Allmänt, Bilder
Advokat Elisabeth Massi Fritz har tillverkat ett sluta tafsa-armband som är tillägnat de kvinnor som någongång blivit sexuelltantastade och armbandet symboliserar kvinnors strid mot sexuelltofredande. Hon skriver ”ingen ska behöva begränsa sitt liv av rädsla för att utsättas för ett sexbrott, vilket tafsande faktiskt är”. Jag bär mitt armband med stolthet för kvinnorskamp mot jämställdhet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Idag onsdag.

Det har varit en väldigt speciell dag, jag har nästintill inte gjort någonting viktigt samt att jag inte har haft särskilt roligt. Jag har varit i skolan med Johanna, Moa och Youssef. Det var ingen vanlig skoldag idag eftersom att vi skulle fotografera oss tillsammans och det gjorde att skoldagen inte var speciellt seriös med skolarbetet. Fotograferingen var frivillig men jag tycker givetvis att det är roligare desto fler som är med och "visar upp" klassen.

Jag och mamma har varit ute i regnet på en långpromenad, det var mysigt, kallt och blött. Vi pratar allt mer om julen och hunden som troligtvis anländer i slutet av november. Mamma har planer på att köpa en valp i november av kennel Casis, valparna är redan födda men det är lite osäkert på om mamma får köpa en av de valparna i just den kullen. Valparna är i hundrasen Flatcoated retriever, vi har tidigare haft tre stycken och det är den rasen som mamma har fastna för. 

Just nu har jag en Beagle hane som heter Thor och jag har blivit helt såld för just den hundrasen. 

Godnatt

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag och mamma gått en långpromenad på dryga sju kilometer, utöver det så har jag storstädat mitt rum och kollat på film.
Mina planer för kvällen är att plugga naturkunskap och troligvis facetime med Nathalie senare.

Likes

Comments

Allmänt

Min skoldag gick relativt fort då jag hade sovmorgon samt att det endast var två lektioner. Jag va bland annat med Nathalie och det var super trevligt. Skolan slutade strax efter ett, efter skolan gick jag och Nathalie till ett litet café för att fika och umgås. Vi satt på det fiket i drygt två timmar men det kändes som en halvtimme då vi pratade i evigheter och skrattade mycket.

Efter skolan var det dags för min och mammas dagliga promenad. Vi gick "brorundan" som är lite mer än två kilometer 👟.

Kvällen slutade med min pojkvän och hans kompisar.

Likes

Comments

Allmänt

Idag onsdag.

Jag har varit med Nathalie, Johanna, Moa och Youssef. Det var faktiskt väldigt trevligt att umgås med dom då vi tidigare inte tillbringat särskilt mycket tid tillsammans men framförallt så var det roligast att få vara med Nathalie. Jag och Nathalie har alltid haft en öppen relation och vi pratar om nästintill allt mellan himmel och jord, har saknat att få prata av mig till någon som faktiskt lyssnar på mig. Givetvis lyssnade jag när hon prata också, det var ömsesidigt. Det var helt enkelt en väldigt bra skoldag.

Mina planer för idag är att jag ska plugga naturkunskap, städa mitt rum, designa bloggen och promenera med mamma senare ikväll. Jag och mamma har börjat med att varje kväll går vi ut på en promenad för att rensa hjärnan, men också för att vi är vana att gå på promenader då jag har en hund men han är förtillfället i Jämtland och jagar med pappa.

Likes

Comments

Allmänt

Jag har bokat en körlektion med Stefan. Jag fick träna på start och stopp på kommando i olika miljöer samt "stadsträning".
Jag var oerhört nervös över min första körlektion men antagligen är jag inte ensam om att uppleva stress i en sådan situation eftersom att det är ett nytt moment och jag upplever press över att skaffa körkort på första försöket.
Lektionen gick över förväntan och har redan bokat en ny tid eftersom att jag vill utvecklas snarast! Har även fått en läxa till nästa gång, att öva på höger svängar framförallt och köra så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Allmänt

Min helg har bestått av bland annat vänner, vara med mamma och plugga.

Igår var jag, Mikael och några gemensamma kompisar till oss på Trestad Racings troligtvis sista bilträff för säsongen. Mikaels bil var full med människor samt att vi träffade fler vänner och bekanta på Överbys parkering, det var väldigt roligt för min del då jag fick umgås med gamla vänner till mig som jag inte sett och träffat på väldigt lång tid. 

Pappa och Thor har åkt till Jämtland för jakten, jag kunde dessvärre inte följa med då jag upplevt att skyttet inte gått lika bra som jag hoppats samt att jag går i skolan och har mycket uppgifter. Det finns inget Wifi i Jämtland där vi har jaktstugan och därför hade det blivit krångligt med inlämningarna. 

Jag och Mikael sov med varandra inatt. Jag har planer på att plugga och kolla på Supernatural i pauserna. Kram


Likes

Comments

THOR

Likes

Comments