​Hej 

Nu ska jag ta och presentera Kimmie (valpen) som blev ny familjemedlem igår åh ingen är väl gladare än matte ^^

Kimmie finns att följa på 

Http://nouw.com/malindawettersten/ny-familjemedlem-it3-22343463


Men nu äntligen mildare och snön faller fritt än ute vilket är helt jävla 

AWESOME

Så idag bli de massa lek & lydnads träning för underbara Gizmo

Dagens göra lista

Träning, Gizmos träning,banken, skruva skoter, handla, middags fix, träning (kvällspass) och sen bli de ryggläge i soffan framför TV,n tills världens bästa ringer ikväll :)


Hej sålänge 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Min morgon 

​idag är det -24℃ ute

Vaknade rätt sent idag, men tog gizmo på en promenade och de är så fint ute i vårt vinterland :) 

Sen blev de en sväng till kära mor på en kopp kaffe, mm gott med nå varmt särskilt då det är så kallt ute åh då fick jag idén att göra Toast med ost,skinka,bacon och lite kryddor ^^ de satt som gjutet i kistan :)

Nu bli de lite TV en stund innan man taggar vidare ner till gymmet för lite träning!

Uppdatering kommer under dagen nu då jag ska försöka göra 

Morgon inlägg

Middags inlägg 

Kvälls inlägg

Aa, ska försöka hålla tre blogginlägg om dagen nu framöver så vi få se hur det gå ^^

Likes

Comments

Hej bloggen

Gårdagen va kung med mycket skratt och glädje då det va tid för soffmys eftersom det va typ -30 ute så spenderade vi kvällen framför TV'ñ in på små timmarna ^^

Dagen börja med att man typ försov sig och en mindre diskution innan resan till ume, men de blev en hemma dag istället med en skön dusch mitt på dan ^^ 

Idag också så va det under -20 så har typ bara varit ut med gizmo annars ha dagen spenderats framför TV'ñ idag igen åh jag som inte ens tycker om TV, (dumburk) enligt mig iaf, men få duga dagar som denna ^^ 

Nattinatt

Likes

Comments

​hej alla,

Som ni vet heter jag Emil 

Jag vill bara att om du har en vän, kompis, syster eller bror som fastnat i träsket och inte riktigt klarar sig upp till toppen igen så Hjälp den människan då att lättare ta sig ur sitt misär och höj den personen för varje framsteg "hen" tar i livet 

För ingen ska behöva leva bland våld eller droger!

En lång historia kort.

Jag är en kille som hamnade snett redan i unga år och de ena lede till det andra, man tro sig ha kontrollen över situationen som ung men man bli varse om ganska snabbt att man tappat kontrollen förlängesen.

För mig började allt redan i lågstadiet där jag blev missförståd av lärare för mina läs & skrivsvårigheter vilket lede till att jag blev ganska fort mobbad för att jag inte kunde läsa och va lite större över magen än alla andra, dagarna gick å jag tvingades iväg till skolan varje dag. Dagen kom då det även brast för mig, jag flippade ut TOTALT jag kastade saker åh slog allt och alla, ryktet spreds fort att jag va en farlig jävel och allt fler tuffa pojkar började umgås med mig, ja ni vet dom där som alltid bråkade och skolkade, ja kort sagt blev jag en i gänget som med tiden in i högstadiet lede till att jag började röka cigg och supa men gränsen va inte där, man började pröva på saker som man aldrig tidigare vågat drömma om åh innan man visste ordet av det så va man fast i det krimminela livet med våld,stölder och droger som sedan fick mig en dag att må sådär dåligt ingen vill må, ja jag hade sån ångest över hur jag kastat bort mitt liv så jag tänkte jag få göra ett avslut här så jag bestämde mig för att ta mitt liv :/

Jag misslyckades, min familj hjälpte mig till vård & psykiskt hjälp där jag sakt växte mig stark i mig själv igen vilket resulterade till att jag må idag som många andra, ja kort sagt riktigt bra men visst alla har upp å ner gångar men man lär sig att hantera dom också :)

Våga stå upp för din vän,syster eller bror och säg nej till våldet och drogerna!


Tack för ordet bloggen, åh så säger jag väl godnatt då :)


Likes

Comments

Gizmo 

Han är en blandras hane på 4år

Ja, han är en blandning av schäfer/jämte

Gizmo älskar skog och natur då han har ett hjärta som slår extra hårt för jakten, ja hans stora intressen är eftersök och spåra vilt i skogen vilket han mer än gärna gör med husse! 

