hej på er, mina år av bloggande och timmar av redigering bestämmer jag mig för att sluta. Varför? Jag var på semester nu och ska snart åka hem. jag har inte kunnat ladda upp en ända video! Jag tar för mycke ansvar på mig och känner en präss om att jag måste göra dehär. Jag har inte lust mer att göra detta. Då umgås jag häldre med mina vänner. Så när kommer jag sluta och vad kommer hända med bloggen? Jag slutar idag om en timme ungifär, och vad som händer med bloggen är att jag kommer hyra ut den eller vad man ska säga fast utan kostnad. Så är du intresserad att ta över min blogg komentera nedan då.

Likes

Comments

jag kommer lägga ut videos på videofyme. www.videofyme.com/ElinKnudsen om det är fel så skriver jag de rätta down below👇👇 Men iaf jag kommer ha en info video som kommer upp den 2 juli. 2 juli och två veckor frammot kommer jag uppdatera, så nu fem dgr innan jag åker kommer jag spela in massor med videos...👍 De två första videos kommer 2 juli osv. men info video kommer ut snart. Jag kommer abslut filma och uppdatera när vi är i vadstena. Uppdaterar mer imon, och förlåt för dåligt uppdaterande. 😍😘😘


😘 P U S S P Å E R 😘

Likes

Comments


Ja, jag jobbar. men vadå? Jag har beatämt mig för att göra de, som ett sommar prosjekt! Vill ni veta mer. så kommer de mer i eftermiddag.

Likes

Comments


Ja, jag jobbar. men vadå? Jag har beatämt mig för att göra de, som ett sommar prosjekt! Vill ni veta mer. så kommer de mer i eftermiddag.

Likes

Comments

hej på er! nu har jag ätit lite och dushat. Men det var ingen vanlig dush utan jag gjorde sista tvätten idag. Eller....jag måste göra om det. lång historia. Aja...jag ska köra igång med balsammetoden iaf. Jag orkar inte berätta om vad det är så sök på google, youtube. I don't care. BALSAMMETODEN. så kommer du hitta det. Sista tvätten är sista gången du använder shampoo. Om du vill göra sista tvätten. Använd yes eller något billigt shampoo. Sedan använd balsam i hårbotten. tvätta ur de och använd innpackning i topparna. Sedan har du påbörjat balsammetoden. Om du vill kan du använda arganolja i topparna när du dushat klart. Kom ihåg att det måste vara 100% REN arganolja. Men nu kanske du tycker att jag låter crazy men sähär jag gör jag innan jag går och lägger mig:
Jag dränker håret med olivolja. Sätt upp en bulle i håret och en plastpåse över. när du vaknar på morgonen kölj då ur håret. KLART! JAG LOVAR DU KOMMER MÄRKA SKILLNAD. puss på er!

Likes

Comments

⚪Hej på er det bli bara ett inlägg idag. och det är detta⚪Idag har jag gjort manikyra. Såhär blev det:

Vad tycker ni? komentera!! Jag har inte så mycke mer att skriva😥 Gokväll på er!

Tro på dig själv, Se på dig som om du vore värd varje minut. För när allt är slut, har du inte tid med det längre.

❤Tack för att DU finns❤

Likes

Comments

Ja, jag vet. Detta inlägget kommer komma ut jätte sent. Men det får ni leva med. just nu gör jag derhär:

Alexander är bortrest och kommer inte hem förs än imon. Så jag kan inte göra några evenemang, Men kanske imon. Men orka skriva mer nu!

lite fjortis bilder på köpet.

hejdå💖💖💖

Likes

Comments

Hej på er! Jag vet....jag glömde att upodatera igår kväll. Men hoppas inte de gjorde något. Jag tänkte berätta lite om vad vad jag ska göra i sommar. På fråge stunden var de en som frågade om de, och nu har jag fått reda på vad jag ska göra.
Men Lördag allstå idag ska jag kanske åka på potatis fetivalen. Inte säkert alls.
Sedan ska jag inte göra något mer tills på onsdag: Då åker min familj och lämnar av våran hund hos min mormor. sedan på torsdagen åker vi till liseberg!! Sedan på fredagen är de midsommar. Den 2 juli ska vi åka till vadstena på släktträff. Sedan får vi se vad jag ska göra i sommar. de kommer bli sjukt kul att ha sommarlov nu i alla fall. Men lovar att jag ska uppdatera i kväll ❤ Jag har en liten överaskning!!! Jag ska samarbeta med www.nattstad.se/alexanderlindstrom vi kommer och ha lite evenemang under sommaren. Men just nu funderar vi på och göra frågor och svar. Men mer info kommer under veckan. Kika in på Alexanders blogg för info oxå ❤✌

Likes

Comments

1: Vart bor du? Jag bor i Vårgårda.
2: Är du känd och vill du bli? Nej, jag är inte känd men vill gärna bli de.
3: Om du blir känd kommer du ha fanträff? Ja förmodligen. Men inget är klart nu.
4: kan du göra videos på din yt kanal? Ett tag gjorde jag de. Men är nästan helt säker på att jag inte kommer fortsätta. så svaret är tyvärr nej.
5: Vill du ha barn och hur många. Ja, jag vill ha barn. Jag har inte börjat fundera än på hur många jag vill ha.
6: Vad ska du göra i sommar? Liseberg, Släkt träff!
7: Bästa sommar minne? Det var nog när jag var i karlsborg. Det var sjukt varmt och super kul.
8: Beskriv dig själv? Kan inte!! Jag vet inte hur jag är.
9: Hur lång är du? 1,65 lång.
10: har du någon speciell sommar låt? ja, success är grym!
11: Vill du fortsätta med blogg länge? Ja, tills jag tröttnar.
12: sommar/vinter? sommar alla grr.
13: glass/godis? Glass oxå!
14: blogg/vlogg? Blogg är nog det som är roligast. Men vlogg är oxå kul. Men jag tar Blogg.
15: Singel? Ja absolut!
16: Hur många fans vill du ha? Så många som jag har eller kommer och få. Det finns lixom ingen summa på hur många jag vill ha.


Tack så mycket för alla frågor. jag kommer absolut göra mer sånna här i framtiden. Jag kommer fortfarande uppdatera ikväll oxå:)

Likes

Comments

Hej, Först vill jag säga förlåt. Jag har inte kunnat uppdatera på jättelänge. Det har vart jätte mycket med skolan osv. Min lärare ska sluta och det har vart många tuffa dar. Men nu är jag tbx. Det är sommarlov för mig och jag ska försöka uppdatera två gånger om dagen. en på förmidagen och en på kvällen. Jag ska göra jätte mycket i sommar. Det kommer oxå göra att jag inte alltid har tid att blogga. Men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Jag fick en komentar på bloggen om att det var en tjej som ville att jag skulle göra frågor och svar. jag har redan fått lite frågor. Men jag skulle vela ha lite till så. ställ frågor i komentars fälltet nedan. Om jag får lite frågor tills ikväll/eftermiddag kan jag svara på de så snart som möjligt. Men somsagt jag uppdaterar ikväll oxå. Så kika i vid 5-10 tiden ikväll!! Nu kommer det lite bilder från igår kväll!

jag och min vän!

Och här är lite random

Tack för igår kväll alla som var där!!!

Likes

Comments