Header

DEAR DIARY, Kropp • Själ, Åsikter!, Hair • Nails • Fashion • Makeup, Självförtroende • Självkänsla

Vi blondiner sköter de mesta hemma. Visst är inte alltid att rekommendera att bleka håret hemma men de senaste åren har jag alltid gjort det och kör nu alltid med samma 👌🏻

Såååå nu kör vi - med detta blir det lermasken in My face & hårinpackning + syoss vårdande olja i håret ☺️ Vilken härlig hemma spa behandling denna soliga kalla fredag.

xoxo/Blondina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DEAR DIARY, Jobb • Skola • Framtid, Känslor • Tankar • Funderingar, Samboliv • Amor Vincit Omnia, Sex & Kärlek, Vänskap • Nöjen

Nu är sambon hemma, fick ett pm på messenger där han undrade vars jag var. Hade just postat ett paket till min fina vän Hannah på Coop och just anlänt till porten. Har förberett ett paket till min bästa vän @rockdoll också , ska posta det så fort man fått i sig mat. Tänkte posta det igår men mådde så jävla piss igår med huvudvärk, dålig sömn - hade knappt ork att jobba men det funkade tillslut!

Nu lunch sen fortsätta med mitt 😉 Ska bleka utväxten, och ta hand om mig själv idag. Är ju fredag ❤️

Hur mår ni?

xoxo/Blondina

Likes

Comments

DEAR DIARY, Kropp • Själ, Jobb • Skola • Framtid, Känslor • Tankar • Funderingar

Kvällen gick bra, värt varenda blod, svett och tår jag fällde då jag utbildade mig till undersköterska 😉 Lönen lär visa det också, inte varit borta eller sjuk denna månad. Peppar Peppar!

Nåja nu chillar vi och ska väl sova snart. T ska jobba imorgon. Jag är ledig 😉 Sååå välförtjänt! Funderar på att bleka utväxten och sitta i ett bad med lermask, hårinpackning och rå om mig själv.

xoxo/Blondina

Likes

Comments

DEAR DIARY, Jobb • Skola • Framtid, Kropp • Själ, Känslor • Tankar • Funderingar

Hallå gullegrisar 😘

Hoppas ni mår bra. Själv mår jag så där, mår inte hundra men jobbar som fan ändå. Varit i full shå sen 15.45, satte igång direkt utan kaffe eller nå. Behöver minst 180 liter just nu pga en dålig natt men det blir nog bra inatt.

Ikväll slutar jag 22.15 igen, Gud hoppas kvällen blir luuuugn nu. Snälla! Som igår var de stilla och tyst vid 21.00 tiden.

Vad gör ni ikväll?

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Snart dags för jobb, känner jag bara måste jobba. Trivs så jävla bra har så kul med mina arbetskamrater, för man får ju annat att tänka på.

Vad ska ni göra ikväll?

xoxo/Blondina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Myser med sambon, vi har fastnat framför Bones och jag älskar att han vill kolla på MiB favoritserie med mig. Tillsammans MED MIG - fatta 😉 Så glad!

Tidigare har vi hälsat på T’s mamma, handlat åt henne. Ikväll blir det att ta ett bad och mysa, ryktas att det ska bli 0 gradigt här. Så fett mysigt ändå, önskar det kom snö också.

Har ni det bra babes? 😘 Vad gör ni ikväll? Haft en bra dag?

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Hallå babes! 😊

Gud det pirrar i magen av lycka, har varit förbi sambons mamma, handlat och nu ska vi tanka bilen sen hem och fortsätta mysa framför Netflix. Så mysigt att bara vara liksom. Inga måsten!

Vad händer hos er? Har ni det bra?

Imorgonkväll är det jobb igen. Torsdag också sen långledig fredag, lördag och söndag - såååå härligt!

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Sambon vilar, jag och en vän valde att gå en härlig promenad med våra hundar. Tog med Titti och första mötet mellan Titti och Nicki gick asbra.

Kylan bet rejält i ven och händer, var alldeles illröd men vi hade så mysigt och så trevligt!

Valde dessa suddiga bilder bara för att, bilder i bloggar ska vara så jävla fina och perfekta - vilket jävla bullshit!

Nåja skriver mer då jag kommer hem 😘

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Idag träffade jag och Meja min fina vän A och hennes Nicko. Tycker egentligen inte om att lägga ut bilder på mig och mina vänner för har en person efter mig som konstant vill gå och bli vän med alla mina vänner vilket är relativt störande. Skaffa egna för fan?!

