Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

All about the Hair, Beauty


Da jeg for et stykke tid siden var til et event hos HH Simonsen, blev jeg stylet af stylisten Lisbet Simonsen.
Jeg har et naturligt fald af krøller i mit hår og jeg bruger det ganske sjældent, med mindre mit morgenhår rent faktisk sidder spot on! Hvilket det egentlig sjældent gør ;-)

Men Lisbet opfordrede mig egentlig til at prøve deres noget anderledes krøllejern, for at bringe mine naturlige krøller frem og gør mit hår altså mere pjusket!

Jeg var en anelse spændt på resultatet, da jeg jo længe har prøvet at gro mit pandehår langt. Og let's face it - kort pandehår og krøller holder bare ikke!!

Men efter blot 10 min. så mit hår således ud og mit korte pandehår forsvandt pludselig, da det var godt blendet ind i resten af mit hår. Og voilá så var mine bekymringer ret hurtigt væk!


Krøllejernet jeg blev stylet med er DET HER (reklame link) og er faktisk i øjeblikket på tilbud, så til de af jer der ønsker samme style, skynd jer at bestille inden priserne ryger i vejret igen!

Hvis man har kortere år end mig, så er dette krøllejern helt aktuelt, da krøllejernet har de her små og store dutter, som gør det anvendeligt for både korthåret og langhåret.

For at tæmme krøllerne lidt kom hun denne lækre olie i mine spidserne. En olie jeg faktisk har brugt stort set hver aften inden jeg går i seng for at give hår den rette pleje om natten. Jeg kommer ganske lidt i spidserne hver aften. Og så står jeg faktisk op til et lettere stylet frisure, som kun lige kræver en børstning eller fladjern til at rette på de vildfarne hår. Smart, ikke?


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Skjorte: HER // Bukser: HER // Pumps: HER //

Her er mit outfit fra i tirsdags, hvor jeg som sagt besøgte smukke Århus. Vejret var noget så tosset, da det var lunt men samtidig regnfuldt, så det resulterede i lange bukser og tynd skjorte!
Jeg kan faktisk godt mærke at jeg har en mindre tøjkrise i øjeblikket, specielt fordi det er overgangen fra sensommeren til efteråret og den kan altså blive temmelig svært at regne med! Det er hundekoldt om morgenen og lunt når man får fri om eftermiddagen! Og egentlig ønsker jeg nok bare at det skal blive efterår snart, så jeg kan hoppe i mine vamset strik og tænde stearinlys ;-) ha ha..

Mandagen har ramt mig i dag, så er jeg virkelig mandagstræt efter en god weekend. Desværre kører tankerne rundt i hovedet på mig, på godt og ondt, men jeg prøver så vidt muligt at få styr på det meste. Måske er det bare sådan en mandag skal være ;-)


Likes

Comments

Lately

Denne uge er primært tilbragt i Århus. Og med næsen i lidt for mange cocktails, vino og generelt mad!
Ifølge mine billeder fra kamerarullen denne uge, så har jeg vist indtaget mere end hvad godt er! Men jeg har ikke just sparet på noget eller gået sulten i seng, så at sige! Til gengæld har jeg været glad! Sådan oprigtig glad og har haft mere end overskud på kontoen, om end ugen har været en anelse travl for mit vedkommende! Men jeg elsker nu egentlig at se tilbage på ugen, med en god mavefornemmelse om at jeg har haft nok at se til, men at jeg samtidig har kunne nyde det!

Næste uge bliver en mere rolig en af slagsen, da jeg har i sinde at blive mere eller mindre hjemme! Altså udover lige at smutte på kontoret, drikke en iskaffe med en sød veninde og indhente det forsømte hist og her. Men derud skal jeg nyde tiden hjemme, indtil Hr. Skov smutter til München i weekenden - manden skal til det dersens Oktoberfest, så jeg har heeeele huset for mig selv i weekenden! Noget jeg egentlig glæder mig lidt til! Jeg er nemlig typen der vildt godt kan lide mit eget selskab ;-) ha ha.. Men egentlig får jeg besøg det meste af weekenden, så jeg glæder mig i alle tilfælde!

Hav en dejlig søndag <3

Fejret fødselsdag for søde Hr. Skov, som selv fik lov at vælge menuen ;-)

Har været til et spændende møde på Castenskiold i Århus.

Og dagen var jeg inviteret på Langhoff & Juul - som I kan læse om HER.

Hvor der var rigelig med vino og lækre retter!

Jeg har været til lørdagsbrunch i anledningen af fødselsdagsfejring i familien...

Og HEY jeg har bagt min første kagemand! Spørg mig lige om jeg var stolt ;-) ha ha..

Spist mig mæt i de lækreste karamel popcorn imens jeg lyttede til et foredrag! Wups!

Og pagne og berliner! Pønser lidt på en ny tur til det skønne Tyskland inden længe!

Tirsdagslook på en ellers noget regnfuld aften!

