Header

Jag är tillbaka!
Jag har dock bytt bloggportal, så detta inlägg ämnas åt att slussa er vidare.
Klicka på bilden nedan och allt kommer vara som vanligt, fast så mycket bättre! 😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tack kära läsare för att ni ännu finns kvar hos mig, min långa frånvaro till trots.

Ibland tar livet sig en oväntad törn. Och man skakas om. Rejält.
I händelser av sjukdomsbesked, dödsfall och till råga på allt även ekonomiska bekymmer så har det inte funnits tillräckligt med energi till övers för att se till att bloggen hållit sig levande. Tyvärr.
Mitt i allt det hemska träder emellertid ett nytt synsätt fram och det lilla får med ens större betydelse än innan.
Det viktigaste fångas in och ryms i ett nytt perspektiv. Man ser annorlunda på saker och ting. På livet, på allt.

Ta inte detta inlägg som en bekräftelse på att mitt kontinuerliga uppdaterande kommer träda i kraft igen. Betrakta det hellre som ett försök att, tillsammans med er läsare, komma till samförstånd. Jag kommer komma tillbaka.
Om inte nu, så i alla fall så småningom. Om inte varje dag, så i alla fall ibland.

Var rädda om er. Livet kan vara så skört, så skört.

Likes

Comments

Kan det vara Boscolo hotel i Budapest som Hugo har bokat till Paula i 26-års present?

Cred åt honom som lyckats hålla det hemligt så pass länge som han gjort. En annan är så ivrig att få se den andres reaktion att man typ kan hålla det hemligt i cirkus 5 minuter...

Screenshot från Paulas instastory.

Likes

Comments


Att ta det lugnt, att växa in i en relation och att lära känna varandra (!) är ingenting för vare sig Isabella eller Frank Andersson.

Skild sedan 5 månader har han sadlat om hästen och är numera förlovad. Skild inte ens ett halvår innan nya bröllopsklockor ringer... Alltså, hur länge har Frank och den nya hunnit träffas? Några veckor? Några månader högst?

Herregud. VARFÖR denna stress?
Människor stressar sig igenom livet och nya relationer mer än vad en annan skyndar sig för att hinna med bussen.

Likes

Comments

Grattis Paula på 26-års dagen!

Hugo har planerat ett födelsedagsfirande med hemlig destination. Paula som gett sken av att vara ett kontrollfreak verkar få smått panik av att inte veta vart paret ska bege sig.

Vart tror ni? Visby, som Paula gissade?

Screenshot från Paulas blogg.

Likes

Comments

Paula skriver om Calle Schulmans bok "Glöm mig" och skriver nästan ursäktande om sin initiala bedömning av honom; elak och pigg på att ge sig in i offentliga fighter.
Efter boken uppenbarar sig en annan sida inom henne, vid tanken på honom, och beskriver en sinnesstämning kantad av medkänsla.

Jag håller med Paula i hennes reflektioner, och det är sannerligen en god insikt och förmåga att kunna göra en omvärdering av en annan människa. Dock (och jag menar verkligen dock) så får man inte glömma att en trasig barndom ALDRIG är en ursäkt för ett visst beteende. Möjligen en orsak, men ändock aldrig en ursäkt.

Hur tänker ni? Känner ni någon som ni först ogillade, för att sedan efter mer insikt om bakgrund och omständigheter inse att du helt missbedömt personen?

Likes

Comments

Åhh, jag blir så lycklig när man läser om bröllop och frieri och KÄRLEK. Kan inte ni uppleva likadant?
Foki har redan tankemässigt börjat planera inför det kommande bröllopet, som går av stapeln först 2018, 2019 någon gång.

Vad tror ni det blir? Ett redigt thailändskt bröllop eller ett svenskt sådant i vintermiljö?


Lånade bilder från Foki, som redigerats.

Likes

Comments

I det lättkränkta och inläsande samhälle vi lever i idag, är det närmast omöjligt att diskutera något utan att det finns någon där ute som letar efter fel, och därmed blir kränkt. Att ta sig överlevande ur en diskussion som rör utseende, kroppsform och vikt är ta mig tusan svårare än att gå på lina som rullstolsbunden.

När en komplimang – en uppmuntring – tolkas som elakt och föraktfullt, då börjar min tro på mänskligheten svikta.
Anna Book, som varit med i Biggest Loser och gått ned mycket i vikt, får en komplimang. Någon ger positiv kritik och tycker att hon gjort en bra insats. Någon annan hävdar att samma kommentar likställer tjockhet med fulhet.

Gäller samma tankesätt om jag tycker någon är fin i blondt hår, innebär det per automatik att jag hyser ett förakt mot mörkhåriga?

Det är sannerligen ett vågspel när man måste bena ut varenda mening och välja varje ord med omsorg för att inte riskera att såra, shamea eller förakta någon. Suck, säger jag.

Screenshot från Bloggbevakning

Likes

Comments

Isabella lägger upp en bild på henne och dottern, utförandes yoga.
Utan att jag själv vill det, så kan jag inte låta bli att – likt en annan läsare – undra om det är med syfte att skapa kommentarer?

