Det sies at se som roper høyest i sosiale medier om hvor perfekt forholdet er, egentlig ikke er så lykkelige bak fasaden. Par som har det supert i forholdet sitt har ikke dette behovet for å eksponere kjærligheten sin i hytt og gevær. Er dere enig?

Bilde hentet fra villapaprika på Instagram

Camilla, bloggeren bak Villa Paprika, og typen Kim er enten dypt, DYPT ulykkelig i forholdet sitt eller så er de unntaket som bekrefter regelen for MAKAN så sinnsvake mengder kliss de hiver rundt seg med! Jeg har aldri - jeg gjentar ALDRI! - sett noen som tar så mye bilder av seg selv mens de kysser OG legger det ut for mange tusen følgere mange ganger daglig.

Sjekker du snappen til Gekko og Paprika nå så ser du intet mindre enn seks klissete "sæstepar"-bilder med klining og svulstige ord.

Camilla - det er nok! Vi har skjønt poenget! Dere eeeeeeelsker hverandre og kan ikke få nok av hverandre. Tips; legg bort telefonene og se på hverandre isteden!! 

Personlig tenker jeg; hvordan er situasjonen før de bestemmer seg for å ta et sånt überkleint klinebilde?

Sånn typ:
- åååå, nå koser vi oss Kim!
- Åja, det gjør vi jenta mi!
- Kyss meg Kim!
- Åh, jeg elsker deg Camilla!
- Seriøst kyss meg Kim! Det er sykt bra lys her! Nei vent da, man ser ikke meg så godt, kyss meg igjen
- ble det bra nå eller?
- nei, leppa mi ser litt rar ut, kyss meg litt mer fra skrå
- sånn?
- Åja, det ble bedre, men lukk øynene sånn at det ser sykt passion ut
- bedre nå?
- jepp! Gidder du å ta oppvasken så skal jeg skrive noe sykt hyggelig til deg på insta. Ikke sjekk før du er ferdig da!
- Okei, tihi, gleder meg til å se hva du skrev jenta mi. Jeg skal skrive noe sykt hyggelig til deg ikveld, bare vent...Eeeeeller noe sånt

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Screenshot fra Caroline BErg Eriksens snapchat

Hvem, HVEM spør jeg dere, går i smågodthylla og plukker fem ting?!

Er det en gang fysisk mulig? I min verden er det like usannsynlig som å slikke seg på albuen og vifte med ørene, men vi er tydeligvis forskjellig.

Det er selvsagt ex-fotballfrua sjæl som utviser enorm selvdisiplin og plukker fem nøye utvalgte sjokoladebiter som skal holde henne med selskap på bilturen sin. Dette er vel den største utskeielsen på sukkerfronten vi har fått fra den kanten på noen år?

Caroline har jo et stort behov for å dokumentere (les snappe og le) hver gang Lars Kristian spiser noe som inneholder mer enn 20 gram karbohydrater per 100 gram, men det er sjelden hun viser det når hun selv spiser noe 'usunt'- annet enn den obligatoriske sjokoladebiten til kaffen. Det er forresten ikke helt sant, hun var veldig opptatt av å dokumentere at hun "spiste" Freia melkesjokolade i ny og ne FØR hun var med i kampanjen "ta tiden tilbake " og hadde en betalt (og ikke-.reklamemerket) pause fra bloggen i 5 dager i den forbindelse. I det siste har det vært en melkeplett fra Minde som har figurert sammen med kaffekoppen, så Freia-sjokoladen var tydeligvis ikke det beste i verden lenger når hun ikke ble betalt.

Nei, nå beveger vi oss bort fra essensen her - smågodtposen var det -. Selv inneholder min pose for kvelden 33 biter og jeg skal spise hver eneste en med god samvittighet uten å dokumentere det i sosiale medier.


