Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Lately

Har spist lyserød candyfloss

Denne uge var en rigtig god uge! Men også en uge med mange ting på programmet og deadlines som skulle nåes og ikke mindst et smut til København på en en-dags tur. Og jeg er træt, men træt på den gode måde, specielt når jeg tjekker mobilen igennem for billeder fra denne uge. For selvom jeg (næsten) altid har en million ting på programmet hver uge, så generer det mig ikke, da det jo er ting som holder mig igang og som jeg holder meget af at lave!

Så jeg kan vist roligt sige, at jeg sidder denne søndag med et dejligt smil på læben :-)

Jeg har tænkt mig at vise flere billeder fra min dag i København i et andet blogindlæg, da dette ellers ville blive aaaalt for langt ;-) I skulle jo nødig gå glip af noget haha..

Jeg føler mig udhvilet i dag, efter en mægtig skøn lørdag og derfor vil jeg bruge resten af min weekend på at arbejde lidt på bloggen, lave et lille photoshoot herhjemme og muligvis gå en tur i det fine vejr!

Den kommende uge kommer til at bestå af biografture, en masse arbejde, en enkelt kaffedate og ellers det daglige trummerum, som ellers hører til :-)

Må I få en dejlig uge! <3


Én frisk type, stod tidligt op for at snuppe toget til København torsdag morgen ;-)

har været til Work-shop hos HH Simonsen, hvor vi blev dullet up! ;-)

Luksusproblem - men der blev shoppet lidt og det var altså tunge sager!!

Middag med søde damer i Vinklubben

har bagt pandekager og spist dem til aftensmad - såååå gode jo! Opskrift HER.

Smukke København <3

Har spist mig mæt i sushi madness!!

Og spist rester af denne banankage - perfekt kombi til iskaffen og blogarbejde! ;-) haha

har fået en ny plante fra min mor, som nærmest har reddet mit liv ;-) Læs mere om den HER.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Selvom vejrudsigten ser lidt sort ud for de kommende dage og der endda er lovet storm på vej - så er jeg ligeglad!

For mig er det altså stadigvæk forår og jeg vil denne søndag stadigvæk shoppe forårstøj hjem til garderoben ;-) Tsk tsk... Ja jeg er stædig ;-) haha!

Men det der med at shoppe i dag, er altså ikke nogen dårlig ide! For Boozt har 20 % på mange lækre forårsvarer, så der er altså nogle mægtig gode tilbud at hente :-) Blot et tip! :-)

Jeg har allerede selv bestilt den fine rullekrave tee, som jeg glæder mig til at have på til min denim nederdel og brune sandaler ;-)

I kan se hele udvalget HER. Brug rabatkoden NOW20 ved checkout! :-)

Likes

Comments

Random


Okay, som titlen lyder, så venter der mig en viiiild lørdag aften! Eller.. Gør der?

Nej!! Jeg har nemlig heeele huset for mig selv i aften og jeg GLÆDER MIG! Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har haft en alene aften herhjemme! Og misforstå mig nu ikke, for jeg kan skam godt lide at tilbringe tid med min kæreste, bare rolig ;-)
Men jeg er nok bare typen der foretækker mit eget selskab af og til. F.eks når jeg har haft en travl periode eller hvis jeg ved at jeg går en travl periode i møde, så kan jeg godt have brug for at få koblet af i mit eget selskab. Man kan vel egentlig godt kalde det en aften uden nogen form for at være social. Det kræver ikke noget. Jeg kan sidde i nattøj, uden makeup og næsen i computeren en hel aften, hvis det er det jeg har lyst! Og jeg er vild med det!

Efter en noget travl og hektisk uge, så glæder jeg mig til at kunne slappe af i aften, helt for mig selv! :-)

Må I få en dejlig lørdag aften, hvad enten I skal ud og eller blot være hjemme :-)


Likes

Comments

Look of the day


HALLØJ det er jo blevet fredag!!

Og jeg må indrømme at min begejstring for den ellers humørrige fredag er dalet lidt denne fredag!
Efter en formidabel tur til København i går, så kom jeg alt alt for sent hjem i aftes og faldt endnu senere i seng. Hvilket selvfølgelig resulterede i at da mit vækkeur vækkede mig kl. 6 var jeg temmelig træt ;-)

Nu er jeg kommet efter en forholdsvis kort arbejdsdag og vil prøve at "hvile" mig et par timer, inden der går løs igen i aften, hvor jeg skal spise middag med nogle søde damer og skåle weekenden ind! Jeg glæder mig i hvert fald!