Egentligen är bilden i sig väldigt oskyldig. Dock vet bloggerskan vad som skapar ramaskri hos läsarna, vilket hon gång på gång utnyttjar – till max.

Låt mig tänka som läsarna:
Dels exponerar hon sin kropp på ett sätt som en del kommer ha invändningar emot, till exempel på vilket sätt hon poserar, hennes viktnedgång och så vidare.
Dels exponerar hon sin dotter i en pose som också kan komma att anmärkas på.
Dels ser det, med lite fantasi tilltaget, ut som bloggerskan närmast glömt att torka sig efter senaste toalettbesöket, vilket sannolikt någon kommer påpeka.

Vad finns det mer för typer av reaktioner som bilden kan väcka?


Likes

Comments

Att Isabella hyser en förkärlek till materiella ting är sedan länge både välkänt och omnämnt. Att hon nyttjar sina plattformar för att här och där kasta pikar till Odd, är ett – sedan skilsmässan – väl nyttjat påfund.

Det senaste är att hon nu har två bilar efter uppbrottet med Odd, vilket hon mer än gärna skryter om på instagram – skuttande, dessutom. Att Audin är leasad på Löwengrip Invest nämns dock inte, så mitt i allt skryt går det alldeles utmärkt att tumma på det här med äganderätt och så vidare...

Låt oss summera
Fördelar med skilsmässa:
  • gå med skor inomhus
  • två bilar
  • sluta med anti-depressiva
  • ej bromsande i karriären

Screenshot från Isabellas instagram

Likes

Comments

Paula verkar – av kommentarerna att döma – ikläda sig rollen som Bambi på hal is, då hon tar upp det tämligen kontroversiella ämnet "tiggeri" på bloggen. I sitt inlägg berättar hon sin upplevelse med en tiggare, som verkar slående lik den hennes kompis varit med om/fått höra.

En man som först bett om något, för att sen be om någonting mer och sedan fortsatt i samma spår.
Ett tydligt exempel på foten-i-dörren-tekniken som säljare bland annat använder sig av världen över.

Paula pekar på den eskalerande summan pengar och igenkännandet av det (troligtvis) påhittade tandläkarbesöket som satts i system och hävdar att en organiserad liga med stor sannolikhet ligger bakom tiggeriet.

Åsikterna i inlägget är tudelade, där vissa menar att Paula dömer tiggaren i fråga på lösa grunder, medan andra varit utsatta för liknande sak eller på annat sätt bevittnat den organiserade brottslighetens utbredning.

Vad tror/tycker/känner/anser ni läsare?
Är ämnet fortfarande TABU?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Isabella får vackra rosor lagom till Mexikoresan. Är det från en hemlig beundrare, eller kanske en kär vän? Är det Mr X eller är hon själv avsändaren?

Så många frågor som väcks utav något så simpelt som en blombukett. Snacka om att varje steg hon tar iakttas in i minsta detalj!

#vemärblombudet

Likes

Comments

Länge leve kärleken!

Fokis Bill har out of nowhere friat och Fokis glädje går inte att ta miste på. Hon gråter av lycka när hon berättar för sin mamma och tack vare våra spegelneuroner är det nästan så man själv blir lika lycklig.

Stort grattis Foki och Bill önskar Blogguard. Kära läsare, ta tillfället i akt och gratulera de lyckliga tu!

Screenshot från Fokis instagram.

Likes

Comments

"Tjenare, det var ett tag sen"
"Ja, det har du rätt i. Ska vi träffas?"
"Ja men vart ska vi mötas då, halva vägen?"
"Äeh fan, vi kan väl mötas i Mexiko?"
"Vilken utomordentlig idé!!"

Är det kanske såhär det låter när Isabella stämmer träff med sina vänner/mystiska flirtar?

När en annan ska möta upp en vän brukar det vara lite mindre avancerat, typ en närliggande plats som är så smidig som möjligt att ta sig till, men också då betydligt mindre exklusivt (det vill säga ej bloggvänligt).

Likes

Comments

I Hugo och Paulas senaste podd svarar de på standardfrågan: Vad är det konstigaste stället du har haft sex på?

Hugos lista:
  • Flygplanstoalett
  • I sin mjölk(knull)bil - en skåpbil med installerad soffa ämnad för sexuella aktiviteter
Paulas lista:
  • Kyrkogården
  • Motorhuven på en brummande bil
  • Killarnas omklädningsrum på badplats


Det som ställer mig mållös är kyrkogården.
" Hmm, här ligger massa döingar och kanske även någon släkting, men du, ska vi ha sex?? "

Likes

Comments

Den före detta (?) bloggerskan Dessie är tillbaka med buller och bång. Sedan hon svidat om till mäklarassistent tar hon tillfället i akt att – i och med sin återkomst – även göra en totalmakeover på bloggen. Ny header, nytt typsnitt och framförallt uppseendeväckande; nytt språk.

Att bloggen numera förtäljs på knagglig engelska, då i princip allllllla hennes vänner är engelskspråkiga (huh?), möts dock inte med stående ovationer. Snarare står den gamla läskretsen redo med sina eldgafflar för att återigen ta chansen att tillrättavisa, hugga och klandra.

