Skillnaden mellan vita & svarta lögner?

Är det gråa lögner? Och är de Okej?


Just nu i mitt liv omges jag av en del människor som ofta använder sig av gråa & svarta lögner, människor jag inte litar på. Men varför har jag dem fortfarande i mitt liv då kan man fråga sig?

Pga. en faktor i mitt liv, en person, som tillbringat denna delen av kakan i mitt liv som jag bara vill få bort!

Alla tar vi till en vit lögn då och då... men när det går mot lögner som börjar skada och såra är det inte okej längre. Jag börjar seriöst tvivla på vilka jag egentligen kan lita på? ( förutom den andra delen av kakan av äkta vänner som jag litar på och delar nästintill Allt om mig själv med ).

Men runt omkring dessa andra människorna känner jag t.om. att jag blir osäker på mig själv i deras närvaro. Jag vet att 94% av det som ramlar ur deras munnar är Rena Lögner, vilket gör att jag själv inte känner mig trygg i att vara 100 % ärlig. Istället "spelar man med i spelet" som de så fint heter, Vilket Fjanteri!

Att "mörka", falska personer kan påverka en annan person väldigt mycket vet jag. Så Stackars dem som ständigt måste leva upp i sådana folk. Tillslut måste man ju nästan bli lika falsk som dem...

För dem är lögner och baktankar en del av vardagen, en vardag av intriger och ständig kaos.


Jag får inte släppa in dem i mitt liv igen. De kan gärna äta upp en om de så vill och får möjlighet om man inte ständigt är på sin vakt.

Jag tittar tillbaks mot dem nu och säger Good Bye..... Er vill jag inte ha i mitt liv igen!


Tillägnar två "Selfies" som de brukar "Älska" 😘

Likes

Comments

Hon ler, men är hon lycklig?

När livet förändras drastiskt & dramatiskt hamnar man i en slags chock. Plötsligt vet man inte vad nästa steg ska bli, man känner sig ledsen och förtvivlad. Rädd för det okända.

Jag själv är obeskrivligt less på att känna mig sviken och förd bakom ljuset.

Igenom detta blir ju påföljden att ljuset slocknar tillslut.


Denna helg har varit väldigt intensiv och otäck. Mycket tråkigheter har skett på dessa få dagar. Så självklart känner jag mig tagen och ledsen över detta. Men vad göra? Antingen så lägger jag mig och låter mörkret ta över mitt solsken, eller så försöker jag acceptera vad som hänt och att livet inte alltid blir som man tänkt sig. Och fortsätter att gå vidare på min väg.

Det kommer att vara jobbigt, jag kommer att vara ledsen och känna mig ensam och vilsen ibland. Men jag måste ta mig igenom detta, för de säger ju att för varje dag som går kommer smärtan att lätta lite, lite för var dag.

Jag tänker fortsätta att utveckla mig själv och mina goda egenskaper och göra något bra utav dem. Jag tänker göra allt jag kan för att få det lyckliga livet jag vill ha med kärlek, familj, karriär, intressen och trygghet....


💓

Hon ler, och kommer att le en dag... just därför att hon är lycklig

Likes

Comments

Hej gott folk!

Ni missar väl inte inslaget på Svt på Torsdag kl. 21.00 om min vän Annie!

Hur hon & hennes familj kämpat för att komma tillbaka till livet efter en otroligt traumatisk händelse då Annie hittade sin pappa brutalt mördad av hennes dåvarande pojkvän. Och nu får hon ingen hjälp av Länsförsäkringar med ersättning för allt hon tappat i samband med mordet, psykiskt lidande, läkarbesök, psykolog, mediciner, hyra etc.

Allt detta pga. att mördaren då var skriven under samma boende!

Hon kämpar fortfarande, varje dag, steg för steg.

Jag är bara Överlycklig att han inte försökte ta dig ifrån oss min Älskade, Älskade vän

Hon kallas Frida i inslaget, och jag skulle vara jätte tacksam om ni såg på detta så fler får upp ögonen för hur dåligt samhället kan behandla och visa kalla handen för lidande människor i nöd.

http://www.svt.se/plus/sasongspremiar-for-nya-plus


Artikel om mordet:
http://www.nsd.se/nyheter/tornedalen/ett-bestialiskt-vansinnesdad-8744384.aspx


Reportage om Annie efter mordet:

http://www.svt.se/…/pappan-mordades-men-forsakringsbolaget-…


Det finns även en Facebook sida som jag skapat till henne & hennes familj. Där ni Mer än gärna få gå med & stötta! 🌟

https://www.facebook.com/groups/347059145455775/?fref=ts

Och hennes blogg hittar ni här:
http://www.nouw.com/annietheblonde


Jag Älskar dig Gumman! 💓

Likes

Comments

Snart är verkligheten här...

Efter en traumatisk upplevelse som skadade både mig och en nära till mig så kommer snart porten till sårbarheten öppnas Igen.

Dörrar stängs, murar byggs och jag kommer fortfarande gråtandes försöka ​förstå vad som hänt.


Jag har ändå trotts allt efter det som hänt haft hoppet uppe och verkligen förstått och sett det lilla i livet som är viktigt. De små sakerna som egentligen gör en hel. Det som är Ren Lycka!