Likes

Comments

En del av dere kjenner kanskje til Isabella Löwengrip, med sitt tidligere alter ego Blondinbella? Isabella er en av Sveriges største bloggere, hun har blogget i over 10 år og driver idag en rekke selskaper med intensjonen om å bygge seg intet mindre enn et imperium. I bloggverden er virkelig norske blogger lillebror ift svenske blogger, Caroline Berg Eriksen for eksempel, fremstår som en traust, tørr tante i forhold til alt dramaet man kan grave frem i bloggene i nabolandet i øst. For dere som ikke har hengt med i svingene (for de er det mange av!) i Isabellas liv så skal jeg gi dere en kjapp innføring her:


Isabella er 26 år, skriver bloggen isabellalowengrip.se og driver sammen med sine samarbeidspartnere skjønnhetsfirmaet LCC (som i disse dager skifter navn til Löwengrip), skofirmaet Flattered, hun er storinvestor i Natural cycles (hvis det ringer noen bjeller så er det fordi en rekke norske bloggere har reklamert for firmaet), og har sitt eget investeringsselskap - Löwengrip Invest. ¨Isabella har 40 ansatte og distribuerer produktene sine til en rekke land.

Fra isabellalowengrip.se

I tillegg har hun skrevet flere bøker, deriblant, Economista om økonomi, Egoboost som handler om selvtillit og selvfølelse, og Babyboost som handler om det å få barn. Isabella lever og ånder for business,kjører porche og har gått ned intet mindre enn 15 kilo på veganerkost. Hun har make up artist og frisør som fikser henne HVER dag, hun har en assistent og en stylist, og denne stylisten har sin egen stylistassistent og sånn går no dagan. En liten kontrovers denne Blondinbella, som dere skjønner.


Fra isabellalowengrip.se

Bella har rukket MYE på sine 26 år, det er vanskelig å ikke bli imponert. Setter man de karrieremessige merittene til side så har hun rukket å kjøpe og selge flere leiligheter før hun endte opp i en villa i 8-10 millionersklassen på idylliske Lidingö i Sverige. Villaen eier Isabella forrresten alene , ettersom hun også har rukket å gifte seg, få to barn som nå er 2 og 4 år, og skille seg. Det går fort i svingene hos Bella, i likhet med andre bloggere, og det tok ikke mer enn fire år fra første kyss med Odd Spångberg, før de hadde både forlovelse, giftemål, to barnefødsler, to flyttinger, oppussing og en skillsmisse i bagasjen. Vi sitter bare her og venter på at hun skal annonsere sin neste bok: skillsmisseboost.

---------

Isabella har alltid gjort sitt beste for å fremstille forholdet hennes med Odd som "couple goals". De har vært et uovervinnelig team som alltid har løftet frem hverandre, komplementert hverandre og støttet hverandre.

I oktober 2016 gikk de ut med at de skulle begynne å jobbe sammen, Odd skulle få rollen som COO i et av Isabellas selskaper. Isabella fremhevet hver gang sjansen bød seg hvor bra team de var, og hvor lykkelige de var sammen. Se bare her i et innlegg fra november 2016:


Fra isabellalowengrip.se

Men det var ikke rosenrødt i kulissene, sjokkerende nok. Hvem skulle tro at en blogg kunne være en falsk fasade? Det begynte å komme små drypp i blogg og media hvor det ble skissert at kanskje ikke alt var goals allikevel.

Mange lesere satt kaffen i halsen når Isabella forklarte på jobben at hun hadde satt assistenten sin Simon til å planlegge den daglige partiden til Odd og Isabella i den fullstappede kalenderen sin. I følge Isabella var dette derimot helt nødvendig, for hun er manisk opptatt av at HVERT minutt lagt i jobb teller, og det er da klart at man må reduserte partiden til et begrenset vindu, slik at det ikke tar over hele kvelden. Odd var ikke uten videre begeistret over dette, og det kan man jo skjønne.


Fra nyheter24.se

I februar 2017 var familien Spångberg i Thailand og Isabella innrømmet da at ting hadde vært turbulent. Men i kjent stil tilføyer hun: "vi har tagit oss igenom det och allt känns bättre".

Men den gang ei, 28 februar så poster hun dette sistatet:

Fra Isabellalowengrip.se

Og i mars bekrefter hun i kommentarfeltet at det jammen fortsatt var noe turbulent.

