Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels
View tracker

Random

I forhold til mit A-menneske i går, så var det ganske rart at vågne tidligt i dag. Bare sådan helt af mig selv. Så måske er mit A-menneske ikke helt forsvundet - eller også dukker det kun op i weekenderne? Hmm.. Kunne man bede om den omvendte version??

Jeg stod som sagt tidligt op i morges og besluttede mig for at tage ud og træne. Jeg elsker at træne om morgenen. I mit fitnesscenter er der ikke mange der træner tidligt om morgenen, så man har det nærmest for sig selv. Og det er VIRKELIG rart :-) Derudover kan jeg godt lide at være aktiv fra morgenen af, det sætter ligesom tempoet for resten af dagen :-)

Min lørdag/weekend kommer primært til at bestå af omrokering herhjemme. Jeg er i gang med et mindre makeover hist og her herhjemme.
Jeg tror simpelthen at det er den virkning januar har på mig. Der skal skiftes lidt ud og så indføres lidt nyt ;-)
Da Hr. Skov er ude at cykle, så er jeg lidt spændt på om han får et lille chok over huset, når han kommer hjem senere i dag ha ha.. ;-)

Jeg glæder mig til at vise jer det snarest :-)

Hav en dejlig lørdag!!

Likes

Comments

Look of the day

Selvom jeg er ret så glad for vinter og for lune strik, så kan jeg nu godt mærke at jeg bliver lidt "træt" i længden. Ja faktisk føler jeg mig lidt udkørt og mit såkaldte A-menneske er forduftet. Sådan, helt forsvundet!


Og det ærger mig altså lidt.. For jeg kunne nu godt lide mit kære A-menneske og stå tidligt op og få en masse ud af dagen. Ja faktisk elskede jeg mit A-menneske, når jeg i hverdagen kunne vågne inden mit vækkeur ringede!
For mig er det altså en luksus at vågne inden man oprindeligt skulle være vågnet. Giver det mening?


Derfor er jeg ret glad for at det er weekend om et par timer og at jeg forhåbentlig kan få "sovet ud" her i weekenden. Heldigvis er weekenden med få planer udover 2 rare middage med dejlige mennesker! Men ellers så tror jeg liiiige at jeg tager den med ro i denne weekend og få sovet og ladet op til i næste uge!
Som forhåbentlig kan byde på lidt mere lys ;-)

Likes

Comments

Recipes

Når Mutti ringer og fortæller at hun har 1 kg blåmuslinger, som Hr. Skov og jeg må få. Tjaaah, så skal der altså ikke mange minutters overtalen til ;-) Vi takkede selvfølgelig JA og dagen efter stod den på hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter eller som vi kalder det herhjemme Moules Frites..

Vi følte os lidt som konger, da vi sad sidste søndag og spiste Moules Frites til frokost. Det burde man altså gøre lidt oftere. Altså tage fri en søndag og forkæle sig selv med en lækker frokost eller forberede en god aftensmad.
Og dette er helt klart en mulighed, netop fordi det er SÅ nemt at lave og så tager det under 20 min. at lave.

Måske en ide til middagen i weekenden?


HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER// MOULES FRITES

Du skal bruge:

 • 1 kg blåmuslinger
 • 1 gulerod (finthakket eller snittet)
 • 2 fede hvidløg
 • 1 lille løg
 • 2 spsk olie
 • 2 glas hvidvin
 • Frisk timian

Start med at rense muslingerne. Brug en god urtekniv til at fjerne tangrester og det hvide "skæg" der kan sidde på skallen.

HUSKE REGEL! Er muslingeskallen beskadiget og er der hul, så SKAL den kassereres.

Hvis muslingen er åben, bank den et par gange ned i køkkenbordet. Nu skal muslingen gerne lukkes langsomt. Lukkes muslingen ikke, SKAL den kassereres.
Kom muslingerne i en skål og sæt dem på køl.


Snit løg, hvidløg og gulerod fint. Kom olie i en stor gryde med høj varme. Tilsæt løg, hvidløg, gulerod og timian. Når løget bliver gennemsigtigt tilsæt da hvidvinen. Lad vinen dampe lidt af, på den måde damper du alkoholen ud af vinen.
Kom muslingerne i gryden og sæt låg på. Lad dem nu simre i ca. 5-7 minutter. Undervejs rystes gryden med låget på, så muslingerne bliver fordelt rundt.
Når muslingerne har åbnet sig, kommes de i en skål. Hæld nu væden over muslingerne og server.

