Header

Hej bitches! Har suttit och läst lite nu och ska sminka mig och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer! Kanske gå ut och gå lite eller något ❤️ vi får väl se, hoppas alla får en bra dag!
Kram//Danii


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

Hej bitches! Var ju på skärholmen idag och handlade lite små saker, så tänkte visa er vad jag köpte... :) 


Den här köpte jag från pinkroom för ungefär 39 kronor. 

Den här är också från pinkroom och jag köpte den för 21 kr! 


Köpte även dessa på pinkroom för 21 kronor, hoppas dem är bra! 


Köpte även böcker, det står priset på dem eller inte på Harry Styles boken men den kostade 84 och böckerna är från bokhandeln haha vet inte vad den heter! Böckerna är på engelska fast inte Harry Styles boken men aa dem andra är på engelska! 


Köpte en ny bikini eftersom jag åker utomlands med Erica snart om typ två veckor så jag köpte den här bikinin från hunkmöller haha eller hur det stavas och den kostade 458 kr samman lagt :) 


Sedan köpte jag den här för 149 kr och den är från hm och jag lägger även in en länk så klicka HÄÄÄR om du vill gå in och kolla på den :) 

Köpte lite andra grejer också men orkar inte lägga upp mer saker just nu haha jag är lat, men detta får väl duga :) Ska packa för jag ska iväg med min familj imorgon fast kommer hem på onsdag igen, så vi hörs snart! 

Kram//Danii

Likes

Comments

Hej bitches! Var på Skärholmen idag så handlade lite grejer, lägger ut på bloggen senare! Ska spela kort med min syster nu så hörs!
//Danii


Likes

Comments

Asså jag är så grymt avundsjuk på vissa människor! Hej föresten! Nej men jag ska väl berätta vad jag är avundsjuk på, jag är så sjukt avundsjuk på människor som kan sjunga skit bra eller typ rita as bra! Jag vill också kunna det, skulle så göra vad som helst för att kunna sjunga as bra! Jag skulle även vilja rita as bra men det kommer inte heller hända, jag har ju tränat men inget händer ju. Hur mycket jag än har försökt att bli bättre på att sjunga/rita så går det ju inte. Haha men man får väl fortsätta försöka i guess, men är fortfarande avis på människor som kan detta redan! 

//Danii


Likes

Comments

Hej babes! Asså jag ÄLSKAR färglada väskor! Det är seriöst det vackraste som finns! Fast ändå så har jag bara en färgglad väska, som är knall rosa! Vill ha en knall blå väska också men har inte hittat en bra väska liksom! Men på riktigt det är så fint med färgglada väskor, eller är det bara jag som tycker det? Haha ska sova nu men vi hörs väl i morgon! <3

kram//Danii
Likes

Comments

Hej! Är sjukt trött just nu och vill sova men man får inte sova bort hela dagen, bara halva! Funderar på att gå ut och gå en promenad men vet inte om jag orkar det är ju sjukt ansträngande asså haha! Men kanske jag ska gå ut och gå iallafall för jag har inget annat för mig... Ja vi får väl se vad som händer! Jag ska väl göra något idag som inte är sitta framför datorn, men vi hörs snart :) Kramis//Danii


Likes

CommentsLikes

Comments

Hej bitches! Asså jag har typ sovit ett tag nu för jag sov inte mycket inatt och jag var sjukt trött! Det är sjukt jobbigt att gå på konsert... Haha! Fast det är sjukt roligt dock...
Ska sova igen haha jag är trött!
kram//Danii


Likes

Comments

Hej! Asså jag är typ i chocktillstånd fortfarande... Jag har sätt One direction! Detta var inte först gången men denna gång så stod jag längst fram och jag dog! Jag har haft ögon kontakt med alla killarna och Harry Styles vinkade till mig och gav mig en slängkyss!! JAG ÄR DÖD! Och niall han vinkade till mig!!!! Och jag vart as chockad för jag stod och grina under konserten och jag är ju inte ens ett stort fan så.. Asså jag gillar dem ju as mycket men trodde inte jag skulle börja grina :') och det var inte lite jag grina heller! Konserten var i allafall värd kö tiden på 12 timmar! Filmade mest bara så bilderna är screenahotade från video och är inte så bra men Who gives a fuck!
//Danii
Likes

Comments