Slow Cow är en mindcooler, framtagen och utvecklad för den moderna och medvetna konsumenten i syfte att inspirera och motivera till en aktiv och balanserad livsstil med fokus på välmående.

Slow Cow har en vacker briljantblå färg, innehåller 6 botaniska extrakt och har en fräsch smak av drakfrukt och citrus. Slow Cow är kalorifri, innehåller inget socker, koffein, taurin eller konserveringsmedel.

Slow Cow är för alla, gammal som ung, överarbetade, stressade, föräldrar, idrottare och studenter.

Du tävlar som vanligt inne på www.Instagram.com/blondiesworkhard har du inte Instagram så svara på frågan, vad är ditt bästa skönhetstips och dela bloggen bland dina vänner på Facebook eller mail.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla har vi våra områden vi säkerligen aldrig blir nöjd med och som vi framförallt ser helt skevt än vad verkligheten säger på riktigt.

Jag exempelvis är egentligen inte nöjd med min mage. Även att jag är stolt på min mage då den är en del av mig och den har ju blivit helt annorlunda nu mot då ser jag den fortfarande helt annorlunda än den är.

Såhär är ser min mage ut. Eller rättare sagt såhär ser min mage ut i mina ögon. Ganska rund och fortfarande väldigt tjock.

Verkligheten är dock sådär. I och för sig spänner jag inte och har mens, men det är sådär det ser ut. Jag har jobbat hårt för att se ut sådär och nu ska jag ta tag i resten. Jag ska ha min sexpack 2018 jag är bestämd.

Jag klarade inte utmaningen med vågen. Men klarade till idag. Alltså 17 dagar. nu börjar jag om.

Dålig siffra gav riktigt dåligt humör som vanligt. Men nu ska jag åter inte väga mig fören i februari.

Jag kan också säga att se dig själv som vacker. oavsett om magen är stor eller liten, benen är långa eller korta, armarna tjocka eller smala, DU ÄR vacker.
kroppen är vad du tänker. Kroppen har känslor precis som du och påverkas massa av dina tankar.

Jag vill idag skicka med dig att du är vacker, du är riktigt fin. ÄLSKA DIG SJÄLV.

Likes

Comments

Sådär ja, med endast sju dagar kvar till jul vill vi nu erbjuda er 8 presentkort med 25 kr på varje.
www.Estrella.se bjuder alltså på 200 kr att handla vad du vill för i deras sortiment.

1957 smakade Folke Andersson för första gången potatischips, under en boxningsmatch i New York. Det var det godaste han någonsin ätit. Folke bestämde sig för att börja tillverka potatischips hemma i Sverige.

Ända sedan den dagen har vi på Estrella gjort allt för att kunna ge dig Sveriges godaste snacks. Vi har finslipat recepten och använt bättre råvaror. Vi har provat nya kryddor som blivit till helt nya smaker, till exempel var vi först med Sourcream & Onionchips som fortfarande är svenskarnas favoritchips.

När vi insåg att vi kunde göra snacks av annat än potatis, gjorde vi popcorn av majs och blev först i Sverige med färdigpoppade popcorn. Vi rostade, saltade, kryddade och bakade nötter, och förvandlade dem till ringar och bågar. Vi tog äkta ost och gjorde magiskt goda ostbågar.

Och så här kommer det fortsätta. Vi älskar våra snacks, de är det godaste vi vet. Men vi tänker inte luta oss tillbaka och nöja oss, vi tänker fortsätta att överraska både oss själva och dig med nya snacks i nya smaker. Vi tänker fortsätta att varje dag ställa oss frågan: Finns det något godare?

För att delta tävlar du på Instagram, men för att öka dina chanser att vinna kommentera och dela bloggen.

Blondiesworkhard

#estrella #tävling #tävlar #vinna #estrellasverige

Likes

Comments

Jag har funderat på, varför måste man äta godis just en lördag bara för det är är lördag?

