Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Look of the day

Reklame links: Strik: HER // Kjole: HER // Taske: HER // Støvler: HER //

Jeg har ligget vandret med influenza siden vi kom hjem mandag aften. Ja faktisk har jeg gået og været småsyg i en uge nu og var det desværre også på vores ferie i Frankrig i weekenden. (Læs evt. mit andet blogindlæg om vores tur i Frankrig HER) Men heldigvis havde jeg pakket en masse varmt tøj, strik, huer og halstørklæder, så jeg kunne holde varmen. Og således var jeg altså hoppet i en lun strik og kjole en af dagene, da vi var afsted på ferien :-)
Kjolen kan I forresten spare 25 % på indtil på søndag og mange andre lækre sager HER. (reklame link)

Jeg er endelig på benene igen efter en ordentlig omgang influenza. Jeg har sovet det meste af tiden og virkelig fået hvilet mig. Hvilket jeg tror har været godt for mig, specielt fordi jeg er ualmindelig dårlig til at være syg. Så det har været rart at være tvunget til at slappe af ;-)

Nu skal der planlægges fødselsdag i weekenden, hvor undertegnede bliver 29 år - uha!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Recipes

Efter at have ligget vandret i noget føles som 100 år, men egentlig kun 1 uges tid, så tillader jeg mig altså at dele opskriften på mine ingefærshots igen.
For lige i øjeblikket er der mange der døjer med influenza eller en snue og det vil altså være smart hvis man kunne forebygge og springe sygdommen over ;-)

Jeg tror nemlig at jeg vil bruge weekenden på at brygge juicen igen! Ikke mindst fordi juicen er sund, men den indeholder også nogle gode ingredienser som kan gøre dig godt!

Ingefær indeholder zink, krom og magnesium, som stimulerer blodcirkulationen og reducerer risikoen for feber. Så hvis I vil øge immuneforsvaret her i det tidlige vinter, så vil jeg klart anbefale jer denne opskrift!

Drik et shot hver morgen inden din morgenmad, hvilket giver en god effekt. Den bitre juice vil give dig et lille morgen-chok, og sparke kroppen igang!

Opskriften finder du herunder.

Du skal bruge:

  • 70 g ingefær
  • 5 æbler
  • 2 citroner

Skræl ingefæren og citronen. Kom det hele i en centrifuge eller slowjuicer. Faktisk kan man også bruge en alm. saftpresser, hvis man ikke har nogen af ovenstående maskiner.

Rør rundt i juicen og stil det i køleskabet.

Tag et shot hver morgen inden din morgenmad :-)

Prøv dig frem med ingredienser hvad enten om du er til en sur eller en sødere ingefærshot.

Likes

Comments

Look of the day, Travelling

Reklame links: Strik: HER // Kjole: HER //

Når man er i Frankrig og har en hel søndag at bruge i det skønne Lille, men det regner og blæser udenfor. Og undertegnede har en snert af influenza. Hvad stiller man så op?
Jo man tager ind på en lukket michelin restaurant (restauranten var vores nabo, så det var heldigvis nærliggende) og bruger dagen indendørs der.

Og det var lige hvad vi gjorde. Faktisk i 12 lange timer. De fleste restauranter har lukket søndag og mandag i Lille, men da vi kender ejeren af restauranten, så "åbnede" han restauranten for os. Ment på den måde, at vi havde et hyggeligt sted at tilbringe dagen.
Vi spiste morgenmad ala. croissanter og baguettes fra bageren. Sippede vin fra kl. 12 - så virker det ikke så voldsomt ;-) Lunede os på den hyggelige brændeovn, som varmede hele restauranten op. Og lyttede til musikken fra både danske og fæørske kunstnere.Der blev spillet spil, lærte at tælle til 10 på fransk. Og hey så har jeg endda spillet kortspillet "Krig" med en 4 årig fransk dreng. Det er utroligt hvor lidt betydning sprog egentlig har. For man kan jo kommunikere på mange forskellige måder med fagter og smil :-)

Vi fik smagt på flere forskellige vin. Jeg er blevet en stor fan af naturvin, både på smag og nydelse. Men også på det grundlag at naturvin ikke efterlader tømmermænd dagen efter! Yay!
Desuden har jeg været sløj siden onsdag og det var faktisk ret rart at kunne drikke vin, selvom jeg egentlig var syg.

