Hejsan💋 här ligger jag i USA med 27 grader och lever livet till 100% 😍🤤 ätit massor med god mat och allmänt njuter av detta fina vädret och fina människor som är med. Kommentera vad det är för väder Sverige✨😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag tidigare än vanligt, och jag sov inte så bra eftersom vi åker till USA imorgon. Jag tror jag har resfeber eller vad man nu ska kalla det haha.

Min hund Charlie ska vi lämna hos ett par kompisar för han ju inte följa med. Han är 8 år gammal och är riktigt söt och fluffig, vi fick han när han bara var några månader gammal.

Jag uppdaterar mer senare <3

Likes

Comments

Vem är jag?

Tilda heter jag. 13 år gammal. Mitt liv kan jag beskrivas som roligt & tråkigt. Jag satt hemma en fredagskväll kl: 22:30 när det slog mig en ide att starta en blogg. Hur spontant? Jag har alltid velat bli en bloggare men aldrig tänkt på att skapa en.

Vad gör jag här?

Jag är här för att kunna ge inspiration till andra människor. Ska försöka uppdatera så bra som möjligt. Jag har också mycket läxor i skolan. Så detta får bli något jag gör på helgerna. Den 29 oktober åker jag och min familj till USA så då kommer det komma upp mycket bilder och inlägg om min vardag där.

Likes

Comments