Men mitt hopp börjar sakta slockna.... Jag känner att mörkret i allt detta tagit över den fina som fanns. Det som Inte fick hända! 

Och snart är domedagen och du försvinner ifrån mig igen..... Med mörker av besvikelse, förtvivlan, missförstånd, osäkerhet och ensamhet.


Snart är verkligheten här.... Jag önskar av hela mitt hjärta att vi kunde fly den...

Likes

Comments

Avundsjuka

Jag blir genuint förbannad över människor som inte tål att se andras lycka och framgång.

Personer som bara tänker på sig själv och vad de har och vad de inte har, och mår rent utav dåligt av att se andra som har det bra. Trotts att det tom. kan vara en närstående som man Ska värna om och känna glädje för.

Häromdagen fick en av mina närmsta vänner sig en"virtuell smäll" av en sån person. Denna personen fick henne i backen bara igenom några Ord! Bara för att personen inte tålde att höra hennes glädje och framgångi livet.

Och tyvärr lyckades den här personen den dagen. Min väns självkänsla sänktes snabbt och hon mådde dåligt över detta i dagar.

Varför, måste man fråga sig? Hur jag än vänder och vrider på det så fårstår jag inte hur dessa personer tänker och känner. Uppenbarligen mår de så Otroligt dåligt själva, men varför vilja få dem omkring sig att må lika hemskt?


Även jag fick mig en sådan "virtuellsmäll" i dagarna.

En jätte söt och snäll tjej hade taggat mig på FB i en bild där det stod " Tagga den Vackraste personen du vet ". Jag själv fick ett bamse leende på läpparna och tackade henne så mycket för den fina gesten. Jag hoppade bokstavligen upp och tänkte att detta ska jag ta åt mig och låta denna härliga känsla av glädje och stärkt självförtroende vara med mig hela dagen.

Men tydligen stack detta i en sån här persons ögon så mycket att nedlåtande Ord om detta överöste mig. "Det var ju minsann inte sant", "Löjligt är vad det är", " Detta var något som minnsan Inte skulle få gå åt mitt huvud".

Och även i detta fall lyckades tyvärr den här personen att sänka min dag. Jag blev mest förbannad, men även sårad. Att någon nära inte vill se mig lyftas av en fin kommentar.

Men på slutet av dagen så slog det mig hur sorligt och tragiskt det är att endel människor går runt och mår så dåligt av att se andras lycka. För glada personer finns det överallt, så dessa personer måste därmed gå och vara sur och bitter dagarna långa.

Så tänk på det, även om det är svårt ibland att Inte Ta Någon Skit!

Du är Bäst och Bra precis som Du är!

Ta åt dig av de Positiva energierna i din omkgivning, och Kapa Energitjuvarna!


If you wanna fly, you got to give up the shit that weights you down

Likes

Comments

Efter shopping av mer nya sminkprodukter och förberedelser för en sminkafton så spårade det ut lite.....

Det blev att Daniel också ville Latja lite, så istället för att fokusera på sminkningen blev det Puss kalas istället. Men det gör mig inget för det blev mycket roligare & mysigare 💜


Likes

Comments

Som för många av oss så är utseendet väldigt viktigt för ens självförtroende, mående samt att det är Roligt!

Nu propagerar jag absolut Inte på att man ska gå efter dagens ideal och följa varje skönhetstips i form av smink, hår, naglar, kläder, bantning etc.

Jag propagerar på att man själv ska må Bra och göra sånt som ger lite extra krydda i livet! 🌺

Jag själv mår bra av att göra saker som får mig att känna mig fräsch och fin. Som fina kläder, smycken, väskor, smink etc är som ett fint verktyg i vardagen som gör mig Glad. Många förstår vad jag menar, andra kan säkert uppfatta detta fel och uppfatta mig som ytlig.


Men det jag vill få fram är att de små sakerna i ditt liv som får Dig att må Bra, och som gör dig Väl ska du fortsätta med. Oavsett vad andra kan ha för negativa åsikter om det, för det kommer det alltid att finnas.

Sista tiden har jag fokuserat mycket på mitt hår men nu har jag fått inspiration för ett helt nytt sminknings upplägg som jag ska lagra upp till för morgondagen. Om jag får till det som jag vill så läggs bilder upp.


Må väl & Gör det som gör dig glad!

Likes

Comments

Jag känner mig kluven! Hur vet man att man verkligen väljer rätt när man kommer till de större valen i livet?

Mina tankar går Plötsligt på högvarv.

" Hur ska allt de praktiska lösa sig? "

" Är jag verkligen redo för detta efter allt som hänt året 2014 "

" Men är det inte just detta jag behöver. En helt ny bana att åka på och våga släppa taget "

Och dem jag delat mina funderingar med kan ju bara ge mig råd att följa mitt hjärta. För det är ju mitt val, och jag måste acceptera att jag inte kommer att kunna veta exakt vad som kommer att hända i framtiden. Trotts att jag är ett litet kontrollfreak.

Men att inte veta är både skrämmande & spännande på samma gång.


Men om jag ska följa mitt Hjärta, som inte ger mig någon hint nu. Vad gör jag då? Varför tvekar jag ens?!

Likes

Comments