Spis muslingerne med de her sprøde fritter og med aioli eller hjemmelavet chilimayo, opskrift HER.

VELBEKOMME!Likes

Comments

Shopping

Skjortebluse: HER

Frakke: HER

Cardigan: HER

Kimono HER

Kjole: HER

Kjole: HER

Skjorte: HER

Nu hvor vi er ved udsalgs snakken i disse dage, så skal I da ikke snydes for mine udsalgsfavoritter! For nogle af mine styles i årets løb er nemlig kommet på udsalg - så nu kan I kopiere looket, blot til en god besparelse. Lækkert, ikke?

Og faktisk er det også nogle af mine garderobe favoritter, som netop er kommet på tilbud. Det er slet ikke til at genkende, at jeg er ret vild med skjorter og kjoler, vel? ;-) ahem...

Faktisk er jeg typen der elsker at varierer og købe nyt til garderoben. Men samtidig elsker jeg også at bevare nogle af mine bedste køb. F.eks har jeg en strik som snart er 4 år gammel. Og jeg bruger den stadigvæk i hverdagen og jeg kunne aldrig finde på at smide den ud.

Nogle ting er bare godt at have i gemmeren og de kan af og til redde selv den værste tøjkrise ;-)

Likes

Comments

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Jakke: Meotine // Tee: Goodgirlsclub Copenhagen// Nederdel: HER// Taske: Leowulff //

Åh jeg er glad!! Kan I huske at jeg teasede om 2 julegaver jeg havde købt til mig selv? Den ene var en taske, som jeg har haft et temmeligt stort crush på lige siden jeg fik den. Den anden gave har været lidt under 1 måned undervejs. Men åh altså... Den har været hele ventetiden værd! :-)

Jeg har nemlig forkælet mig selv med en Meotine ruskinds jakke! Den passer bare SÅ fint ind i min garderobe og nu hvor jeg tænker over det, så har jeg manglet sådan en jakke.
Hr. Skov vil nok mene noget andet og pege på alle mine andre jakker tsk tsk... ;-) ha ha..

Dog var jeg lidt bange, da jeg bestilte jakken. Der gik nemlig rygter om at denne fætter skulle være ret lille i størrelsen. Så jeg afbestilte den ellers fine størrelse Small og købte jakken i str. XL.
Der er bestemt intet i vejen for størrelsen XL, men helt ærligt, ikke? Så var jeg rimelig bange for at jeg havde bestilt en dyr jakke, som jeg kunne svømme i!!

Men da jeg forleden dag modtog jakken, så var det altså med rystende hænder og en meget nervøs udpakning af jakken.

Men ved I hvad?? DEN PASSER JO PERFEKT!!

Så lige et tip til jer, der overvejer at købe den - køb den gerne 2-3 størrelse større ;-)


Indlægget kan indeholde affiliate links

Likes

Comments

Shopping

Reklame links: 1. HER // 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER//

Først og fremmest TAK, for alle de dejlige kommentarer til mit blog indlæg omkring shopping på nettet og i lokale butikker! Det er altid rart at vide, at man deler sin holdning med andre ;-)

Hvis vi nu lige tager emnet op igen, bare lige for en kort bemærkning. Så er januar udsalget jo over os og vi er vel stadigvæk enige om at udsalget gerne skulle udløse en stor rabat. Og gerne minimum 30 % ikke?

Derfor har jeg simpelthen fundet nogle lækre smykker fra HVISK, som heldigvis giver en stor rabat på deres smykke udsalg! Jeg har fundet mine favoritter ovenover, men I kan også tjekke hele udsalgs udvalget ved at trykke HER.

Likes

Comments

Recipes

Uha, det er lidt uartigt at dele sådan en opskrift på fritter her i januar måned, ikke??

Men hvad nu hvis jeg fortæller jer at det her er opskriften på simple fritter, som er så simpelt, at det næsten kun er sundt - er det så ikke okay? ;-)

Og ja nu er det jo ingen raket videnskab at lave pomfritter, men jeg synes nu alligevel at jeg vil dele mine tips og tricks til hvordan du laver utrolig lækre og sprøde fritter med smag!

De kan btw. redde enhver omgang søndags tømmermænd ;-)

Er man derimod til lidt sundere fritter, så kan man vælge at lave bønnefritter - se evt. min opskrift HER.

