Hej igen igår så åkte jag och Nelly in till stan för att hon skulle titta efter en klänning, hon hittade tyvärr ingen klänning men hon hittade lite annat snyggt. Jag som bara följde med som sällskap kunde inte låta bli att handla lite jag med. Jag köpte denna sjukt snygga Calvin Klein bh/topp och även ett par svarta byxor. Jag vart super nöjd och hade så sjukt trevligt och roligt igår. Jag fick även hem ett paket ifrån hm idag och ska hämta ut ett paket med Mac läppstift sen också så det kommer väll upp bilder på det sen.hej så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 Nu är det dags att börja göra sig redo för att gå och sova känner liksom att det inte är någon mening med att sitta uppe nu, finns inget att se eller göra men framförallt har jag ingen ork till att vara uppe längre nu när man har en förkylning i kroppen. Har iallafall kollat på Melodifestivalen men vart besviken på resultatet.. Andra chansen måste vara ett skämt förstår inte hur någon kan ha tyckt att de låtarna va bra men men smaken är som baken nu ska jag iallafall sova godnatt! 

Likes

Comments

Hej igår efter praktiken så shoppade jag lite eftersom man hittar så mycket fint när man går i butiken och fixar iordning om dagarna. Jag köpte med mig fyra par svarta kort strumpor 10 kronor styck sjukt bra pris och riktigt bra kvalité vart förvånad att ett par strumpor för en tia kunde ha så bra kvalité. Jag köpte även tre örngott två stycken ljus grå 20 kronor styck och ett ljusgrå vit randigt för en tia eller så örngott behöver man ju alltid. Till det bästa så köpte jag dessa sjukt snygga badlakan som ni kan se på bild, jag är så sjukt nöjd med dom riktigt snygga dom kosta bara 100 kronor styck dessutom sjukt bra pris!

Likes

Comments

Denna super snygga och praktiska smink förvaring fick jag hem igår jag beställde den ifrån Cocopanda för 319 kronor sjukt bra pris! Den rymmer mycket och samtidigt ser det snyggt och städat ut på sminkbordet nu när allt har sin egen plats. Den är roterande så på så sätt så ser det ju inte heller så plottrigt ut eftersom mycket utav sminket döljs på baksidan. Tidigare hade jag sminket i akryl förvaring men det tar plats och ser inte så snyggt ut , jag föredrar denna sminkförvaring alla dagar i veckan! Ett stort tips ifall ni gillar att ha ett snyggt sminkbord.

Likes

Comments