Om dagarna busar han ofta med katterna hemma vid, promenader dit ingen annan ids gå om sommaren, ja vi dra ut på äventyr där han få vara fri och leka fritt å där vi kan träna lydnad, eftersök och nosework tillsammans :) 

Jag är så glad jag har en vän (matte) som även själv lagt ner många timmar på hans lydnads träning då han har lite svårt med små hundar, vilket man sett stora framsteg på, dock ska hon nu skaffa egen hund 🐶 vilket kommer bli jätte spännande att se hur busen och den tiken går ihop (inga problems alls tro jag) 

Men jag tro Gizmo kommer bli lite lätt svartsjuk på att inte längre kunna få samma uppmärksamhet utav na ^^

Kort sagt så är gizmo en underbar hund som älskar närhet 


Blogg uppdatering om träningen kommer inom kort

Hejdå  👋 sålänge 

Likes

Comments

Måste bara få skriva

​Är det nått jag lärt mig sista tiden så är det att ingenting bli gjort om du väljer att sitta på arslet och väntar på att saker ska lösa sig själva.

Vill man få nått gjort och hitta en förändring så måste man ställa sig upp. Säga till sig själv att det här finner jag mig fan inte i längre och sedan göra nån skillnad.

Självkritik är bra, för utan självkritik skulle man aldrig kunna ändra sig till något som är bättre, man ska nog se sig själv som ett projekt som hela tiden ska förbättras så som lära sig nya saker och förändra tillvaron!

Livet är inte alltid så lätt eller roligt alla gånger, men livet bli inte bättre av att bara sitta på arslet åh vänta, så nu alla mina bröder och systrar som har det tufft, ställer er upp och visa världen har felfel!

Kärlek & respekt till er alla

Godnatt ^^

Likes

Comments

​Jag ligger här i min säng med tårar rullandes på min kind och jag ser mig omkring, jag är helt ensam och har ett krossat hjärta som blöder åh jag funderar på vad som egentligen hände, ska jag orka?? 

1år tidigare.

Sommaren 2015 hade precis börjat rulla på som det ska och jag hade kommit igång med så mycket på lite över 1år sen jag va klar med min behandling & vård.

Jobben gick som på räls och sommaren va igång åh livet lekte som aldrig förr, ja mitt nya liv hade startat efter man levt många år i misär,smärta och sorg så man bar på storr sår ingen någonsin kunde se eller förstå men dagarna gick och jag tänkte äntligen är man fri.

Jag gjorde det som jag ville så som att jobba med mitt drömjobb och va med dom vännerna som alltid funnits där för än, ja dom man kunde vara sig själv med för man va bra som man va, för vi hade så roligt hur det än va i den ljuva sommaren och snart skulle festivalerna dra igång så förberedelserna började ta fart och kort därpå va laxfestivalen igång för sommaren men dock i panik, Vissa volvuntärer kom aldrig (😧 panik)

Jag fick tag på några vänner som kunde ställa upp att hjälpa till under festival kvällen så kort sagt så va dom påväg.

Jag fick ett sms av en vän, att dom va vid entrén! oj redan tänkte jag och stressade bort till entrén där jag möttes av min vän och hennes vän, ja hon som hoppade in som extra hjälp, men ja titta jag såg hon med dom vackra ögonen som fick mig att stirra och tänka dom ögonen, den blicken hon gav.

Jag släppte min blick emot min vilja för plikten kallar, deras position fick bli vid bron åh ju mer jag tänkte på hon under kvällen så kände jag allt mer hur jag drogs bort till bron, till hon med dom vackra ögonen hon som fick mitt hjärta att slå sådär underbart men kvällen gick emot sitt slut och jag kom hem, där kände jag mitt hjärta slog i 200

Tankarna va snabbt där, kunde det vara hon, kvinnan i mitt liv?

Så intressant att tänka, ska jag höra av mig ikväll, jag stod och undrade ska man våga? Nej jag ballader ur.

Dagarna gick och dagen kom då hon med dom vackra ögonen kontaktade mig som sedan lede till tusen samtal, skratt & sms åh en tid gick och min lyckligaste dag i livet kom, hon med dom vackra ögonen, ja vi hade bleve ett par åh vi älskade varandra nått så otroligt mycket men vad vi inte visste då så skulle allt komma bli allt mer drastiskt.

Ja allt blev spänt och folket började att sprida skitsnack runt om oss och de lede även till skiten som hände mellan oss så med tiden vi blev allt mer osäkra på varandra pga av andra men kärleken håll oss så starka tillsammans att kunna kämpa vidare men sorgligt nog gav sig inte snacket utan allt blev bara då värre och värre åh de blev allt mer spänt mellan oss och allt eskalerade sjukt tills den dagen kom då jag fick nog av skiten.

Att folk målade upp oss som idioter osv tärde på oss i längden som par, jag såg du blev allt mer och oftare nere å ledsen och jag kände desamma, jag led med dig.

Dagen kom då jag tvingade mig till att bestämma va som va bäst för oss båda, åh vi gick skilda vägar för att var och en skulle kunna reda ut sina saker och fokusera på sina måste för framtidens skull ihopp om att vi kunde va vänner och kunna hitta tillbaka till den lyckliga början vi engång hade.