Jag, som efter en hel del möda tagit mig igenom texten förbryllas av hennes syn på sig själv. Hon beskriver sig som djup, vilket förvisso kan vara fullständigt korrekt, men med de exempel som ges framställs hon som direkt motsatsen. Hon vill gifta sig, hon vill att äktenskapet ska hålla, hon tror på horoskop, hon tror på ödet, hon tror på själsfränder och .... hon tror att samtliga egenskaper skulle vara indikationer om en inneboende djuphet. Resultatet? Icke-djup.

Likes

Comments

Kissie befann sig på Kvinnornas ö (Islas Mujeres), vilket hon genast nyttjar till sin feministiska image förtjänst.

Dock är det intressanta först när hon ska lämna ön. Ni vet när man har en kompis, som känner en kompis, som känner någon, som vet någon? I alla fall, Kissies sällskap ordnade så att de allesammans fick åka med Secret Service tillbaka till färjan! WOW, shit, sååå coolt!

Tyvärr bjöd bloggerskan inte på någon bild, men eftersom jag är så snäll så snickrade jag ihop en sådan till er läsare. Självklart utgick jag från min egen fantasi när jag föreställer mig händelsen: Hatten som ska förhindra att löshåret blåser bort och solglasögonen som spetsar mystiken. Everything on point, så att säga.

Likes

Comments

Spekulationerna om Catrin Hedlunds graviditet är många. Är hon gravid? Fejkar hon sin graviditet?
För att få slut på samtliga rykten bifogar hon det läkarintyg som ligger till grund för sin sjukskrivning, vilket hon sedermera ser som det ultimata "beviset" på att en riktig graviditet föreligger.

Screenshot från Catrin Hedlunds blogg

Likes

Comments

Skilsmässorna, separationerna och uppbrotten haglar som snöflingorna i en fåk och den ena historien målas upp som än mer infekterad än den andra.

Därför känner jag PJUUUUH, vad skönt att läsa Annicas inlägg där hon på ett rörande och äkta sätt beskriver sin nuvarande relation till Marcelo. Inte någonstans kan man ana en sarkastisk ton eller misstänka en subtil känga åt honom, utan hon redogör sakligt men bestämt att de båda utvecklats och växt under åren tillsammans, men detta isär och inte åt samma håll.

Annica och Marcelo träffas och äter middag som vänner, där de båda har förhoppningen om att kunna fortsätta relationen på en vänskaplig basis. En önskan från min sida är att det fortsätter så! Man behöver inte nyttja sin kanal för att smutskasta den andre, utan istället föregå med gott exempel så långt de är möjligt.

Bör inte ordet FÖREBILD ses som passande i banderollen? Eller? Förslag??

Likes

Comments


Randy Goldberg aka "Strumphunken" är antingen Isabellas nya flirt och uppenbart den casanova hon semestrade med i Italien, eller så är han – liksom hon själv – expert på att skapa rubriker, dra trafik och spinner vidare på denna mystiska "romans" som ett PR-trick.


Vad tror ni? Har Isabella gått från någon som är lite odd (haha), till någon som kanske har strumpor i byxorna?

Looking good, amen. Smells like PR, oh yees...

Likes

Comments

Screenshot från Bloggbevakning


Alltså, den här kommentaren fick mig att brista ut i ett gapflabb. Finns det verkligen människor som resonerar på detta viset?

Jag har faktiskt varit ett barn en gång i tiden, så jag vet minsann vad jag snackar om

Jaså? Nämen, vad bra!
Då kanske jag ska passa på att bedriva organtransplantationer till ett billigt pris?

Jag är visserligen inte någon läkare, men jag har donerat en njure en gång i tiden så jag vet vad det handlar om.

Båda resonemangen är ungefär lika korkade 😂


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Frank Andersson och exfruns skilsmässa inleddes med förhoppning om ömsinthet och fortsatt vänskap.
Det hela sprack och den har varit lika infekterad som en tatuering skulle vara om nålen innan använts till toalettrengöring.

Kanske är det så att en initial hederlig inställning förbytts då en ny partner kommer in i bilden? Möjligtvis hade det gått fortsatt lugnt om de båda varit singlar tills skilsmässan gått igenom. Jag har ingen erfarenhet av ämnet så det är endast lösa spekulationer. Vad tror ni/har ni för erfarenhet?

Hur eller hur så florerar det rykten om att Frank idag ska låta sin lasring av Jeanette-tatueringen träda i kraft. Han resonerar således inte som Isabellas (ex)man, som kan tänkas ha kvar namnet då Isabella alltid kommer vara barnens mamma.


Hur skulle ni gjort om ni hade er partners namn intatuerat någonstans på kroppen, ni bryter upp och sedan hyser ett fasansfullt agg mot varandra? Eller om ni fortfarande är vänner, men träffar en ny partner som har invändningar?

Likes

Comments


CamCam
skriver ett inlägg vars innehåll, enligt mig och andra läsare, uppfattas som direkt sexuellt laddat.
I inlägget hänvisar hon till Maxinne och Margauxs upplevelser vad gäller tantra och yoniägg, med syfte att en gång för alla bringa klarhet om vad det i själva verket innebär. Som den bevakare hon är söker hon svar på frågan:
Är det en sexuell handling eller inte? De två damerna ger nämligen två vitt skilda redogörelser av deras annars liknande erfarenheter.

