Header

Shopping

Kjolen HER.

Ahh det kan altså være lidt farligt, det der med at sidde foran computeren fra morgenen af og pludselig bliver denne kjole ved med at poppe op alle steder på nettet. Altså den beder mig jo nærmest om at købe den, gør den ikke?

Og ja, jeg er faldet i fælden. For jeg har netop klikket denne fine sag hjem, som jeg tror at jeg vil have på til den næste julefrokost. Eller måske juleaften. Mulighederne er jo mange ;-)

Nu vil jeg smutte ned i byen til en kaffedate med @jennifergeertsen <3


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Second female// Buks: Selected Femme // Pumps: Bianco //

Juleoutfittet til den klassiske familie julefrokost, hvor outfittet skal være lidt mere dæmpet og afslappet. Jeg synes den derfor at skjorten, et par chinos og et par lækre pumps ville være rart at have på til familie julefrokosten.

Skjorten finder I forresten med lidt rabat på i dag, bare et godt tip ;-)

De fine pumps fra Bianco glæder jeg mig til at hoppe i igen imorgen, hvor den står på julefrokost med mine veninder. De er simpelten så fine og passer nærmest til hele min garderobe, er det ikke heldigt? ;-) ha ha


Nå jeg vil lukke computeren ned for i dag og smutte videre til en kaffedate med @jennifergeertsen og senere til fødselsdagsmiddag for min Daddy O.

Hav en dejlig fredag <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Random

Man hører ofte om det og nogle gange kan det komme lidt for tæt på. SKILSMISSE!

Selvom julen er den bedste tid på året, så kan det også være en hård tid for mange.

Jeg er selv et skilsmissebarn. Mine forældre blev skilt da jeg var 9 år og selvom jeg ikke mindes at det var en hård tid, så bliver man jo altid hårdest ramt som barn.

Heldigvis har jeg mange søskende omkring mig, så tiden var ikke så slem. Og jeg husker faktisk kun at jeg glædede mig til at få et nyt værelse i min mors nye hus. Sådan er det nok med børn - man prøver vel altid at se positivt på tingene og glæde sig ved tanken om det.

Altså indtil det blev december måned og man for første gang skulle holde jul uden den ene forælder. Jeg husker at opkaldene til min far om at jeg allerhelst vil holde jul med mine søskende og min mor. Det var ikke en rar følelse og jeg mindes også en vis skyldfølelse over at have valgt den ene forælder fra. Netop den vigtigste dag på året.
Heldigvis vidste jeg at min far ikke sad alene og det lettede alligevel lidt på samvittigheden.

Som årene gik, så blev det mere og mere normalt for mig at blot ringe til min far og ønske ham god jul og den dårlige samvittighed forsvandt ligeså stille, netop af den grund at der var forståelse for at vi børn havde et svært valg at træffe.

Nu sidder jeg som den 28 årige pige og glæder mig til julen! Jeg ser mig selv som den 8 årige pige, som fik holdt sin sidste jul sammen med sin mor og far. Og mindes en god og varm jul.Og historien ender lykkeligt! For i år skal jeg for første gang i 20 år holde jul sammen med min mor OG min far. En jul der kommer til at overgå dem alle og en jul som bliver vildt mærkelig, men kun på den rare måde.

Jeg glæder mig helt vildt og jeg kan mærke at julestemningen bliver ekstra god i år.

Jeg ved at det kan være svært for mange at skulle undvære den ene eller begge sine forældre juleaften. Og hvilken følelse man evt. kan sidde med. Jeg håber at for de mange skilsmisse familier der må være rundt omkring, at de finder en god løsning for sig selv og ikke mindst for børnene.

Måske kunne man lave en fin løsning med at holde lille juleaften hos den ene part og så holde juleaften hos den anden part. Så slipper man lidt for den dårlige samvittighed og så har man jo besøgt begge parter og fejret julen ind.