Nåja mötet mellan Meja och Nicko gick asbra, ingen skällde utan de började leka direkt. Sprang runt som galna höns, aldrig varit med om maken till möte. Underbart 😉

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Snart blir det en liten dejt med min vän A, hon måste socialisera sin hund såååå jag tänkte att Meja och Titti får hänga med ut 😉 Ska bli mysigt! Vi ska hänga härutanför, på gräsmattan. Hennes sambo är väl på jobbet, min med sååå viiiiiii passar på ❤️

Värken tar kål på mig men kom överens om en liten dejt iallafall. Annars jobbar vi ju bara liksom, men det är en del av vuxenlivet. Förstår inte hur vissa pallar av att bara vara hemma?! Jag blir rastlös bara genom att stanna hemma pga förkylning eller så, men jobba bör man ändå liksom?! Dock inom mitt yrke så får vi inte jobba om vi har feber mm, vi smittar brukarna och de gamla kan dö av en vanlig förkylning. Hänt många gånger i mitt liv, där man har fått sitta vak extra pga några som har gått till jobbet trots feber, förkylningar varav brukaren dött framför ögonen på en. Där man fått trösta anhöriga..

Ja sen vägrar jag leva på soc igen, låta någon annan försörja mig liksom vare sig det är kommunen, sambo eller någon annan. Har inga föräldrar men även om de levt så nej! En sak om man hamnar i en svacka någon månad och måste låna en slant men utöver det? Nej!

Sen vägrar jag sjunka så lågt här i livet igen och låta någon/något påverka mig/ dra ner mig så pass igen att jag inte klarar av ett riktigt jobb. Att man förlorar det. Jag vet att mitt jobb är min framtid. Mitt liv. Vill ha hus någongång, kanske med T , skaffa körkort och en egen bil och för att komma dit, uppnå sina drömmar måste man jobba och kämpa för det. Jag har inte gett upp förr trots all skit som hänt mig och vägrar ge upp nu. Aldrig!

Nu är jag så pass stark att trots jag är ledsen, mår skit så jobbar jag ändå. Får ett annat tänk då jag är på jobbet, även om jag är ledsen så fejkar jag och lägger på en mask. Jag borde bli skådespelerska alltså haha! 😉 Och oavsett hur lite jag än har sovit på natten, om jag gråtit, har värk i hela ryggen.. En, två timmars sömn, vem fan bryr sig? Älskar ju mitt jobb. Trivs så bra med mina arbetskamrater, brukarna som bor där och min chef. Allt har liksom löst sig, alla pusselbitar har fallit på plats. 

Har världens bästa sambo dessutom, vi är så lika i sättet, sen att han mitt i allt kan börja sjunga en låt utav en artist som mamma och pappa tyckte om, låtar jag är uppväxt med. Så läskigt men denna rysning man fick i hela kroppen så fort han börjar sjunga någon låt som de tyckte om, rysningen är alltid av välbehag och ger mig trygghet. Jag ser det liksom som ett tecken på att mamma och pappa finns hos mig ändå, att de sänt mig T ❤️ Sett till att han ska finnas i mitt liv. Och är det nu så, då tackar jag de verkligen!

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Heeeej finisar😊

Trots den ursköna massagen jag fick igår av sambon (2ggr t.om) så är jag fortfarande spänd. Humöret är fucked up pga smärtan, så äckligt less och som sambon säger, det räcker faktiskt med en alvedon men två är det min kropp behöver när det blir så här. Alltid haft problem med ryggen, smärtan är olidlig när den väl blir extrem. Den kan hålla i sig i flera dagar. Vissa gånger gråter jag, vill sova och undvika ljus sen går det bara över och allt är bra.

Hoppas ni mår bra!
Jag har lyckats hinna diska lite, rastat hundarna och smsat med min fina vän A, hon får mig alltid på bra humör. Igår fick jag denna kommentar ❤️

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Vilat några timmar, behövde det verkligen. Visst värken är kvar men känns ändå bra. Jag är ledig och kan slappna av, tror värken är från helgen. När jag är ledsen, upprörd och stressad så spänner jag mig uti helvete. Sen när jag väl är avslappnad så värker det överallt 😔

Ser yt sen ska jag försöka våga mig ut i mörkret. Hatar helt seriöst att gå ut ensam nu förtiden. I Altersbruk var jag aldrig rädd att gå promenader, rasta hundarna sent på kvällen/natten😔 Men nu? Fy fan! I Dont trust people, you know!

Plus är världens storm ute, låter skit äckligt 🙄

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Gud, världens bästa chef. Det var okej att gå klockan 13.00 och fixa det där på polisstationen. ”- Mötet är bara en timme och du slutar 14.00 så du får ju inte se mycket ändå. Gå du! Men nästa gång hooowe jag du får bara med under hela mötet!”

Hemma, rastat hundar, duschat och lyssnat på musik ifred en stund. Sen kom sambon hem, så blir att slappa och äta något strax.

Gud vilken värk, slutar de inte då blir det fan alvedon men ger de ett tag att gå över. Vila en stund sen så kanske det mildras?

Skriver mer sen ☺️

xoxo/Blondina

Likes

Comments