Mitt första projekt som jag har gjort var en bild på Dele Alli som jag har ritat. Det var väldigt enkelt att komma igång med denna uppgiften eftersom jag visste vad jag ville göra med en gång. Tekniken jag använde mig av var kalkylera och även akvarellmålning. Det som fick mig att rita just en bild på Dele Alli var att det är min favorit fotbollspelare och han är en stor förebild för både mig och många andra. Han spelar även i mitt favorit fotbollslag. Tanken bakom det hela är att jag avgudar denna spelaren så mycket att jag ritade honom i luften så att det ser ut som han "svävar". Vattenfärgen som jag använde gav målningen ett väldigt stort djup i bilden vilket jag ville uppnå.

Jag gjorde om denna uppgiften om och om igen för jag tyckte det aldrig blev bra men det slutgiltiga resultatet är jag nöjd med.


Mitt andra projekt var några foton som jag har tagit. Känslor var det stora temat som jag arbetade med när jag tog bilderna. Ensamhet och sorg var de känslor som jag försökte förmedla med dessa bilder. Det var väldigt svårt att få bra bilder för jag har aldrig fotat så mycket innan men med tiden fattade jag grejen med foto och fick många bra bilder som representerade sorg, ensamhet och mobbning. Som förväntat så gick det alldeles utmärkt och jag tycker att jag verkligen förmedlar känslorna i bilderna. Jag har använt TVÅ olika tekniker under denna arbetsgång. Foto och Photoshop. Inspirationen fick jag ifrån Cocu Liu och hans bild Endless road. Först var tanken att jag skulle ta ett liknande foto som Cocu Liu men efter tiden hittade jag på massor av andra idéer som jag använde mig av som skulle representera ensamhet och sorg. Resultatet blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig.


Jag har även ritat en väldigt speciell bild som mitt tredje projekt. Hela idén var väldigt originell och det var därför jag körde på den. Inspirationen har jag fått från ett videoklipp på youtube. Tyvärr kan jag inte visa klippet eftersom jag inte kan hitta det. Bilden ska representera min barndom för att jag älskade färger men att det fanns ett stort hål inom mig som kom till när min farmor dog. Först hade jag tänkt att inte ha någon färg till bilden men när jag var klar tyckte jag inte den var tillräckligt bra. Den såg väldigt sorglig ut och jag ville absolut inte representera sorg eftersom jag redan har ett projekt i den kategorin och min barndom var väldigt bra så jag ville inte förknippa den med mörkhet och sorg. Därför bestämde jag mig för att måla den i regnbågens färger och jag blev jättenöjd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag har jag gjort klart både bilderna och Konstverket. Bilderna hade temat mobbning och ensamhet. Konstverkets motiv var min barndom för jag älskade färger och den stora vita pricken ska symbolisera ett stort hål i min barndom när min farmor dog.

Likes

Comments

Hej idag har jag börjat jobba på mitt tredje konstverk. Det är en väldigt originell idé och det var därför jag gjorde den. Som ni kanske har märkt så jobbade jag extra idag eftersom jag måste hinna färdigt med allt. Jag har egentligen bara bild på torsdagar med nu jobbar jag även på måndagar.

Likes

Comments

Idag har vi arbetat med konsthistoria. Vi har lärt oss mycket om olika konstnärer och hur konsten har utvecklats genom tiderna. Jag har valt att arbeta med Salvador Deli. Jag vill också passa på att ge en shoutout till min kamrat Kandre. HejDå!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och resten av klassen redovisat. Jag tycker att det gick jättebra och jag förmedlade verkligen känslan sorg, ensamhet och mobbning i bilderna. Jag har även redigerat lite av de bilderna som jag tog förra lektionen och här är dom! Tyvärr blev det ganska kass kvalitet på bilderna som jag la in nu eftersom det glänste sol på datorn.

Likes

Comments

hej! Idag har vi arbetat med mobbning och försökt fånga mobbning i bilder, vilket vi verkligen har lyckats med. Jag är supernöjd! Vi har även pratat med kuratorn på skolan för att få reda på de ställen där eleverna känner sig mest utsatta på. Nästa vecka kommer jag att arbeta med bilderna i Photoshop och ni kommer säkert få en liten sneak peak nästa vecka. Men denna veckas foto är en liten inspo bild på kamerorna som vi tog kort med.

Likes

Comments

Hej igen! Idag har jag Marcus och Samuel varit ute och fångat känslor i bilder, dvs att vi har tagit lite bilder. Jag arbetade med känslorna sorg och ensamhet. Här är några av de bilder som vi tog. Enligt mig så är bilderna väldigt väl tagna med omtanke och försiktighet. Tack för att ni läser hejdå!

Likes

Comments

Tjenare kära bloggläsare!

Idag har vi arbetat med tema Känslor. Jag har Funderat ganska länge På lektionen men när jag fick en idé så började jag direkt. Jag har inte kommit så långt som ni kan se men det är bättre än inget alls. Förlåt för att jag inte la upp något inlägg förra veckan, jag hade nämligen lov. BloggMalte out.

Likes

Comments

hej allesammans! Mina 6 trogna läsare. Idag är jag äntligen tillbaka med ett nytt inlägg! Hoppas ni har längtat efter mig och mina fantastiska inlägg. Idag har jag gjort klart mitt bild arbete som handlade om identitet. Jag har då valt att måla en bild av min favoritfotbollspelare som heter Dele Alli och som spelar för Spurs som är mitt favoritlag. Idag har jag gjort färdigt bilden som ni ser. Vi har även tittat på en mycket intressant film som handlade om modern konst vilket jag fick mycket inspiration ifrån.

Likes

Comments

hej idag har jag bestämt mig för att börja blogga. Jag kommer att lägga ut riktigt fina bilder på mitt bildarbete.

Här är en fin bild på ett väldigt originellt arbete

Hejdå allesammans!

Likes

Comments