20. Mars bekrefter hun at de ikke jobbet sammen lenger og etter det følger en lang kaskade med sletting av bilder på begges instagramkontoer, unfollowing av hverandre, før de bekrefter skilsmissen på insta med dette innlegget:


Fra Isabellalowengrip på Instagram

De var nøye på at det ikke ville bli kommentert noe rundt skillsmissen for å verne barna. I ettertid har imidlertid Isabella gjort lite annet enn å nettopp droppe små og større hint om hva som skjedde dem imellom, og det er kommet frem at hun gikk fra Odd fordi han ikke "lot henne blomstre" i karrieren sin. Det vil si, Odd forlangte at hun bidro mer på hjemmebane, men det går jo ikke når man bygger et imperium må du da skjønne.

Nå for tiden går mesteparten av kritikken på Isabella ut på hennes voldsomme engasjement i jobben, og, ifølge leserne, manglende engasjement ovenfor sine to små. Hun og Odd har 3 dager med barna hver, men Isabella må stadig flytte sine dager fordi hun er på farten til et viktig møte på andre siden av jorden. Hun er åpen på at hun ikke først og fremst er mamma, og at Odd er den mest stabile forelderen av de to.

SÅ, der har dere Isabella Löwengrip i korte trekk, hun kommer til å forekomme på bloggen i ny og ne!

Likes

Comments

Fra sophieelises instagram

Litt humor en lørdags morgen er aldri å forrakte. Kan vi med dette si at Sophie Elise bekrefter rumpeoperasjon? Spekulasjonene har jo svirret i lange tider nå, men det er mulig at Sophie er ute å bekrefter en gang for alle med dette innlegget. 

FIY: Arrene etter en rumpeoperasjon ser slik ut, godt opp på ryggen altså. Bilde hentet fra kvinneguiden Rampelys, lagt ut av brukeren Deuces i tråden om Sophie Elise

Og ser man ikke noen hvite / røde striper over skinkene til Sophie?

Vel, vi får håpe reservedelene til Sophie Elise leveres til gjenvinning den dagen hun legger på røret og parkerer tøflene! Sånn med tanke på miljøet, mener jeg.


Likes

Comments

Skjønne Martine Lunde har hatt en hektisk dag. Ifølge seg selv iallefall.

La oss se hva hun skriver:

Fra martinelunde.blogg.no

Martine har altså:

- stått opp ganske tidlig. Hva enn det vil si
- hatt kjøretime
- spist og skravlet på fridays med en venninne
- hatt et møte
- dratt til legen

Jeg vet ikke med dere, men er det en hektisk dag? Vel, som Einstein sa, alt er relativt. Men jeg vet iallefall at jeg hadde BETALT for en så digg dag. Selv søndagene hjemme hos meg er mer hektisk enn det der med unger og hunder, svigermor og hus og hjem.
----------

Vet dere hva, jeg tenker at Martine er rammet av bloggkonformiteten som så veldig mange andre bloggere også lider av. Jeg tror det har med at man over tid ikke har gjort så innmari mye eller hatt noe særlig med krav på seg over tid, og da blir selv den minste anstrengelse en stor anstrengelse, og en rolig dag blir en hektisk dag.

Men sammenligner du dagen med en helt vanlig sykepleier så ser du at dagene de skisserer er som en feriedag å regne, selvom de selvfølgelig jobber og produserer et eller kanskje to blogginnlegg.

La oss bare se på Caroline Berg Eriksen som stadig bedyrer at hun jobber langt mer enn en vanlig arbeidsuke:Fra carolinebergeriksen.no

Hun er altså stresset fordi hun skal rekke et møte en time unna som starter 0930.... 0930! Herregud, det er jo LANGT på dag! Vel, jeg skjønner det er stress for en som er vant til å få trene i ro og mak om morgenen, bruke en time eller to på badet OG rekker å lunsje ute med mannen mens de har "'jobbmøte", men allikevel. Det viser bare gapet mellom blogghverdagen og jobbhverdagen.

Vel, kjære bloggere, bare for å skissere en vanlig arbeidsdag for en vanlig arbeider, feks sykepleier eller like gjerne en lærer eller butikkmedarbeider:

0600:stå opp, vekke unger, gi frokost, smøre matpakke, kle på, pakke inn i bilen
0700: kjøre til barnehagen for å levere barn
0745: parkerer på jobb, skifter og klar for vakt som starter 0800.
Mellom 08-16: beinhard jobb. Syke barn og fortvilte pårørende gjør dagen givende men all så krevende. Stående lunsj.
1630: tilbake i barnehagen, henter to slitne unger
1700: middagslaging. Klesvask med slitne dresser
1730: opprydning
1830: kveldsmat
1915: legging av yngste
1945: legging av eldste
2000: opprydning. Legger frem klær til morgendagen. Henger opp klesvasken med våte klær.
2100: kapitulasjon på sofaen
2130: natta.

Der snakker vi hektisk dag. Og en helt vanlig dag for de fleste.
Bare sånn til virkelighetsorientering.

Likes

Comments

MARNA DA!!! Ta på deg lesebrillene og bruk noen minutter på teksten under:Forbrukerombudet sier (det erdet samme som å si at 'loven sier', det Marna):

For at det skal fremgå klart at det er reklame (ikke kan du,eller bør) merkingen ha:

fremtredende plassering,
tydelig skrift og
stor nok skriftstørrelse.

Med fremtredende plassering menes en plassering som gjør at man ser merkingen umiddelbart.
(Kort oppsummert: du må både ha reklamemerking OG merkingen må synes straks du ser innlegget).


Det er viktig at du bruker tydelige formuleringer som alle kan forstå. Disse ordene er tydelige nok:

reklame
annonse

For at leserne dine skal skjønne når du reklamerer på bloggen din, du merke innlegget øverst, slik at det er det første leserne dine ser.


----- :

Ligger du høyt oppe på topplisten for bloggerne så SKAL du respektere disse reglene! Jeg blir helt matt av bloggere som ignorerer disse enkle retningslinjene, det er respektløst, både ovenfor leserne og yrket sitt.


Komikerfrue presterer å levere dette rene reklameinnlegget kun med en liten grå skrift øverst med det engelske ordet advertisement. 

Marna! Det skal merkes på norsk, det skal være like stor skrift som resten av innlegget, det skal være samme farge som teksten i innlegget OG det skal være plassert slik at man faktisk ser at det er reklame MED EN GANG! 


Anmeld gjerne til forbrukerombudet her: https://forbrukerombudet.no/tips-eller-klage


Likes

Comments

Bilde hentet fra carolinebergeriksen.no

Caroline Berg Eriksen tok seg et velfortjent bad etter en sykedag med migrene her om dagen (les: brukte to timer på å sminke seg før hun og mannen rigget opp lys og kulisser på badet, før de tok et par hundre bilder, redigerte dem og la dem ut op bloggen). Frua ser selvsagt flott ut, og kommentarene med råd om migrenemedisiner renner inn. Men så kommer denne kommentaren:


Kragebein der altså. Spørsmålet er HVA Caroline gjør for å få så flotte kragebein! Hva blir det neste? Hva gjør du for å få så fantastisk.... halebein? Skulderblad? Kneskål?


Uansett - 

Når jeg googlet kragebein og øvelser kom det bare masse linker til kragebeinsbrudd og andre tilstander som slett ikke har med ESTETISKE og FANTASTISKE kragebein å gjøre. For en gangs skyld gir ikke google svar. Det var da jeg kom på det: kragebeinextensions! Eventuelt kragebeinimplantater dersom man skal dra den langt.

Dette åpner jo et helt nytt marked, med kragebeindonorer og det hele. Kanskje frua kan begynne å selge "etisk" innskaffede kragebein fra Europa i fine marmorerte bokser sammen med løshåret hennes?

DER har vi en forretningsidé!

Likes

Comments

Caroline Berg Eriksen foretar for tiden en hektisk klatretur på den sosiale stigen og forsøker etter beste evne å etablere seg med den øvre eliten i Sarpsborg. Kjøpet av villaen ved Kulåsparken og oppussingen av denne har vist seg å bli en strevsom affære for ekteparet Eriksen og det som skulle bli en herskapelig villa med bibliotek, sigardbord og det hele, så dessverre mer ut som et gotisk bordell etter endt oppussing.

