Hej, hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra.
idag så hade jag tänkt att ja uppdatera om min lilla hund, och lite annat.
Min lilla vovve är 199 dagar gammal. Det går så fruktansvärt fort. :)
Hunden mår bra, och leker för fullt.
Här nedanför så kan ni även se en bild på min lilla hund gosa lite med min katt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla idag så tänker jag dela med mig ett recept för er som är vegansk

Veganska maränger

1 paket kikärtor (ex Garant, Zeta, Go green)
1,5 dl socker
1/2 tsk citronsaft
1/2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Vispa upp vatten från ett paket kikärtor tills bara skum återstår. Blanda ner socker, citron och vaniljsocker. Vispa sedan en längre stund tills det ser ut som vispad äggvita och bunken går att vända uppåner.
Klicka ut lagom stora maränger på en plåt, sen skjuts in i ugnen som är 100 grader varm och grädda runt 1,5 timme. Stäng sedan av ugnen och låt marängerna vara kvar tills både ugn och plåt har kallnat helt, det tar ungefär 2 timmar.

Likes

Comments

Hej alla läsare! :)
Jag är så glad, jag har en sak som jag vill gärna förmedla till er!:) 

för jag har äntligen skaffat mig en liten hundvalp, som heter Harley och OMG vad den är söt, det är en hane och det är en " Prazcky krysarik och en chiuauha " nu är den 9 veckor gammal. Han är så mamma kär i mig, och det är väldigt gulligt.

här har vi i allafall en jätte gullig bild på hunden :)

Likes

Comments

Hej!
hoppas att det är bra med dig!?
med mig är det väldigt bra.

Har du svårt att hitta presenter till din pojkvän/flickvän så kan detta vara det perfekta presenten till henne/ honom. Kärlekspiller är en väldigt rolig grej som man blir glad av som man skriver lappar på och man får läsa.
den kostar inte mycket och är väldigt bra, finns ingenting man missar, det är värt priset, ( enligt mig )

jag har även köpt den till min pojkvän när han fyllde år, han vart glad, han öppnar en varje morgon, och han blir glad att se vad det står på lapparna.
finns inge roligare sätt att göra detta på.. jag hade väldigt svårt att hitta vad jag kunde ge min pojkvän.. :)
men gå in på coolstuff så hittar ni säkert något ni vill ha eller ge bort.Hur gulligt är inte dessa små piller med smilisar på ?
det finns i olika färger, och det medföljer lappar.

Har ni andra presenter så skulle det vara kul att få veta, ni kan skriva era presenter nere i kommentaren

Ni kan nå mig på dessa. 

Sociala Medier:

Instagram - marree1w

Snapchat - jonnawest

Min mail - marre.lund@outlook.com

Min Facebook - Marie Jonna Lindberg

♡ Min youtube kanal - https://www.youtube.com/channel/UCARfGlV258b-4pm6vZB4RHQ

Likes

Comments

Hejsan, idag så vill jag gärna dela med mig om min farmors recept som var tur goda som helst, jag ska göra det idag.

Det man behöver är:
500 g risgryn
2 stycken ägg
1 dl vetemjöl
blanda dessa i en skål.
sätt på en stekpanna med smör i, och ta en sked och lägg en liten smet i stekpannan, och låt den ligga där och gona.. :)
Och man ska vända dom då dom har fått färg.

Nu är det klart :) det var så gott så jag glömde bort att knäppa :p

Likes

Comments

Har du funderat på att ta körkortet eller håller på med det.
du kanske tycker att det är väldigt jobbigt, det är väldigt konstiga frågor ibland.
jag har lite tips på hur man kan fixa det. men det krävs tålamod och man måste plugga hela tiden och ge inte upp.

