♛ MY DIARY, ♛ Känslor/Tankar/Funderingar, ♛ Visste ni?, ♛ Samboliv/Amor Vincit Omnia, ♛ Hem/Inredning

Sängen är på plats men är så mörkt i sovrummet så jag fixar bilder imorgon när det är dagsljus. Har packat upp alla resväskor också, lagt in kläder i garderoberna men måste fixa galgar för blir alldeles för mycket annars om man viker in allt.

Imorgon ska vi fixa soffbord, hämta tv bordet som vi fick och jag fullkomligt älskar det (måste säga att det påminner om mammas gamla som hon hade då jag bodde i Vuollerim) Vi måste även köpa en dammsugare, skurmopp och sånt där ni vet. Ska väl också kolla efter en tvättmaskin för diskmaskin har vi redan i lägenheten - bortskämda? Pöhh vem fan bryr sig 😉

Köpte förresten en perkulator idag, den hade också en timer så den stänger av efter en stund men som håller värmen i ungefär en timme. Vi köpte även nån kastrull,stekpanna, bestick och sånt där men det blir att fixa mer imorgon - idag var det en seg dag då sambon inte känner sig så pigg.

Fixade även gardiner idag, några duschdraperier, en matta till sovrummet, inredning, en ursnygg lampa (har dock inga glödlampor, vi glömde att köpa det då vi var på Coop) ja och så köpte vi annat smått och gott.

Men jag lovar att jag ska ta bättre bilder sen 😊 Vi vill gärna få ordning här först innan. Men vi är mer än nöjda med sängen, vi myser på här i sovrummet med lite tända ljus för har som sagt inga lampor ännu. Förutom lite små lampor vid köksdelen.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
,
Snyggt, speciellt duschdraperiet 👍🏼nouw.com/ingajohansson
Blondinas
,
Eller hur? Hittade på Jysk faktiskt 😉nouw.com/blondinas
Ingajohansson
,
Oj, men de kan ha mycket snyggt faktiskt. 😉nouw.com/ingajohansson
Blondinas
,
Oja verkligen - hittade sängen där, inte ett dugg besviken. Hur skön som helst 😉nouw.com/blondinas
livetmitt93
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229