO

Likes

Comments