Börja med teorin som du får genom din trafikskola, gör klar faserna där, men du kan även gå in på andra sidor,
jag testade även denna sida www.korkortonline.se.

där förklarade dom frågorna, och jag personligen lärde mig mer på att dom förklarade.

sedan kan du sitta på din trafik skola och fråga om någon kan hjälpa dej, och ta det lugnt, och man måste verkligen läsa frågan så att du förstår frågan.
man måste verkligen tänka igenom frågan väldigt noga, vissa frågor kan vara väldigt konstig,

Det gäller väldigt mycket tålamod och att man inte ger upp efter en fas, du måste fortsätta. om man frågar så kan man få lite extra tid.

inför provet:
så ska du ha tränat så att du nästan kan det utantill och man ska ha 52 rätt och det är 70 frågor.
och förbered dig att det är inte uppbyggt på samma sak som du har tränat på, dom kan formulera om frågan lite fast det är samma svar :p
och har man någon form av funktionshinder som adhd, dyslexi osv så kan man få förlängd tid, eller så finns det muntligt som man kan göra.Du är stark & du klarar det.
tänk positivt. så går allt bra, ska du se ! :D

följ gärna min sida för mer info om vad som helst.Likes

Comments

​Hej alla mina läsare. nu var det ett tag sen jag la upp någonting här, och jag vill bara säga förlåt för det. men just nu så har jag haft lite fullt upp med mitt liv, som ni har läst så har jag tagit körkortet och nu har jag äntligen skaffat mig en bil, och jag är väldigt nöjd med den, men det var lite små fix med den som ska göras. men annars mår jag bra och jag hoppas att ni också mår bra. 

ni kan gärna följa mig här för att inte missa något som jag lägger upp. och gå även in på min youtube kanal som heter marie lindberg. sök på det och prenumerera. 

och glöm inte att ta hand om er, skriv gärna något. kram Likes

Comments

Hej! Jag måste bara säga en sak,

30 mars så tog jag mitt körkort jag klarade teorin. Åh vad skönt det känns , jag är så lycklig och jag känner mig så fri att ha körkortet , har inte fått mitt riktiga det tillverkas och det bruka ta 1 vecka att komma :) och jag har hållt på ett tag! Jag är väldigt glad över mig att jag klarade det!:)

Tack, ha en bra dag/kväll ! <3

Likes

Comments

Den här maten rätten gjorde jag igår och den var fruktansvärt god, så jag tänkte jag delar med mig av den till er och jag lovar den är värd att testa.

Ingredienser:
1 lök
Paprika
Äpple
1 Grönsaksbuljong
En bit purjolök
Timjam
Curry i burk
Mjölk
Matlagningsgrädde
Morötter
Sweet chili sås
Citron
Toskanask sallad
Nudlar

Gör så här:
Koka nudlarna
Fräs löken tills dom är lite genomskinlig sen lägger man i purjolöken och fräs lite på dom, sedan lägger du i morötterna och höll i 5 dl matlagningsgrädde och låt puttra lite och du kan här hälla i sweet chili sås, curry, timjam och grönsaksbuljong när morötterna har blivit mjuk så häller du i äpple och paprika innan serveringen är det för tjockt så häll i en skvätt mjölk också. Nu till det spännande , dags att smaka av! Och servera på en tallrik och med nudlarna med salladen och pressa citron över maten och börja äta. Mums vad gott . Ni får gärna kommentera om ni har gjort rätten och vad tycker ni i sånna fall!

Likes

Comments

Sömnen är viktig

I dagens samhälle så är det många som har svårt att sova, jag har lite tips på att du kan ändra detta!
det är väldigt många som dricker kaffe för att det är gott, men för att sova så är kaffe inte den rätta medicinen. med en lång nedbrytningstid är det lätt att vakna upp lite för tidigt eller somna alldeles för sent.
Så vill du sova gott, fika gärna på eftermiddagen, därefter är det livets dryck, vatten som gäller.
Må bättre genom...