POTATO FRIES// SPRØDE FRITTER
2 personer

Du skal bruge:

 • 4 store bagekartofler
 • 1 spsk. olie
 • 2 tsk salt
 • 3 tsk paprika
 • Rosmarin


Start med at skrubbe kartoflerne for skræl og jordrester. Skær derefter kartofler ud i strimler med ca. 1 cm tykkelse.
Kom fritterne i en skål og fyld den med koldt vand, så det dækker over kartoflerne. Lad fritter stå i 1 time.
Dette medfører til at stivelsen kommer ud af kartoflerne og på den måde gør dine fritter mere sprøde.

Tænd ovnen på 200 grader.

Hæld vandet fra kartoflerne og skyl dem ganske hurtigt med koldt vand. Kom bagepapir på en bageplade og fordel fritterne derpå. Hæld ganske lidt olie over fritterne og drys med salt, paprika og rosmarin. Fordel det godt rundt.
Kom fritterne i ovnen i ca. 45 min. til fritterne har fået farve og er blevet sprøde.

Spis dem evt. med almindelig aioli eller hjemmelavet chilimayo - opskrift HER.

VELBEKOMME!

Likes

Comments

Lately

De bedste fritter!!

En omgang rare billeder fra ugens løb. Det har været et mægtig uge med lækre møder såsom kaffedate, madklubben, en tur i biffen og afslutningsvis middag og vin med rare venner. Ahem.. Der var i hvert fald vin, skulle jeg hilse og sige ;-)

Jeg er lidt ramt i dag og vil inden længe hente lidt junk til Hr. Skov og jeg. Vi har da helt klart fortjent det, ikke? Jeg håber i hvert fald at tømmermændene kan kureres med lidt mad, så jeg kan blive klar til en ny uge!

En uge som består af ganske få planer udover mine sædvanlige planer hver uge - og ved I hvad? JEG GLÆDER MIG! Jeg glæder mig til at drosle lidt ned igen og nyde min fritid udenfor arbejde og blog. Og bare nyde de små øjeblikke, imens de er der.

God søndag rare læsere <3har været i biffen og se Dræberne fra Nibe - en meget spøjs men sjov film ;-)

Sylte tiden - se opskriften HER.

Når der sker noget godt , så skal det også fejres ;-)

Madklubben med søde damer!!

Den sødeste og reneste rødbede juice - opskrift HER.

Middag og vino hos dejlige venner i aftes..

Nogen var ret begejstret for en ny tee ;-)

Nogen kiggede og smagte på lidt slik i fredags ;-)

Likes

Comments

Shopping

AV!!

Der er nogen der er vågnet op til tømmermænd denne søndag morgen!

Hvorfor er det nu lige, at vin gang på gang skal give de hæslige tømmermænd?

Anyway, så venter der en god massage lige om lidt, som FORHÅBENTLIG kan kurere mine tømmermænd. Og hvis ikke, så har jeg en solid aftale med mine venner; sofa, junk og min computer!
For selvom jeg kører på halv energi i dag, så kan man jo godt smugkigge lidt på udsalget på nettet, ikke? ;-)

Og nu hvor sneen atter er tilbage, så må garderoben jo gerne fornyes med en ny hue og en lun strik ;-)

Hav en dejlig søndag! <3

Likes

Comments

Look of the day

Man er vel fristet til at kalde det "LUMMER LØRDAG" med det flatterende ovenstående billede, ;-) ha ha..

Men faktum er, at jeg stod tidligt op i morges og smuttede i træningscentret, hvor jeg var mutters alene. Ahh jeg elsker når jeg har hele centret for mig selv! Der er ingen kø og jeg nyder mest af alt stilheden. Og at jeg kan få lov til at svede som elg, uden at nogen kigger underligt!

Nu er jeg lige kommet hjem fra en hyggelig kaffedate med en sød veninde, som lige om lidt bliver min kollega! Vi har begge to startet året med en ny start på jobfronten og det skulle da ikke gå ubemærket hen. Det skulle selvfølgelig fejres med et overdådig stykke kage - mindre kan ikke gøre det, vel? ;-)

Nu vil jeg lige snuppe et par timers blogarbejde inden Hr. Skov kommer hjem fra arbejde! Senere skal vi til en hyggelig middag med nogle rare venner.

Hav en dejlig lørdag folkens <3

Likes

Comments