Igår hände något sjukt, nämligen att en ''random'' snubbe erbjud mig en relativt stor summa pengar? Alltså luktar säkert konstigt hos er också? Snubben i frågade skickade bilder som visade att han satt över 30 000 (!). Snacka om att jag funderat på om bilderna är redigerade eller om han av någon skum (?) anledning faktiskt satt över en så pass stor summa pengar.

Det har inte varit några konstigheter med mobilt bank ID och/eller med mina pengar under dagen och har inte fått några 30 000 heller ännu (OM de ens kommer?). Jag som gått mediakurser på gymnasiet vet ju att det absolut är möjligt att redigera sig till bilder som ''ljuger'' och om det skulle uppstå några konstigheter så kommer jag kontakta banken såklart och kommer förstås fortsätta vara på min vakt oavsett om det inte kommer in några pengar eller om det nu skulle göra det...

​Som rubriken lyder så var detta en Snapchat vän som swishade (tre gånger och 1 kr per gång) och bad mig lägga till honom på Snapchat så jag gjorde det för att ''kolla upp'' vem människan var... och någon gång i natt blockade människan mig? Mja mjo det känns ju som att det är en skumms i fråga.

​Bilden / bilderna ovan tog jag för några dagar sedan. Om det inte syns så har jag ljusgrå trosor på mig så står inte och fläker helt utan underkläder... fick någon impuls att ta bilder i spegeln utan byxor (hade badat tror jag) och i min t-shirt som jag älskar - står FEMALE FUTURE  på den <3 Och den är från Gina om någon undrar... :-) 

​För ett ganska så bra tag sedan såg jag att någon tjej lagt upp en lättklädd bild i en Facebook-grupp där hon var i bara (?) trosor och så såg jag en del dumma kommenterar och jösses sådant tycker jag INTE om. Folk som tar sig friheter och är dumma i onödan, nä fy. 

Förstår inte problemet med att folk med vagina/fiffi/punani/you name it lägger upp lättklädda bilder OM (kan väl lika väl vara så att folk lägger upp bilder på sina kroppar för att de tycker om dem men om) de är osäkra och vill ha någon form av bekräftelse så varför inte bara ignorera om man har svårt att se det? Vad vinner 

Är väl jättebra om den som känner sig osäker vågar lägga upp en bild på sin kropp så att folk som vill kan ge komplimanger, pepp och stöd right? 

​Dumma kommenterat tycker jag verkligen att man kan hålla inne med... 


​Undertecknat bloggare / skribent Lovisa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments