Jag är en helt vanlig person. Jag har helt okej med vänner, jag har två föräldrar som är sams, mitt syskon och jag är sams, jag har ganska lätt i skolan men ändå så mår jag så fruktansvärt dåligt. Varför? Jag har verkligen inte svaret på den frågan och därför startade jag den här bloggen.

Det finns säkert väldigt många människor där ute som går igenom samma sak eller har gått igenom samma sak som jag gör just nu och jag tycker bara att vi ska hjälpa varandra, för jag har fattat nu efter ett år att det inte går att klara det själv hur mycket jag än vill. Alla säger att man ska prata med någon om man mår dåligt men jag har ingen att prata med så det fick bli såhär.

Jag har ingen anledning att må dåligt enligt mig. Jag tycker bara att jag är töntig som bara gråter och är arg hela tiden. Och när jag mår dåligt tänker jag bara att jag inte får det eftersom det finns folk som har det värre än mig. Vad min hjärna inte fattar är att det alltid är någon som mår sämre än mig, så jag kan inte tänka så, men det gör jag i alla fall, Varför? Jo för min hjärna är lite dum i huvudet, enligt mig.

Likes

Comments