Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Look of the day

Reklame links: Tee. Just Female X Hjerteforeningen // Jeans: Pieces // Sneakers: Bianco //


Normalt vil jeg vise jer et outfit og skrive en masse om overvejelser for dette og lidt om dagens planer. Men i dag tager jeg fokuset væk fra selve outfittet og vil istedet fortælle jer om velgørenhed og om at sætte fokus et andet sted.

Sammen med modefirmaet Just Female har Hjerteforeningen designet en T-shirt i forbindelse med kampagnen #iheartyou. Kampagnens formål er at sætte fokus på især unge mennesker, der bliver ramt af hjerte-kar-sygdom, men i den grad også medfødte hjertefejl.
Overskuddet fra salget af T-shirten går til foreningens netværk GUCH, der står for “Grown Ups with Congenital Heart defects” eller “voksne med medfødte hjertelidelser”. Netværket er top-aktuelt, fordi det forventes, at antallet af personer med lidelserne vil stige til 20.000 personer inden for det næste årti. Overskuddet går ubeskåret til aktiviteter, som støtter unge hjertepatienter. Det kan være alt fra sociale arrangementer til faglige oplæg med fokus på relevante problemstillinger.

Derfor vil jeg gerne sprede budskabet og vise jer hvordan man kan style den fine t-shirt imens man har en god samvittighed i mavsen og en god gerning på skulderen. T-shirten koster kun 349 kr. og I kan støtte ved at købe den HER.

Og hey, så gør det jo ikke noget, at man ser smart ud, imens man spreder budskabet, vel? ;-)


Indlægget er sponsoreret - meninger og holdninger er mine egne

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Lately

Grillmiddag hos søde venner - og nyyyye karofler! Total favorit ;-)

Hold nu op for en weekend! Kan vi tage en omgang af denne igen?
Jeg synes ugen har været mægtig sjov og rar. Den har bla. stået på en tur i biffen, en masse grillmad, løbe-event, is-spisning, første soppetur på stranden, første solskoldning og en masse mere! Og jeg er vild med det! Dette er netop det der gør at sommeren er ret så fantastisk. Nemlig alle de rare planer og ikke mindst spontane planer som bliver skabt, når vejret er godt og temperaturen er lun. Jeg bruger mere tiden ude end inde - hvilket jeg tror er meget sundt for undertegnede, da jeg ellers er liiige lidt for god til at sidde med næsen i computeren ;-)
Derfor tillod jeg mig også at holde en lille blog-fridag i går og den blev brugt i selskab på stranden og senere hen bålhygge med popcorn og S'mores! Så hyggeligt jo!

Men jeg glæder mig nu også til den kommende uge og til en god og lang pinseferie! Jeg skal nemlig på besøg hos min Daddy-O og spise pinse-frokost med nogle dejlige veninder! Jeg glæder mig allerede! ;-)


Jeg håber at I har haft en dejlig uge og er klar på den næste <3Øhm, arbejder stadigvæk hårdt på den der bikiniform - bare en lille bitte is ;-)

Har heppet på min mutti, som løb første gang på motorvejen inden den åbnede! SÅ sejt!!

Mere grill hos søde venner - vores venner er ret vilde med grill og det er vi også!

Sommer-typen ;-)

Første tur til stranden - findes der en bedre følelse når fødderne rammer sandet?

Bålhygge når det er bedst! Med hjemme-poppet popcorn!

Og S´mores <3 <3 <3 <3

Igen, hårdt arbejde på bikiniformen! En nem aftensmad på en hård dag ;-)

Grillet sommersalat og besøg af min søster og mutti inden en tur i biffen

<3

Lækre Brambles til fredagscocktail - se opskriften HER.

Likes

Comments

Inspiration, Recipes

Indlægget er udgivet i samarbejde med Cocktail Studio

Det er fredag og der er solskin. Og jeg er mere eller mindre ret taknemmelig for livet nu og her! Og der er egentlig ikke nogen bestemt grund til dette - det er vist bare sådan en generel følelse af at være glad, lettet og at der findes lidt mere overskud på kontoen :-) Bare helt i almindelighed - men en vigtig faktor at huske på!

