Header

Den nya familjemedlemmen har anlänt; Ellie!

Min chihuahuavalp på åtta veckor har nu fått ett nytt hem. Hon är väldigt generös med pussar och och tycker om att gosa och att ta emot bellyrubs.

-Lara♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har inte uppdaterat på jättelänge...

Förlåt.

Vi vet inte hur det kommer att gå med bloggen, kanske vi slutar och skaffar individuella bloggar istället.

Dock så har jag, Lara, en spännande nyhet! I morgon, 30.1.2016, ska jag åka och kolla på chihuahuavalpar!

Är så exalterad! Jag ska definitivt försöka uppdatera om valpen. Elin har faktist en chihuahua, så vi kan säkert lägga upp en bild på dem någon gång, om vi skaffar en.


Kram, Lara♡

-------------------------------------------------

En av dessa valpar kanske blir min!

Bildcredit: Kennel Aurianz i Nödinge, detta är deras Julkull!

♡♡

http://www.aurianz.se/18547272

Likes

Comments

Förlåt för så lite uppdatering...

Idag har varit en lång, grå och jobbig dag. Har varit jättetrött, gått i sweatpants och uggs hela dagen. Nu sitter jag i pyjamas och försöker verkligen att inte somna. Igår kväll var jag på pilates, och det var verkligen kul! Det får nog bli min hobby. Hade ett matteprov och ett franska förhör idag, gick okej. Men en dålig dag har det varit, så mycket är säkert! Har varit överkänslig hela dagen och mått sämst. Men jag måste läsa i 50 minuter, spela gitarr och piano. Som tur är nog den muntliga delen av de Nationella Proven över. Tack och lov för lite lugn och ro efter dessa veckor! Måste jag ens nämna hur less jag är på onsdagar... Börja 8.15 och sluta 15.05! Och dessutom ska vi till en annan skola sista timmen. Onsdagar, pack your shit and leave. Ska äta kex och läsa Solo nu. Och sedan kommer mamma hem och häller en hink med saker jag måste göra över mig. Får jag mycket i månadspeng? Nej!

Men i alla fall, puss på er så hörs vi snart!

-Lara♡

Likes

Comments

Netflix, brasa och ett renskinn att sitta på. Så spenderar jag min fredagskväll! Imorgon är planerna att kanske gå på bio för den nya Hunger Games filmen, plugga och en liten workout. Som ni ser på bilden måste jag jobba på benen!
Ha en mysig kväll♡

-Lara♡

Likes

Comments

NYX butter gloss review

Jag Älskar NYX det är ett jätte bra märke och jag älskar deras butter glosses och har prövat dom några månader nu. Jag har inget dåligt att säga men jag tycker att dom ska kunna sitta på mina läppar längre. Jag använder (make up stores) lip primer först och då sitter dom på mina läppar längre. Dom har lite doft och har många färger att välja från jag rekommenderar Peaches and cream och créme brûlée Dom är mina favorit färger. Vilken färg är din favorit? Hoppas på att det här hjälpte er och att ni kanske också vill prova dom.

Puss och kram Elin ♡♡♡♡

  • 190 Readers

Likes

Comments

Efter en lång skoldag får jag äntligen lägga mig ner med datorn och kolla på The Vampire Diaries. Dock så har jag fortfarande 100 minuters (!) läsning kvar som läxa tills i morgon. Gaah, jag orkar inte. Huvudet värker och ögonen hålls knappt öppna. Sömn är allt jag behöver... Jag hade piano idag, gick helt okej, faktist.
Stressad inför matteprov #2 inom beloppet av 3 skoldagar... Great.
Inte det längsta inlägget men det var i alla fall uppdatering!
För er information så är detta inte bara en mode och skönhetsblogg, utan också fitness, mat och vanliga inlägg om våra dagar.
Puss!♡

-Lara

Likes

Comments

Ikväll har vi lagat cookie dough bites♡
Vi följde receptet på bilden förutom att vi inte satte dem i ugnen och tillsatte inga hasselnötter i smeten.
Superlätta att laga och jättegoda!
Vi rekommenderar starkt.

-Elin och Lara♡

Likes

Comments

Hej och välkomna till vår blogg.

Vi är två tjejer vars stora intresse är mode och skönhet. Vi bestämde oss för att skaffa en blogg så att vi kunde använda våra passioner och underhålla människor med samma intressen som vi. Detta blir ett kort inlägg, men vi ville bara meddela om våran blogg. Vi kommer att uppdatera så ofta som vi kan.

Puss♡

-Elin och Lara

Likes

Comments