Header

Allmänt, Mitt liv, Jobb/Skola/Framtid

Jobbar 07.30-21.15 idag. Kommer vara helt slut,sov inge vidare massa tankar och rädsla att försova sig men men.. jag kom upp iallafall.

Kaffe tar jag på jobbet, orkar inte fixa något nu. Ha en bra lördag, det kommer jag med världens bästa arbetskamrater 👌🏻

Likes

Comments

Allmänt, Mitt liv, Visste ni?!, Fashion/Shopping, Tips!, Jobb/Skola/Framtid

Blev superglad då posten kom, är som julafton varje dag. Igår kom exempelvis ett fiskedrag till sambon. Perfekt när han ska ut och fiska med M eller då vi drar ut. Så vi får se om våra svenska fiskar går på det ☺️ Han fick ju en låda med olika drag med. Spännande!

Ett paket måste jag förresten hämta ut då jag slutat. Börjar 13.30 och slutar 21.30 ikväll, har ett långpass men vad gör det? Kvällarna går fort för jobbar man med rätt personer så rusar timmarna iväg och huxflux ska man hem. Det hände igår, vi hade så kul på jobbet ändå trots mycket stress och så.

Fick en söt topp. Ni hittar den här.

Jag fick även ett rosa mobilskal med marmormönster. Fick då även ett snöre som man ska ha på mobilen också - fast grejen är den, vars hakar man fast den på en iPhone 6? 😉

Likes

Comments

Känslor/Tankar/Funderingar, Visste ni?!, Sociala medier, Tips!, Åsikter!

När man loggar in på Facebook och ser hur en äckelgubbe på vaddå, 50 bast gillar gamla bilder på min Facebook. Då man glömt ställa in att bara vänner får se vad man lägger upp. Lite panik och äckelkänsla. Fort - blocka innan några perversa förslag kommer och kolla inställningarna. Peeuuw bara vänner har behörighet!

Det finns bra folk därute med, jag säger inget annat men det finns sjuka också. Har ni sett alla tv program om stalkers, och andra sjuka människor som förstör andra människors liv?! Just det jag menar, att vissa hittar mina gamla inlägg (de råkade bli offentligt för gjorde en ny Facebook och glömde ställa in allt så bara vänner kunde se) okej fine det var en stor tabbe men om ni skriver något som ni inte vill ska komma ut så där öppet. Kolla på inställningar innan ni publicerar de för tänk om fel person får tag på de ni skrivit, eller en bild på erat barn, er i bikini på stranden mm.

Nätet är full med vidriga människor. De kan sitta och läsa eran blogg nu, min med. Bilder på oss, era barn. Mina djur. Det ni skriver om eran syster. Vän eller någon ni bråkar med?! Allt kommer de över. Det försvinner aldrig. Hur mycket ni än önskar.

Pedofiler, våldtäktsmän ja alla typer ni kan tänka er. Har det slagit er någon gång?

Efter det jag har varit med om, alla typer jag har fått dras med. Ja även det andra har fått vara med om. Ja man har nästan blivit rädd för mänskligheten, för även om folk utger sig vara gulliga mot vissa jag garanterar att deras sanna sida kommer sen. Alla vill dig inte väl, vissa vill dig så mycket skada så allt kraschar i din vardag. Låt dom inte. Du är starkare än de.

Ge de fel info om dig själv sen utnyttjar de dig när du har som mest förtroende för dom. Vissa är så sjuka så de kan göra vad som helst för att förstöra för dig, ditt rykte. Ditt liv.

Akta dig säger jag bara. Var försiktig. ❤️

Likes

Comments

Allmänt, Känslor/Tankar/Funderingar, Visste ni?!, Sociala medier, Vlogg/Youtube, Åsikter!

Japp, vill inte ha obehöriga på min instagram. Såna jag inte vill veta av är blockade, positiv energi ni vet. Såna som vill mig väl.

Bara att Smsa mig, pma på Facebook om ni vill ha min nya instagram. Vill inte lägga ut den, vill inte att fel folk ska få tag i den. Ni förstår nog. Alla på internet vill dig inte väl.

Ta hand om varandra & ni tjejer - kom ihåg!

TJEJER - Varför är vi så dåliga på det?

Likes

Comments

Känslor/Tankar/Funderingar, Mitt liv, Vänskap/Nöje, Allmänt, Visste ni?!

Satt och kollade på youtube när mobilen plingade till. Min fina vän Malin hade skickat ett sms, jag kan med en gång säga att tårarna började bränna bakom ögonlocken. Sen känner jag en tår rinna, jag ler och känner mig så lätt. Som om jag svävar. Tack min älskade vän. Jag är så glad över att vi blev vänner.

Såna här sms, just såna här ord det är man inte beredd på att få. Jag menar alla dagar känns 10 gånger lättar och enklare. För oavsett om man har en dålig dag, eller om det har hänt något tråkigt eller jobbigt, man är ledsen för något eller att något mindre problematiskt dyker upp som gubben i lådan; att mensen gör en till ett känslokallt monster - ja men vad som helst - Såna här sms, såna här ord får en att glömma, får en att orka kämpa i vardagen.

Sann vänskap!

Likes

Comments