En så himla trevlig kväll och inte nog med det så fick jag ett pris som va såå fint så tack så jättemycket alla som var delaktiga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En så himla trevlig kväll och inte nog med det så fick jag ett pris som va såå fint så tack så jättemycket alla som var delaktiga!

Likes

Comments

Det är ju jättemysigt på höstkvällarna men man måste vara inne i soffan med ett eller fler doftljus tänt och filt runt om sig med datorn på för den mysiga känslan. Att vara ute är ju då inte så mysigt. Det är bara kallt men det får man ta om man ska ta foton.


Nu sitter jag här i bilen på väg mot Skåne. Till mina kusiner och imorgon hoppas jag att det är fint väder för då ska vi till Danmark!!

Nu efter en låång helgs arbete (städning, siffervändning och matcher) så ska jag vila ut ända till 25:te November då det är serie. Träna stenhårt är högst på listan.


Ha det så bra!

Likes

Comments

EEEMMMMM ja vad ska man säga mer än att skolan, badminton och allt tar sån tid så jag hinner faktiskt inte uppdatera så mycket som ni kanske märker. Men nu imorgon på lördag den 28 Oktober ska jag spela en hemmaävling. Så idag har jag med lite hjälp fixat priser och även städar, sattt upp när och sånt i hallen. Imorgon är det dags.Det är även väldigt mycket med gymnasievalet och sånt. Väldigt nervös inför det men det ska nog gå bra!! Önska mig lycka till imorgon så ska jag KÄMPA.


Likes

Comments

Plugg, stress, skola, prov, test!!
Allt sånt har vi nu och det är ju såå jobbigt! Men onsdagarna är ju lätt den bästa dagen på veckan inom skola för då har vi tre lektioner.

Man har nu blivit bjuden på mat på hemkunskapen för vi har haft matlagningsprov. Riktigt skönt att det är överstökat faktiskt
☺️ nu en och en halv timme i lugn och ro!

Likes

Comments

Jaaa!! Äntligen 15 år!!

Hade en grym dag med fina personer runt om mig och även mil bort från mig ringde och skrev personer till mig så tack alla fina!
😘

Tänker inte skriva vad jag fått men är såå nöjd över allt. Två kom jag i både Mixed och dubbel i B.

Tack för denna helgen nästa helg blir det Karlskrona!
🏸

Likes

Comments

Lite kallt var det ju.

Åt en macka och en timmes väntan på att få gå en runda med historiasnack och kolla på när de gräver upp skelett och massa annat. Står på en sten vet inte varför jag inte letar efter något lä men aja.

I helgen kom jag trea i både singel och Mix. Första matchen i A gick faktiskt riktigt bra jag är nöjd över hur vi spelade.

Likes

Comments

Är deg bara jag som blir såå taggad på livet efter att jag har spelat matcher på tävling, jag vill direkt till gymmet och köra ett hårdpass och jag är taggad på skolan. Bara rent allmänt taggad på livet.

Det kan väl inte bara vara jag. För dig som inte är så intresserad av badminton är det kanske så att din blir taggad från någon annan sport.

Jag är ganska nöjd med min insatts i helgen och nu är det bara att tagga till, till nästa!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!! Nu är det dags att spela och tävla igen👏🏼👏🏼👏🏼

Lite förkyld men jag hoppas så mycket på att det kommer gå imorgon på seriespelet!

Nästa helg är det tävling i Älmhult och veckan efter det sp är det min födelsedag
🎈jag gillar inte att fylla år så sent men är också lite mysigt på hösten. En höst kväll, mörkt och kallt med en filt och godis. Men Nää det blir det inte detta året på min födelsedag. Jag ska tävla då i Halmstad! Jättekul o träffa vänner när man fyller år på söndagen ska dock hem på söndagen också så lite mys framför tven blir det nog allt🎁🎈

Likes

Comments

Rubriken säger det mesta. Jag har inte feber men där emot väldigt förkyld och trött!

Det positiva är att man få extra mycket tid hemma i soffan OCH för att ligga i fas så även på skrivbordet får man lägga ner tid för att plugga.
Inget smink har jag på mig heller och måste duscha sen också så lite hemmamys!

Man går och går men kommer aldrig fram

Ha det bra!

Likes

Comments