Hav en dejlig fredag! <3


Likes

Comments

Random, Grønne planter


Jeg må indrømme at jeg har igennem flere år udviklet en form for angst for edderkopper. Det er endda så slemt, at jeg har fået mig en slags "radar", så jeg på mærkelig vis kan spotte edderkopper på lang afstand!

Faktisk har jeg en så stor angst for edderkopper, at når jeg går ind i et rum, så screener jeg lige alle hjørner for de bistrede væsener.
OG HVOR VILLE JEG DOG ØNSKE, at jeg bare kunne "tåle" dem og ikke gå i panik hver gang jeg ser en. For de er jo "bare" små edderkopper og de er "helt sikkert mere bange for mig end jeg er for dem" - det tror jeg næppe!

Men hvis der er én person der i den grad har snuppet mange edderkopper i mit liv og som har været SÅ forstående hver gang jeg går i panik over en edderkop, så er det altså min MOR!

Og forleden overraskede hun mig med den bedste gave! Da min mor forleden havde "blomster" med til mig, så kom hun med denne plante. Selveste "Edderkop-skræmmeren" - det er en såkaldt citrus plante.
For min mor har ladet sig høre, at edderkopper bliver skræmt væk af citrusdufte og heldigvis oser denne plante af citrus.
Hvis man blot ryster planten 3 gange om dagen, så spredes der en let citrus duft fra planten, som skulle skræmme alverdens edderkopper væk.


Okay, jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk - mest fordi i øjeblikket vrimler det med edderkopper allevegne, da vejret er blevet varmere og edderkopper søger derfor indendørs. Og tro mig, jeg har prøvet ALVERDENS produkter og spray, som skulle holde de bæster væk.

Nu har jeg haft planten i snart 14 dage og jeg må altså erkende, at den virker! Planten er placeret i en vindueskarm midt inde i stuen og jeg har endnu ikke set en edderkop i stuen siden at vi har fået planten.
Tilgengæld vokser planten i lyn fart, og har brug for en del vand. Jeg vander planten ca. hver anden dag, så den kan holde sig frisk og på vagt ;-) haha..


Likes

Comments

Look of the day


Hej fineste!

Jeg har pakket tasken og sidder lige nu i toget på vej mod København i selskab med søde @jennifergeertsen
Det bliver en lang dag, da der er masse af ting på programmet, bla. et par blogmøder, presseevent og et spændende event i aften, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om :-)

Hvis I skulle få lyst til at følge min dag, så er I velkommen til at følge med ovre på min Instagram HER. :-)


Hav en dejlig dag <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Random, Shopping


Jeg er så heldig i år at blive inviteret til konfirmationsfest. Jeg elsker virkelig denne tid på året, hvor der vrimler med unge konfirmander hver søndag. Der er jo noget stort over sådan en dag!

Jeg kan stadigvæk selv huske min store dag - selvom det nu er ved at være 15 år siden - AV er det virkelig så længe siden?? Nå - men jeg kan huske at jeg var spændt. Spændt på den rette kjole, glædet mig til festen og ikke mindst til anden dagen, hvor den for mit vedkommende stod på store shoppe dag!

Men jeg kan også huske at jeg for alvor gik ind i de voksnes rækker og at jeg følte mig helt voksen dagen efter min konfirmation. Det var altså ret betydningsfuldt og ikke mindst givende at vide at man altså var på vej til at blive voksen nu. Pyh sikke et ansvar ;-) haha..

Men den rette gave til konfirmanden skal også være betydningsfuld, da det jo er den HELT STORE dag. Men hvad giver man lige til konfirmanden?

Det giver jeg hermed mit svar på :-)


Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER//

Halskæde HER , Ringe HER og HER.

Et smykke vil altid være betydningsfuld og en god gave til en konfirmand. Det vil være et smykke som vil symbolisere og ikke mindst altid have en betydning som en konfirmations smykke.

De her smykker er et godt bud på en god gaveide til konfirmanden :-)


Halskæde HER.