Og sluttelig vis en kaffedate med den obligatoriske iskaffe ;-)

Likes

Comments

Random, Going out food


Som I nok har bemærket på min Instastory - så har jeg været ualmindelig meget i Århus denne uge og en af aftenerne stod den på et hyggelig gensyn med nogle af de søde Topbloggere her på Nouw.
Vi var blevet inviteret på en Get-together middag på Langhoff & Juul, som jo altid disker op med den lækreste menu!

Derudover var der rigelig med pagne, vin og senere drinks! Uheldigvis skulle NOGEN jo køre hjem og måtte desværre holde lidt igen. Specielt efter at have tømmermænd fra aftenen før, hvor jeg også var i Århus til drinks!

Men alt i alt var det en super hyggelig aften med de søde blogger-piger! Der sker bare et eller andet magisk når vi bloggere mødes. Alle knipser løs med mobiler og kameraer og det er pludselig tilladt at stå på stole og filme på diverse kanter. Og så er alle rimelig tilfreds med at spise kold mad ;-) ha ha..

Her er lige lidt billeder fra eventet - inden jeg atter smutter ud af døren!

Ciao piger <3


Jeg var rimelig fan af desserten, som bød på panna cotta, jordbær, skovbær is og ikke mindst hjemmelavet skumfiduser! Mums!!

Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Trenchcoat: HER // Kjole: HER // Taske: HER // Solbriller: HER //

Når solen endelig er fremme - så er det med at finde sensommerkjolerne frem i en fart og blot nyde lidt af det fine sensommer/efterårs vejr! Og det var lige nøjagtig hvad jeg gjorde forleden ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig fredag-fyraftens-kaffedate med min søde søster. Hun er højgravid lige nu og jeg glæder mig sådan til at blive moster lige om lidt igen. Der er bare noget specielt ved sådan titel og ikke mindst rolle!
Men nu vil jeg lige få arbejdet et par timer og så vil jeg ellers holde weekend efter en noget travl arbejdsuge. Den skal bla. stå på 2x fødselsdagsfejring og en kæreste-brunchdate med søde Hr. Skov. Og ellers skal jeg blot nyde weekenden - en af de få "fri"-weekender jeg nu engang har!

Rigtig god fredag <3

Ps. Ved man ikke hvad man skal lave i weekenden, så er der 10 gode ideer HER.

Likes

Comments

Random


Åh jeg må indrømme at jeg er mere eller mindre kvæstet eller nærmere sagt udmattet. Det har været nogle lange dage indtil videre i denne uge og jeg synes at jeg har været på farten hele ugen.
Der er blevet drukket, sludret, minglet, netvorket, arbejdet på højt plan og så er vi lidt tilbage til det førstnævnte, som desværre har resulteret nogle tømmermænd - oh jo!
Men jeg har taget det i stiv arm og har endda mødt op på arbejde dagene efter med et sådan nogenlunde fresh look! Men det har været super fedt at der har været fuld fokus på bloggen og al dens arbejde som ligger bag. Men jeg kan også mærke at det til tider kan være lidt hårdt (uden at lyde for blogger-stolt) at have en fuldtidsblog samtidig med et fuldtidsarbejde. Men jeg prøver altid på at finde en god work/life balance, selvom der kan være lidt langt engang imellem!
Men nu vil jeg lige for en stund ånde lettet ud, over at jeg rent faktisk har overlevet den travle uge og skåle i min sædvanlige iskaffe - for at holde mig vågen til resten af dagen ;-)

Nooogen har nemlig lovet sin veninde en træningsdate senere i dag og lige nu har nogen ikke vitterlig meget lyst elle overskud! Men hey! jeg har jo klaret det indtil nu ;-) ha ha..Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Strik: Oenling // Kjole: Y.A.S // Sneakers: Adidas // Taske: Leowulff //

Hej piger!

Jeg er lige nu på vej til Århus endnu en gang, hvis i fulgte med på min Instastory i går, så kunne I se hvad jeg lavede i Århus i går og hvad skal jeg lave i Århus i dag.

Men inden jeg klapper computeren sammen for i dag, så vil jeg selvfølgelig lige kigge ind til jer med det seneste outfit. Jeg havde hevet min søster med ud for at shoppe lidt og på hjemturen fik jeg lokket hende til at knipse et par billeder af dagens outfit. Kjolen kender I jo, da I jo har set den HER. ;-) Men ellers er det jo et sjældent syn at jeg har sneakers på, men jeg tror faktisk at jeg er ved at vænne mig til tanken nu om de komfortable sneakers ha ha ;-)

Nå jeg må hellere køre videre til dagens sidste event! I kan følge med ovre på bloggens Instagram, hvis I har lyst HER, hvor jeg vil opdatere jer hele aftenen :-)

