Att springa från sannningen!

Du sitter och kollar ut mot horisonten med hans hand i din! Solen börjar sakta gå ner och det är inte en båt ute på det öppna havet. Du känner att han kollar på dig och ditt hjärta pumpar 7 extra slag, du vrider sakta blicken mot honom. Han kollar dig djupt in i ögonen och du blir nervös. Vänder fort bort blicken och kollar åter ut mot det vackra havet.
Efter en stund kollar du ner på din hand som ligger i hans. Han smeker din hand mjukt, sådär som bara han brukar göra. Du kollar upp från era händer och kollar nu på hans vackra ansiktsprofil. Han vänder sig mot dig och en varm känsla sprider sig i kroppen på er båda. Han böjer sig sakta fram, du sluter ögonen och han kysser dig. Ditt hjärta bultar snabbare och du känner dig trygg med honom.
När ni åter öppnar ögonen ser ni en kille stå framför er. Du inser fort att det är din pojkvän och du släpper genast den andra killens hans. Din kille kollar med ett argt uttryck i ansiktet på dig och den andra killen. Killen du precis kysst ställer sig nu upp och du reser dig sakta efter. Du känner hur en tår rinner ned för kinden och du vet inte vad du ska göra. Du inser att du har känslor för båda killarna som nu står framför dig. Din pojkvän säger att du måste välja honom eller den andra killen.
Du får panik och springer ner från berget du nyss satt på och kollade på solnedgången. Du springer in i skogen och gömmer dig i en grotta under berget. Du hör hur killarna roar på dig och du går längre in i grottan. Du hör hur den andra killen säger att dem måste låta dig bestämma. Du sätter dig ner och kupar händerna över ansiktet som nu fylldes med tårar. Vad skulle du göra nu??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ungefär 5 år sedan skadade jag min fot i en båt! Men den blev aldrig riktigt bra. Jag håller på med ridning och när jag rider länge kan jag känna av att den gör ont. Vilket är konstigt eftersom det var fem år sedan...

På en idrottslektion i skolan den 15 maj 2017 trampade jag snätt och skadade foten samma fot. Hela sommaren har jag fått hoppa på kryckor och den har varit svullen och blå/lila. Jag har testat sjukgymnastik men det blev värre. Så vi testade vattengymnastik men ingenting gjorde det bättre.. Det blev bara värre!

Min sjukgymnast tog en bild på foten och visade sina kollegor. För jag hade fått ett brev om att jag hade 10 veckor kvar innan jag skulle kunna få komma på MR (magnet röntgen). Då hade jag haft ont i ungefär 21 veckor utan att någonting hade hjälpt.

Men så efter att min sjukgymnast visar bilderna för de andra fick jag att brev hem att jag fått tid till magnetröntgen den 4 december. Vilket jag fick reda på för 4 veckor sedan. Efter det fick jag ett till brev om att jag skulle på återbesök den 11 december och få veta svaret från magnet röntgen.

Idag har jag varit på MR och det va lite små läskigt eftersom maskinen lät völldigt högt och skakade. Men det jobbigaste var att jag behövde hålla min fot i en ställning i 20 minuter och det gjorde välldigt ont.. men tanken på att jag kanske snart blir frisk gjorde situationen lite bättre! Så om exakt en vecka vet jag vad som har varit fel med min fot hela sommaren i 29 veckor..


Likes

Comments

Jag har i många år skrivit böcker. Allt från böcker om kärlek, mysterier,mobbning och skräck. Just nu håller jag på med en skräckbok om ett gammalt mentalsjukhus som man byggt om till ett sommar kollo för barn mellan 15-16 år. Boken kommer innehålla både kärlek, mord och mysterier. Berättelsen handlar framförallt om 14 barn som tvingas bo på våningen under vinden.

Jag kommer publicera första kapitlet när det är renskriver och hoppas någon vill ta sin tid att läsa det!

Likes

Comments

Jag är en tjej på 15 år som älskar att åka båt, sjunga och hästar. Jag tycker att skolan är ganska rolig och mina favoritämnen är musik, kemi och samhällskunskap.. Jag tycker att det är viktigt att man ska kunna få vara sig själv och att man ska acceptera alla för den man är.

Likes

Comments

Förra helgen var jag ute med båten på Rörö och tog lite kort. Har många bilder men jag valde ut två stycken som jag tyckte lite mer om. Vad tycker ni?

Likes

Comments

GLITTRANDE VÅGOR

Idag längtar jag till havet och båten så mycket. Det är soligt ute och nästan ingen vind, och det är 12 plusgrader. Jag längtar till det blåa fina havet och alla båtar som så fridfullt åker förbi. Känslan när man åker båt och känner vinden genom håret. Det är en av det bästa känslorna jag vet.

När jag är ute med båten känner jag mig fri och jag kan vara mig själv. Det är ingen som bestämmer över mig eller kan göra saker som får mig att må dåligt. Vid havet är det jag som bestämmer, och jag kan känna att jag är bra på något. Jag kan köra båt och jag är inte rädd för havet. Jag kan hjälpa andra ute till havs vilken får mig att känna mig bra. Varje sommar är jag ute 4 veckor i rad och nästan varje helg. Jag är också ute hela midsommarveckan. Havet har varit en stor del utav mitt liv enda sedan jag föddes. Jag har en Silverton 37 på ungefär 45 fot. Det är två sovrum med dubbelsängar, två toaletter med dusch, ett kök och ett vardagsrum. Det jag mest saknar på vintern är friheten ute vid båten. Man har alltid så trevligt och man kan få nya vänner. Det är ungefär en månad kvar tills att båten kommer i och jag längtar så..