​många av oss är bra på lyssna,ge råd och vara stöd åt andra människor, men har alldeles för lätt för att glömma bort vår allra viktigaste relationen. Den relationen vi har med den vi umgås mest med- nämligen oss själva.  Att lära sig lyssna inåt , tolka och agera på kroppens signaler är helt enkelt inte något många ägnar tillräckligt mycket uppmärksamhet åt. Att vårda sitt inre och föra en dialog genom några rader i en dagbok varje dag ger oväntat mycket vinster till vårt välmående och är ett kraftfullt verktyg i livet. Nu tänker du kanske - hur ska jag hinna skriva dagbok varje dag, jag hinner inte med måsten som det är? 
och om jag vill  leva ett hälsosamt liv är det väl smidigare att jag bara äter mer ekologiskt och tränar på gymmet? - jo, det är klart men faktum är att det finns vetenskapliga belägg för att dagbokskrivande bidrar till bättre hälsa på flera plan så varför inte testa? Att uttrycka sina känslor i skrift är ett sätt att läka, såväl emotionellt , fysiskt, psykiskt. Det finns en mängd studier som visar att den känslomässiga frigörelsen som uppstår genom att föra dagbok minskar ångest, stress och kan ge bättre sömn. Stress skapas oftast av emotionella blockeringar och från övertänka olika hypoteser & scenarier, när vi formulerar en abstrakt upplevelse i ord blir upplevelsen oftast mer greppbar och du frigör dej från  mentalt trassel. Genom att skriva om händelser eller trauman som stressar dej kan förlika dej med dem bättre och därigenom minskar den påverkan dessa stressfaktorer har på din fysiskt hälsa. Om du ändå inte är övertygad ännu, kommer här ytterliga några fördelar med att skriva dagbok:

Bättre självkännedom​: genom att ha som rutin att skriva lär du dej bättre vad som får dej att känna dig lycklig, självsäker och trygg. Du ser enklare vilka situationer och personer som påverkar dej på ett negativt sätt och är energitjuvar - väldigt viktig information för att förbättra ditt känslomässiga välbefinnande. 

Förstå dina tankar och känslor bättre: ​känner du någonsin att allt känns som en enda röra inombords?  Att du vet vad du känner eller vill? Genom att ge dig själv några minuter för att skriva ner tankar och känslor kommer du snabbt i kontakt med din inre värld och ser lättare vad som är rätt och fel för dig.

Effektivare problemlösning: ​Vi försöker efta lösa problem med ett logiskt och analytiskt angreppsätt, dvs ur vänster hjärnhalvas perspektiv, men ibland kan vi inte hitta en lösning utan hjälp från höger hjärnhalva. När du skriver är din vänstra hjärnhalva upptagen vilket gör din högra hjärnhalva fri att vara kreativ, känna och vara intuitiv . Själva skrivandet avlägsnar alltså mentala blockeringar och frigör resurser och öppnar upp för att hitta oväntade lösningar till vad som ter sig vara ett olösligt problem. 

Bättre konfliktlösning: ​När du formulerar tankar om missförstånd, problem eller konflikter har du med andra får du perspektiv på situationen. istället för att fastna i din egna ståndpunkt kan du enklare se orsaken till andras sätt att agera eller resonera, vilket kan hjälpa dig hitta en lösning.

Kom igång idag!
​Som en hjälp att komma igång på ett enkelt sätt föreslår jag att du skriver dagbok i anteckningar eller en bok,  skriv några rader om:
​varför du känner?
​mår som du gör?
​ på vilket sätt har det känts bra?
varför har dagen varit mindre bra?
Varför är du stressad?
Vilka händelser gör att du dig glad/ lugn/ orolig/ tillfreds/ trött?

Det hjälper dig bearbeta dina upplevelser här och nu. 

Jag hoppas att ni lärde er något, jag skriver själv en slags dagbok, och jag tycker att det är väldigt bra.

Min fråga till er: Skriver du någon dagbok eller ska du kanske göra det efter detta blogginlägg. 
ha en bra dag. kommentera gärna vad ni tycker. 
Likes

Comments