Bilde fra carolinebergeriksen.no

Nå er stuene malt om, de nyinnkjøpte (eller nysponsede) møblene solgt og nye kjøpt inn og det begynner å nærme seg et nogenlunde resultat. 

Lillesøster Eriksens rom er Caroline derimot ikke fornøyd med og skriver i dagens blogginnlegg:

Er det bare jeg som får litt "dynastiet møter nyrik russer"-følelsen her? Herskapelig stil med velour og TAKROSETT til en ettåring? Og ikke minst med perler og innslag av gull? Jeg kjenner det kryper litt oppover nakken - for hva skjedde egentlig med at barnerom skal innynde til lek og fantasti med funksjonelle møbler og farger i alle regnbuens variasjoner? Når det er sagt så er jo ikke dette et vanlig jenterom, men derimot en kulisse for fremtidige annonser av mini-me dukker og sengetøy i rosa velour. Lurer på om Caroline har hentet inspirasjon herfra, dette må ihvertfall kunne sies å være herskapelig nok. 

Likes

Comments

Julianne Nygård, ala Pilotfrue, lar mannen sin - ehm -pilotmannen - Ulrik slippe til på bloggen i ny og ne. Ulrik har enda ikke tatt på seg rollen som ridder slik som visse andre bloggermenn (kremt Jan og Lars Kristian), men han skriver både informative og oppklarende innlegg i ny og ne.

Siste innlegg fra pilotmannen handlet om at han fakturerer Julianne når han gjør arbeid for henne vedrørende jobben, som feks. ta 150-200 bilder for å så etterbehandle de fineste.
bilde fra pilotfrue.blogg.no

Dette får han kritikk for, og noen mener til og med at de ville kastet mannen sin på dør dersom de krevde penger av dem for å jobbe med bloggen. Jeg må si at den løsningen Julianne og mannen har funnet ut av synes jeg høres ekstremt fornuftig ut. På den måten blir det ikke gnisninger dersom mannen føler timene flyr avsted med bloggarbeid og Julianne kan også be om hjelp med god samvittighet, ettersom hun ikke utnytter mannen sin, men faktisk betaler. Han har jo tross alt en fulltidsjobb fra før pg så viodt jeg vet er man ikke forpliktet til å hjelpe partneren sin i jobben sin i timesvis gratis bare fordi man er et par? Så ender jo sikkert pengene tilbake i Julianne sin lomme på ett eller annet tidspunkt og, så da er sirkelen av cash sluttet.

Poenget med dette innlegget var egentlig ikke dette, men dialekt! Pilotmannen skriver dialekt og noen reagerer på at han ikke kan holde seg til et av skriftspråkene istedenfor denne direkte skriftgjøringen av dialekten hans. Noen mener det gjør at han høres heller uintelligent ut.

  • Har reagert på det samme, skrivemåten hans irriterer noe voldsomt. Han fremstår regelrett som mindre intelligent slik han skriver. Når man ser folk med dysleksi som klarer seg bedre, så er det bare flaut.

Fra forumet Kvinneguiden Rampelys av bruker gjest91.

Basert på teksten under fra bloggen til Julianne så kan jeg ikke si jeg er enig i det: Dette er da lett forståelig for alle, og ligger ikke sååååå langt unna klassisk nynorsk vel?

  • Som dokke veit så har eg fulltidsjobb som flykaptein. Et viktig og krevande yrke. Min jobb har en turnus som e 5 dager på jobb og 4 dager fri. Når eg e på jobb så sover eg ofte rundt på forskjellige hoteller i andre byer. Sånn e det heile året, utenom ferie. Et supert mønster å jobbe etter og en lett ordning for å planlegge ting i lang tid fremover.