För en gångs skull råder det konsensus i kommentarsfältet, då samtliga läsare är överens: Denna information är alldeles för privat för att platsa på en offentlig blogg. Vad många gång på gång glömmer är att det finns en skillnad på att vara personlig, och att vara privat. Likaså står jag fast vid att det finns en gradskillnad även när det kommer till att ha en sund och avslappnad inställning till sexualitet, och att ohämmat fläka ut sitt sexuella leverne inför okända människor. För face it, även om det enligt "tantraläran" inte har någonting med sexuell njutning att göra, så ÄR ju sju orgasmer exempel på just det!

Om behov finns att sprida kunskap om tantra, visst, förklara vad det innebär. Men snälla, utelämna detaljerna om vilken typ av orgasmer du får och hur det uppnås. Nej, jag är för övrigt inte pryd. Jag anser dock inte att samhället behöver fler oklarheter gällande vad som räknas som sexuell handling.

Vad tycker ni läsare?

Likes

Comments

Gabriella Joss är känd för sitt rosenskimrande instagramflöde, där uppläggningen av frukt och berget av diverse sockerkällor placeras lika omsorgsfullt som när man för första gången ska stötta upp huvudet på en spädis. MEN! Hör (läs) och häpna: I ett inlägg av sällan skådad form– en komprimerad och svårläst textmassa som nästan får ögonen att gå i kors – så beskriver hon den nakna sanningen. Den verklighetsbaserade versionen av hennes liv, den ter sig aningens annorlunda.

Ergo, livet som mamma (och gravid) är inte alltid så glamouröst som bloggerskan ger sken av att vara. Även Gabriella tvingas handskas med andra, mer komplicerade och energikrävande saker än att försöka fånga det perfekta ljuset som framhäver melonernas (haha - tro det eller ej men jag syftar faktiskt på frukten) bästa sida.

Gabriella redogör (snarare hasplar ur sig utan paus) hur den annars så superlugna superJason kladdade i bajs och hur hon själv fick stå med avföring i händerna. Lyckligtvis var det ingen som sjöng "Klappa händerna när du är riktigt glad" i just det ögonblicket,, för det hade (fantasifull som jag är) kunnat resulterat i att den sterila, kliniskt vita inredningen är ett minne blott, ersatt av Inredning 2,0 - vitt med 15 nyanser (skvättar) av brunt.


Likes

Comments

Egoina växte upp i en familj som är Jehovas Vittnen, vilket har genererat i att hon stundvis på bloggen fått ta ställning till endel kritiska frågor och dömande kommentarer.

I helgen som var besökte hon en sammankomst i Helsingborg där det kryllade av just vittnen, vilket med ens skapar öppning till diskussion.

- Hur ställer Egoina sig till att vittnen inte tar emot blod vid olyckor?!!??!?
Tja, med tanke på att hon inte är troende så troligtvis tycker hon som alla andra icke-troende. Duh...

Det finns en del människor som ogillar det faktum att bloggerskan tagit Jehovas vittnen i försvar, och en del som hävdar att det är en sekt, oavsett försöken som gjorts för att få bort den stämpeln.

Vad tycker ni? Vad har ni för erfarenheter av denna samling människor?
Upplys mig gärna!

Likes

Comments

Kissie lägger tiotusentals kronor på skönhet/utseende varje månad och har gjort både ett och annat ingrepp för att "försköna" sitt yttre.

Deal. Gör det! Visst. Men nu rasar läsarna i kommentarsfältet över Kissies senaste vlogg, där hon sminkar sin 8-åriga syster. Syftet med videon är troligtvis (förhoppningsvis) att göra en rolig grej, som exempelvis en sminkvideo vid halloween. Dock grumlas detta då hela videon framställs som utseendefixerad, då systern sminkas för att bli en "riktig brutta", någon som är åtråvärd i killars ögon.

Kommentarerna är inte nådiga, där de menar att Kissie inte ska föra över sin fåfänga till systern, att det är direkt osmakligt att göra en sådan video på ett barn etc.

Min åsikt? Vänta tills barnet är några år äldre, gör en rolig sminkning eller låt barnet sminka dig. Håller ni med eller överreagerar läsarna?

Likes

Comments

Youtube kan vara till hjälp till mycket, allt från att sminka sig till att laga mat. Däremot låg det utanför min vetskap såväl som mitt förstånd (skulle aldrig komma på tanken) att YouTube kan vara behjälpligt även vid husbygge (!).

Ingen mindre än Hugos numera superhändiga bror har, utan någon som helst utbildning, byggt ett hus – med hjälp av YouTube!

Imponerande om något! Mitt djärvaste drag var när jag skulle klippa en lob... Kan lova att resultatet inte ens var snarlikt instruktörens. Med det sagt skulle antagligen en huskonstruktion á la Blogguard ramla ihop likt ett korthus i vinden.


Likes

Comments

Är du i semestertankar och vill spendera en vecka i en solstol? Då vet Katrin Zytomierska vart du INTE ska åka.