Da aftenen gik på hæld og mærket faldt på, var det blevet tid til lidt at spise. Og jeg fik lov til at komme med ud i køkkenet, hvor magien bliver skabt. Tænk sig, mig i et michelin køkken - er det ikke bare drømmen eller?
For mig var det ellers en stor ære - også selvom jeg bare skulle lave noget simpelt ;-) ha ha..

For mig var det en af de bedste dage i Frankrig. Vi så meget, vi besøgte mange steder. Men når man har en noget travl hverdag, fordi undertegnede altid har lidt for meget krudt i ..... så er det altså rart at kunne rejse rundt, men samtidig have en day off, hvor man blot slapper af og nyder omgivelser omkring en. I ved, det er rart at kunne stoppe op og blot nyde dagen og sidde og dagdrømme om vingårde, fransk levestil eller at kunne besøge stedet igen når det forår.

Det var den bedste dag i det bedste selskab!

Likes

Comments

All about the Hair, Beauty

Siden jeg var 14 år har jeg farvet mit hår nærmest hver 3. måned. Læs evt. om hvordan det gik da jeg farvede mit hår rødt HER.

Men efter jeg er blevet ældre, så blev jeg mere og mere bevidst om at farvning af håret måske ikke altid passede mig og jeg måske gik efter det mere naturlige look fremfor det kulsorte hår jeg tidligere har haft.

Og nu sidder jeg så her 4 år senere hvor jeg sidst fik farvet mit hår. Dengang traf jeg nemlig beslutning om at lade farven gro ud af mit hår og dertil få min naturlige hårfarve igen. Noget jeg ikke har fortrudt på noget som helst tidspunkt. Faktisk har jeg fået utrolig mange komplimenter for mit lange hår, som mange havde gættet på at der var farvet. For egentlig har jeg været heldig med mit leverpostejs farvet hår, som heldigvis hælder mere til den mørke side ;-)


Men. Men.. Men... Når man jo er mørkhåret og man ligeså stille begynder at blive ældre (tættere på 30 end de 20 - av av) så begynder alderdommen altså at sætte sine spor! For ikke nok med at jeg ønsker det naturlige look, så har jeg desværre også tilegnet mig de grå/hvide hår i heste manken! Oh jo og de sidder så fint placeret i siderne og ikke mindst på toppen. Og hvis I vidste hvor mange hvide hår jeg i årenes løb har fjernet med en pincet (!!!) og ikke mindst har måtte have hængehår for at gemme de hvide bæster. Så begynder jeg altså pludselig at tvivle lidt på om den naturlige look faktisk var den rette beslutning??

Og hvorfor går jeg rundt og har en indre diskussion med mig selv, nu hvor jeg har ET KÆMPE PIGEPANEL her på bloggen? Så derfor beder jeg jer piger om hjælp!!

Hvad hælder I mest til?? Farvet hår? Eller det naturlige look?

Og hvad har I selv bedst erfaring med? :-)

Kom gerne med jeres egne erfaring og meninger - det vil betyde alverden for mig :-)

Klem Henriette - den hvide dame!

Likes

Comments

Lately


Et lille hej fra det nordlige Frankrig!

Vi har været her et par dage nu og jeg er vild med det - jeg kommer aldrig hjem ;-) ha ha..
Jeg er vild med roen, omgivelserne, madoplevelser, de utallige naturvine og øl jeg har smagt ( og ja jeg kører på en himmelsk vin buzz, kan man andet med alle de slags vin?) og så nyder jeg virkelig det at have fri! Og ej forglemme min all time favorite pain au chocolat - chokoladecroissant hvor der ikke er sparet på hverken smør eller chokolade! Yay yay!

Vi var inde og besøge skønne Lille i går, hvor den stod på endnu en magisk madoplevelse og hvor vi var på farten hele dagen. I dag bliver en mere stille en af slagsen, med lidt vin og mad foran pejsen her på Auberge Du Vert Mont. En perfekt måde at slutte weekenden af på! :-)

Hvis I ønsker at se flere billeder eller blot følge med i mine dage - så kan I følge med HER.

