EN vecka kvar...

EN vecka kvar till skolan börjar!! och vad var detta för sommarvärme? ingen bra iaf.

Det känns som att denna sommaren har varit lugn även om jag knappt har varigt hemma så mycket. Jag har mer varigt i Skåne, campat, tävlat på Gotland, tränat på träningsläger, träffat vänner och släkt. Det har varigt bra förutom vädret då det har regnat mycket. Jag hoppas ni har haft en bra sommar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lägret är nu slut tyvärr:(

Jag har ennu en gång fått träffa vänner och bara haft det kul! Självklart väldigt jobbigt också.

Träning varenda dag ungefär tre gånger om dagen då vissa pass är en och en halv timme o andra pass är fyra hela timmar!! Då är det bara tio minuter fruktpaus på de timmarna! Väldigt intensiv vecka men bästa är ju att träna på en badmintonbana så det har varit helt otroligt grymt
😁 MEN det roliga tar slut nån gång så efter en veckas träning, en glad min, ett bra humör, med bra mycket träningsverk sätter jag mig i bilen på väg hem👌🏼 vi i bilen kollar Facebook och ser att de har lagt ut kvarglömda saker o vi tänker bara usch att få åka tillbaka o hämta med VÄNTA säger jag högt och ser att en av väskorna är MIN!!! Jag har glömt den!! I Halmstad och jag kunde ju inte vända tillbaka med husvagn på E22 heller så räddaren i nöden en jättesnäll vän som var med på lägret kunde hämta den till mig, så jag och mamma ska på en liten trip till Växjö på måndag och hämtar den och passar även på att åka på shopping😂😅 En grym vecka nu blir passen hårdare på gymmen!

Likes

Comments

JAPP, jag är en helt vanlig tjej som har mens. Folk vill inte prata om just det ämnet men det är en vanlig sak men en speciell anledning till att jag tar upp ämnet är för att för det första vill jag tipsa om att gå ut en runda eller gymma, vad som helst bara man rör på sig så brukar det gå över med smärtan mesans du gör det. Det är såå skönt även om det är svårt i början med det. Jag gick in på Facebook där jag hittade en lång som expressen hade lagt ut. Det var om just mens. Det var en i Stockholm som har en stark åsikt om att tjejer måste betala extra varje månad på tamponger eller bindor vilket man inte väljer om man vill eller inte för det måste man men som kommentarer jag såg på den åsikten var en massa olika. Bland annat att man då inte skulle behöva lägga pengar på toarullar som också är en sak man inte väljer att lägga pengar på men måste. Jag vet inte men det vara bara något jag la ett öga på.

Fakta från Expressen på Facebook.Likes

Comments

Allt startade med att jag vaknade upp, satte mig vid datorn och kollade på serie så klart också youtube. Klockan 12.00 skulle jag träna badminton med två andra som spelar badminton, dock inte här, därför väldigt kul att få möta andra som man inte är van med att göra. Vi var där till klockan 14.00 så skulle jag hem o äta men träningen är inte slut där för jag åkte till gymmet efter det också, antar att det ger väldigt bra då. På kvällen efter all träning så skulle mamma och pappa åka på en konsert såå jag fick huset för mig själv vilket faktiskt var ganska skönt för mina vänner kom då hit så hade vi en myskväll, hade musik, kollade på serie tsm. De åkte hem och det var mörkt ute jag var tvungen att gå ut med Tajson vår hund, Jag gicck ut med han och lite obehgligt mem jag är trygg det gick hur bra som helst. Idag var det badminton igen med samma personer och jättekul var det!

Likes

Comments

Saker som är inputs ibland kanske låter bra men när man väl gör det blir det pinsamt.


Jag var ju på Gotland en vecka och tro mig det var kul, vissa saker man kanske kunde ändra på med är jätteglad över allt!! näst sista dagen jag spelade var det tajta matcher och dessutom kom jag hem från hallen klockan nio typ då det var solnedgång också. Så varför inte skrika till mamma att hon skulle skynda sig ut med kameran och skynda sig ner till vattna med fin solnedgång och jag hade tränings/tävlingskläder på mig. Det lät bra men när jag väl stod där var det ganska pinsam hahaha. Men vem bryr sig?!


Jag är nöjd det ska jag faktiskt säga!! Dålig uppdatering på grin av att det inte funnits internet.


XOXO<3

Likes

Comments

Nuu äntligen är det dags för minst 14 matcher på minst två dagar på GOTLAND! Äntligen ska är det dags som jag längtat efter det! Men allvarligt 14 matcher på två dagar är helt otroligt men Jaja kul blir det.

Likes

Comments

Nae, det är inte slut än men asså den här veckan har inte varit rolig med vädret men annars ganska bra tycker jag.

Varit i Ystad o campat, har varit i Malmö en dag (denna) med kusinen och shoppat lite vilket behövdes kan jag säga!

Imon blir det lite annat med släkt och vänner, 5-kamp bland annat.

Ullared och Liseberg kvar av denna "resa".

Flygningen var oxå en hit! Utan tvekan jättekul! Styra var oxå roligt kul!

Likes

Comments

Mitt mål för sommaren var att bada i solnedgången och det är gjort!! Denna sommaren har jag på känn att det kommer bli en bra sommar!!

Från förra sommaren som hände en massa saker så håller jag verkligen tummarna att detta kommer bli en bra sommar!

Jaja imorgon så är det midsommar och gissa vem som valde att träna istället för att åka till Skåne idag?! Jo jag så jag och familjen åker till Skåne imorgon klockan tidigt på morgonen till Skåne
😂👌🏼👌🏼 det blir BonBon-landet och sen efter Liseberg!!😃😃

Likes

Comments

Varför ska man ha kroppskomplex när man vara ska vara lycklig o tycka om sig själv?! Varför hata som tar all tid när man kan älska och vara stolt istället!! Det är något jag försöker lära mig vilket faktiskt går ganska bra!

Du är fin glöm inte det!!
😍

Likes

Comments

Jajamen! Nu har jag äntligen sommarlov!! Såååå som jag har längtat på skrivit och tjatat om det och jag kan inte fatta!! Jag kan inte fatta att det var typ två och ett halvt år sen jag sa att jag var äldst på skolan nöt jag gick i sexan! Men nu?! Nu efter lovet går jag herregud i NIAN!! Äldst på skolan igen asså så overkligt vad dagarna går fort! Och jag mår bra! Denna tiden är den bästa utan tvekan! Älskar nästan allt och nästan alla!

Likes

Comments