Hej igen bloggen. Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det beror på att vi inte har haft några bildlektioner på ett antal veckor. Nationella proven har legat på torsdagsmornar och lektionerna har därför blivit inställda. Men nu är jag tillbaka! Här är en bild på en skulptur som jag har jobbat med idag. /Samuel

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej igen! Idag har jag skrivit på min redovisning om Vincent van Gogh. Jag har kommit en bit framåt och det känns bra. Sen gjorde vi Kahoot och jag vann! Jag är väldigt nöjd över min insats såklart! Ha det bra Och så syns vi nästa vecka. :)

Likes

Comments

Idag har vi arbetat med konsthistoria. Jag har valt att ta reda på mer om Vincent van Gogh eftersom att jag har blivit inspirerad av hans konstverk många gånger. Det kommer ytterligare uppdateringar snart. /Samuel

PS. Följ min kära väns blogg, BloggMalte, så blir han glad!

Likes

Comments

Hej igen! Idag började jag redigera några av de bilder jag tog förra gången. Hela klasser redovisade sedan sina bloggar. Jag fick bra respons på mina inlägg, bäst av allt på min bild på Andy Carroll. Nästa vecka så ska jag välja ytterligare några bilder och redigera. Vi ses då! //Kandre

Likes

Comments

Idag fortsatte vi att fota känslor. Vi gick runt i skolan och fotade mobbning. Vi turades om att vara mobbare och mobboffer. Några bilder blev riktigt bra. Ses nästa vecka.

Likes

Comments

Idag började jag med att måla de sista detaljerna på min identitetsbild. jag lägger in en bild på resultatet eftersom att jag glömde det sist. Jag var även ute och fotade med Marcus och Malte till nästa projekt, tema känslor. Jag lägger in en bild på korten som vi tog. Vi hörs i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej igen! Idag blev jag klar med första uppgiften. Jag har målat Andy Carroll framför en jublande West Ham publik. Jag valde att lämna vitt mellan bokstäverna och även i publiken. Mitt namn är ett tifo som publiken har anordnat. Carroll står på den gröna fotbollsplanen och ovanför är himlen.

Likes

Comments

Hej igen! Under dagens lektion gick projektet verkligen framåt. Jag gjorde bakgrunden och färglade mycket. Vi tittade även på en väldigt intressant film om konst. Eftersom att jag var bortrest första lektionen så har jag inte riktigt hunnit klart än. Men jag kommer utan tvekan bli klar nästa vecka.

Likes

Comments

På den här bloggen kommer jag att publicera jag att publicera mina bildarbeten. /Samuel

Likes

Comments