Hej!
Igår var det Valborg. Jag o folk i min scoutgrupp sålde korv vid brasan, men det var så mycket folk så jag hann inte se brasan. Jag gick iväg en liten stund för att se fackeltåget o när jag kom tillbaka var det kaos. Asså killarna klarar sig inte utan mig i 5 minuter, haha.
Jag, Maja, Linnea och Florre, vi är de ända tjejerna i gruppen och sen är det typ fler killar. Håller inte koll på alla, men de är alla väldigt konstiga. Roliga att irritera för det är så lätt, hehe.

Hursomhelst så var det en jättecool eldshow som var i slutet av allt, efter den skulle jag hem. Jag och Maja ville sova över, så vi fråga mamma om jag fick sova hos henne, men det fick jag inte (snyyft). Men sen fråga vi om Maja fick sova hos mig och det fick hon (yippii). Så jag var med Maja fram till 14.30 då vi lämnade henne hemma hos henne och skulle åka och köpa en cykelhjälm till mig. Jag har haft en cykelhjälm som jag haft sen jag var jätteliten som är orangeröd med gröna drakar på. Den är såå barnslig, varför köpte dom inte en ny till mig för typ, tre år sen?!

Anyway, sen åkte vi till stallet och då red jag Ofsi. Vi red ut och det var väldigt mysigt. Men jag är glad över att jag ska byta grupp till hösten, jag är typ två-tre år äldre än alla andra i gruppen så jag känner mig liiite gammal, haha.
Det blev kanske lite mycket?
Men Aja det var allt, vi hörs förhoppningsvis snart!
Kram Maja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments