♛ Inne & Ute

Min sambo. Min fina underbara sambo T. Tänk att vi har varit ett par i 2,5 år. Tiden bara rusar och man blir mer kär för varje dag som går. Och jag vet att det är ömsesidigt.

Mina chihuahor. Jag har de bästa hundarna i världen, och givetvis den bästa hundrasen (enligt mig)

Mina vänner. Jag är så sjukt rik så det finns inte. Jag har de bästa vännerna man kan tänka sig. De finns alltid där, no matter what och jag älskar de som fan.

Jag & A

Jag och Emy

Jag & L

Jag & Johanna

Jag & "min fru" S

Hur jag är som person idag. På bara under några år har jag förändrats som person. Sen branden, så ser jag på saker ur ett helt annat perspektiv. Och ja, jag kan säga att jag är en mycket bättre person idag och vill leva så mycket som jag kan. Göra saker som jag verkligen vill göra (som att pierca min läpp som jag har velat göra ända sen jag var 15-16 år) Att inte orka bry mig om vad folk tycker, tänker eller säger till/om mig. Älska mig eller hata mig, vem fan bryr sig?

Sen de som inte brydde sig om att höra av sig då branden skedde, ät skit. Ska fixa lite grejer sen är ni bokstavligen ute ur mitt liv för gott. Vill inte ha ett skit av er något mer, aldrig någonsin.

Folk som inte fattar vad nej betyder/eller som inte förstår vad ett nej innebär. Ja det är en aning frustrerande. När man klart och tydligt visar att man inte vill ha med en person att göra, likt förbannat stalkar de och hör av sig. vad är det man inte fattar? Om jag inte svarar på messenger, en vänförfrågan, sms eller på samtal - vad säger det dig? Jo att jag inte vill veta av personen eller hur? Blir så jävla trött på alla själviska människor som bara tänker på sig själv. Försvinn ur mitt liv. Ta bort mitt nummer, sluta läs min blogg, sluta snoka på min instagram. Sluta, bara sluta!

Och ja jag skiter fullständigt i om folk blir sura över de här inlägget, tolkar det som pik eller ser mig som en elak människa och bla bla! I dont give a shit! Ett nej är alltid ett nej! Respektera det bara och låt mig vara ifred. 

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
,
Helt rätt 👍🏼nouw.com/ingajohansson
Blondinas
,
Eller hur? 👌🏻😉nouw.com/blondinas
livetmitt93
,
fiotte jenter 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229