hello darlingar!!

Idag har varit en trött dag, upp tidigt för att jobba men som tur en kort dag så slutade halv 11. Efter jobbet träffade jag på mina tjejer så vi tog en liten shoppingrunda som resulterade i ett nytt skrivblock, nya hörlurar och en extremt go chailatte på bästa espresso house! Finns verkligen inget bättre!

Just nu sitter jag på espresso house (igen) å väntar på att Mr S ska hämta mig om två timmar.. suck.. Så vet ni nått tidsfördriv är det bra. Imorgon tar jag nog ledigt från jobb för har varit så otroligt trött dom senaste dagarna, så mycket stress och ångest att det bara har blivit för mycket att jag knappt orkar någonting 😪 Som tur är är man ju ledig torsdag till söndag så bäst att njuta så mycket som möjligt av långhelgen!

En bild på mig och min fina prinsessa💕

Puss på er så länge 🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello darlingar!

Detta är då mitt första blogginlägg så döm inte för mycket bara haha.

Eftersom jag är ledig från jobb idag så händer inte så mycket, fixa med Mr S bil som han krockade så duktig som han är. Inget gym idag, testade ett nytt sömnpiller igår så mår inte helt hundra så nog bäst att vara chilla lite.

Idag är det bara hela 37 dagar kvar tills jag ligger å slappar på stranden i Kroatien i 2 veckor! Hur nays är inte det??

Det enda som blir lite jobbigt blir att lämna kvar min pojkvän, Mr S, och mina fina djur... Men men jag ska inte klaga! Dom får helt enkelt klara sig utan mig.

En bild på Mr S får duga bra idag.

Puss puss ❤️

Likes

Comments