Tänkte snacka PH med er. Ta inte det här på fel sätt och snälla bli inte upprörda över mitt ordval. Jag kollar själv på PH, men innerst inne vet jag själv att jag tycker att det är ett skit program. Det är inte ens en riktig dokusåpa. Jag menar man söker till PH för att man tror att man kan vinna en halv miljon, men det man egentligen söker för att för att festa och ligga.

Det är 2 saker du söker för, fine jag förstår att vissa vill vinna och söker för att det tror att de kan vinna. Jag menar inte alla gör det, vissa kanske till och med gör det bara för att får vara med i tv. Det gör mig också fundersam för du vet innerst inne att om du söker kommer du göra bort dig.
Jag vet att jag låter så himla "vuxen", men som sagt så kollar jag själv på PH och älskar det.

Jag får mig själv att låta som en dubbelmoral, vilket jag inte är. Det ända jag försöker få fram är att även om det är kul att kolla på, så vet du innerst inne att det är ett dumt program med människor som gör bort sig, dricker och ligger i tv. Är det så himla kul?

Vill du att dina släktingar ska kolla på när du ligger i tv? Vill du att folk ska komma ihåg dig för att du låg mycket i tv eller för att du söp dig full på alla fester?

Ingen vill bli igenkänd på det sättet, jag kan lova dig att verkligen inte än enda människa vill komma ihåg att "när jag var 20 så var jag med i PH och låg i tv". Jag kan säga att hade jag varit med i PH eller Big Brother hade jag skämts över mig själv när jag blev äldre.

Jag kan säga att jag inte har så mycket mer att säga, tänk på att det här är mina åsikter och inte dina. 


​KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet, det var ett tag sedan. Förändringar har sket och uppståt. Nej jag skojade bara, men nu har jag bestämt mig att jag i alla fall ska försöka.
Jag bloggar främst för att jag älskar att skriva och uttryck mina åsikter och känslor. Jag vet att det kommer låta jätte cheesy, men ibland kan sanningen svida.

HAHAHA

Vad leker jag? I alla fall, väldigt mycket har hänt, sen sist. Jag har gått ut sjuan, jag fyllde 14 för några dagar sedan, jag har börjat åttan och jag har börjat på konfirmation. Sedan är det väl inte så mycket som har hänt. Men nu ska skriva ett tidsinställt inlägg och sedan gå och lägg mig, så puss, puss, godnatt.

Likes

Comments

​Jag såg precis på video som Kissie lagt upp, den heter "hur blir man en känd bloggare?" och det ända hon säger i videon är att man måste se ut på ett sätt, komma från det rätta stället och ha en massa "bra utrustning". Hon står och säger en del tips, men står typ och säger att "de flesta vill bara läs om plastik operationer och det är okej att vissa hud och ta bikini bilder. 

Jag blir så sur när hon säger det är bara att ladda ner ett program och retuschera, man också provocera lite men inte för mycket. Men då tänker jag så här, jag skulle aldrig klicka mig in på någons blogg om jag ser att det har photo shopat alla sina bilder och provocerar en hel del. Vem vill liksom läsa om något som inte är sant och se på någon som bara photo shoapt sig själv? 

Sen står hon också och säger "säg sanningen men vinkla den och förfina den, men ljug inte helt och hålet. Det är bara tråkiga människor som behöver ljuga." Vadå tror hon inte att någon kända bloggare har ljugit någon gång eller? Och vad menar hon med tråkiga människor. Hon går också in på ämnet pengar, hon säger att det är för pengarna hon bloggar vissa dagar. Tänk på de som inte får pengar för sin blogg och lägger ner så jävla mycket arbete på varenda inlägg. 
Sen finns det också kända bloggare som lägger ner mycket tid på sin blogg och bryr sig nog inte alls så mycket om pengarna, utan gillar bara att skriva sitt liv på en blogg. 
Man ska ju egentligen inte blogga och bli "känd" för att få pengar utan jag och säkert många andra gör det för att man tycker det är kul och gillar att skriva. 

Det här var bara ett åsikts inlägg och det är min åsikt. 

​KRAM   

Likes

Comments

Jag var hemma hela dagen idag och skrev ändå inget… vilket jag sa att jag skulle gjort.
Just nu känner jag inte att ta upp datorn och skriva då jag inte ska skriva något mycket.

Imorgon vet jag inte vad som kommer hända då det är långfredag och alla i familjen är hemma.

