Header

Som jag nämnde häromdagen hade jag tänkt att testa att göra proteinbollar, och kan helt ärligt säga att det blev bättre än jag tänkt mig. Detta då jag inte tillsatte något socker förutom det som naturligt finns i dadlarna, men även då de är ganska mättande och fungerar både innan och efter träning om det dröjer en stund innan man ska äta mat. Dessutom sjukt simpelt recept:


Cirka 8-10 dadlar
1 dl nötter
1 dl havregryn, jag använde mig av extra fiberrikt
1 dl risprotein
2 msk kakao
2 msk mandelmjölk, jag använde kokosmandelmjölk
Sötning efter smak

Blanda nötter, havregryn, risprotein och kakao i en mixer eller liknande och tillsätt sedan dadlar och mandelmjölk, om blandningen känns för torr häll i en skvätt mandelmjölk till eller lägg i en extra dadel. Om du vill kan du söta med sirap eller honung men jag valde att inte göra detta då de var relativt söta ändå. Krama ihop bollar i valfri storlek, de blir dock ganska mastiga om man gör för stora!

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen vilket känns så otroligt skönt! Har länge funderat på det här med protein.. bars, shakes och allt vad det är. Min slutsats är att det är en sjukt mycket onödiga ingredienser i allt, och på den senaste tiden har jag börjat ta ett större och större avstånd från alla animaliska produkter vilket var ett problem då i princip alla produkter från de större märkena innehåller på ett eller annat vis mjölk eller ägg. Problemet blåstes dock bort då jag hittade Bodystore, där det fanns många olika veganska och vegetariska produkter. Jag lade en beställning på lite olika saker och har tänkt att testa mig fram hur allt fungerar. Har under veckan tänkt att göra proteinbollar, delar med mig av dem i helgen tror jag!

Hittade inte dessa produkter att länka från bodystore, men de fanns på andra sidor.

Likes

Comments

Tänkte börja detta inlägg med att prisa asos för sin sjukt smidiga shopping, helt klart en ny favoritsida!

Har aldrig riktigt ägt några helt basic plagg, rätt konstigt egentligen då jag sorgligt nog är jävligt basic. Men i den simpla ligger enligt mig det fina och därmed klickade jag hem ett antal t-shirts från asos egna märke, något som jag heller aldrig gjort förut. Brukar vara helt emot high-street butiker såsom H & M och dylikt, men vad jag är glad att jag beställde alla dessa billiga plaggen då de sitter perfekt. Kvalitetsmässigt har jag inget speciellt intryck, det får vi väl se med tiden helt enkelt. Mer bilder kommer när jag lyckats dra med någon ut för att fotografera (Ping Ida om du läser detta.)


Likes

Comments

Hann inte vara hemma alls länge innan jag åkte igen, familjen skulle åka till Kungshamn med pappas whiskyklubb och tänkte att det skulle bli ett fint avslut på sommarlovet. Egentligen hade jag det jättebra men var otroligt trött hela tiden vilket gjorde att jag var lite grumpy haha.

Återigen är bloggen död, men håller på med lite olika projekt som förhoppningsvis ska göra att det kommer lite inlägg mer regelbundet! Hang in there typ?

Snygg potatis haha.

Likes

Comments

Helt fantastisk middag på Green & Grill @ Atlantica Aegan Park

Likes

Comments

Karin beskrev dagens utflykt som det värsta hon någonsin gjort, jag tyckte inte det var hemskt men det var otroligt jobbigt i värmen! Svettades på en sjuk nivå, men när vi väl kom upp till toppen var iallafall jag rätt nöjd med insatsen. Vi trodde att vägen ner skulle gå mycket lättare och till viss del gjorde den även det, rullande stenar och brant sluttning gjorde att både hjärnan och musklerna fick jobba. Fick egentligen inte till några jättefina bilder, men alltid något.

Likes

Comments

Tagit en del bilder med gopron i vattnet och vi har även filmat en del i vattenlandet, får se ifall jag lyckas få ihop någon film när vi kommer hem. Annars är det väl bara kul att ha som minne!

Likes

Comments

Efter dagens andra träningspass ligger vi nu och svalkar oss på rummet, det var verkligen otroligt varmt på det andra passet. Att träna i 34° värme är väl egentligen inte den bästa idén, men vi drog direkt ner till havet och svalkade oss efteråt. Snart går vi och äter middag, ska försöka komma i sängs någorlunda tidigt då vi tänkt bestiga ett berg imorgon. Kanske något överdrivet att säga bestiga, men det är iallafall stort!

Likes

Comments

Instagram @blombeeerg