Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag Anna & Karin ut till stugan i lindköping. Så skönt att komma bort ett tag även om man saknar ihjäl sig efter pojkvännen och vännerna! Det finns ingen el så det är lite surt, annars så är allt perfekt! Sprang en runda innan de va så länge sen o konditionen var ju inte på topp. Kvällen bestod av bastu o bad i sjön! Imorgon bär det hemåt vilket ska bli ganska skönt, sova i sin egna säng kolla serier duscha osv. Fått hem lite kläder på posten som jag längtar till att hämta! Ikväll beställdes ännu mer, väska, plånbok, smink, kläder osv. Finns inget bättre än att klicka hem saker från internett!

Likes

Comments

Idag ska jag o Emma till stan, jag ska lämna tillbaka ett par byxor som var för små. Sen ska vi förbi ungdomsmottagningen o fixa p-piller till Emma o graviditetstest till mig! Ska köpa lite kläder med. Igår så kom abbe och väckte mig sen myste vi mest o kollade film så som hela dagen blev! Mysig söndag faktiskt.
Hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Mysig dag med mammsen på stan, fick hem en väst, underkläder byxor osv... Ikväll var jag hos älsklingen än stund vi var mest ute o träffade folk. Imorgon är de midsommar det firas med släkten o vänner på kvällen!

Likes

Comments

Helgen/veckan har varit helt underbar! Dreamhack + vänner kan inte bli bättre, inatt sov jag hos Leone och idag ska jag vinka iväg henne till Turkiet. Igår var vi på stan en sväng träffade en vän till Leone som hade permission. Idag blir det en sväng till Gränna med Mammi knappt träffat henne på en vecka.

Likes

Comments

Dålig uppdatering jag vet, vart så mycket med skolan nu så har inte kunnat tänka på så mycket annat! 3 veckor av förkylning hur kul är de? var i skolan än stund annars har jag sovit bort hela dan. ska fixa en koppkaka, ex on the beach & en ny bäddad säng då blir min kväll perfekt!


Likes

Comments

Sov hos becca inatt, så stannade hemma med henne idag. ikväll ska Abbe komma, inte träffat han på hela helgen så vi ska bara mysa och kolla på film.

Likes

Comments

Äntligen på väg hem. Var en kul kväll igår om man bortser från feber, mensvärk och huvudvärk!

Likes

Comments

Likes

Comments