Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Kjole: Minus// Støvler: Gamle// Taske: Leowulff// Halskæde: Bybiehl//

Således var outfittet i går, hvor jeg skulle til fødselsdag i familien. Min niece blev 14 år og det skulle selvfølgelig fejres! Derudover faldt snakken på konfirmation, da hun skal konfirmeres til foråret. Og jeg blev helt nostalgisk og fik 1000 ideer til hendes konfirmation. Jeg tænker selv tilbage på min egen konfirmation for snart 15 år siden! AV!! 15 år?? Er jeg seriøst blevet så gammel nu?? Pyyyh...
Men jeg husker nu stadigvæk hvor spændt jeg var på hele situationen. Da jeg kommer fra en ret stor familie, så var vi flere der skulle konfirmeres samme dag, så familien blev splittet i 2. Og selvom folk kom og gik, så mindes jeg nu alligevel at det var en fantastisk dag med min familie.

Nu glæder jeg mig bare til foråret, hvor jeg skal genopleve det hele med min niece. Hvem der bare var teenager igen?? ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Recipes

I sidste uge var energien, trods sygdom, ikke til det helt store madlavning i køkkenet. Men så er det jo godt at man af og til kan vælge den nemme løsning og holde "tøm-køleskabet" middag! Og det var netop hvad jeg gjorde i sidste uge!
Og dertil kom der altså en lækker og sund spinat-pizza ud af det! Og ja jeg ved godt at vi ikke taler om den helt rigtige slags pizza, som f.eks denne sprøde pizza. Men jeg synes nu alligevel at æggebunden gør det godt, ifht. at pizza derimod er sund. Så mon ikke det går an? ;-)

Man kan selvfølgelig selv vælge hvilket fyld man tilføjer til sin pizza - jeg brugte selv broccoli, spinat, tomater og lidt ost. Helt simpelt, men smagfuld. Og så kan den varmt anbefales til frokosten dagen efter :-)

Opskriften finder du herunder!

SUND SPINAT PIZZA
Ca. 4 personer

Du skal bruge:

 • 6 mellemstore æg
 • 1 håndfuld cherrytomater
 • 2 tsk bagepulver
 • 100 g spinat
 • Evt. mozzarella
 • 100 g laks
 • 0,5 broccoli
 • Salt og peber
 • Alt hvad du elsker af pizza fyld

Tænd ovnen på 200 grader. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt. Kom bagepulver, salt og peber i i skålen. Tilsæt derefter dit fyld. Jeg har brugt halveret cherrytomater, spinat, evt. lidt laks og broccoli. Jeg ønskede en sund "pizza", og derfra kom udfaldet af fyldet. Men mix gerne hvad du bedst kan lide af fyld og kom det ned i skålen.
Hæld alt fyldet ned i et tærtefad og bag pizzaen i ca. 30 min eller til æggemassen er bagt.

Server pizza'en til god salat!

VELBEKOMME!

Likes

Comments

Lately

De fineste Valentins blomster

Billederne er sparsomme i denne uge, da jeg har brugt over halvdelen af tiden på at ligge syg om aftenen. Det er egentlig utroligt hvordan en halsbetændelse kan blive ved og ved. Men forhåbentlig er det værste overstået nu, så jeg ENDELIG kan få sovet igennem, uden at vågne op med hoste ;-)

Jeg har en fri-søndag i dag, som skal bruges på bloggen og muligvis lidt træning. Senere smutter jeg til en hyggelig teenager fødselsdag i familien - det bliver rart at se familien igen, specielt efter denne uges omgang.

Det har nemlig været lidt af en tosset uge med både op og nedture, men på afslutningsvis er endt godt. Men det har sat sine spor og humøret har ikke været 100 % godt hele vejen. Jeg håber at den kommende uge kan gøre det endnu bedre i form af en masse tid med veninderne, gode blogmøder og lidt holden i hånd med kærestevennen. Og og og måske lidt tid til at nyde de små øjeblikke..

Hav en dejlig søndag! <3


Den fineste udsigt denne søndag morgen, imens jeg spiste morgenmad!

Valentins daten som gik i vasken, men blev i stedet til en hjemmedate!

Nyt og nyvasket sengetøj - findes der noget bedre?

Dinnerdate med hende her inden vi tog i biffen og så Mr. Grey ;-)

De bedste Oreo trøfler - opskriften finder I HER.

En af ugens helt klart optur ;-)

Likes

Comments

Shopping

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg drømmer om forår og pasteller i øjeblikket. Det er nu ikke fordi jeg er helt færdig med vinteren, men efter en ordentlig omgang halsbetændelse, så kunne jeg altså godt bruge lidt varme og lidt forårsstemning. Bare lige lidt, ikke?
Derudover så har jeg for nyligt klikket nogle lækre og fine forårs items hjem, som jeg glæder mig til at tage i brug, når dagene bliver lysere :-)


Likes

Comments

Recipes

Da jeg for et stykke tid siden var til en hyggelig parmiddag hos nogle dejlige venner, så introducerede værtinden mig for Oreo trøfler! Og I kan jo nok gætte at sådan en Oreo-lover som jeg, var i ren Oreo lykke ;-) ha ha..