Jeg ønsker jer virkelig en dejlig jul og håber at der bliver fundet en god løsning på juledagene. Og forhåbentlig kan I, en skønne dag, ånde lettet op og rent faktisk holde jul med begge forældre, ligesom jeg skal i år. Det kan godt ende lykkeligt :-)

Likes

Comments

Random

I søndags vågnede jeg op til 2. advent og jeg havde sådan en dejlig summen i maven over at have hele søndagen fri til at nusse lidt om julen. Og hvad bedre er, at smutte ud og handle juleslik, ting til julebag og så købe et juletræ?

Det sidstnævnte skulle vise sig at være lidt af en udfordring, i hvert fald på egen hånd. For efter at have kørt byen rundt og kigget på en masse (knap så pæne) juletræer, var jeg nødsaget til at køre tomhændet hjem.
Da jeg kom hjem blev jeg mødt af en noget tømmermændsramt Hr. Skov, som alligevel var frisk på at køre med mig ud og købe juletræ! YAAAY skreg jeg og klappede i mine hænder! Og på ingen tid fandt vi et smukt lille juletræ, som kunne passe ind i vores stue! :-) hehe..


Endnu en gang føler jeg mig ret voksen. Vores første juletræ. Sammen.

Jeg brugte søndag aften på at sætte træet på en juletræsfod - jep jep jeg er total en handywoman ;-) Eller... Træet står op og sådan nogenlunde lige - altså hvis man lige undgår at røre ved det ;-) ha ha..
Men søndag aften blev brugt på at pynte det lille træ og sætte lys på. Alt imens jeg spiste juleslik og nynnede med på julemusikken. Og jeg synes det var NOGET så hyggeligt!

Og nu pynter det lille juletræ så fint i vores hjem. Jeg kan slet ikke lade vær med at kigge på det. Faktisk kan jeg sidde og falde i stave og bare smile ved synet! Så er man vist komme i rigtig julestemning, er man ikke?

Likes

Comments

Giveaways

Jeg ved ikke om I følger med ovre på min Instagram profil?

Hvis I ikke gør, så er der en god grund til at gøre det nu! For jeg udlodder nemlig denne smukke shopper taske fra Beck Søndergaard på Helms webshop, som bla. oser af lækre tasker og kufferter. Og jeg har da også forelsket mig i et par stykker på deres webshop og overvejer at købe en lille julegave til mig selv ;-)

Nå men nu til konkurrencen. Som sagt så har I mulighed for at vinde denne lækre ruskinds shopper til en værdi af 899 kr. I kan også se den HER.

Deltag i konkurrencen og se reglerne HER.

Blot et lille onsdags tip fra mig ;-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Helm

Likes

Comments

Random

Hjemme hos Hr. Skov og jeg, der deler vi gerne vores indretnings ideer. Jeg synes vi har været ret enige om hvordan vores hjem skal se ud og ikke mindst hvor personligt vi gerne vil have det.
Vi har sågar købt fælles ting da jeg i marts flyttede ind i Hr. Skovs hus. Og selvom jeg mener at vi mangler en del flere (og desværre dyrere) ting, så er jeg nu alligevel godt tilfreds med hvordan vores hjem nu ser ud.

Men i den søde juletid er der jo plads til at ønske sig lidt større ting til hjemmet. Og selvom jeg har fablet om den famøse KitchenAid røremaskine (man er vel husmor, ikke? ;-) ) så er det bare som om at der findes andre ting, som interessere den kære Hr. Skov. Såsom en ny radio til stuen.

Og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så kunne jeg da også godt bruge en ny radio til huset, specielt så jeg kan høre højt musik når jeg står i køkkenet og bager ;-) ha ha..

Derfor er vi blevet ret enige om at give hinanden en fælles julegave. Nemlig en radio!

Efter at have lånt svigermors radio i weekenden, så kunne jeg jo godt se at det ville være lækkert med en fin radio, som både kunne give en god lyd, men samtidig også være en del af indretningen. Derfor er vi blevet enige om at købe en af de dersens Beolit, som en fælles julegave.


FÆLLES JULEGAVE! Pyyyh så er man blevet voksen, hva? Næste år bliver vel også en fælles julegave, dog i en røremaskine udgave ;-) Men er det ikke ret voksent at købe fælles julegave til hjemmet? Eller har jeg bare gået glip af noget de sidste par år som single?

