Hellu. :) i söndags packade jag för fullt i stort sätt hela dagen, senare på kvällen kom Martin så vi drog ut en sväng. Jag hade ingen aning om vart vi var på väg elr ngt, varje gång jag frågade vart vi skulle så var hans svar "de märker du om en stund." När han stannade bilen fick vi gå en liten bit till ett fint litet vattenfall, de var så otroligt vackert.

I måndags åkte jag till sjukhuset för att få svar på en utredning om autism.. Så nu har jag både ADHD och Autism, ADHD har jag vetat länge att jag har. Så nu hoppas jag på att jag kan få mer och rätt hjälp i skolan efter sommarlovet. Efter sjukhuset åkte jag till mamma å nu är vi på väg upp till Norrland och ska hälsa på mammas gubbes föräldrar å barn som jag aldrig har träffat innan. Vi är där en vecka tror jag de var, kul men samtidigt läskigt.. Nya människor och allt. 14 timmars bil resa, kul.. 

//Nikki

Likes

Comments

Heej.. Har försökt i 1 år att få mitt hår att bli riktigt rött fast ändå mörkt rött.. Har färgat mitt hår många gånger till rött men har aldrig blivit direkt nöjd. Nu provade jag att färga till blont innan jag färgade till det röda.. men aah det gick ju åt helvete.. Det blev helt gult mitt hår av den blonda färgen. Men i går tog jag i den röda färgen och blev faktiskt riktigt nöjd med mitt hår.. Har alltid tyckt det blivit för rött så har alltid färgat tillbaks till svart eller ljust brunt. Men nu tänker jag ha rött ett tag innan vi provar en ny färg.
Hoppas ni gillar min och nikkis blogg.. Som sagt vi kommer inte blogga varje dag.. Men vi ska försöka så ofta det bara går!

// Livia

Likes

Comments

Hellu. :) Både jag och Olivia har bloggat innan flera gånger men ingen av oss har kommit nånstans, så vi bestämde oss för att göra en blogg tillsammans och se hur de går, om vi kommer ihåg å skriva i den osv.
Jag är alltså Nikki (blondi), jag är 17 år och kommer från Göteborg/Skottland. Det händer inget direkt spännande i mitt liv för tillfället.. Jag har adhd och autism, bor i fosterhem.

//N

Likes

Comments