View tracker

Jag ska vara ärlig och skriva att jag vet faktiskt inte vad vi mer gjorde som är spännande. Vi gick på guld soucerna, vi köpte dock inget förutom när vi blev uppsläpade till lägenheter då det blev väskor, solglasögon och halsdukar haha.


Men vi hade det jättekul och jag kan verkligen tipsa om att åka dit om man vill upptäcka mycket. Jag hoppas ni ha det bra så får ni sköta om er. Nästa gång jag kommer skriva är på Fredag. Så vi ses då kram <3

Likes

Comments

Ja dag två var riktigt bra tyckte jag för att man fick uppleva riktigt mycket. Bland annat var det poolen som stod på taket redo för badning av mig, så klart även bubbelpoolen. Efter var det dags att åka till Burj Khalifa som är VÄRLDENS HÖGSTA torn. Kan du tänka dig att jag var, satt och stod i världens högsta torn. VÄRLDEDN. HAHA. Det var lite småtokigt av mig men jag tyckte mest att det var ganska coolt. Man såg solnedgången, såg vattenfallets spel ovanifrån och såg skillnad mellan vart de höga tornen var och vart de låga husen var.

Denna dagen var så klart också jätte bra! Ha det gått så hörs vi imorgon igen <3

Likes

Comments

Dag 1, världens största fotän som ett flipperspel.

Vi gick och la oss sent på natten vilket betyder kanske klockan halv fyra för det blev lite krångligt med sängarna och så vidare. men när vi vaknade så kände vi att vi ville använda solen och poolen en stund så vi bytte om till badkläder, gick ner till frukosten och åt en god härlig frukostbuffe.

Vi gick sen upp mätta och belåtna (och man kände sig nyttig för man åt väldigt mycket melon hihi) och gick upp till rummet, hämtade vatten och sen var det bara pool i tankarna. Bästa var ju att det till och med fanns internet där.


När vi sen kände oss genomstekta så gick vi till hotellrummet för att fixa oss lite, när vi va klara så åkte vi till köpcentret, kollade vi på världens största så jag kallade flipperspel som en fontän.

​Detta var första dagen, detta inlägget blev väldigt detaljrikt och jag vet inte om varje inlägg kommer bli så. Nästa inlägg kommer imorgon hoppas jag. Ha det bra!

Likes

Comments

Dubai har varit fantastisk men jag har inte haft internet och inte kunnat redigera bilder och så vidare tyvärr. Det har varit sena kvällar typ klockan halv ett varje dag, och tidiga mornar. Jag kommer lägga ut mer när jag kommer hem godnatt🛍😉

Likes

Comments

Jag är nu efter ungefär fem till sex timmars flyg och nu är klockan för mycket för att den är tre timmar före så ska lägga mig nu och imon blir det frukost, pool kanske o lite shopping👍🏼

Likes

Comments


Ja igår var ju inte den bästa dagen. Jag fick packa, packa och packa ennu mer för imorgon tidigt är det dags att bege sig, först till mormor och lämna hunden, sen ner till tåget, för att åka till Danmark och sen till flyget och resa till dubaiiii!!!

Jag är så redo för detta nu. Istället för att börja skolan på tisdag ligger jag vid poolen och bara har det gött i värmen med en drink i handen. Toppen ellerhur, haha.

Jag bjuder på min klumphet. Jag halkade igår för vi har snö och då kan det bli halt, till mitt försvar, och om man halkar finns det ju risk att tappa en tand. Om man är så klumpig som jag så kanske man råkar göra det också, hehe. Det är fixat så en ny "tand" är på plats.


​Ha det så grymt bra, jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera när jag är i Dubai men om inte så var beredd med massa bilder om en vecka.😜

Likes

Comments

Jag känner mig glad, träningsvärken kommer känner jag.

Jag mår kanon. Man kan aldrig tänka bort det förflutna men till slut även om man inte tro det men det går till slut att tänka positivt igen. Man känner sig så glad och man behöver inte fejka att skratta.

Nästa station blir inte miner hän Dubai. Tidigt på lördag morgon åker vi. Är så himla taggad.

Massa bilder blir det. Vatten, affärer, vattenfall, höga torn, safari, allt är en dröm bara.


Ha det så himla bra och du ska tycka om dig själv!!!!

Likes

Comments

Jag har haft både bra men väldigt dåligt år också. Men jag ska inte ta upp detta igen för jag gjorde det i förra inlägget. Jag hoppas att ni har haft underbart år och kommer ha det 2017 också.


DU ÄR ALDRIG ENSAM!! Den finns alltid människor som älskar dig.

Ha det bra så får ni nu se en hel del bilder från raketer och så vidare.

En himla massa bilder på raketer tycker jag, men hoppas ni tycker om det!

Likes

Comments

Jag hoppas att ni har haft ett bra 2016. Om inte så hoppas jag att ni kommer få ett bra 2017. Jag har tagit massa bilder på raketer med min kamera men asså jag har fortfarande inte fått in allt i datorn som jag måste få.

Jag själv då? Hur har mitt år varit? Har jag något nyårslöfte?

Ja hur jag hat mått under 2016 är mycket blandade känslor. Jag har varit med om saker jag trott att det ALDRIG kommer hända men även om man tänker så, så kan allt hända. Jag har fått lära mig att kämpa mer än något annat. Jag har gråtit mycket, skrattat lite, men fram för allt har jag fått veta vilka som är mina äkta vänner. Vilka jag kan vara mig själv för, säga allt till.

Gott nytt år på er
🎉🎉

Likes

Comments

Jag hade en jättebra julafton. Hoppas ni också hade det.

Jag fick bland annat pengar så jag kan spara ihop till en nu telefon (eller aa jag försöker), EN KAMERA!! Så nu kommer det förhoppningsvis om jag får ordning på tekniken så blir det bättre bilder på bloggen
🤗 ennu en gång GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR🎉

Likes

Comments