Hav en dejlig søndag <3


Surt slik og et perfekt motto, man burde leve efter <3

Det fineste stel fra erik bagger - perfekt til en noget forkølet mig ;-)

Så mange fine gader rundt i Lille - og bloggervenlige døre ;-) haha..

Og selvfølgelig en pain au chocolat og en kaffe ;-)

En sulten type på vej ind og spise på en Mechelin restaurant for første gang ;-)

Og sikke en oplevelse - bedste dish ever!!

Den fineste udsigt fra huset - landligt og stille <3

Altså bortset fra vores små naboer ;-)

Lige én mere ret ud af de 12 retter vi fik!

Likes

Comments

Recipes


Weekendmorgenmad, god tid, kaffe og et blad. Sådan kan jeg bedst lide at starte dagen. Nuvel som oftest ret tidligt og allerhelst alene. Men det er nu stadig dejligt med en rolig morgen(mad), inden dagen rigtig går løs.

Min kæreste forstår sig ikke helt på det (klassisk a-menneske vs. b-menneske tror jeg) og står helst op så sent som overhovedet muligt, så det er også min solotid, hvor jeg er alene og lader op.

Det er i grunden underligt hvordan vi mennesker kan være vidt forskellige på det punkt. Nogen ser en tidlig morgen som trættende, andre ser det som ekstra tid på dagen. Og jeg er nok tilhænger af det sidste. For jeg føler egentligt at jeg pludselig får foræret nogle ekstra timer til min dag og jeg kan på en måde, bedre klare dagen, hvis jeg lige får lidt alene tid for mig selv om morgenen.

Men med alenetid om morgenen, så mener jeg det også med en kombination af at have alverdens tid og den tid vil jeg gerne bruge på at spise en god morgenmad. Hvad enten det er smoothies, juice , hjemmebagte boller, sprøde vafler eller en iskaffe at vågne på det. Men egentlig kan jeg godt være en kræsenpind. Selvom jeg egentlig aldrig har set mig selv som kræsen. Men jeg kan nok godt være en smule bange for at "prøve" noget nyt og vovet - specielt hvad angår min morgenmad ;-) Med alle andre måltider er jeg rimelig frisk på det hele! ;-)

Men en simpel havregrød kan varieres på mange måder og jeg har nok bare altid været begejstret for den traditionelle. Og med tiden har jeg vokset mig til en lidt mere "vovet udgave - men jeg vil samtidig heller ikke ødelægge den traditionelle smag.
Jeg er nok bare af den opfattelse, at hvis det smager godt - then keep it simple! F.eks har jeg vokset mig til en havregrød som denne, med bla. kanel, chiafrø, kokos nips og sågar en skefuld nutella!
Så er man lidt voksen, ikke? Altså hvis vi lige ser bort fra nutella, right? ;-) ha ha..

Likes

Comments

Travelling

Godmorgen piger!

Pyh... Jeg har virkelig været tidligt op denne morgen! Vi er netop landet i Bruxelles og lige om lidt skal vi hente bilen vi har lejet, og så kører vi videre til Lille i Frankrig.

Vi skal være her indtil mandag og jeg glæder mig til at nyde et par dage i det franske. Den skal stå på en masse aha og mad oplevelser - sidstnævnte glæder jeg mig helt vildt til, da jeg skal i dag skal prøve at spise på en Michelin restaurant for første gang! Åh jeg kan næsten ikke vente ;-)

Selvom jeg ikke lige er på "bloggerkontoret" så har jeg planlagt lidt godt til jer og så håber jeg også at jeg kan opdatere jer lidt indimellem ;-)
Og hvis I skulle få lyst til at se hvad jeg laver de næste par dage, så kan I følge mig ovre på bloggens Instagram hvor jeg vil opdatere løbende :-)

Hav en dejlig fredag og ikke mindst en fantastisk weekend <3

Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Bluse: Mbym // Jeans: Pieces // Støvler: Bianco //

Jeg kan godt lide at skeje lidt ud og ikke mindst tilføje nogle specielle elementer i min garderobe. Så forleden blev silver - støvlerne tilføjet til min garderobe og fik heldigvis foreviget dem i et par billeder af dagens outfit. En af de dage hvor der var tilpas lunt og man kunne erstatte jakken med en varm chai latté.. Øhm der går vist lige lidt tid før det sker igen ;-) ha ha..