Hav en dejlig aften <3

Likes

Comments

Recipes

Da jeg var lille, spiste vi ofte kartofler til aftensmad. Mest af alt, fordi vi havde byens største køkkenhave, som havde alt fra nye kartofler til friske gulerødder og diverse krydderurter! Oh jo mine forældre var super gode til at vedligeholde denne køkkenhave, så det var et vidunder som barn, at kunne snacke diverse ting fa køkkenhave - altså selvfølgelig i smug ;-)

Men egentlig var jeg ikke temmelig begejstret for kartofler som barn, sidenhen har jeg fundet ud af at det er en sjældenhed at det er en yndlingsret for børn?
Men efter jeg flyttede hjemmefra for snart 10 år siden, så har jeg faktisk ikke lavet de helt store retter med kartofler. Faktisk har jeg interesseret mig mere for de andre ting man ellers kan finde i en køkkenhave, såsom salat.
Men hvad nu hvis man mixede kartofler og salat og derfor fik det bedste fra de to verdener og skabte denne yndlings salat, så tror jeg helt sikkert at børn ville elske kartoffelretten <3

Jeg er jo selv temmelig glad for sød kartoffel og vi har adskillige gange spist disse som snacks ;-) Og i salat er de bare endnu bedre!

Jeg har spist salaten som middag herhjemme og som rester til frokosten dagen efter og det fungerer fantastisk som begge dele!


SALAT MED SØD KARTOFFEL & SOYARISTEDE KIKÆRTER

Du skal bruge:

  • 500 g sød kartoffel
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dåser kikærter
  • 1 håndfuld radiser
  • 1 spsk. soya
  • 150 g fetaost
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 god håndfuld økologiske spinatblade
  • Groft salt

Skrub de søde kartofler og skær dem i grove tern. Kom kartoffelstykkerne på en beklædt bageplade og dryp med ca. 1 spsk olie og drys med groft salt. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Skyl kikærterne i en sigte over flere gange. Dup dem godt med tørt og rent viskestykke. Kom kikærterne på endnu en beklædt bageplade og drys med soya. Bag kikærterne i ca. 20 minutter sammen med kartoflerne.

Imens kan du forberede resten af salaten. Start med at skylle spinatbladene og kom dem i en skål. Rens og skyl radiserne og skær dem i tynde, tynde skiver.
Drys nu skiftevis med kikærter og de søde kartofler. Drys tilsidst med smuldret feta og mynteblade for at toppe salaten.

Server den straks og be amazed <3


Likes

Comments

Lately

Aftensol - muligvis en af de få tilbage denne sommer

Glædelig mandag!

Jeg må indrømme, at der gik lige lovlig meget fødselsdag i den i går, så dertil kommer det sene Lately indlæg i dag istedet i går. Det skal I selvfølgelig ikke snydes for ;-)

Og således er der billeder fra i sidste uge, som bestod mere eller mindre af en masse arbejde, møder, dinnerdates og fødselsdagsfejring for Hr. Skov på højt plan!

Og selvom jeg er noget så mandagstræt i dag, så glæder jeg mig altså over en dejlig uge i vente! Jeg skal nemlig tilbringe nogle dage i Århus, hvor jeg har et par møder og spændende events i byen. Jeg er egentlig ret vild med Århus og generelt alt hvad de kan tilbyde - udover den smukke by!
Derudover er der endnu en fødselsdags fejring i weekenden og sluttelig en brunchdate søndag!

Åh manner jeg er klar til denne uge <3

Når man finder rabarbermuffins i fryseren og de smager som nybagte <3 Opskrift HER.

Fredagsmiddag med nogle søde piger!

Og hundevisit hos bla. denne lille fætter.

Nye lakker fra Habit!

Smuk morgendug på en september morgen <3

Nyvasket sengetøj - findes der en bedre følelse?

HOKKAIDO sæson og jeg er VILD med det!! <3 <3 <3

En sjov lille ekstra gave jeg fik med posten forleden ha ha..

Fejring af søde Hr. Skov - som har fødselsdag i dag - opskrift på brunch pandekager HER :-)

Æbletærte fra sidste uges æbler - se opskriften HER.

Likes

Comments

Random


Hvis I følger med på Instastories og bloggens Instagram, så har I nok gættet at den gode Hr. Skov har fødselsdag i dag! Og det skal i den grad fejres - dog en kende mindre en sidste år, hvor jeg fyldte huset fyldt med gæster til en kæmpe surprise party for ham.

Jeg går ualmindelig meget op i fødselsdag! Tænk at man den éne gang om året kan blive forkælet af alle sine kære og ikke mindst blive beriget med besøg og søde gaver.

Så derfor stod vi også tidligt op denne søndag, for at nusse lidt om Hr. Skov - vi har en fantastisk tradition herhjemme, at der altid skal være pandekager til fødselsdagsmorgen. Så jeg lavede selvfølgelig de her lækre pandekager i aftes, så de var nemme at lune i morges og lige til at spise!

Hr. Skov er nu taget ud for at cykle et cykelløb - det skal han jo, især på sin fødselsdag! Og imens vil jeg bage denne her tærte til vores gæster i aften!

Likes

Comments