KRAM

Likes

Comments

Känner mig jätte dum på det sättet att imorgon är det torsdag och jag har inte gjort något inlägg på hela veckan, men jag har inte gjort för att jag har en så länge inte gjort något.

Imorgon kommer kanske något bättre inlägg om jag hinner skriva och tidsinställa det, annars kommer det bara bli mobil inlägg som ni kommer få nöja er med. Det kanske blir att jag åker till en kompis imorgon om jag känner för det.

Det ända jag tänkte skriva i det här inlägg är att jag vet inte varför jag inte skrivit något och att det var dumt av mig, men jag kommer nu eller från imorgon skärpa mig med det & verkligen försöka.


GOD NATT

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit lite "offline" under de senaste 2 dagarna, men det är jag fullt medveten om. Jag valde att inte skriva något, jag kände att jag inte hade den tiden. Just nu är det mycket i skolan, prov & läxor, få tillbaka saker som man jobbat med och inte bli nöjd vad läraren satte för betyg. 

Jag har säkert haft tiden till att skriva, fast jag inte gjort det. Jag har haft tiden att skriva, men varken motivationen eller känslan har varit rätt. Sen vill jag också satsa 100 % på skolan då jag har tid göra läxor och skriva saker. Som sagt har jag redan sagt att jag har haft tiden, men inte orkat prioritera den rätt och när jag ska skriva något vill jag helst veta vad jag skriva eller inte skriva jätte slarvigt.

Därför kan det vara sådana små "offline" stunder och det kommer jag antagligen skriva isåfall. Jag kommer ju välja att ha sådana stunder då jag har det jobbigt antingen hemma eller i skolan. That's it liksom. Det kommer jag välja och det kommer hända. 

Men imorgon är det sista dagen innan påsklov eftersom att vi har studiedag på fredag. Men jag lovar att jag kommer skriva om/på lovet. 

​KRAM   

Likes

Comments

Imorgon är det söndag och jag kan redan nu skriva att jag inte kommer kunna vara så närvarande imorgon här på bloggen.
Först börjar dagen med volleyboll träning ifrån 11 - 16 och sedan kommer jag hemma och lovar er att jag kommer sitta med spanska hela eftermiddagen.

Idag checkade vi av kalaset ifrån "listan", jag hade också velat måla naglarna vilket jag kunde gjort ikväll om jag orkat men gjorde det inte.
Klockan är nu runt 23:00 och jag måste lägga mig för att orka upp imorgon. En tonåring behöver sin skönhetssömn. Haha xD

KRAM

Likes

Comments

Imorgon checkar jag av kalas och andra små saker. Nu är det bara sängen och täcket som jag bryr mig om. Att vara tonåring kan ha sina fördelar ibland, som att jag älskar att sova och duscha.
Snart faller ögonlocken och jag vill hinna göra mig iordning innan det…

GOD NATT

Likes

Comments

​Jag skrev ju igår att jag skulle skriva att längre och bättre inlägg idag... och man håller ju vad man lovar eller? I alla fall jag hade tänkt skriva om en sak jag såg i skolan i torsdags. Det var så här, jag och min kompis går och sätter oss och "äter". Sen kommer en klass 3 in och alla går och sätter sig som vanligt, ungefär 2-3 platser kvar. 

Sen kommer det in en liten kille och hittar väl direkt ingen stannas att sitta och får inte sitta bredvid några tjejer för där skulle någon annan sitta. Så även om det var någon plats över får han ta en stol och sätta sig på kanten av bordet. Sen kommer en till liten kille och blir ju tvungen att sätta sig bredvid tjejerna även om de inte vill det. 

Det gjorde verkligen ont att se att mobbning/utfrysning redan börjar vid en sån tidig ålder. Jag tycker liksom inte att det är okej... jag tror att när man blir äldre att man kan ta mer skit än vad man kan göra när man är mindre. 

Men det är ju aldrig okej att mobba någon, det är inte så himla kul att bli mobbad heller. Kommer mer inlägg imorgon, antingen om det här eller om andra saker. 

KRAM

Likes

Comments

​Jag hade bara tänkt skriva lite snabbt att jag kommer skriva ett mer läst värt inlägg imorgon eftersom att jag är ganska trött nu och ska snart gå och lägga mig. Skolan har gått ok idag, hade innebandy på idrotten och stod lite i mål där vilket var jättekul. 

Men håll ut tills imorgon... 

​KRAM 

Likes

Comments