Allmänt

Igår var jag och min kompis Julia på Gamla skolgatans tatuering. Tanken var att vi båda två skulle göra en tragus men piercaren hade bara ett smycke kvar så det fick bli jag som gjorde igår och Julia ska troligtvis göra på tisdag.
Nu har jag sammanlagt åtta hål i mina öron och en navelpiercing, men min lilla samling är inte klar ännu. Har några planer på framtida piercings.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon, mina planer för idag är att jag och en kompis ska åka till Göteborg för att hon ska kolla praktikplats. Vi ska shoppa och fika. Efter Göteborg så ska jag och min pojkvän på bio i Trollhättan, vi ska kolla på DET 🤡.

Likes

Comments

Allmänt

Köket.

Mina föräldrar tog ett beslut om att äntligen göra om vårt kök, vi har nu under flera veckor haft bland annat snickare och elektriker hemma. Jag tycker att det är väldigt irriterande att bjuda hem okända människor eftersom jag inte vet vad de är kapabla till, men givetvis förstår jag att det är nödvändigt då varken jag eller mamma har någon susning om snickeri. Min pappa är rörmokare och därför behöver de inte boka en annan eftersom pappa är utbildad. 

Jag hoppas att köket blir bra då de har slängt ut en del pengar för att få det fixat. 

Likes

Comments

Allmänt

Nu är det äntligen fredag. Mina planer för idag är att jag, Mikael och Anton ska till Kungälv och montera basar. 

Mikaels pappa är med i ett garageteam "Evolution garage". 

Antagligen så ska jag sova hos Mikael inatt annars sover han hos mig, vi har pratat lite om vi ska ha film mys. Troligtvis ska vi kolla på alla Fast and Furiors filmerna. 

Uppdatering kommer troligtvis ikväll med bilder.

På vägen hem gick jag förbi mammasjobb för att hämta Thor då snickaren var hemma och monterade kök. Bilderna är tagna under promenaden hem.

Likes

Comments

Trist och dystert. 

Idag har jag varit hemma från skolan pågrund av ryggsmärtor, illamående och huvudvärk. Alla de tre symtomen ligger hand i hand. Jag vet inte om det är någonting fel på min rygg då jag upplevt dessa otroligt starka ryggsmärtorna två dagar under mindre än en veckas period. Jag har haft lite tur idag då vädret är och har varit katastrof under hela dagen och därför har jag inte känt någon stress över att jag pluggat, kollat på Paradise Hotel och gamla idol klipp på youtube hela dagen. 

Nu ska jag fortsätta plugga på bland annat pedagogiskt ledarskap blandat med kommunikation och engelska. 


Likes

Comments

Allmänt

Bloggen. 

Jag har sedan 25 augusti varit relativt aktiv på bloggen och jag vill skriva så mycket som möjligt. Jag har några bloggideér så som smink, skönhet, djur och natur, skolgång och min livshistoria men vet inte hur jag ska formulera mina inlägg och min blogg så den blir så bra som möjligt. Har hittills nästintill bara skrivit lite smått om mina djur, mig och när jag varit iväg på exempelvis bio. Jag vill skriva mer och mer hela tiden men inte på ett sånt sätt att det blir tjatigt och liknande inlägg hela tiden, därför tänkte jag bredda min blogg. 

Skönhet? Jag vill skriva om hur jag sminkar mig och med vilka produkter, hur jag sköter mitt hår och klädstil. Vet inte hur jag ska formulera mig på bloggen på ett bra sätt och hur jag ska bredda min blogg. Men den som väntar på någonting gott väntar aldrig förlänge, inte sant? 

Likes

Comments

Allmänt

Natten till idag var det värsta på väldigt lång tid.

Jag upplevde grova ryggsmärtor strax innan jag skulle sova, det eskalerade till att jag spydde. Jag har under en väldigt lång period upplevt att min kropp är svag, om jag står upp länge så säger min kropp ifrån, om jag inte ätit bra så säger kroppen ifrån. Min kropp är bra på att signalera när det är någonting som inte stämmer, men igår uppfattade jag inga signaler, ingen förvarning, ingenting. Ryggsmärtorna dök upp på mindre än fem sekunder och höll i sig i flera timmar. Jag tog en Ipren men strax efter det så spydde jag vilket resulterade till att värktabletten inte började värka. Jag somnade i fosterställning men hann sova i ungefär tjugo minuter innan Mikael kom hem och råkade väcka mig, kunde inte somna efter det då ryggsmärtorna eskalerat ännu mer. Är oerhört utmattad idag pågrund av allt som påverkade och hände igår kväll, ryggen gör fortfarande väldigt ont men kan hantera det mycket bättre idag.

Förstår inte varför ryggen började göra ont eller varför jag spydde? Men mår generellt mycket bättre idag förutom ryggsmärtorna.

Likes

Comments

Bilder, THOR

Jag somnade med Kiwi och vaknade med Thor.

Har sovmorgon idag då skolan börjar 9:50 och därför kan jag passa på att ta några bilder. Thor ställer upp som modell och efter några tålmodiga bilder så somnade han. 

Nu ska jag börja fixa mig inför skolan. 

Likes

Comments