Sitter det inte lite väl mycket i huvudet när man känner sig tvungen att käka godis för att det är lördag? jag älskar o festa till det och äta godis ibland speciellt tweets godis eller en riktigt god protein Snickers eller protein mars. 😍😍

Jag äter "godis" eller kakor när jag känner för det men max engång i veckan.

exempelvis, är jag hemma hos Jenny och hon bjuder på någon god kaka eller godis just den dagen ja då njuter jag den dagen.

Man behöver inte äta godis varje vecka. man behöver inte äta godis för det är fredagsmys eller lördagsgodis, för seriöst hur ofta är ni på riktigt SUGEN?

Eller sitter det bara i huvudet? Är det så att den uppfostrade vanan faktiskt gör det värre för oss? Stoppar vi i oss bara för att?

Mitt tips är att du reflekterar.

Om du käkat godis och sedan har dåligt samvete, reflektera över, varför käkade jag godiset och varför tyckte du inte om det, sen gör inte om det. Ät ditt "fusk" för njutning inte bara för att du måste. Man måste inte äta kladdkaka på kladdkakans dag. Den är lika god en annan dag. ( Finns recept på nyttig kladdkaka Här )

Med detta vill jag skicka med er, ät med måtta, ät med njutning, ät med glädje och MÅ BRA.

Tack för du läste och dela gärna om du gillade det.

Likes

Comments

Hur ser dina rutiner ut kring ditt ansikte egentligen? Tar du hand om ditt ansikte som du borde? Vi ger dig nu chansen att börja.
www.biore.com sponsrar dagens lucka idag.

Lyx och skönhet i samma lucka är förprogrammerad med prylar från biore.
En hemmaspakväll, mysigt bad med ansiktsmask eller bara en skön känsla innan sängdax. Allt detta kan bli ditt.

Du tävlar som vanligt inne på www.Instagram.com/blondiesworkhard har du inte Instagram så svara på frågan, vad är ditt bästa skönhetstips och dela bloggen bland dina vänner på Facebook eller mail.

Likes

Comments

Även idag bjuder www.boncena.se på otroliga smaker från tryffelbordet. 
Idag får du välja två burkar bland alla dessa. Två av samma sort eller två olika. Så välj en tryffel och en olivolja eller två olivolja gör precis som du vill.

Bon Cena är ett familjeföretag som grundades utav passion och saknad av de delikatesser som Kroatien har att erbjuda. År 1971 flyttade vår familj från den kroatiska kusten till Sverige. Efter många år av semestrande i Kroatien insåg vi att de som reser dit hade samma problem, ingen fick tillräckligt av chark och delikatesser med sig hem.
Därför följde vi våra hjärtan och startade importera de produkter vi själva längtat efter i alla dessa år, vi är idag Sveriges största leverantör av delikatesser från Kroatien och siktar på att vara er bästa samarbetspartner!

så var med och tävla på www.Instagram.com/blondIesworkhard

om du inte har Instagram kan du vara med och tävla om allt ni ser på bilden ovanför genom att dela detta inlägg bland dina vänner på Facebook eller skicka den till tio vänner på mailen. kommentera under när du gjort detta.

Likes

Comments

Tio dagar innan jul? Redan? Ja detta firar vi med en lucka från Herrljunga.
Vinn ett helt set med glögg och tillbehör för hela slanten. Låt det bli en överraskning vad exakt det innehåller.

Herrljunga säljer inte bara riktigt god och specifikt utvald cider annars också glögg, öl och annat smått och gott. Så in på www.Herrljungacider.se

Om du vill vara med och tävla går du in på www.Instagram.com/blondIesworkhard

Har du inte Instagram så kan du vara med och tävla här genom att kommentera och svara på frågan "vilken glögg gillar du mest?" och dela bloggen bland dina vänner på Facebook eller mailen.

Likes

Comments

Idag är det Lucia, och det firar vi med att ha en sprängfylld lucka med massa med grejer.