Jeg er netop kommet hjem fra arbejde og vil fluks gå i gang med at pakke min kuffert.

I overmorgen sidder vi på et fly på vej på ferie og da vi bookede rejsen en gang i september, syntes jeg, der var oceaner af tid til. Og nu er det nu. Så herligt. Glæder mig meget til at tage et par dage fri og slappe lidt af fra arbejde og hverdagen.

Uheldigvis er jeg løbet ind i en snue, så jeg håber og beder til at jeg har det meget, meget bedre i morgen. Så aftenen må hellere stå på hvile, pakke kuffert og så tidligt i seng! Og ja min indre mormor hopper af lykke over at kunne få lov til at hoppe i seng så tidligt ;-) ha ha..


Likes

Comments

Indlægget er udgivet i samarbejde med Drink World

Efterårsforelskelsen varer ved her i mit hjørne.

Jeg er typen der glæder sig over efteråret og vinteren, besvares jeg er ret begejstret for sommer og en lidt lunere temperatur, men lige efter kommer efteråret på rang listen. Så i modsætning til andre, som ikke viser ligeså stor begejstring for de våde og kolde måneder, så kan jeg næsten ikke vente til mere efterår!
Men selvom vi lige om lidt går den bidende kulde i møde, når vinteren presser sig på, så sørger jeg for at bevare lidt af sommer indendøre. For egentlig burde man drikke en masse varme og lækre drikke, at lune sig på. Og det kommer sikkert også til mig, hen ad vejen.
Men jeg har en favorit drik, som jeg drikker igen og igen. Ja faktisk er den nærmest blevet en del af min morgenrutine, som lige giver mig et ekstra boost om morgenen.

Jeg taler selvfølgelig om min iskaffe! Hvis I har fulgt med i længere tid, både her og på bloggens Instagram, så har I nok bemærket at iskaffe for mig, nok er ligesom almindelig kaffe for andre kaffe-drikker :-)
Men skulle der sidde en nybegynder i kaffesmag, så kan jeg altså varmt anbefale jer at smage på iskaffe - det er en god begynder kaffe hvis I spørger mig ;-)

Opskriften finder I herunder.Du skal bruge:


Kom det hele i en blender og blend til det har den rette konsistens. Jeg kan godt lide at den er fast og frossen, så holder den nemlig lidt længere! Og nå ja, så smager den også mindre af kaffe ;-) hehe!

Tilsæt evt. en hasselnød eller vaniljesirup til - du vil elske det! :-)

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

1. Sportsjakke// 2. Maria Gerhardt Transfervindue// 3. Høretelefoner HER. 4. Salatskål fra Broste// 5. Låg til KitchenAid// 6. Blomstret Nederdel// 7. Bageform (20 cm) med aftagelig bund// 8. 10 kg vægte//

Okay, jeg indrømmer det gerne! Jeg er en MAND hvad angår ønsker! Seriøst, jeg er virkelig dårlig til at ønske mig noget som helst. Faktum er at jeg fylder 29 år her om små 14 dage og jeg har lovet familie, venner og Hr. Skov at komme op med nogle ønsker. Men jeg tror egentlig bare at jeg er typen der aldrig rigtig ønsker mig noget. Altså lige udover køkkensager og sportsting åbenbart ;-) ha ha..

Sidste år efter juleaften var overstået og Hr. Skov og jeg slæbte vores gaver hjem, så grinte vi lidt over udfaldet af gaver. Han havde ønsket sig en masse cykelgrej og jeg havde ønsket mig ting til hjemmet og køkkenet! Ha ha man skulle tro at vi levede tilbage til 50'erne hvor mænd fik værktøj og kvinderne fik nyt til køkkenet! ;-)

Men jeg er faktisk ret dårlig til at ønske mig noget til mig selv, nok mest fordi at hvis jeg står og mangler noget, så kan jeg ikke vente med at købe det selv! Hvilket har resulteret i at jeg faktisk ikke har shoppet noget siden sommerferien og jeg er faktisk ret stolt af mig selv ;-) I håb om at jeg kunne ønske mig tingene i fødselsdagsgave og i julegave! Ahem.. at jeg så kun kunne finde 8 gaveønsker, tjah... Hvad kan jeg sige - jeg havde håbet på lidt flere ønsker ;-) ha ha..

Likes

Comments