Og det skal vi da fejre med en fredags cocktail, ikke? Jeg vil nemlig gerne introducere jer for min nye yndlings cocktail! Den er sød som dagen er lang og jeg er vild med det! Og så smager den altså af sommer og ferie - forestil jer en sangria - på den søde måde, lækkert, ikke? ;-) Og så er den selvfølgelig fotograferet på mit nye barbord ;-)

Drinken er i hvert fald noteret i min lille cocktail-bog herhjemme ;-)
Så hvis du skal have veninderne på besøg denne weekend, så vil jeg klart anbefale jer at drikke denne! Måske man kunne lade veninderne mikse deres egen cocktail og derved eksperimentere i cocktail baren, det kunne da være morsomt og hyggeligt!

I alle tilfælde vil jeg ønske jer en dejlig fredag og weekend! Min står på isdate, træning, solbadning, lejrbål og lidt arbejde!

Hav en dejlig aften, fineste <3

Psst... Ønsker man flere opskrifter - så bliv inspireret på Cocktail Studios facebookside HER.

BRAMLE

2 glas

Du skal bruge:

  • 10 cl Beefeater 24 London Dry Gin
  • 4 cl citronsaft (vi brugte saften fra 1 citron)
  • 4 cl sukkersirup
  • 3 cl DeKuyper Blackberry (brombærlikør)
  • Knust is


Start med at komme gin, citron, sukkersirup i 1 glas. Kom nu knust is i og top med den søde brombærlikør.

Kom i sugerør i og nyd fredagens solskin med en lækker og sød cocktail!

SKÅL OG GOD WEEKEND! <3

Likes

Comments

Inspiration, Shopping

I samarbejde med Ideal of Sweden

Jeg må nok indrømme, at jeg aldrig har været særlig begejstret for covers til mobilen. Ærligt talt, så har jeg nok aldrig været med på mode-bølgen hvad angår covers hvad enten af praktiske årsager eller blot for et anderledes statement.

Og det er nu ikke fordi jeg ikke godt kan se ideen i det, men simpelt af den grund, at jeg synes mobiler i sig selv er ret skønne! Ja ja jeg er en altså lidt af en mormor hvad angår sådan noget ;-) haha! Jeg kan godt lide designet og al den tid og kreativitet der er bag ved designet af mobilerne. Og okay, nogle mobiler er altså også pænere end andre! ;-)

Altså indtil jeg blev tilbudt at teste et par covers. Og jeg er ellers meget skeptisk over hvad og hvem jeg samarbejder med. Og covers stod nok nederst på min liste! Men okay jeg lavede en lille research, som jeg nu altid gør når jeg bliver tilbudt noget, og klikkede mig ind på webshoppen og så de her covers. Og jeg må indrømme at jeg sad og blev helt flov. For nok har jeg været skeptisk fra starten af, men at ligefrem sidde der og have en lille smule dårlig samvittighed over altid at have "gjort grin" med covers før i tiden.
Og så blev jeg altså lidt forelsket. Noget jeg gør i ting som bare spiller og som bare passer spot on til mig! Med andre ord - ting som kan give mig et smil på læben hver dag og ting som jeg virkelig bliver glad for den.

Jeg faldt selvfølgelig først over til det fine prikkede cover - jeg synes den er SÅ SØD og hey så har jeg jo en eller anden forkærlighed for prikkede sager ;-) Den sorte fik Hr. Skov lov til at få og så et ekstra girly cover til mig! Og wupti så blev vi ellers en del af Cover-familien herhjemme ;-) haha!

Nå, men efter den lidt for lange historie ovenover, så ville jeg jo egentlig bare forkæle jer med et lille treat! Jeg har nemlig fået lov til at forkæle mine læsere med en lækker rabatkode til Ideal of Sweden. Skriv IDEALSS17 ved checkout og spar 20 % på dit køb! Rabatkoden gælder ind til d. 31. maj :-)

Jeg håber I har haft en dejlig Kr. Himmelfartsdag! <3

Likes

Comments

Shopping, Interior, My home

I samarbejde med Moodings.com


Glædelig onsdag!

Ja jeg er næsten på nippet til at sige fredag - for i dag føles det hele lidt som en fredag! Utrolig hvad en fridag i morgen kan gøre? Og måske nogen af jer er såååå heldige at have fri fredag også og faktisk er gået på forlænget weekend nu? Ahh Det må være rart og jeg er en kende misundelig lige nu, må jeg nok indrømme ;-)

Men selvom jeg har en tradition for at servere Fredags cocktails her på bloggen, så overvejede jeg stærkt om jeg skulle indføre en enkelt Onsdags cocktail, nu hvor det hele føles lidt som en fredag! Eller måske en Onsdags-champagne, som jeg tidligere har været begejstret for ;-)

Meeen jeg lader alligevel den traditionelle fredags-cocktail vente på sig til på fredag og hvis man har lidt fredags-abstinenser, så er der hjælp at hente HER ;-)

Istedet for vil jeg vise det nyeste skud herhjemme i privaten. Nemlig vores nye barbord, som nærmest er skabt til vores lille hjem. Vi har nemlig en lille væg, hvor dette fine bord bare passer spot on! Hvor heldig har man lov at være?

Barbordet kender I sikkert, det er fra Normann Cph og er ret så fint og super nemt at samle - skulle jeg hilse og sige fra undertegnet haha! ;-)


Da jeg ofte elsker en god fredags cocktail, så har Hr. Skov også en ret hyggelig samling af diverse rom og whisky. Og egentlig er jeg slet slet slet ikke vild med at have "sprut"-flasker stående fremme, da jeg synes det virker ret voldsomt og lidt teenage-agtigt! Så synes jeg nu alligevel at de fine flasker får en helt anden placering og nærmest passer ind på det fine barbord. Og flaskerne kommer mere til sin ret på denne måde, uden at virke for snusket eller voldsomt. Og det er jeg altså ret vild med :-)

Egentlig havde jeg kigget på diverse rulleborde/barborde når jeg har været på de forskellige loppemarkeder, da jeg synes de er ret så fine, men jeg har aldrig kunne finde den rette, igen fordi vi har en ret smal væg. OG SÅ var den der! Rullebordet/barbordet som bare passer lige ind i privaten - helt perfekt! :-)

Og så er jeg vild med at det er et rullebord, så vi om sommeren kan rulle bordet ud på terrassen og kan byde vores gæster på en lille forfriskning. Så fint jo! ;-)


Likes

Comments

Look of the day

REKLAME LINKS: Tee: Mango // Nederdel: An ounce Copenhagen // Pumps: Bianco // Taske: Leowulff // Solbriller: Kiomi //


Tænk sig, at vi faktisk kun har en 4 dags uge i denne uge! At vi egentlig kun skal arbejde en dag mere og så venter der en lækker fridag på torsdag! Jeg er nu ret fan af det her forårs halvår med masser af helligdage - det giver ligesom lidt overskud på kontoen, når der er plottet små fridage indimellem.

Og apropos forår - så skal jeg sørme lige love for at foråret er over os! Og derfor var jeg forleden også hoppet i bare ben og forårs farver! Ja ja, man skal jo endelig ikke gå ned på det, nu hvor solen er fremme jo ;-)

T-shirten er jeg helt vild med, jeg er faktisk ret fan af de her statement t-shirts og jeg er mere lykkelig over at have fået endnu én med posten i dag! Den skal jeg nok vise frem snarest, I promise! ;-) (ellers er du velkommen til at smugkigge i min Instastories HER )

Men nu vil jeg lukke computeren ned og hoppe i køkkenet, da jeg får dejlige mennesker til middag (overvejer at lave denne salat ) og efterfølgende i biffen og se 3 ting - en spændende film har jeg hørt!

Hav en dejlig aften <3


Likes

Comments

Lately

Lidt for overtræt type som trådte i pedalerne på sin mormor cykel i maaaange kilometer ;-)

Øhm... Nogen der kan fortælle mig hvor den uge eller sågar weekend blev af? Jeg synes tiden i øjeblikket flyver afsted, altså på den gode, men måske også på den lidt -åh-gud-når-jeg-nu-alt-måde. For vigtigst af alt er jo at nyde nuét og de små hverdags trummerum . Og ja ja jeg må da indrømme at jeg er temmelig dårlig til at nyde det af og til og det er egentlig også grunden til at jeg laver de søndags-skriblerier uge efter uge - netop for at minde mig selv og ikke mindst jer om, at selv de små øjeblikke kan være gode og er værd at mindes om når ugen er omme. :-)

Denne uge har der været alt fra solskin, arbejde, cocktail fredag, laaaang cykeltur i sommerhus og ellers dagligdagens herligheder. Og jeg glæder mig allerede til at se hvad næste uge byder på. Indtil videre er der planlagt middagsaftale, en tur i biffen, dinnerdate med søde venner og familie-morgenmad hos mutti. :-)

Lige om lidt pakker vi bilen og smutter om til en hyggelig grillaften hos nogle dejlige venner!