Tänk dig tanken att du sitter på en klippa precis vid havskanten. Du sluter ögonen och kan höra vattnet skvalpa upp på berget och en liten bit bort hör du hur en fiskmås som ropar. Du kan höra klunket från de små vågorna som kommer mot båtens skrov. Där sitter du i solen och du öppnar ögonen, du ser hur solen börjar gå ner vid horisonten.


Likes

Comments

Du är perfekt

Jag är så trött på människor som hela tiden ska bestämma eller stoppa en från att göra det man vill. Det förekommer personer som står i vägen för en hela tiden, och man måste våga stå upp för sig själv även om det inte alltid är så lätt. I mitt liv har det kommit i människor hela tiden som har försökt att ändra på mig och få mig till en annan och bättre person. Visst dom har hjälpt mig till den jag är idag men det spelar ingen roll. För att ett barn måste ibland få gå sin egen väg och inse sina egna fel.

När jag var mindre för kanske bara sådär tre/fyra år sedan var jag en helt annan person emot var jag är idag. Min klädstil har ändrats mycket vilket jag är glad för idag men vägen hit har inte alltid varit så rolig. Dessa människorna har påpekat min klädstil och försökt få mig att klä mig i annat som i deras ögon va skyggare. Detta har varit jätte jobbigt för mig eftersom jag tyckte att ju dom kläderna jag hade var snygga (vilket jag inte gör idag). En idag påminner folk mig om min gamla klädstil och skattar åt mig för att dom säger att det är tur att jag växte ifrån det men dom glömmer en viktig detalj att det fortfarande är mig dom pratar om. Nu för tiden bryr jag mig inte om när folk påpekar mig eller mina kläder eftersom jag respekterar att alla är olika och alla inte tycker om samma saker. Men ibland hade jag önskat att de andra också hade fattat att alla har sin egen stil.

Jag var väldigt blyg som barn (VÄLDIGT). Jag sa typ inte hej till någon och när jag träffade nya människor va det som om jag inte fick fram ett ljud. Än idag är jag blyg men inte alls på samma nivå. Nu är jag en person som talar för mig själv och står upp frö det jag vill. Jag har fått upp mitt självförtroende mycket vilket gör att vissa holk oftast tycker att jag är väldigt jobbig. Men jag har insett att dom enda som tycker att jag är det är dom som inte har något självförtroende själva.

Det är en talangjakt/sångtävling snart som jag har tvekat länge på om jag ska vara med på eller inte. Enad anledningen till att jag har tvekat på att vara med har varit för att jag har varit rädd för vilka som skulle komma och vad dom skulle säga. Men sen tänkte jag... { JAG KAN JU INTE LÅTA ANDRA STOPPA MIG FRÅN DET JAG TYCKER OM}. Så jag anmälde mig och det är drygt två veckor kvar.

För bara några veckor sedan har folk som jag känner och några har till och med stått mig väldigt nära pratat mycket skit om mig och att jag sjunger dåligt och andra saker som inte riktigt hör till detta. Jag har tänkt på det väldigt mycket och kommit fram till att det inte spelar någon roll vad alla andra säger. För att alla kan inte tycka om en och det som kanske låter bra i den enas öra liter kanske lite sämre i en annans. Livet är inte lätt och alla är olika. Sen om det finns folk som vill förstöra för en för att dom mår så dåligt så att dom inte kan uppföra sig så får man helt enkelt strunta i dom.


TILL ALLA DÄR UTE SOM HAR VARIT SOM JAG HAR VARIT ELLER ÄR DET!

STÅ UPP FÖR ER OCH TRO PÅ ER SJÄLV FÖR DET KAN INGEN TA IFRÅN ER! ALLA ÄR UNDERBARA OCH PERFEKTA PÅ SITT SÄTT GLÖM INTE DET

Likes

Comments

Följs de mänskliga rättigheterna?

Ibland undrar jag hur Sverige fungerar! De säger ju att vi ska var så bra med de mänskliga rättigheterna och att alla är lika mycket värda. Men det funkar ju inte. Jag känner en kille (eller känner inte honom så bra man har träffat honom ganska många gånger eftersom han känner min mamma lite granna). Han flydde ifrån Nigeria för att dom kom på att han var homosexuell vilket inte var tillåtet så dom kom för att döda honom. Då flydde han till Ungern och sen direkt till Sverige för att söka skydd. I lagen står det att flyktingar som kommer hit för att dom är dödshotade för att vara homosexuella eller något annat ska få stanna för sin säkerhet. Men ändå ås funkar det inte. Alla i migrationsverket visste att han var homosexuell och hans advokat hjälpte inte honom alls. Det stod på papperna att han kom för att han flydde som homosexuell för att inte dö vilket han kommer att göra om dom skickar tillbaka honom. Så när Sverige vet detta och inte alls bryr sig om hanns rättigheter så bryter dom mot de mänskliga rättigheterna och de paragrafer som jag tar med är paragraf 1 och 3 och det är inte ens i närheten om alla.

Paragraf 1 [Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.]

Paragraf 3 [Var och en har rätt till liv, frihet och personlig säkerhet.]

Jag är 15 år och jag tycker att det är förfärligt hur vi har det i Sverige och på tala om hur det är utomlands. Tror dom att folk flyr för sitt liv för att det är kul? Visst vi tillhör ett av de länderna som har kommit längre men ändå det är mycket kvar att utveckla. Jag kan inte fatta varför det ska vara så svårt att behandla alla människor lika bra och se till att alla har det bra och har tillgång till mat och tak över huvudet. Det kan väl inte vara för mycket begärt eller!

.

Likes

Comments