View trackerÅkte till Göteborg en snabbis för någon vecka sedan och skulle reklamera ett par handskar på NK och gick väldigt spontant och köpte två nya Calvin Klein tröjor och även ett par boxers. Har i princip bott i dem sedan de köptes, sjukt nöjd!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Inte uppdaterat här på väldigt länge av olika anledningar, den främsta är att jag verkligen fastnat i den kreativa processen och därmed inte känt någon motivation för att posta nya inlägg då det inte känts som jag haft något innehåll som någon ens vill läsa. Detta ska det dock ändras på! Ska försöka lägga mer tid på det kreativa i mitt liv då det är något jag tycker är kul samtidigt som jag tror det är bra för hjärnan. Tänkte uppdatera lite kortfattad med bilder vad som hänt under hösten och början på vintern, egentligen inte gjort speciellt mycket.

Hugo / Middag med Evelina & Karin / Möte / Födelsedagspresenter / Lush

Likes

Comments

View tracker

Som jag nämnde häromdagen hade jag tänkt att testa att göra proteinbollar, och kan helt ärligt säga att det blev bättre än jag tänkt mig. Detta då jag inte tillsatte något socker förutom det som naturligt finns i dadlarna, men även då de är ganska mättande och fungerar både innan och efter träning om det dröjer en stund innan man ska äta mat. Dessutom sjukt simpelt recept:


Cirka 8-10 dadlar
1 dl nötter
1 dl havregryn, jag använde mig av extra fiberrikt
1 dl risprotein
2 msk kakao
2 msk mandelmjölk, jag använde kokosmandelmjölk
Sötning efter smak

Blanda nötter, havregryn, risprotein och kakao i en mixer eller liknande och tillsätt sedan dadlar och mandelmjölk, om blandningen känns för torr häll i en skvätt mandelmjölk till eller lägg i en extra dadel. Om du vill kan du söta med sirap eller honung men jag valde att inte göra detta då de var relativt söta ändå. Krama ihop bollar i valfri storlek, de blir dock ganska mastiga om man gör för stora!

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen vilket känns så otroligt skönt! Har länge funderat på det här med protein.. bars, shakes och allt vad det är. Min slutsats är att det är en sjukt mycket onödiga ingredienser i allt, och på den senaste tiden har jag börjat ta ett större och större avstånd från alla animaliska produkter vilket var ett problem då i princip alla produkter från de större märkena innehåller på ett eller annat vis mjölk eller ägg. Problemet blåstes dock bort då jag hittade Bodystore, där det fanns många olika veganska och vegetariska produkter. Jag lade en beställning på lite olika saker och har tänkt att testa mig fram hur allt fungerar. Har under veckan tänkt att göra proteinbollar, delar med mig av dem i helgen tror jag!

Hittade inte dessa produkter att länka från bodystore, men de fanns på andra sidor.

Likes

Comments

Tänkte börja detta inlägg med att prisa asos för sin sjukt smidiga shopping, helt klart en ny favoritsida!

Har aldrig riktigt ägt några helt basic plagg, rätt konstigt egentligen då jag sorgligt nog är jävligt basic. Men i den simpla ligger enligt mig det fina och därmed klickade jag hem ett antal t-shirts från asos egna märke, något som jag heller aldrig gjort förut. Brukar vara helt emot high-street butiker såsom H & M och dylikt, men vad jag är glad att jag beställde alla dessa billiga plaggen då de sitter perfekt. Kvalitetsmässigt har jag inget speciellt intryck, det får vi väl se med tiden helt enkelt. Mer bilder kommer när jag lyckats dra med någon ut för att fotografera (Ping Ida om du läser detta.)


Likes

Comments

Hann inte vara hemma alls länge innan jag åkte igen, familjen skulle åka till Kungshamn med pappas whiskyklubb och tänkte att det skulle bli ett fint avslut på sommarlovet. Egentligen hade jag det jättebra men var otroligt trött hela tiden vilket gjorde att jag var lite grumpy haha.

Återigen är bloggen död, men håller på med lite olika projekt som förhoppningsvis ska göra att det kommer lite inlägg mer regelbundet! Hang in there typ?

Snygg potatis haha.

Likes

Comments

Karin beskrev dagens utflykt som det värsta hon någonsin gjort, jag tyckte inte det var hemskt men det var otroligt jobbigt i värmen! Svettades på en sjuk nivå, men när vi väl kom upp till toppen var iallafall jag rätt nöjd med insatsen. Vi trodde att vägen ner skulle gå mycket lättare och till viss del gjorde den även det, rullande stenar och brant sluttning gjorde att både hjärnan och musklerna fick jobba. Fick egentligen inte till några jättefina bilder, men alltid något.

Likes

Comments

Instagram@blombeeerg