Likes

Comments

Look of the day

LOOK OF THE DAY: Bluse: HER // Bukser: Lignende HER Sko: HER // Taske: HER //

Glædelig tirsdag!

Jeg kan da umuligt være den eneste der er lidt sløv i betrækket i dag? Men er det ikke altid sådan på den første arbejdsdag efter ferien? Hvilket egentlig minder mig om at jeg skal huske at slappe af næste gang jeg har ferie og blot nyder friheden og tiden ;-)
Selvom jeg er lidt træt i dag, så fik jeg overstået arbejdsdagen med et smil på læben, fik shoppet lidt med total overskud på kontoen og lige i øjeblikket dufter køkkenet af de her basser, som vi lige om lidt skal have til aftensmad. De er så super nemme at lave og så er de tilmed super sunde! ;-)

Og vi trænger i den grad til at få lidt sund mad ind på kontoen igen, efter 2 formidable påskefrokost i weekenden.
Og apropos påskefrokost - så så jeg således ud i søndags, da jeg var til påskefrokost i Hr. Skovs familie.
Vejret var en smule usikkert, så jeg havde taget en lun sweater på, som jeg kunne varme mig i, hvis vejret nu skulle blive alt for køligt! Og ellers var outfittet ret casual - men det var jo også søndag, ikke? ;-)

Nu vil jeg tilberede det sidste aftensmad og derefter hoppe i seng!

Hav en dejlig aften <3


Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Det er sidste dag inden ferien for alvor er forbi. Og dagen er blevet brugt på en masse blogarbejde og træning. Og jeg synes faktisk selv at jeg har været noget så produktiv, så meget at jeg overvejer om den skulle stå på snack pandekager i aften.
Hr. Skov ligger nemlig syg og vi har lidt af en regel herhjemme - nemlig at hvis man er syg, så skal man have pandekager ;-) Så overvejer stærkt at bikse en portion af de her pandekager sammen. Det må man jo godt, da jeg jo stadigvæk har ferie, ikke? ;-)

Hvis I skulle sidde og kede jer denne (søndags lignende) mandag aften, så har jeg fundet nogle lækre forårs sager, som jeg selv ville klikke hjem ;-)

Likes

Comments

Recipes


Jeg startede min påskeferie ud med at bage en kage! Det hører jo ligesom til, når man går på ferie, ikke? ;-)

Desuden havde jeg nogle bananer liggende, så jeg tænkte at det var oplagt (og nemt) at bage en banankage! Men som altid, så har jeg lyst til at eksperimentere og udfordre den traditionelle banankage og jeg prøvede derfor at lave min egen version af en glutenfri banankage. Og jeg må faktisk sige at den er ganske vellykket og er super svampet, selv efter et par dage i køleskabet.
Nu er kagen spist og jeg sidder egentlig og craver den lige nu.. Mon man skulle bage en ny portion? ;-)

Jeg håber at I har haft nogle dejlige påskedage og nyder det fine solskin inden ferien er forbi :-)


TEKST

NEM GLUTENFRI BANANKAGE

Du skal bruge:

  • 4 modne bananer
  • 100g dadler (jeg købte bare en pose med dadler uden sten)
  • 2 spsk kokosolie
  • 100 g mandelmel
  • 200 g god mørk chokolade
  • 1 knivspids salt
  • 2 ægStart med blende dadlerne godt. Jeg brugte en minihakker, da vores blender ikke kan blende dadlerne til en ordentlig masse. Tænd ovnen på 200 grader.
Mos bananerne i en skål med en gaffel og kom derefter de blendede dadler, mel, salt og kokosolie sammen. Kom æggene i 1 ad gangen og sørg for at røre godt rundt. Hak halvdelen af chokoladen og kom den i dejen.

Kom dejen i en en lille form ( jeg brugte en form på størrelse med en halv bradepande) og bag den i ovnen i ca. 45 min, eller til kagen er bagt og har fået farve.


Tag derefter kagen ud af ovnen og lad den køle helt af. Smelt resten af chokoladen og fordel det ovenpå kagen og lad chokoladen køle helt af.


Nyd kagen med et glas koldt mælk eller eller hjemmelavet iskaffe!


VELBEKOMME!

Likes

Comments