Visst har jag av fd. lantrådet på Åland blivit kallad för främlingsfientlig och andra otrevliga ord, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag hjälper de som är i nöd. 

Hur många hjälper ännu personer som lever i misär efter Tsunamin? Jag gör det ännu i denna dag och inte till Thaliland, utan  till ett litet land som har drabbats hårt och som egentligen aldrig fick samma uppmärksamhet som Thailand. Detta för att Thailand är ett berömt turistland och det är inte Sri Lanka. 

I Sri Lanka har personer som bor i hus som är skadade och där det regnar in vatten så att husen egentligen är av hälsoskäl farliga att bo i. 

Nu gjorde jag en liten inbetalning till en butik i Sri Lanka så att åtminstone några drabbade personer har mat över julen och så här blev svaret från familjen som jag har nu blivit mycket god vän med. 

Mamman i huset är mycket sjuk av sig och behöver vård, men familjen har inte extra pengar för att köpa till henne insulin eller mat som skulle vara bra för henne. Men nu får hon bra mat med hjälp av det lilla jag försöker göra för mina medmänniskor.  

OH, What have you done my dear Susann... you suprised me >>>>>You have sent again some vouchers and rice...My god now we have enough rice till end of December.And i kept one  vouchers till the other food is finish to buy again...

Dessa ord värmer mig och jag känner mig glad och lycklig, för nu vet jag att de har mat. 

Hur många hjälper direkt någon? Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments