Nu är det klart, Jag gjorde öl metoden idag på mitt hår vilken var katastrof.
Ölen luktade så illa att jag var på väg att spy, det rann ner hela tiden på min rygg. Jag kunde inte ha i den mer än 15 minuter, Man ska igenkligen ha i den i 2 timmar men det gick inte.
När jag skulle skölja ut mitt hår så blev det trasligt och torrt, jag tror jag tog balsam 2 gånger men lukten gick inte bort, nu har jag kommit ut ur duschen och jag har tagit argan olja i hår topparna.
Öl lukten luktar inte så mycket men man känner lite och jag blåste håret nys.
Negativa: Lukten, Torrkänslan, droppar i ansiktet och rygg.
Posetiva: Det känns som det är mer volym i håret men inget mer.
Dock tror jag att ifall om jag hade haft i den i 2 timmar som det stod så skulle det gått bättre och mitt hår skulle förmodligen vart mer som det skulle bli, mycket volym glansigt och fint hår.
Testa gärna och skriv i kommentarerna hur det gick vill veta om det funkar. 

Likes

Comments

Idag så ska jag grilla och ha mys kväll men några kompis, vi ska senare på dagen träffas och fixa till lite innan vi ska börja grilla och äta. Vi ska ha en jätte mysig dag och ha jätte roligt, vad ska ni göra idag ?
Kl är 10.00 och jag funderar på att göra öl metoden nu? (För er som inte vet vad öl metoden är kolla mitt inlägg innan detta)..
Men jag vill veta om det funkar eller inte är så exalterad över det men ändå så kan jag inte duscha håret idag för då måste jag ändra schema för mitt hår, Jag har ett schema när jag ska duscha håret och vilka dagar jag ska ta inpackning och dagar jag ska ta olja i håret och m.m.
Bara 1 dag kvar tills jag får testa ☺

Likes

Comments

Jag har funderat på att testa öl metoden ganska länge nu för er som inte vet vad öl metoden är så ska ni få en liten förklaring, Öl inehåller massor av B vitamin som gör att håret blir mjukt och massor av volym. Något som inte är sant om denna metod är att håret växer snabbre, Det är inte sant fick jag förklarat.
I Torsdags var jag på affären och köpte alkohol fri öl som jag ska använda på söndag och göra mitt hår.
Ni kommer på söndag få en uppdatering om hur man gör och om det funkade. Jag är jätte spänd, vill så gärna att det ska funka för mitt hår är tråkigt och platt.

Likes

Comments

Jag testade 3 mascara från samma linje som loreal har gjort, loreal mascara voluminous heter dom.
Jag köpte dom på hm för 99 kr st.
Den blå var vatten fast, den svarta var bygga upp mascara och den beige står det bara att det är orginalet av dom 3.
Jag tyckte den beige och svarta var bra men klumpade sig lätt, den svarta var jätte bra om man vill ha längd.
Den blå där i mot var en av dom bästa, Jag älskar den. Jag fick längd och volym av den och den klumpade sig någon gång i början av användning, Nakdelen med alla 3 var att det torkade efter 1 månad vilken är tråkigt för att det var massor kvar i flaskan.
Hela denna linje av mascaror får 7/10 pågrund av att dom klumpade sig och torkade snabbt ut. Jag köpte mascarona för 4 månader sedan och för 3 månader sedan fick jag reda på att loreal testar på djur och därför får mascarona 7.
Jag tipsar ingen för att dom var bra och så men dom testar på djur och jag känner inte för att tipsa en sådan prudukt.
Men något som jag inte han testa var ifall om den vatten fasta funkade mot vatten men jag tror den funkar för det.
Jag tror att jag inte förklara varför jag gillade den blåa mer, jo det är så här att den smulade mindre och jag fick volym och längd som gav ett fint resultat, mascaran satt där den skulle hela dagen utan att smula och längden gick inte ner för när jag ska lägga mascara ser det bra ut i 2 timmar kanske sedan så går min böj ner.
Här är min resion av dessa mascarona och jag hoppas det var roligt att läsa ☺

Likes

Comments

klockan är 14.30 och idag så har jag vart i skolan och gjort arbete men fick gå hem i förväg för att jag hade ont i huvudet.
Jag hade lite förslag om vad jag skulle skriva om idag men vet inte om jag hinner skriva något av dom faktiskt så får ta det om någon annan dag men ja det finns ett men, jag kommer göra ett inlägg lite senare om en sminkprodukt.
Jag ska resonera om en mascara kollektion, missa inte det.
Om en stund så ska jag till en affär, vet inte vad affären heter men min kompis var där för ett tag sedan och köpte en ögonskuggs palett och hon tipsade mig om den så måste åka dit och kolla om den finns kvar sedan så måste jag köpa kokos olja.
Vi hörs ✋

Likes

Comments

​Jag heter Cassandra och är 15 år, bor i söder i Sverige. Jag har intresse för smink och hår och denna blogg kommer delvis handla om det men kommer också handla om min hälsa hur jag mår psykiskt, utifrån och in. Jag gillar djur och har här hemma 4 katter som är jätte gosiga sedan har jag intresse för att träna, det är träning som gör att jag mår bra i dags läge.

Jag hoppas ni vill läsa mer om mitt liv och massa andra saker som jag kommer skriva om här på bloggen.

Likes

Comments