Kort sagt så fick man igen käften på alla som snackade och man fixade alla dom dära viktiga sakerna,  men nått hände påvägen:( 

Vi kan inte längre prata, jag vet inte hur du mår eller hur du har det!

Tanken plågar mig så hårt så hårt,

Det gör så ont att minnas dina vackra ögon och ditt underbara leende som fick mig sådär underbart varm av glädjen i din utstrålning.

Med dej va jag hemma, du hade närheten jag saknat, drömmar fick mig att längta efter dig i min famn och jag blundar & lyssnar,  ditt hjärta slår, jag känner känslan av lung i hela min kropp, jag hittar ord jag saknat och känslor jag engång tappat har vaknat inom mig.

Dina ögon glittrar och blänker av den vackraste nyans, jag saknar hur du engång med dom såg på mig.

Jag hoppas, jag måste få tro, att du vill stanna med mig, våga chansa. Våga lita på att allt går om vi verkligen vill så kommer våra hjärtana slå i takt igen för natten innan du åkte till 08land  min älskade 

Så låg jag vid din sida, jag kände hur du låg tätt intill, jag hörde hur du andades och värmen jag kände som spreds i hela mitt inre fick nästan mitt hjärta att svämma över av lycka.

Jag kände jag måste bara få lägga min hand på din nakna skuldra, jag måste bara få ta på dig och känna om du är verklig. Ja de är ingen dröm, jag tar bort min hand,, är rädd du vaknar, snart är det morgon åh du ska åka snar men jag ligger vaken men kan inte slita blicken ifrån dig.

Jag förstå inte vad som hände, jag ångrar mig mycket och önskar vi kunde glömma allt åh förlåta varandra och blicka framåt i framtiden för jag tror än idag framtiden är vår.

Jag älskade dig då, jag älskar dig nu så låt mig få älska dig livet ut <3 

Likes

Comments

Kärleken du gav

Får mitt hjärta att slå,

för du är allt jag kan tänker på.

Bilderna på dig är allt jag har,

när du inte längre är kvar.

Den vackra bilden på dig,

får mig att inse hur mycket jag älskar dig.

Tänker på dig varje dag,

varje minut och varje stund.

Förstår du hur mycket jag saknar dig sekund efter sekund.

All min kärlek ska jag dig ge.

Jag vill hålla av dig

utan att hålla fast dig.

Jag vill ha dig

utan att äga dig.

Jag vill älska dig

Utan att göra om dig.

Jag vill vara nära dig

utan att kväva dig.

Jag vill ge dig kärlek

utan att ställa krav eller villkor

Jag vill ge upp mig

jämte dig.

Utan att gå före, utan att sacka efter.

Jag vill vara din människa på jorden.

Jag älskar dig

Jag vill inte sätta hela världen i brand

Bara tända en liten låga i ditt hjärta

Jag vill inte släppa din hand

För att det skulle ge mig smärta

Jag vill inte hålla dig för hårt

Men inte heller låta dig gå

Det skulle vara alldeles för svårt

Eftersom jag älskar dig så.

<3 Tösen <3

Likes

Comments

​​Godkväll Bloggen :) 

​igår blev de ingen uppdatering på bloggen då jag somnade vid kl20:00 och vaknade kl02:00 inatt XD 

Jaja dagen gryr och alla måste va tvungna att bli gjorde iaf, så kort sagt så tog jag gizmo (min hund) på motions rundan på ca,4km sen va det bara iväg till gymmet för att träna axlar,mage,rygg och armar, de känns så skönt att va igång med träningen så de finns inte ord ^^ 

Sen fortsatte jag min dag med att dra iväg till ridhuset där jag hjälpte en god vän med sina hästar, de blev mycket skratt och prat om allt mellan himmel och jord vilket jag känner nu va rätt skönt,  efter de va de hem lasta av hästarna sen drog jag till mamsen åh fick en bit mat och en kopp ☕ 

Sen blev det tv tittande tittande, där blobbis va med xD 

Kvälls träningspasset på 60min är nu också gjord så nu taggar man bara för att dra iväg och träffa Sandra om vi inte ta det imorgon nu då klockan bleve så mycket, man har lite svårt att förstå de gått över 5år sedan man träffa hon sist ^^ 

Sen blev det lite tv tittande där blobbis va med ;) 

Ha en fortsatt bra kväll bloggen och ni alla andra också 

Norrlands kramar till er alla <3 

Likes

Comments

​Hej bloggen 

Idag började jag min dag med att kliva upp kl06:00 sen va det bara att väcka sjusovaren och serverade nå lite frukost sen va de avgång för na till 08landland

Då gick jag hem med gizmo och packade gym grejorna och drog till gymmet :) 

Dags vikt 74,2kg 

Ha det bäst bloggare 

Uppdaterar bloggen under dagen

Likes

Comments