Header

..för att det går så bra i mitt liv. Karln kom hem med pizza också - perfekt festmåltid ❤

Vem behöver drama? Vem behöver bråk? Vem behöver intriger för att skapa ett funktionabelt liv?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag ett paket från Duktigvovve.se och jag kan säga att vi rekommenderar boxen varmt. Boxen fylls med godis och leksaker till din hund och det bästa är; du kan själv välja om du har en stor eller liten hund. Eftersom att jag och T har små hundar, chihuahor så fyllde personalen på Duktigvovve boxen full med godis, tuggben och en urgullig leksak - nämligen en en apa🐒

Dock märkte vi igår att Astrid är skendräktig för hon började gnälla i närheten av apan och passa upp på den som om det vore hennes valp HAHA! Vart ett himla liv då Meja ville "döda" apan och Astrid "dalta" med apan.

Dramaaaaaaaaaaaaaaaa!😨😂

💎Meja är modell för boxen den här gången💎

Vill ni fixa en egen box åt din hund? Gå in HÄR och beställ, de har sjukt mycket för hundar för ett bra pris. Första boxen får du gratis, sen behöver du bara betala 199k varje månad för en box. Jag tycker att det är värt det - lätt!

I samarbete med Duktigvovve.se

Likes

Comments

Ryggvärk idag också, kanske därför jag är så trött, sov till 10.00 ungefär men med den här värken kan jag fortsätta sova 😓

Fick lite massage igår innan vi la oss och ja det hjälpte lite 💕Får hoppas att de ger med sig snart.

Åhh så less på den här värken, nacken och det partiet är det värst med. Vill heller inte överdosera med alvedon, så sjukt onödigt 😓

Likes

Comments

Nej jag är inte perfekt! 💕

Ja jag har gjort misstag i mitt liv, fruktansvärda sådana. Ja jag har ljugit för folk jag har älskat, jag har både sårat och kränkt folk.

Men jag har även fått sota för de misstag jag har gjort också, och jag har fått lära mig utav de. Jag har lärt mig att erkänna och bekänna mina misstag, bekräfta hur fel det var.

Jag har förlorat vänner och bekanta.
Jag har fått förklara mig, bett om förlåtelse och fått min röst hörd. Har fått förståelse av vissa, fått förlåtelsen av vissa.

Ingen är perfekt - nej inte ens du! 💕

Är inte ditt förflutna fläckfritt så har du heller inte rätten till att dömma mig och mitt förflutna.

Likes

Comments