View tracker

​Om bara nån timma börjar jag skolan vilket jag faktiskt ser lite framemot men väldigt jobbigt för att jag är föööör trött! Igår somnade jag kanske vid  00 å de tycker jag är en väldigt bra tid eftersom jag brukar lägga mig vid 3 tiden. Jag vaknade vid 6 och då fixade jag mig lite frukost som bestod av kalas puffar, mjölk och energi dricka, Jag vet att jag inte kommer klara mig igenom denna vecka psykiskt men det är bara att försöka och kämpa på!

Jag börjar skolan klockan 9,00 och min buss går 8.46 så jag behöver inte stressa! Eftersom att jag är så himla trött kommer jag troligen se ut som trash men men. Jag ska nu börja sminka mig så vi hörs i nästa inlägg<3 Ha en super bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Måndag: Idag har jag inte gjort något speciellt och de ska nog fortsätta åt de hållet!

Tisdag: Jag ska kanske ta näspiercing men  inte helt hundra och sen har jag inte några andra planer

Onsdag: Jag ska ha en pluggdag och mysa lite med mig själv 

Torsdag: Ska jag kanske träffa en kompis men inte säker men annars så ska jag plugga då också

Fredag: ska jag nog också träffa kompisar 

Helgen: Ska jag nog mest göra mig redo inför skolan och försöka få mig att fatta att sommarlovet är slut! 


Likes

Comments

View tracker

​Hejhej, De va ett tag sen men nu ska jag försöka ge mig på detta med att blogga igen! Jag börjar skolan den 22/8 och jag skulle plugga under lovet men gjorde jag det? Nix... Jag har gjort typ 20 tal i matteboken å pluggat två ord i spanska (kill me now) men jag har dock läs ut första Harry Potter boken å börjat på nummner två <3 

Under sommarlovet har jag bara kollat serie, tagit de lugnt och träffat kompisar men jag har inte gjort något speciellt! Alla har ju liksom en Amazing sommar å är utomlands å shit men jag vill inte ha det :/ jag är nog mer av den personen som tycker om att ta det lugnt och vila! 

Jag börjar ju nian nu och jag gick ut åttan med ganska dåliga betyg så nu måste jag ta tag i mitt liv och börja sköta mig! Jag måste börja plugga å vara i skolan, jag kan inte bara lalla runt längre så nu tänker jag typ att ha inspo bakgrunder på mobil å datorn och försöka äta nyttigt/bra och bara försöka bättra mig på alla sätt!

Nu ska jag läsa lite så hörs vi nästa inlägg<3 Kram

Likes

Comments

​Hejhej

Igår var jag, Cecilia och Nikita ute vid Ällmora (Tyresö Brevik), Vi badade, hade picknick och solade. 

När klockan var runt 15 skulle Nikita till sin dansuppvisning så vi gick därifrån, Jag och Cicci gick till henne och då lyssnade vi mest på musik och tog det chill!

När klockan var 18.40 gick jag till bussen och åkte hem, Jag kom hem till nygjorda Hamburgare och mys :) 

Sen kollade jag på serier och efter ett tag så somnade jag. 

Jag hoppas eran dag har varit underbar så hörs vi i nästa inlägg <3

Hejdå

Likes

Comments

​Hejhej! Jag vet att mitt bloggande har blivit ganska upp och ner och det ber jag om ursäkt för! Jag har fullt upp med skolan och med kompisar.

Under April månad fyllde jag 15 :) Mina kompisar kidnappade mig in till stan å tog mig till Jensens och det var riktigt gott :) när jag kom hem så var jag med pappa och vi satt mest och pratade! 

Jag ska försöka få igång mitt bloggande men jag kan inte lova något! 

Jag hoppas att ni har haft det super bra så hörs vi i nästa inlägg :) Hejdå


Likes

Comments