Header

Känslor • Tankar • Funderingar, Åsikter!, Viktigt att prata om, Kropp • Själ

Alla har vi gjort de. Alla har vi fått sota för de, vi alla har förlorat någon pga de och fått stå vårat kast men vi har alla ändrats pga det och förhoppningsvis lärt oss något utav de. Jag pratar om misstag.

Under alla år så har jag gjort många misstag som jag har fått ångra, ljugit för folk jag älskar (ibland för att rädda mig själv eller undvika att såra de) mest har jag lyckats såra folk ändå så fruktansvärt illa att jag förlorat de. Jag har gjort misstag genom att välja att släppa in folk utan att vara det minsta försiktig och själv bli sårad varav det leder till brist på tillit till folk och sårar folk som älskar mig djupt, med min misstänksamhet och osäkerhet. Jag ser inte alltid vad de ser i mig.

Men får inse att livet är till för att lära, och man gå vidare. Går du på en nit ja då vet du det. Då har du fått en bra insikt utav en person men alla behöver inte vara så. Om du ljuger för någon, eller döljer något du skäms över - ja men fortsätt inte ljuga, dölj ingenting. Sanningen kommer fram förr eller senare. Har du gjort något du skäms över, berätta och ge människor en förklaring. Älskar de dig, förtjänar de sanningen. Ljug inte gör inte det. Det gör ont för alla, tro det eller ej.

Man måste också förstå att folk kan förändras, vissa lär av sina misstag. Vissa mår faktiskt fortfarande dåligt av de dom gjort även om de var flera månader, år sen de gjorde sina misstag. Men ge dom tryggheten att allt är bra, de behöver inte må dåligt av de, det var då. Blicka framåt, framtiden kan bara bli bättre om man kan ge fan i att älta på det förflutna. Saker som ältas på skadar mer, de förstör tilliten, det gör folk mer oroliga och ängsliga att förlora någon, deras samvete tär på de och de mår sämre och de påverkar deras humör. Lär er släppa det som har varit, låt det stanna där bara. Det förflutna har inget med framtiden att göra. Min vän @@rednalyn skrev ett sms till mig som fick mig att le med tårar i ögonen;

”Du står ju upp för det du gjort och har fattat att det är fel. Mer än så ska du inte behöva förklara, eller vad man ska säga? Sen så har ju saker och ting konsekvenser, så är det ju, men står man för vad man gjort och erkänner allt (eller vad man ska säga?) så tycker jag att man kommit en bra bit på vägen. I slutändan så handlar ändå allt om hur man ser sig själv.”

Jag skiter i om folk fortsätter dömma mig, de känner inte mig ändå. För jag är inte samma person längre. Sen vet jag att de inte är så jävla perfekta själva.

Puss 😚

xoxo/Blondina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslor • Tankar • Funderingar, DEAR DIARY, Åsikter!, Jobb • Skola • Framtid, Samboliv • Amor Vincit Omnia, Kropp • Själ

Ute snöar det, små mysiga flingor. Så jävla hääärligt med vinter., enda nackdelen är väl att man borsta bilarna på morgonen innan jobbet. Och alla lager utav kläder man måste trä på sig 😂

Det är en lagom mild bitande kyla ute dock, och det blåser inte. Det är en riktig mysig kväll, nästan behagligt att ta en promenad i detta väder. Eller vistas ute med sin hund.

Min arbetskamrat (före detta granne) har en 30 minuters promenad från jobbet. Längtar tills vi har något sånt med 😊 Nu är det buss eller bil som gäller men får se när vi har tillträde att flytta.

Nu är det jobb imorgonkväll igen från 15.00-22.15, sen en arbetshelg. 12 timmars pass både lördag och söndag. 08.00-22.15 men tror att söndagen var 08.00-21.30, måste kika närmare på det.

Men skit i det nu, jag ska njuta av kvällen nu med sambon (han fixar något att äta) underbara man 😊 Slipper jag.

Vi hörs babes 😚

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Känslor • Tankar • Funderingar, DEAR DIARY, Jobb • Skola • Framtid, Samarbeten, Tips!, New In!

Gud så skönt med rast, jag känner att jag vakade av igår morse och sovit dåligt. Somnade typ 06.00 imorse inte kunnat sova inatt då man vänt på dygnet helt. Men jag jobbar med våran fd granne ikväll, fina I och en massa andra underbara 😊 Vi hjälps åt och har roligt ändå.

Fick mina nya namnskyltar från Vårdväskan, fy fan så nöjd jag är med de. Ni anar inte 😊 Finaste jag gjort, ja ni läste rätt. På vårdväskan kan du designa dina egna namnskyltar för fast pris. Finns med militärklämma eller vanlig magnet. In och fynda 😉

Även med jul och vintertema. Även pennväskor man har i bröstfickan kan man köpa med vintertema, kostar bara 15kr 😄

Fina namnskyltar va? Jag tycker de är jättesöta 😊

I samarbete med Vårdväskan.se

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Godmorgon eller nå!

Trött och sliten, vet inte vad jag heter men bra att jag kliver upp nu och är trött kanske är lättare att somna ikväll då?! Så vänder man tillbaka dygnet?!

Börjar 15.00 idag och går antingen eller 21.30 eller 22.15 minns inte hundra men skit samma 😴 Inte relevant nu.

Kliva upp, få på mig kläder, sen äta något, ta medicin, ut med hundar sen iväg då. Vad har ni för planer ikväll?

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Känslor • Tankar • Funderingar, DEAR DIARY, Samboliv • Amor Vincit Omnia, Jobb • Skola • Framtid, Viktigt att prata om, Kropp • Själ

Tog som sagt en promenad till Coop ikväll. Kylan bet hårt i kinder och fingrar, allt julpynt på grannarnas balkonger och all snö fick tankarna att börja snurra direkt.

Alltså jag kan inte fatta hur mitt liv faktiskt har vänt till det bättre på så kort tid sen jag bodde i Altersbruk och att jag ordnat upp mitt liv på många plan.

Vissa var givetvis skeptiska (rädda om mig) de visste inte om det var så smart att jag skulle flytta hit så snabbt medans några få sa; Go for it! ”Mamma” I och min ”fru” S var några utav de som bad mig chansa. Livet är alldeles för kort..

Ja livet ÄR för kort, ta ALLA chanser du får, ta INGET för givet för det är inte säkert det sker en andra gång. Och ÄLSKA mer ♥️

Ja snart är 2017 till ända, men bästa med detta året det är att jag träffade T , flytten hit till Gällivare, då jag fick fast tjänst på ________, då jag har träffat underbara arbetskamrater där många blev mina vänner dessutom. I alla åldrar.

Hur det ser ut framöver? Vem vet? ♥️ Men framtiden är mer än välkommen. Vars den än bär med mig.

xoxo/Blondina

Likes

Comments

Känslor • Tankar • Funderingar, DEAR DIARY, Åsikter!, Samboliv • Amor Vincit Omnia, Viktigt att prata om, Kropp • Själ

Gud vad jag har sovit - helt otroligt. Men somnade sent imorse (mycket tankar) men det släppte i em då man vaknade vid 15.30 tiden.

Stoppade något i magen med sambon, det blev hans goda varma mackor faktiskt. Sen tog jag även medicinen. Illamåendet har övergått till hunger äntligen 😊

Sen har vi vilat en stund. T är trött så han sover ännu men klev själv upp för en timme sen, Somnade faktiskt en stund med honom för medicinen gör mig väldigt trött och seg. Det är oundvikligt. Men skönt var det.

Vad har ni gjort medans jag har sovit?

Myst med hundarna ett tag, rastade de och vi kände att det har blivit kallare - JAAAA! Jag hoppas på -20 typ och mer snö. Kom igen! 😃

Har även hunnit diskat och handlat lite i matväg. Det behövdes verkligen. Ibland då man jobbar båda två finns ingen ork med disk och sånt 😉

Nu fortsätta mysa, puss & kram

xoxo/Blondina

Likes

Comments