Spontant inlägg

Hej!
Asså våran lärare e så himla irriterande. Hon ba: OM NI GLÖMMER NÅT SÅ BLIR D MAIL HEM!! (Nåt=vittrabok, penna, sudd) Och hon glömmer allt själv. Sen har hon inte koll på tider, lektioner eller.. Ja hon har inte koll på nåt.

Nu har jag varit hos min kompis, Maja. D va kul. Florre va också med. Jag har varit hos Maja tre dar i rad nu. Men det kommer brytas för imorron ska en annan kompis hem till mig. Hon heter Linnéa. Har skrivit om henne förut.

Nu är jag påväg hem o lyssnar på musik. Och funderar på vad jag ska lägga ut på instagram (heter majzzz03). Troligen en bild på en häst för hästar e bäst.
Aja ha en trevlig kväll
Kram Maja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spontant inlägg

Hejj! Idag har jag varit i skolan. D var... typ kul. Har varit inne hela dan😌. Vi på högstadiet slipper gå ut på rasterna vilket e bra när d regnar... Vilket d gjorde både igår och idag. Hursomhelst så har jag inget mer att säga,
Tack i hej!
Maja

Likes

Comments

Spontant inlägg

Imorgon börjar skolan. Hurra. Eller inte. Det kommer bli kul att träffa vänner, men det kommer bli såå många läxor. Det suger. Läxor alltså.
Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva. Det ända jag gjorde igår (o hittills idag) var att kolla på film. Eller det är en serie. Har maraton med mig själv. Är på sista säsongen nu. Klapp klapp.

Jag ska försöka uppdatera oftare nu när skolan börjar. Eller jag ska försöka. Man jag kommer ha ganska mycket att göra om ni undrar varför jag inte uppdaterar på ett tag!
Hoppas ni förstår!

Hur som helst ska jag titta vidare nu!
Kram Maja

Likes

Comments

Spontant inlägg

Hejhej!
Vi kom hem igår från Finland! Och jag o min bästis Jossan åkte till grönan. Tillsammans då. Själva. Utan syskon o föräldrar. Och det fick vi! Det var jättekul.
Det här gjorde vi;
Vi väntade i 10 min för att få gå lustiga huset. När vi åkte ner med matten tog dom en bild. Jag blev jättefin på bilden o ville köpa den men Jossan sa att jag inte fick för hon såg ut dom en fågelholk typ.
Först åkte vi vilda musen och fick köa i 20 min för att komma fram. Sen fick vi en ful bild på det, eller jag tycker jag blev ful o Jossan att hon blev ful. Minns inte hur vi såg ut men, aja.
Sen köade vi i ytligare 20 min för att åka jetline. Vi hittade inte bilderna så vi blev ledsna.
Sen köpte vi popcorn, en kompis meny. Köp aldrig dem. Det tog oss TVÅ TIMMAR att äta upp alla popcorn, eller vi slängde tillochmed det sista.
Vi slängde det när vi stod i kön till twister. Vi satt längs bak. Vi blev inte snygga på korten. (Vi satt längst bak på jetline också),
Sen åkte vi jetline. Två gånger till. För att få en bra bild. Vi misslyckades.
Sen åkte vi rock jet tre gånger. Det var kul. Höll på att skratta ihjäl mig. Mitt o jossans huvud krockade.
Sen åkte vi kvasten, sen bläckfisken o sen twister igen. Sen så köpte jag mååååånga lotter för jag ville ha en stor Björn. Jag fick ingen.
Sen hämtade Jossans mamma oss vid åtta.

Hoppas ni inte tyckte det blev för långt.
Ha det bra så hörs vi!
Kram Maja

Likes

Comments

Spontant inlägg

Halloj! Nu är jag hemma från Åland:)
Har varit där ganska länge, ca 3 veckor, det är ganska tråkigt när man e i en liten rutten stuga så länge. Hur som helst, imorron ska jag till Finland! Det ska bli sååå kul. Men eftersom jag red i torsdags första gången på ca 2 månader har jag ganska mycke träningsvärk. Aja det blir väl svårt att hänga med när det gör ont varje gång jag för mig, men det blir nog kul ändå:).

GLÖMDE NÄSTAN SKRIVA ATT JAG HAR MATAT OCH KLAPPAT TRE LAMOR!!! DET VA SÅ KUL!!!

Kram på er så hörs vi snart :*
Maja

Likes

Comments