På instagram gör hon en offentlig recension av sin vistelse, där hon sågar Tui till fotknölarna. Inte nog med att hon beskriver det som en skitresa, det var en oerhört kostsam sådan också. Det låter nästan som hon skulle betalat för att slippa resan...


Tror ni det låtit annorlunda om hon fått resan sponsrad?

Jag själv knegar hela sommaren och tar dubbla jobbpass, för att i slutet på augusti kunna unna mig en utomlandsresa.
Min dröm är att någon gång kunna åka till Bahamas och kunna bada på Pigs beach. Hur söta är inte grisarna? 😍

Likes

Comments

När skönhetsblondinen har umgängestid ned sina barn och nästan helt utelämnar jobbtelaterade yttringar (vilket många läsare har önskat) så finns det följaktligen inte så mycket konkreta saker att klaga på.

Vad gör man som läsare då? Jo, man letar efter fel och slänger till med vilken typ av kritik som helst, bara för att stilla det inneboende behovet att kritisera.

Lilltjejen och lillpojken hade spenderat hela dagen med sin mamma, vilket för en del läsare verkar vara deras förtret. Då får man ta tillfället i akt att kritisera Isabellas val att fortsätta natta barnen med välling. Duh? Varför?

Tycker ni det var befogad kritik eller får helt enkelt bloggerskan ta emot oerhört mycket skit?

Likes

Comments

Det har diskuterats hit och dit huruvida Catrin Hedlund verkligen har en bulle i ugnen eller inte.
Befinner man sig i hennes sits är det inte konstigt att folk hytter med sina moraliska pekfingrar, med tanke på hennes bedrägerier. Med den kommande rättegången och tillhörande dom är det väl inte heller mer än rätt att man får lägga sig i hennes val att sätta ytterligare ett barn till världen.

Ponera att Catrin verkligen är gravid. Vill man inte som gravid göra allt i sin makt för att försöka få ett så friskt barn som möjligt? Man är kanske något mer försiktigt än vanligt?

Det är inte Catrin, inte när det gäller vad hon stoppar i sig i alla fall. Ikväll ska hon äta parmaskinka, ett livsmedel som bland annat livsmedelsverket avråder gravida kvinnor från att äta. Parasiten toxoplasma kan, om skinkan inte är djupfryst i minst tre dagar, vara direkt skadlig för fostret.

Jag är medveten om att det finns olika råd och att vissa hävdar att det inte är farligt, och särskilt inte i små mängd.
MEN varför vill man utsätta fostret för något som KAN vara skadligt?

Jag har ännu inte varit gravid men har svårt att tro att jag skulle sätta mina behov före barnet.
Hur resonerade ni när ni var gravida? Chansade ni eller tog ni det säkra före det osäkra?

Likes

Comments

Pass på! Ta chansen! Ta tillfället i akt och påverka!

Vad vill ni ha för upplägg här på bloggen för att det ska bli så intressant som möjligt?
Vilken typ av inlägg är det som får er att vilja komma tillbaka?
Passa på medan bloggen ännu är ung och någon definitiv prägel inte har satts. Det är alltid svårare att bryta mönster, så jag månar om att göra rätt redan från början :)

En nackdel med att vara en "skvallerblogg" är att ens uppdatering är beroende av bloggarnas inlägg. Om det inte finns någonting intressant att dokumentera om storbloggarna, vad kan då vara underhållande läsning?

Hur ser en optimal blogg ut och vad är det bästa innehållet?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kissies utlandsresa bjuder på en rolig företeelse. Nämligen orangefärgat hår!

Att håret får en grön nyans av klor är inte direkt någonting häpnadsväckande, däremot är orange något nytt påfund.

Tror ni vi får se Kissie go craycray och tonar håret i en orange nyans? Eller är det med största sannolikhet blonderat med en kall blond nyans samma vecka som hon kommer hem på svensk mark? Hon var igång med silverschampo redan, så det lutar väl åt det senare.

Det hade varit intressant med en mer vågad hårfärg på Kissie, som Paula eller Foki kanske? Kort hår passade henne som handen i handsken, och det kanske även orange?

Likes

Comments

Att Catrin Hedlund är skyldig stora summor pengar till sina brottsoffer är ingen nyhet. Dock hävdar hon att hon lever under existensminimum och därmed inte har råd att börja betala av dem, samt att hon måste betala av sina "privata skulder" först.

Senast idag berättar Catrin om hur hon bokat en 8 dagars lång utlandssemester och resten av sommaren kommer spenderas på lekland, Gröna Lund och sådana "enkla" grejer. Mig veterligen är samtliga exempel kostsamma, och bör räknas som enorma utsvävningar om man lever under existensminimum. Vem som betalar vet vi å andra sidan inte...

Läsarna tycker att Catrin hånar sina brottsoffer då hon bekostar resor och utflykter istället för att göra rätt för sig – genom att betala av skulderna.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Kissie befinner sig i exotiska Mexiko och för oss som aldrig varit där kan det vara intressant att få en glimt utav omgivningen. Om inte naturen så kanske en bild på hur hotellet eller stranden ser ut? Men icke.

Kommentarerna till de senaste inläggen är av negativ karaktär, där den ena efter den andra kritiserar hennes val av bilder. Varje inlägg pryds av bilder på bloggerskan själv och ingenting annat, vilket får en hel del läsare att reagera.

Hur bemöter Kissie kritiken?
Jo, genom att lägga ut ännu fler bilder på sig själv – såklart :)

Likes

Comments

Skönhetsblondinen utnyttjar sin lediga dag till att samla på sig feedback från de apotek som säljer LCC's produkter.

Detta kan uppfattas aningens motsägelsefullt då bloggerskan fullkomligt förbiser den kritik och de funderingar läsarna har på bloggen, det vill säga de som verkligen använder produkterna.
Vad är väl bättre än att gå till den direkta källan?

Ett stort lyft för Isabella och hennes olika företag vore sannolikt att svara på de frågor som kunder eller potentiella sådana ställer. Vad tror ni?

Likes

Comments

Gabriella Joss väntar sitt andra barn och befinner sig just nu i v. 14.
Efter ett besök hos barnmorskan igår verkar bloggerskan vara i upplösningstillstånd. Mätningen av blodsockret visade nämligen en nivå på 6,7, vilket uppenbarligen skapade huvudbry hos Gabriella.

Detta värde bedömer både barnmorskan och den som utförde proverna som ofarligt, då hon inte uppmäter några övriga riskfaktorer för att drabbas av diabetes.. Hon menar själv att hennes första barn var ett stort barn och därmed löper en förhöjd risk, men enligt 1177 räknas ett barn som stort först när det överstiger 4500 g, vilket inte var fallet för hennes son.

Jag tycker Gabriella ska ta de kunnigas råd och sluta oroa sig i onödan. Att utsätta barnet för oro – befogad eller ej – kan i sig vara negativt för fostret. Njut så länge hälsan står på din sida, och när det finns tydliga indicier att fallet skulle vara annorlunda så får man ta det då.

Konstigt det här.
När utbildad personal råder henne att INTE oroa sig, då hon bedöms utom fara – då lyssnar hon inte.
När utbildad personal råder henne att vaccinera sitt barn, då uppenbar fara finns – då blundar hon...

Hur eller hur så önskar jag blodsockernivåerna går ner till hennes "normala" nivå så att hon kan vara lugn och njuta av graviditeten.

Likes

Comments

Modebloggerskan blev bortrövad till Barcelona av sitt tjejgäng. Möhippan bestod av drinkar, dans och solande.
Dock dröjde det inte länge innan de i solandet blev avbrutna.
Att sola topless var inte bekvämt nog för deras grannar. Barn kunde se...

Kenza tycker inte att det är en big deal att sola topless. Andra tycker att det är att gå över en gräns, då det är en kroppsdel som på kvinnokroppen är sexualiserad.

Tankar? Åsikter? What to säga nästa gång man vill vädra tuttarna?
Är det kanske på sin plats att sätta upp varnande skyltar?

Istället för en skylt med en hund som skäller "Här vaktar jag"
Så kan man väl ha en illustration med kvinnobröst "Här solar jag".
Inte?

Likes

Comments

En klocka, en slips. Möjligtvis ett par skor eller en spahelg. Inte så pjåkigt att få detta i present, inte sant?
Detta duger dock inte åt Jocke, som i present av Jonna får en häst. EN HÄST!

För det första är en häst ingen leksak!
För det andra är Jocke, enligt egen utsago, hästrädd. Varför man då ska ha en häst är för mig en gåta.
För det tredje, varken han eller Jonna tycks ha tillräckligt mycket tid som krävs för att sköta en häst.
För det miljonte: det är EN HÄST.

Nepp. Jag kan inte dölja mitt missnöje denna gång så jag faller in i läsarnas ilska.

Hoppas, hoppas och hoppas igen att de tar det ansvar som de nu har att axla.

Vad tycker ni läsare? #teamblogguard eller #teamjonna&Jocke

Likes

Comments

Skönhetsblondinen visar inga tecken vad gäller reflektion kring sitt enorma ekologiska fotavtryck, utan basunerar oavkortat ut att hon återigen ska ge sig ut och flyga, denna gång till Mexiko.
Slår man ut antalet resor bloggerskan hinner med under ett år, så är det uppskattningsvis lika mycket som gemene man reser under en hel livstid.

Det är ett viktigt beslut som Isabella fattat vad gäller sin kosthållning, där hon övergått mer åt det vegetariska hållet. Genom att dra ned på köttet bidrar hon till reducerad klimatpåverkan. Emellertid står det inte alls i proportion till det frenetiska resandet som görs, både privat och i yrket.

Senast häromveckan flög hon till en italiensk ö, för att bara hem och landa innan casanovans (?) privatflyg stod redo att ta henne under sina vingar. Resorna avlöser varandra och härnäst står Mexico på tur. En flygresa på minst cirkus 12 timmar skulle enligt mitt tycke kräva minst en vecka eller två för att vara njutbart. Men å andra sidan är inte jag på resande fot var och varannan dag.

