Sitter och lyssnar på musik och pluggar lite just nu, duktigt visst!
Idag åkte jag o mötte upp Sara i Sätra runt 14.00 tiden nån gång så åkte vi till hennes föräldrar o hämta mina kläder jag hade kvar där från i somras från när jag bodde där. Sen åkte jag hem o lagade mat, lagde sushi som blev riktigt lyckat faktiskt! Imorgon ska jag troligtvis träffa Linda, ska hem till pappa en snabbis också o hälsa på min hund haha! Nu ska jag försöka att fortsätta plugga!

- Lea


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har precis fixat klart mig så nu ska jag straxt åka mot Skärholmen och handla lite saker. Sen ska jag åka mot Linda o fixa mig lite sen blir det utgång vet inte riktigt vart vi ska, men gör ett blogginlägg senare när jag vet vad kvällens planer blir!

- Lea


Likes

Comments

Idag kom Emma hem till mig runt 11.30 tiden så fixade jag klart mig, vi åt lunch o fikade lite, sen åkte vi till Liljeholmen oo letade praktikplats vilket vi hittade! Sen åkte vi till Akalla för jag skulle handla nya lösfransar där! Nu ska jag staxt börja städa och snart kommer Nathalie hit så ska börja städa så jag är klar tills hon kommer!

- Lea


Likes

Comments

​Linda kom hit efter skolan så klippte jag henne, klippte typ halva håret haha. Men vi hade sjukt roligt under tiden, Hon åkte nyss så nu ska jag lägga mig i sängen o plugga lite har prov på fredag så måste plugga massor. 

- Lea

Likes

Comments

Är i skolan just nu men har rast så tänkte passa på att slänga in en snabb mobilblogg!
Idag slutar jag 15,30 och då ska jag direkt hem o lagga mat sen ikväll ska jag träna, o hem igen o sova!
Har inte sovit något inatt heller, har fått tillbaka min ångest så har haft mycket sömnproblem på senaste tiden vilket är sjukt jobbigt!
-Lea

  • Lea

Likes

Comments

Har verkligen haft en jobbig dag idag!
Hade förhör idag kl 13.00 som var jätte jobbigt o verkligen tog på krafterna. Sen har jag inte gjort så mycket åkt runt på lite ärenden bara. Ikväll blir en lugn kväll framför tvn bara är planen, är lite uttråkad men sjukt trött så det är bara skönt att ta det lugnt!
-Lea

  • Lea

Likes

Comments

Idag hade jag möte i skolan med min kontaktperson, mentor och en specialpedagog och det gick jätte bra faktiskt! Jag har ju missat en hel del så kommer verkligen att få kämpa det här året, stanna kvar längre o plugga massor men nu jävlar ska jag klara det här haha!
Idag har jag inga planer en men får väll se om jag ska träffa Nathalie annars så ska jag bara ta det lugnt.
-Lea

  • Lea

Likes

Comments

I veckan var jag på ungdomsmottagningen och satte in en hormonspiral som heter Jaydess. För er som inte vet vad det är så är det en spiral med ett p-piller på som man sätter in i livmodern så att man inte kan bli gravid, och den kan man ha i 3 år. Jag är jätte nöjd och har inte ens känt av den! De gjorde lite ont de 2 första dagarna kändes som att jag hade mensvärk bara. För mig funkar inte p-piller eller p-stav så det här är perfekt o jag rekommenderar det verkligen!
-Lea

  • Lea

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om hur situationen i mitt liv ser ut just nu, eftersom att det var ett tag sen jag bloggade. Jag har precis flytta till ett behandlingshem för två veckor den. Och mitt liv är kaos, men jag försöker ta tag i det. Har även börjat att gå i skolan igen, Och vill ta tag i mitt liv men det är o kommer inte bli lätt men det kommer gå.


- Lea

Likes

Comments

Ikväll ska jag bara ta det lugnt så är hemma hos en kompis och ska ha myskväll bara. Vi ska strax äta och sen blir det letande efter någon film. Inte det mest intressanta inlägget men passade på att göra en update nu när han är utanför och snackar med några kompisar.


-Nattis    

Likes

Comments