Jeg synes det er langt værre med folk som SKRIVER trøndersk! Seriøst, jeg skjønner ikke et kvekk! Se for eksempel denne kommentaren fra en gruppe jeg er med i på facebook:

RaiRai, æ e itj i Pang Levang før i åtta på treidagskveilln.Men æ e no itj lik gammel såm dæ, fer du e på ailer såmsøstrami, rektinok itj meir einnj 1,5 gamlar einnj mæ.

Altså. Der snakker vi.


Likes

Comments

Og hvem er overrasket?

Anna Rasmussen, aka Mamma til Michelle, er tilbake etter en liten pustepause på hele 20 dager.

Hun erklærte da at hun at hun la opp som blogger med dette innlegget:

  • Jeg orker ikke mer nå. Jeg har tålt nok og klarer ikke mer. Tusen takk til alle som har følgt meg de siste 6 årene, dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge, men nå sier det stop. Jeg gir meg på topp. Boken min NAKEN kommer i butikk på mandag, og lanseringsfesten er neste fredag. Bloggerne ruller å går på tv-skjermen mandag til torsdag de neste ukene. Elleres så blir jeg ikke å se fremover. Jeg klarer ikke mer...¨
Bilde fra mammatilmichelle.blogg.no

Om hun gir seg på topp eller ikke kan vel diskuteres, men ute av rampelyset har hun ikke klart å holde seg. Anna klarte å få lurt inn et innslag på Bloggerne på TV2 hvor hun og samboer / forlovede / exforlovede / babydaddy Jan Lossius (Rasmussen?) simulerte sex. For å oppsummere klippet kort; mor selv står på alle fire med ansiktet mot kamera, sier hun kjenner Jan er hard og man hører noen... vel, slafsete lyder. Hun har filmet klippet selv og sendt dette til TV2, så enten hun var full eller ikke så er det en veloverveid beslutning å la materialet publiseres.

Men hva skjer så?

Jo, Anna holder lav profil før hun MIRAKULØST dukker opp igjen på bloggen. Overskriften var i velkjent stil: JEG HADDE SEX PÅ TV! SE VIDEOKLIPPET HER!


Skjermdump fra mammatilmichelle.blogg.no


Men dere! Poenget med videoen hun la ut var at hun IKKE hadde sex på tv. Hvem skulle ha trodd at overskriften var bait? Hun sikret ihvertfall inntekt nok til salt i grøten når tusenvis av mann- (og kvinn?)folk klikket seg inn i håp om å få et glimt av Anna i akten. På en blogg. Som bærer datterens navn. Vel. Anna er iallefall så skuffet over TV2 som har klippet et 20 minutter langt klipp ned til noe som ser ut som noe det ikke var. Anna er så lei seg. TV2 på sin side svarer dette:

  • Vi har hatt en tett dialog med Anna om dette klippet, og Anna fikk tilsendt påsyn av episoden allerede den 29. september. Og det har vært jevn dialog både før og etter dette ble vist på TV 2 Livsstil første gang. Hun har i løpet av denne perioden ikke gitt uttrykk for at hun syntes noe var feil, sier Nakken. Hele sekvensen som vi fikk tilgjengeliggjort fra Anna selv er på 3 minutter. Vi har kun tatt bort 45 sekunder av det opprinnelige råmateriale. Det var en meningsutveksling om klesvask, sier programredaktøren.

Les artikkelen fra tv2.no her.

Godt gammelt drama fra Anna altså. Og for å avslutte hele sulamitten sier Anna: «Jeg er bare så sykt skuffet, fordi Bloggerne har alltid vært en plass der jeg har stolt på at materialet blir brukt riktig. Jeg har lyst til å kutte alt og aldri være med på noe sånt igjen, fordi det blir misbrukt»

Så nå skal hun kutte ut Bloggerne også... Skal vi gi det en uke?

Diskusjonen går høylytt på Annas facebook-side, og ridder-Jan har klørne ute og setter på plass alle som måtte våge å kun lese den misvisende overskiften og som ikke skjønner at man må gi Anna klikk og penger i kassa før man får greie på hva hun egentlig mener:​Faksmilie fra Anna Rasmussens facebookside

Hadde jeg vært foreldrene til Jan så hadde det ikke vært språket jeg hadde blitt forbanna over....

Likes

Comments