Header

Jag som vill vara lite extra fin då jag väl är ledig, har tagit mig tid till att söka efter något speciellt att ha på mig i sommar. Speciellt då man jobbar 100% inom vården så känns det verkligen underbart att ta en dusch, klä sig i en somrig klänning med några vackra smycken till och bara, njuta helt enkelt. Jag har googlat runt som tusan i flera dagar efter smycken nu till sommaren som passar mig och min look då jag har min speciella stil och gillar vissa typer utav färger - speciellt när det gäller halsband, armband och ringar😊

Jag hade sån tur som hamnade på en sida där de säljer olika typer utav smycken. Allt ifrån halsband till armband. Sidan heter AMAZE.SE, jag tycker verkligen att ni ska besöka deras butik, de har alla typer av smycken för allas smak.

Amaze.se har sjukt vackra smycken i märkerna Pilgrim, Pipols Bazaar, The moshi och Orelia

Dessa ringar jag fick idag, är ifrån märket The Moshi, visst är de fina? Jag bara älskar turkos i smycken. Här hittar ni ringarna.

När det kommer till armband så har Pilgrim sjukt vackra armband.

Men jag  fastnade för detta armband för det är så min stil, visst är det läckert? Skulle passa bra ihop med ringarna jag fick idag. Det är i märket av The moshi.

🌸 Är ni sugna på att köpa ett fint smycke till sommaren eller kanske du ska gifta dig eller vill ge bort ett smycke i bröllopspresent, en fin present till din mamma, syster eller en kompis?

Då kan jag ge er 15% rabatt fram till 30 juli🌸

Ange rabattkod

amazeblondina

I samarbete med

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

👉 Kommentera att ni är med och tävlar. Ju oftare ni kommenterar dessto större chans är det att jag upptäcker just DIG och din DIN blogg!

👉 Sprid vidare i era bloggar att ni är med och tävlar & länka min blogg!
👉 Ni som bloggar på nouw ska följa mig här. Ni andra kan följa mig på instagram OfficialBlondina

Likes

Comments

Jag vaknade nu med ett ryck, stendöd fortfarande men något piggare. Jag tror jag pallar av att vblogga senare. Visa er lite grejer 😘 Som jag fick idag. Spännande va?

Här har vi lilla Astrid, tänk nu har vi haft henne i 1 år. Är så glad att hon har blivit bättre psykiskt, då hon kom hit var hon helt förstörd. Hon bet ju mig, hon var rädd för allt..om du tog upp en hög med reklam (ni vet det är inga stora högar vi talar om där) så kunde hon få panik, springa iväg med svansen mellan benen och gömma sig under sängen eller skita ner sig..man bara va? Vad hon har varit med om tidigare hos fodervärden, det vill varken jag eller min man @ermebring veta men idag, kan hon vistas bland män, ja t.om barn och andra hundar. Jag är så glad att jag hittade henne på blocket, jag är så glad att vi valde att åka dit och titta på henne, lära känna henne. Jag ångrar mig INTE! Älskade Astrid nu bor du hos oss, ingenting ska hända. Vi skyddar dig för vi älskar dig

Likes

Comments

Jag blev utmanad av @rednalyn som faktiskt skrev att vem som helst får anta denna utmaning så nu kör vi😉

Jag har svarat på fyra intressanta frågor:

Hur är en sann vän för dig?
En sann vän är den som inte tror på alla rykten/skitsnack om dig utan är den som försvarar dig. En sann vän är den man inte behöver opata med varje dag men när man väl pratar med varandra så är det som om man pratade igår. En sann vän är den som alltid finns där i vått och torrt, inte sviker dig när det väl gäller. En sann vän hugger dig inte i ryggen, snackar skit eller pikar dig i blogginlägg eller kör med dubbelmoral konstant. En sann vän hör av sig så fort de ser du behöver prata, de tar sig tid till att höra av sig. En sann vän lånar ut sin soffa men det skiter sig för dig.


Hur påverkar tekniken ditt liv?
Tycker det är både negativt och positivt. Negativt - mobilerna och datorn används ofta och man glömmer oftast bort att umgås. Istöllet för att komma och knacka på och umgås så pratar man via ex facebook eller instagram. Positivt - Man har lätt att nå folk med mobilen, då man inte har fast telefon så slipper man jaga ifatt en och låna ex grannens osv. Eller använda en telefonkiosk då man är på stan. Vill man få tag på någon så är det ju bara att ringa eller smsa de.


Vad vill du göra i framtiden?
Bo i Piteå, jobba i Piteå och köra på. Leva vårat liv och ha det bra. Sen skaffa hus med en stor gård mitt i ingenstans nära Piteå med mycket skog, vatten och ha det underbart.


Vad är dina mål med din blogg?
Jag bloggar ju enbart för min egen skull, skriver om mina åsikter, mitt liv, tankar och känslor. Ja sen att man får samarbeta med olika företag är ju bara kul. Är så glad att jag får den chansen.

Jag utmanar

@mittlivsomsofia

@Frozenvanilla

@JessyGunnarsson

Likes

Comments

Hallå babes!

Alltså har haft sjukt mycket att fixa och nu måste jag vila en stund, men vi hörs väl sen? Jag sov ju bara 3 timmar inatt om inte mindre så, jag måste vila i nån timme eller så iallafall. Och @ermebring behöver också sova. Vi kan väl höras senare?

​Mycket spännande kommer upp senare, kanske det kommer upp en videoblogg beroende på hur pigg jag är. Håll till godo. Puss snyggingar😉

Likes

Comments

Min Instagram @officialblondina

Nouw Magazine
1 34527 Next