♛ MY DIARY, ♛ Känslor/Tankar/Funderingar, ♛ Visste ni?, ♛ Vänskap, ♛ Ångest/Känslor/Tankar, ♛ Hem/Inredning

Vaknat för en stund sedan, som man har sovit gott men vaknade dock vid 01.30 pigg, hungrig och kissnödig. Tror jag har en oro i kroppen. Att saker ska skita sig igen eller något annat. Att bli hemlös igen - är min största fasa. Vill aldrig vara med om det igen. Ni som lever som prinsessor, aldrig hamnat på gatan, aldrig flyttat runt eller fram och tillbaka till era vänner - lånat deras soffor, bäddmadrasser. Ni vet inte ett piss om hur det är. Ni skyller på karma jojo visst men då kan ni skylla på karma varenda gång NI är med om något tragiskt och hemskt också. Ärthjärnor. Så branden vi var med om - var det karma också? Are you for real?! Vet mycket väl vem som sysslar med såna uppläxningar och det är definitivt INGEN som finns i mitt liv idag.

Nog för att jag har de bästa vännerna man kan önska sig. En som alltid fanns där för mig är A, vi är fortfarande vänner efter 8 år liksom. Oavsett misstag jag har gjort så har hon alltid tyckt om mig och kan säga att det är ömsesidigt.

Men oron, tankar om att bli hemlös igen finns där - kanske därför jag sover oroligt och vaknar mitt i natten (förutom sambons snarkande ofc) Men tar över en timme innan jag kan somna om igen. Sen vaknar helt slut på morgonen. Typ som nu.

Idag blir det mer ståhej i affärer, hitta ett perfekt köksbord, stolar - vore inte helt fel 😉

Gillar

Kommentarer

Magicmermaid
,
Blondinas
,
❤️❤️❤️nouw.com/blondinas
livetmitt93
,
god morgen ja 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229