Så selvom jeg nærmer mig de 30 (rolig nu, der er stadigvæk 2 år endnu) så er det vel okay at begynde at købe fælles julegave! Nu er vi vel voksne ;-)

Der er bestemt ingen mening med dette blogindlæg, jeg tog mig bare til tasterne og begyndte at skrive. Netop af den grund, at jeg synes det er MEGET voksent at købe fælles julegave. Meeeen jeg glæder mig nu alligevel til at Hr. Skov kommer hjem med vores nye radio ;-) ha ha..

Likes

Comments

Shopping


Hvert år plejer det at være lidt af en stressfaktor for folk at få købt så mange julegaver og gerne nå det inden selve juleaften. Jeg selv, har en ret familie og det kræver altså en del julegave indkøb. Men jeg har alligevel formået at være tidligt ude med julegave shopping hvert år. Og faktisk kan jeg på nuværende tidspunkt sige at jeg kun mangler at shoppe 1 julegave! Det giver altså noget ro og ikke mindst tid til at kunne nyde gave-shopping og julen, uden at skulle stresse over de forskellige indkøb. Dertil giver det også meget mere tid til julebagning, som i den grad også er vigtigt ;-) ha ha..


Men hvordan planlægger man lige sine indkøb bedst? Og hvordan undgår man for meget stress over indkøbene? Hvem skal have hvad i gave og hvordan klarer du budgettet?

Bare rolig - der er hjælp at hente, jeg har nemlig listen klar fra sidste år, til hvordan du bedst kommer igennem julegave indkøb, uden stress :-)

1. Start med at få hentet alle ønskesedler fra dem du skal have gave fra.

2. Lav en liste med budget for alle gaverne og til hvem.

3. Skriv dernæst på listen hvad du ønsker at give de enkelte i gave.

4. Tjek evt. nettet eller magasiner for at få den bedste pris til gaverne. Jo flere tilbud - desto flere gaver.

5. Tilføj til listen hvilke steder og butikker du skal købe gaverne i - det vil spare dig for en masse tid og ikke mindst køreture.

6. Vælg gerne en dag, hvor byen ikke er fyldt med mennesker. Jeg har af erfaring altid handlet julegaver om søndagen, der er ikke nær så mange mennesker.

7. Hæv gerne budgettet, så du har alle pengene i kontanter - det giver et større overblik over hvor mange penge du har tilgode.

8. Tag kæresten eller søsteren med på turen og slut af med en lækker frokost eller en kop varm kakao.

9. Husk på at det skal være en hyggelig tur og sæt gerne et par timer af til shopping, så du igen undgår for meget stress.

10. Hvis man ikke kan overskue gaveræset - så kan man jo shoppe langt de fleste gaver over nettet. Dog husk på at der kan være lang leveringstid.

Jeg håber at I kunne bruge mine råd til julegave indkøbet og kom gerne med jeres bud på gaveræset :-)

Likes

Comments

Recipes

Forleden dag fik jeg lyst til noget sødt. Og da jeg er en stor tilhænger af havregrynskugler, så var det egentlig også min intention at bage dem. Men da Hr. Skov ikke er den største fan af hverken kokos eller havregrynskugler, så gik jeg derfor på rov på nettet, for at finde et alternativ.
Og dertil kom opskrifterne på dadelkugler.
Men selvom nettet har nogle fine opskrifter, så er jeg jo typen der helst selv vil eksperimentere med adskillige opskrifter. Og derfor har jeg også denne gang stykket en opskrift på disse lækre dadelkugler, som hverken indeholder sukker, mel eller mælk. Og så er de jo næsten sunde, ikke?? ;-)

I alle tilfælde, så er vi ret begejstret for den lille julekonfekt, som jeg helt sikkert skal "bage" igen snarest muligt. De smager nemlig af flere, skulle jeg hilse og sige ;-)

DADELKUGLER MED CHOKOLADE
Ca. 40 stk

Du skal bruge:

  • 300 g dadler uden sten
  • 25 g smør
  • 25 g kokosmel
  • 1 tsk vanillesukker
  • 50 g havregryn
  • 6 spsk kakao
  • 1 tsk kanel
  • 150 g god mørk chokolade
  • Evt. drys af lakridspulver eller frysetørret hindbær

Start med at komme kokosmel og havregryn i en blender/foodprocessor eller en minihakker og lad det køre rundt i 30 sek. Jeg brugte selv en minihakker, da vores blender gik i stå ;-)

Tilsæt nu resten af ingredienserne undtagen chokoladen. Lad det blende indtil det har en blød og lækker konsistens og dadlerne er blevet grundigt blendet igennem.

Form nu små kugler ud af dejen og kom dem derefter i køleskabet i en tæt plastiskboks i 1 time.

Smelt chokoladen over et vandbad og rul dadelkuglerne ganske let rundt i chokoladen. Lad dem derefter tørre på et stykke bagepapir. Hvis man ønsker at drysse lidt krymmel eller lakridspeber ovenpå, skal dette gøres inden chokoladen bliver tør.

Opbevar dem i køleskabet og tag dem gerne ud af køleskabet ca. 5-10 min før de skal serveres.

VELBEKOMME!

Et evt. tip - prøv at komme 1 tsk peanutbutter, lakridspulver eller chiliflager i, for at få mere smag :-)


Likes

Comments

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Frakke: Mbym // Strik: Pieces // Nederdel: Selected Femme // Støvler: Bianco // Hat: H&M

Outfittet fra i søndags, hvor jeg fik lokket Hr. Skov med ud og købe et fint lille juletræ til vores hjem.

Men inden vi kørte ud for at finde et træ, så lokkede jeg lige Hr. Skov til at knipse et par billeder af dagens outfit. Ahem, det blev ikke til mange billeder, da jeg simpelthen ikke kunne stå stille blot af lykke! (Jep, jeg er Henriette 4 år hvad angår julen)

Støvlerne er forresten nye og jeg er SÅ glad for dem! De har en fin lille hæl og så er de altså rare at have på. Så nu er jeg klar til en kold, kold vinter. Altså hvis der bliver det ;-)

Min dag i dag består af lidt morgenmails, et hyggelig formiddagsmøde, lidt træning, et fødselsdags opkald til Daddy O og så står den på mere julebag i eftermiddag, da vi får besøg af mine forældre og svigerforældre i aften til lidt julehygge!

Hav en dejlig dag <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Lately

har "bagt" de lækreste og nemmeste daddelkugler!

Den første uge i december har altså været noget så rar. Jeg har haft sidste arbejdsdag på kontoret, været til julekoncert og fundet et fint lille juletræ til huset. Åh jeg elsker jul! Jeg elsker at gå rundt og nusse om juledekorationer, julepynt og ikke mindst julebag!
Og nå ja, så er alt juleknas og julegodter jo altid et kæmpe hit hos undertegnede ;-) Og jeg overvejer at hoppe i køkkenet lige om lidt og kaste mig ud i et par julesmåkager. Det hører jo sig til, ikke? ;-)

Udover julekagebagning, så kommer denne uge til at forløbe sig med kaffedates, et møde i banken, julerengøring, fødselsdagsfejring for min kære daddy og så får jeg besøg af søde veninder til julefrokost i weekenden! Og derudover skal jeg selvfølgelig bage lucia boller, så jeg er klar til at se optog i næste uge med de lækreste juleboller!


har haft sidste arbejdsdag på kontoret. En sød kollega sendte mig dette billede efterfølgende :-)

fineste lille juledekoration.

anderledes og kreativ måde at pynte op! Se mere HER.

Umuligt at julepynte et bord til en herre-julefrokost tsk tsk ;-)

har været på juletræ jagt - en lidt større jagt end først forventet ;-)

Årets første berliner - og bestemt ikke den sidste ;-)

Kom forbi dette smukke julelys i fredags, hvor jeg var til koncert med min mor <3

lørdags outfit til julefrokost sammen hos min mutti!!

Har fyldt mine chokoladedepoter i sidste uge ;-)

Likes

Comments