GOD SØNDAG!


Årets første grill middag på terrassen - og jeg er vild med det!

En sød "God ferie" gave fra Ilse Jacobsen - nu mangler jeg bare liiige at gøre sommerfusserne klar!

Mindre flatterende, men dog igen sandt billede af et øjebliks svaghed!

kvalitetstid og cocktails med ham her <3

Solskin og bare stænger - jeg er vild med det!!

Den smukkeste udsigt på cykelturen - bliver lidt småforelsket i foråret ;-)

Likes

Comments

Giveaways

Vi snupper lige en lyn konkurrence ;-)


Du har nemlig muligheden for at vinde et lækkert Cover efter eget ønske, fra det fine mærke Ideal of Sweden - de har seriøst nogle fine covers! Lige i øjeblikket bruger jeg den prikkede og Hr. Skov har fået den sorte ;-)

Så vi kan virkelig være Match Matchy haha!

Nå, men hvis du ønsker at deltage i konkurrencen - så hop over på bloggens Instagram HER og deltag i konkurrencen.

Konkurrencen slutter allerede søndag d. 21. maj (i morgen) kl. 23.59, så vær hurtig ;-)


HELD OG LYKKE! <3

Likes

Comments

Recipes

DET ER FREDAG, YAY!

Er du vimmer, jeg har glædet mig til weekend! Jeg synes ovenpå sådan en hektisk uge, så bliver jeg helt ekstatisk når weekenden nærmer sig og samtidig bliver jeg så træt, når jeg ved at jeg lige om lidt kan gear lidt ned efter ugens strabadser!

Men hvorfor ikke nyde fredagen med en lille kold forfriskning og skåle weekenden ind med et smil? For denne fredag vil jeg gerne have lov til at introducere jer for en fin gammel kending, som er peppet lidt op med smagen af sommer ;-)
Det er selvfølgelig den gode gamle klassiker Gin og Tonic, som jeg fabler om og her er mit bud på en anderledes Gin og Tonic :-)


GOD WEEKEND!

G&T MED ET TWIST AF MANGO

2 glas

Du skal bruge:

  • 1 mango
  • 1 spsk. honning
  • 4 cl Beefeeater gin
  • 2 dl Tonic water
  • Isterninger

Start med at skrælle mango. Skær den over i 2 og skær langs mangoen fine tynde strimler. Resten af mangoen kan du skære i tern og bruge som snacks.
Kom isterninger (helst knust is) i glassene og læg mango strimler fint rundt om i glasset. Hæld lidt honning i hvert glas og 2 cl gin i hvert glas. Top begge glas med Tonic water og voilá så har du et par lækre sommer G&T's til dig og dine venner :-)


SKÅL OG GOD WEEKEND!


Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Frakke: Vila // Skjorte: Minus // Bukser: Only // Sko: Bianco // Taske: Nunoo

Godmorgen, fineste!

Blot som man troede at nu var sommeren på vej, så smuttede der sørme lige et par regnvejrsdage ind i denne uge! Hvilket resulterede i lange bukser og frakke igen til hverdags uniformen, som vist i outfittet her. Nu havde jeg jo lige vænnet mig til en forlænget weekend med både bare stænger (for første gang i år!!) og sommerkjoler! Meeen jeg har hørt en fugl (vejrfugl?) synge om at solen vender tilbage igen i dag! YAY!!
Derfor er jeg også hoppet i en sommerkjole, dog med tilhørerende strik, på arbejde i dag - bare lige for at være på den sikre side ;-)

Dog håber jeg på at sommervejret fortsætter helt til i aften, da jeg har en lang dag på kontoret i dag, så jeg krydser fingre for at nå lidt sol på næsetippen i aften ;-)

Hav en dejlig dag! <3

Likes

Comments