Header

När jag slutade jobbet hade jag förväntat mig att min man skulle vara där, men efter att ha ringt och smsat honom gav jag slutligen upp och började gå hem. Visst mörkret skrämmer mig men efter många obehagliga händelser och alla historier jag har hört om tjejer som blivit antastade och även killar som blivit överfallna så hade man ett vakande öga bakåt konstant. Att ha musik i öronen var inget alternativ, jag la ner headsetet i fickan efter bara några meter.

När jag närmade mig bron mot längst med den väg vi bor, började en kille förfölja mig och ökade takten och ju mer jag ökade takten dessto mer ökade han takten. Men han ropade inget mig nej han ropade/nämnde inte ens mitt namn. Han ökade bara takten och jag visste med en gång, det är ingen jag känner till. Jag kände hur fötterna värkte, jag har ju gått hela kvällen, och jobbat, likaså igår i 12 timmar. Det började värka under fötterna och tänkte att jag hade fått en värmeblåsa.

Jag testade ringa Robin, några av mina vänner som jag vet brukar svara då jag ringer men ingen svarade alls. Jag började bli rädd,,,

2 kvinnor kom gående emot mig, pratade högljutt skrattade och efter de gick en man med hans hund. Jag kände mig mindre ensam där och då. Och när jag kollade bakåt, så var killen som förföljt mig länge, försvunnen men såg att han hade vänt om och hade börjat tillbaka.

Jag fortsatte ändå gå snabbt hela vägen hem, trots att foten värkte...

Likes

Comments

Kan inte somna om. Wtf?! Vaknade 08.50 bara så där, ingen större anledning och nej de går bara inte att somna om. Ligger i sängen nu, försökt somna om, förgäves!

Funderar på att ge upp och kliva upp, men så trött ändå. Vill somna om och sova någon timme till.

Alltså helt seriöst! Jag fattar inte vad det är med mig och min kropp, jag lägger mig tidigt och vaknar tidigt. Börjar jag bli gammal och bara satsar på jobbet eller är det höstens mörker som gör mig så här? Visst 30+ är fan ingen ålder, jag tycker de är en sexig ålder som jag är i just nu! Kan man tro att jag är 34 år?

Nej jag ger fan upp alltså! Nu kliver jag upp, och gör kaffe för de finns väl inge kvar efter gubbens kaffekok igår och idag?

Btw, att folk snackar skit vet väl alla men ge fan i att flyga på mig efter allt som jag och även @ermebring har ställt upp för dig/er! Pengar, mat, alkohol, vänskap -
choose yourself!

Konsekvenserna blir att ni blir borttagen överallt, i värsta fall blockad och ni får mig aldrig tillbaka i era liv, ni har gjort bort er fullständigt! No more drama! Jag har nog kämpigt att behöva bo kvar i den här äckliga hålan, det ENDA jag vill fokusera på nu är min man @ermebring , jobbet, packa och FLYTTEN! Inge skitsnack, inge drama, inga bråk, inga avundsjuka och olyckliga människor. Its enough - fuck off!

Likes

Comments

Ätit och druckit gott, nu måste jag chilla med min man framgång Bones. Fick några banankartonger från min tidigare praktikplats, så nu ska vi rensa i förrådet strax - skönt och tömma de 👏🏻

Fick ett undetbart samtal från M och även om jag har svårt att lita på folk släppa in folk så känns det faktiskt som att hon redan är tillräckligt insläppt i mitt liv och jag hoppas detta förblir.. Jag som redan har så jävla svårt att släppa in folk eller ens vill bli vän med nytt folk.. Ger man mig tid så, kanske men har varit med om nog med drama, folk som utnyttjat osv. Enough is enough ya know!

Likes

Comments

Instagram @officialblondina

Nouw Magazine