Bolette, I dag, 09:17

Jeg må ikke drikke for mine forældre - de er mega nederen. Skal jeg snige mig ud alligevel?


Hej Bolette Vi kan forstå at du meget gerne vil drikke, men du skal forstå at dine forældre vil dig det bedste. De vil gerne passe på dig, fordi du er deres barn. Det er aldrig godt at lyve for sine forældre, og hvis du sniger dig ud, vil de miste tilliden til dig. Derfor skal du acceptere at de ikke vil have at du skal drikke, de er dine forældre og selvom det er uretfærdigt, bestemmer de stadig over dig. Ved at du acceptere at du ikke må drikke, vil de se at du er ved at være mere moden, og måske vil de lade dig drikke en anden god gang.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Rona og Nia. Jeg har et problem. Min bedste veninde vil til fest og drikke hver weekend. Jeg vil ikke drikke. Kan jeg stadig tage med til fest, eller er jeg så en taber? Kh Sussi


Vi synes bestemt ikke, at man er en taber, fordi man vælger at lade være med at drikke. vi mener, at det er vigtigt, at du lytter til dig selv, og mærker dine egne grænser og siger fra, hvis der er noget, du ikke har lyst til.


Likes

Comments

Nej, man behøver ikke drikke alkohol for at havde det sjovt. Man kan sagtens drikke en dåse Cola, og hygge sig. Men de fleste gange føler man sig lidt udenfor når de andre drikker, og man selv ikke gør det. Nogle unge kan føle at det er et stort problem, og de drikker til festen for at passe ind med de andre, og ikke gå bageved. Det er det forkerte venner man omringes med, hvis de kan lide en bare på grund af at  man drikker. Enten finder man nye venner, eller skal ens venner være okay med, at man selv ikke drikker. 

Likes

Comments