Likes

Comments

Skönhetsblondinen avlöser den ena kängan åt (ex)maken efter den andra. Är det dessa subtila hintar som innebär att inte kommentera någonting mer om skilsmässan?

Jag undrar hur det hela kommer sluta, kommer det överhuvudtaget finnas någon skymt till (ex) make kvar under den enorma hög med kängor?

Det gäller sannerligen att stå på god fot med Isabella, man vet aldrig vilka omskrivningar och helomvändningar som kan komma att publiceras inför hennes miljoner läsare. Det vore knappast en större hit att mötas av mentala (titta, vi är bundisar, vi använder samma uttryck!!) armbågar i sidan och subtila nypningar i underarmen var gång man gick in på hennes blogg.

Det som förr sades var det perfekta äktenskapet verkar mindre smickrande ju mer Isabella uttalar sig om det. Av inlägget att döma tycks (ex)maken velat förändra bloggerskan, till hennes förtret.

Jag undrar vilken typ av känga han får härnäst? En bastant Doctor Martens? Eller någon utrustad med broddar?

Likes

Comments

Paula prydde sitt bloggflöde med en riktigt vågad bild på ... *trumvirvel* ... sin mage. Hon möter motstånd i kommentarsfältet för dels uppvisandet av sin – enligt idealet – slimmade kropp, dels för den mening som avslutar inlägget:

Idag. Vi får se om två veckor sockerfritt ger några resultat på kroppen =)

Kommentarerna är föga förvånande; självklart ska hud och kroppsform inte visas. Det är oerhört provocerande, det uppfattas som triggande gentemot personer med låg självkänsla och visar inte minst ett tecken på att låg självkänsla förekommer hos kroppsposeraren själv.

Om min läsförståelse och sedermera min slutledningsförmåga inte sviker mig fullständigt är det inte bilden i sig som reaktionerna gäller, utan bilden i kombination med det avslutande citatet. Tillsammans kan dessa tolkas som att hon själv objektifierar sin egen kropp och att hon väljer en hälsosammare kost med anledning av yttre förändring, snarare än uppnåelsen av de fysiologiska fördelarna.

Paula är dock inte sen att reagera. På bloggen tar hon återigen till orda för att försvara sitt tidigare inlägg och gör ett tämligen halvtaskigt försök att normalisera kvinnokroppen. Avsikten är god, det är icke att förneka, men poängen tycks förgås då hon gör en jämförelse med uppvisning av en växande graviditetsmage...

Jag har sagt det en gång, och jag säger det igen: Om vi ska hetsa något – eftersträva något visst – så borde det väl vara ett hälsosamt leverne? Med grund i evolutionen; The survival of the fittest, ställer jag mig frågan: Varför skulle vi någonsin vilja sträva efter något annat än det som i största möjliga mån bidrar till ett bibehållet välmående?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När skönhetsblondinen tidigare pratat om PMS framgick det att hon slutade med antidepressiva efter skilsmässan.
Även här, i ett samarbete med KRY, lyckas hon ta tillfället i akt att återigen nämna det just beskrivna. Med ett – till synes – hånfullt gapskratt. För den late men ack så nyfikne så går detta att se in action cirkus 7:25 in i videon.


Det är inte utan att jag tycker synd om (ex) maken, som helst av allt verkar vilja ta ett steg tillbaka från mediavärlden. Baserat på eget tyckande skulle jag sannolikt ta illa vid mig om min före detta använde vårt elände som manus i ett yrkesmässigt samarbete.

Vad tycker ni läsare? Är detta OK?

Likes

Comments

Skönhetsblondinen avslutar veckan i Almedalen med en teamdag. Teamet består i runda slingor utav den vanliga trion: Utöver bloggerskan själv finns även den högra handen Simon och alltiallon/fotografen Emma.

Då dessa hänger ihop med bloggerskan dag ut och dag in, även följer med på resor för att "fånga den perfekta bloggbilden" etc. så kan jag inte låta bli att undra vad som skiljer en vanlig dag från denna teamdag?

Likes

Comments

Catrin Hedlund ägnar ett blogginlägg åt att beklaga sig över en kvinnlig polis bemötande.
Samtidigt raljerar hon om statistik som med största sannolikhet inte är vetenskapligt bevisad, utan baseras på egna upplevelser.

I vanliga fall hade jag förkastat hennes påstående, nämligen att 9 av 10 manliga poliser är trevligare än kvinnliga, men när det gäller dessa upplevelser av självaste Catrin så tänker jag om. Jag menar, vem är väl mer lämplig att bedöma manliga respektive kvinnliga polisers attityd och bemötande än bedragerskan själv? Hon om någon har troligtvis det statistiska underlag som krävs för att urvalet ska kunna generaliseras, med tanke på hennes återkommande kontakt med polisen.


Likes

Comments

Skönhetsblondinen fortsätter med sina gedigna bloggknep i hopp om att skapa diskussioner. En vecka som enbart handlar om business, entreprenörer och framgång innebär för hennes del kanske ett färre läsarantal, varför hon tar tillfället i akt att plantera "A men inte B" hintar för att väcka nyfikenhet.