1. www.stylebyjny.com
2. www.smellwell.se
3. www.smartplanering.se
4. www.miniroom.se

Nu har vi först ut stylebyjny. Dom har sponsrat med ett presentkort på 200 kr tack för det. vill ni läsa mer om dom gå in på lucka sju. Där kan ni också vinna tre månader med pt, tränings och kost dagbok och presentkort för stylebyjny.
varför inte använda er av presentkortet för att köpa dessa snygga byxor?

vidare har vi smell Well. Vem som helst har väl illaluktande gym skor? Eller vill och med vardags skor? Grattis här är lösningen.

SmellWell tar bort dålig lukt i skor och träningsutrustning genom att absorbera fukt och lukt.
Enkel, snygg och effektiv!
Och kolla, det ena paret passar perfekt till byxorna. 😍😍😍

Tack vare smart planering har ni också möjligheten att vinna en tränings dagbok. Hur vore det inte att kunna följa er träning varje gång du tränar? Precis, det vore underbart. därför var med och tävla så kanske just du vinner.

xsist men inte minst kan man vinna fina grejer från miniroom. Eftersom dom sponsrat med MASSA fina saker kommer vi dela upp dagens lucka. Någon timmes tränings grejerna och någon fina prylar till sitt barn. 

miniroom.se - vi älskar barnrum

Vår vision är att skapa Sveriges bästa nätbutik med inredning till barn och deras rum. Vi vill inspirera genom att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse och den bästa kundservicen. Miniroom.se erbjuder allt som inreder barnrum, från tapeter, tavlor och barnlampor till unika spjälsängar, bäddtextiler och glada leksaker. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitét- och märkesvaror för barn och deras rum.

Likes

Comments

Inte bara att äntligen snön har lite kommit utan också den efterlängtade boxen från loddo. Med koden Lj17 kan ni dessutom få en grym rabatt på 10% hur bra är inte det?
Jag kan inte bestämma mig, ska jag börja med boxen eller med dom nya möjligheterna i snön?

Dagens bästa är såklart nocco, men ni som följer mig visste ju redan att jag älskar den.

Sen var det också en liten bok och ett presentkort eller rabattkod till smell Well. Få se om man köper sig några stycken för mina gym skor luktar verkligen hemska. 🤣😂

vidare var det bollar till toaletten. vilket är superbra att ha men som jag sa i min live så luktade hela boxen toa medel och enligt mig smakade knäckebrödet likadant! fast enligt dottern smakade det helt normalt och hon slängde i sig ett helt bröd med en gång. (Så det kanske satt i min skalle för lukta gjorde det absolut)

Det fanns också en tomte mössa och en leksak. det gillade barnen.

Boxen var inte den bästa dom haft, men dom föregående har varit så sjukt bra så det är svårt att överträffa. Jag vill såklart också vara ärlig mot er läsare. sammantaget får den 6/10 denna gången. så in på www.loddo.se

Ja, nu till det bästa. Oavsett om du har barn eller inte ger snön så mycket nya möjligheter. Du kan skotta snö, springa i snön, leka med barnen i snön, du kan träna extra hårt ute nu.

Det är så himla mysigt med snön tycker jag och barnen idag sprang jag ner till byn dom i pulka och jag drog dom efter mig. Barnen skrattade och hade kul och jag svettades. kändes i både rumpa och benen att det var riktigt tungt. Men barnens skratt gör det så värt.

Så vi var sammanlagt ute i ungefär en timma. frisk luft gör gott.

//hälsningar från en som älskar alla årstider.

Likes

Comments

http://vanimeli.com/ står för dagens lucka.


VaniMeli AB är ett svenskt företag där antirasismen ligger varmt om hjärtat!
Vi står för alla människors lika värde.

Rådjuret VaniMeli är i den Nordiska Björskogens värld synonymt med en svensk pojke och zebran AstoLuina, synonymt med en invandrande flicka.

Deras olikheter blir grunden till en villkorslös vänskap där de genom lek och äventyr lär sig något nytt av varandra, varje dag!

 
VaniMeli

 “Alla är olika, men ändå lika.
 Det spelar ingen roll vart vi kommer ifrån!”

För att delta tävlar du som vanligt på Instagram, men för att öka dina chanser att vinna kommentera och dela bloggen.

Blondiesworkhard

Likes

Comments