Og jeg har simpelthen ikke kunne få de lækre trøfler ud af hovedet! Så da jeg i torsdags havde en fridag, så bestemte jeg mig for at "bage" en lille portion. Og derefter bestemte jeg mig for at lave en ekstra portion, da jeg havde en ekstra pakke Oreo til at ligge. Ja, jeg siger jer - de er SÅ gode, at man straks får lyst til at lave nogle flere ;-)

Og man kan jo sagtens lave mange portioner, da opskriften kun indeholder 3 simple ingredienser! Og som jeg skrev i går, så er jeg ret begejstret for opskrifter der ikke kræver alverdens ingredienser og som er super nemme at lave! Og det er denne opskrift, helt bestemt!

Så hvad venter du på?


Opskriften finder du herunder :-)


OREO TRØFLER
Ca. 20-25 stk

Du skal bruge:

 • 1 pk. Oreo - 14 stk
 • 85 g. philadelphia naturel ost
 • 200 g. god hvid chokolade

Kom Oreo i en food processor eller i en minihakker. Dine Oreo skal være helt pulveriserede. Tag 1 spsk pulver fra, som du skal bruge til at pynte dine trøfler med.
Kom osten ned i din Oreo blanding og rør godt rundt. Form nu små kugler ud af massen. Læg kuglerne på et stykke bagepapir og lad dem komme i fryserne i ca. 1 time.
Imens varmer du 2/3 af chokoladen over et vandbad. Rør rundt.
Kom resten af chokoladen i og lad chokoladen blive til en ren masse.
Rul trøflerne rundt i chokolade og lad dem dryppe af på et stykke bagepapir - drys med Oreo pulver.

Opbevar trøflerne i køleskabet - maks. 1 uge.

VELBEKOMME!

Likes

Comments

Recipes

Mine tanker bag mine opskrifter, er at de skal indeholde ganske få ingredienser eller blot ingredienser jeg har i forvejen i mit køkken. Altså hovedsagen er at det skal være nemt. Så nemt, at det er noget man lige hurtigt kan bikse sammen, hvis man nu får uventet gæster. :-)

Jeg har de sidste par uger haft utrolige søde cravings for alt med sukker! Specielt den omtalte fastelavnsbolle er altså hoppet i min taske på vej hjem, et par gange eller 10 ;-) Det er jo så nemt at købe, men jeg føler også at jeg er nødt til at spise dem imens de er her, ikke? Lige om lidt er det jo fastelavn og så går der et helt år før jeg skal se dem igen - altså medmindre jeg bager dem selv ;-) ha ha..

Men min sidste craving er Oreo Trøfler - og den craving har jeg altså haft lige siden jeg var til middag hos et sødt vennepar, hvor værtinden serverede oreo trøfler... og er du GAL, de er gode!! Så gode, at jeg i går hoppede i køkkenet og "bagte" en portion. De er ultra nemme og så smager de altså af flere ;-) I kan evt. tjek min Insta Story HER, for at se dem.


Likes

Comments

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Bluse: Minus // Jeans: Selected Femme // Hue: Oenling // Halstørklæde: Pieces // Taske: Marc Jacobs// Pumps: Bianco //

Jeg er desværre ikke kommet mig helt over min snue og halsbetændelse, så jeg pakker mig godt ind som her, i de her dage, for at komme ovenpå igen.
Det hjælper selvfølgelig lidt på det, at jeg i går klappede computeren sammen på arbejdet og kunne holde en velfortjent ferie.
Jeg har nemlig taget fri både i dag og i morgen - og det kommer altså ret belejligt, når man stemmen hæser og energien kører på sidste batteri. Derfor har jeg også tilladt mig at holde helt fri i de her dage, altså ligeudover de sædvanlige huslige pligter og nå ja en middags date i aften.
Men en hyggelig middag med hende her og Mr. Grey i biffen efterfølgende - det kan jeg vist lige holde til ;-)

Ps. Hvis I har lyst til at se hvad jeg laver i dag og i morgen, så følg gerne med ovre på min Instagram HER . :-)

Hav en dejlig aften <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Random

Når Valentins dagen ikke lige gik efter planen...