Offentlighetens baksida blir lika iögonfallande som Björn Ranelids solbränna, när bloggerskan tvingas anlita en säkerhetsvakt för att kunna vistas tryggt i Visby. Vadan denna säkerhetsåtgärd? En hotbild sägs, enligt bloggerskans egna utsago, ligga till grunden, men varför vill hon inte gå in på. Förståeligt, absolut! Utstuderat? Troligtvis.

Att bloggerskan svarar på kommentarer tillhör ovanligheten, så varför ska hon överhuvudtaget bekräfta frågan som hon egentligen inte vill gå in på? De flesta skulle varken bekräfta eller dementera, utan lämna det därhän. Nu är visserligen Isabella speciell och gör ingenting utan att en plan finns bakom, vilket givetvis är fallet även denna gång. Är man i behov av livvakt, då är man speciell, viktig. Inte sant?

Likes

Comments

Skönhetsblondinen spenderar en hektisk vecka i Almedalen. Hon minglar med politiker, äter middagar med berömda entreprenörer och passar även på att tipsa läsarna om vem som – enligt hennes mått mätt – utgör en fantastisk förebild. Det är inte speciallt chockerande att karriärsmässig framgång och ekonomisk framväxt använda som preferenser.

I kommentarsfältet finner jag en fullkomligt träffande kommentar. Som kontrast mot bloggerskan upplevs den mer genuin och medmänsklig. Sanningshalten i just redogjorda fall är oklar, däremot helt och hållet verklighetsbaserad.

Att ha så vitt skilda preferenser att utgå ifrån beror tolkningsvis på vilken värld man lever i själv. Befinner man sig i en verklighet där framgång mäts i pengar och antal sålda produkter, så skiljer det sig inte förvånande från någon vars tillvaro har ett större fokus på familjeliv och hälsa.

Likes

Comments

Catrin Hedlund aka "bedragerskan" skämmer ut sig igen...
Varför ska hon envisas med att göra sig själv till åtlöje?
Skippar hon inte sin rättegång, så beskyller hon kändisar för att vara far till sina barn.

Nu gällde det som tur är inte något lika extremt, men hennes okunskap vad gäller ekologiska alternativ är skrämmande. I Sverige är vi upplysta, hur kan det gå någon förbi vad ekologiskt producerad mat innebär? Är det på samma sätt som hon inte fått någon information om att inte lura, manipulera och stjäla andras pengar? Hur!?

Screenshot från catrins blogg.

Likes

Comments

Att kända bloggare har frågestund på bloggen är inte ett nytt fenomen.

Emellertid har det smugit dit en ny variant, nämligen att bloggaren själv skriver vilken typ av frågor som denne vill ha. Nej, jag syftar inte på att bloggaren ger exempel inom vilka områden som läsarna kan ställa frågor kring. Nej, utan Kissie har själv givit inte mindre än 10 (!) frågeexempel. Hmm...

Om hon nu så väldigt gärna vill svara på dessa frågor, varför inte bara ägna ett inlägg där samtliga frågor klargörs? Varför köra igång en frågestund om hon i slutändan kommer sålla fram de frågor hon själv vill lyfta upp?

Ett helt inlägg tillägnat hennes rumpa är knappast något hon tidigare dragit sig för att göra. Vadan denna blyg(d)het?

Screenshot från Kissies.se

Likes

Comments

Bloggbevakning aka "CamCam" publicerar ett privat mail på bloggen, där innehållet är allt annat än strykningar medhårs. Emellertid är CamCam sannolikt till 99% säker att läsarna rent sakligt kommer hålla med henne, och inte mailavsändaren. Att de flesta i vår samtid är för fri abort är inte direkt en riksnyhet. Smart drag av bloggerskan, det måste medges.

Att hon i och med denna publicering skjuter sig i foten är också ett faktum. Läsarna menar att CamCam vänder kappan efter vinden och väljer att bemöta den kritik som endast (verkligen endast) framställer henne i god dager.

Många kommentarer hänvisar till inlägget om Nemo (här), där CamCam har lämnat en hel drös med frågor och kritiska funderingar obesvarade.

Med hänvisning till en kommentar som för ett par månader sedan berörde ämnet, så är det kanske så att bloggerskan inte ser kritiken som befogad. Eller att hon hellre tiger än har en så kallad "svar på tal-blogg". Underförstått innebär detta givetvis att hon svarar på det som för tillfället framställer henne positivt. Såklart.

Screenshot av Bloggbevaknings kommentarsfält.

Tack för god iakttagelse, C.

Likes

Comments

När en bloggare flyttar ut, då flyttar en annan in.

Sorgen för den ena, innebär glädje för den andre.

För de båda: En nystart.

Annica Englunds omnämnda drömlägenhet har sålts till ingen mindre än Viktor Frisk. Modebloggaren aka "bada nakna Viktor" menar på instagram att han alltid har diggat lägenheten och numera ser köpet som en start på någonting nytt.

Annica beskriver ömsom sorgsna, ömsom hoppfulla känslor. Sorgen över att lämna de minnen som skapats i boendet, hoppet om en början på något nytt – någonting bra.

Grattis till de båda!

Screenshot från Viktors instagram.

Likes

Comments