Som I nok kan huske, så skrev jeg et blogindlæg i går, hvor jeg delte mine planer for Valentins dag.
Efter planen skulle jeg ud og spise med Hr. Skov og fejre selve Valentins dagen, men egentlig også bare have lidt kærestetid sammen. Da vi begge er nogle travle mennesker, så er det vigtigt at man af og til lige har en kæreste aften eller blot lidt kærestetid, hvor man har overskud og tid til at værdsætte hinanden og lad kærligheden blomstre lidt igen :-)

Og ovenstående lød jo bare helt perfekt. Altså indtil min hoste og forkølelse tog over. For egentlig har jeg gået med en ordentlig om gang snue siden weekenden og det er som om at den forfærdelig hoste ikke rigtig vil slippe mig.
Så jeg bestemte mig for at aflyse vores middags date - dog ikke med min gode vilje!
Nu var der jo endelig en god undskyldning, for at invitere Hr. Skov ud ;-)

Men istedet for en fancy dinner, to-lys-på-et-bord-lignende-date, så blev det i stedet en sofa date! Vi bestilte lidt take-away og så blev den romantiske valentins date skiftet ud med hjemme-middag med medbragt mad ;-)
Og senere mig liggende og snork-boble på sofaen, imens Hr. Skov sad alene! Vildt romantisk, ikke? ;-) haha..

Alting kan ikke være ligeså lyserødt som det lyder til - og derfor fik jeg lyst til at dele min bagside af Valentins dag!
TRO MIG - det kan ske for enhver - selv mig! ;-)


Men når en sød kollega i dag mindede mig om at min stemme lyder ret sexet som hæs - så kan jeg da godt beholde min hoste lidt endnu ;-) ha ha..

Likes

Comments

Beauty

Så er det tid til en ny konkurrence igen!

Og denne gang er et lækkert sæt til pleje af dit vinterhår, som du kan vinde!

Produkterne er fra mærket OGX og serien Argan Oil fra Morocco er perfekt til dit vinterhår.
I gavesættet finder man nemlig både shampoo, balsam og en lækker hårolie.
Produkterne er med at til give pleje til tørre og elektriske vinterhår. Derudover giver det en god fugt og sørger for at efterlade håret voluminøst.

Produkterne kan du vinde ovre på bloggens Instaram HER, hvor du også kan deltage i konkurrencen :-)

Konkurrencen slutter på søndag kl. 12.


HELD OG LYKKE <3

Likes

Comments

Random

GLÆDELIG VALENTINES DAG <3

Jeg kan fornemme at der er delte meninger omkring det der Valentines dag. Nogle finder det som noget værre amerikansk pjat og det er bestemt ikke noget vi skal overtage. Andre mener at det er noget så hyggeligt og ret romantisk. I kan vel godt høre hvilken ret jeg hælder mest til, ikke? ;-)

Er det så fjollet at fyre, der normalt aldrig giver deres dame blomster, lige vælger at gøre det i dag? Måske nok, men det kan altså ikke hidse mig op at blomsterhandlerne har årets omsætning d. 14. februar. Jeg elsker blomsterhandlere og under dem gerne både Valentines og Mors Dag. Dermed ikke sagt at parholdet kun skal plejes fordi det er valetines dag, for vi skal selvfølgelig gøre det hele året rundt. Men er det virkelig så skidt, at vi ikke kan blive husket på det i anledningen af en dato? ;-)

Normalt har jeg ikke fejret Valentins dag, udover med min familie, da vi altid har været i sommerhus på denne tid på året.

Men i år legede jeg lidt med tanken om man skulle hoppe med på Valentins bølgen, nu hvor Hr. Skov og jeg er flyttet sammen.
Hr. Skov har aldrig fulgt traditionen og derfor så jeg altså mit snit til at invitere ham ud på Valentins date. For hvorfor er det nu, at vi stiller høje krav og forventninger til at det kun er manden der skal give blomster og invitere én ud? Hvorfor kan kvinder ikke ligeså godt tage den rolle? Specielt fordi det nok er 90 % af kvinderne der ønsker denne tradition ;-)

Så vi skal blot bruge nogle timer sammen, med en middag ude og muligvis holde lidt i hånd :-) Ret simpelt, men smadder hyggeligt! Og så er det altså en hverdags glæde, i en noget travl hverdag, som jeg bestemt ikke ville være foruden :-)

Blomsterne er der heldigvis styr på ;-)

Jeg modtog i anledningen af Valentinsdag denne smukke buket fra Interflora , som har været så søde at sende mig en KÆMPE buket blomster i anledningen.. Blomster og mig - vi er et ret godt match skulle jeg hilse og sige ;-)
Jeg elsker den effekt de kan have på én, men også hvilken glæde og pynt det kan give til hjemmet!

Husk på - Valentins dag handler om at fejre kærligheden, hvad enten det er til sin udkårne, sin veninde, sin bedste ven eller familien. I helheden er det blot en kærlighedsdag til folket! :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Interflora

Likes

Comments