Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Inspiration, Random


Jeg skal have købt mig et nyt kamera – og jeg tænkte, at det kunne være interessant, dele lidt tanker om den beslutning; flere af jer der læser med, har selv blogs og går selv meget op i billeder. Og andre af jer, står måske og skal have investeret i nyt inden sommerferien og udlandsrejser:)

Det jeg bruger nu er et Canon EOS 1000D, har nogle år på bagen, 5 år faktisk. That’s a while. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange billeder, det har taget gennem årene ;-) Jeg har været SÅ glad for mit kamera og den har været med på mange ture og har foreviget nogle af de smukkeste og bedste øjeblikke i mit liv.
Men nu er den blevet lidt forældet og så har den fået plaster på og har fået lidt skræmmer hist og her. Så nu er det vist på tide med et nyt.

Jeg er på udkig efter et kamera som både kan filme og som kan tage mit selv-lærte-kamera-skllls til et højere level og udvikle mig til en bedre fotograf. Jeg er næsten sikker på at det skal være et Canon kamera igen. Specielt fordi jeg er så glad for min linse som jeg købte for lige knap et år siden.

I kan nok fornemme, at jeg er en rigtig Canon-pige, og når først man begynder at investere i optik, så er det jo en slags commitment for life – nu er det mig og Canon forever ;-)

Men hvilket et skal jeg vælge? Jeg har et lille crush på Canon EOS 750D, men er også brændt lidt varm på 1300D og jeg har lidt svært ved at vælge. For det er jo et kamera der skal bringe bloggen og mig videre og som jeg gerne skulle kunne samarbejde med i mange år. Så for mig er det altså et vigtigt valg.

Og der kommer I så ind i billedet!! Hvad har I af erfaringer?

Hvilket kamera bruger I? Og hvilket et kan I anbefale?

Jeres tips og anbefalinger er guld værd <3


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration

Vi er så heldige at have vores egen lille terrasse. Som er noget så rar til frokostspisning og små kaffepauser il øbet af dagen. Faktisk har jeg aldrig været den helt store udendørs og natur type. Nok mest fordi jeg er temmelig bange for de krybende edderkopper og dem har vi (desværre) en del af. Men okay, hvem har ikke det?!

Men når man går og passer og plejer terrassen, så bliver edderkopperne oftest glemt og jegkan rent faktisk sidde og nyde min iskaffe på en solskinsdag. Og jo jeg har da stadigvæk mine følehorn ude, for helt glemt er de jo ikke helt ;-) haha..

Da jeg for 1,5 år siden flyttede ind hos Hr. Skov, blev jeg lidt forelsket i hans terrasse og jeg kunne næsten ikke vente med at nusse lidt om den med bla. nye og friske blomster, spiselige sager og generelt sørge for at terrassen kunne blive et hyggeligt sted, så SELV JEG kunne sidde derude ;-)
Og selv efter 1,5 år så er jeg ligeså tosset med den og jeg bruger mange timer derude med en god iskaffe og en god bog. Altså hvis vejret tillader det ;-) haha..

Jeg synes det er vigtigt at have et hyggeligt og personligt hjem. Men jeg synes det er mindst ligeså vigtigt at have et hyggeligt sted udenfor, hvor morgenkaffe også kan nydes. Et lille pusterum og et helle, hvor man kan nyde at være og slappe helt af. Og nå ja, så er det jo ekstra hyggeligt at vi har lidt dyr i baghaven, vel at mærke ;-)

For at gøre terrassen lidt ekstra hyggelig, så kunne jeg godt tænke mig at lave et lille ekstra lounge sted ude ved vores hoveddør. Måske endda lave vores egen lille bænk fra eller loungehjørne - overvejer lidt at klikke et af de fine sæt fra Ide Møbler..

Jeg har et lille udkig på Engelbert Strauss produkter, som jeg vist hellere må klikke hjem til anledningen. De har meget lækkert udstyr til haven/terrassen/altanen.

Nu glæder jeg mig bare til at tilbringe mange flere timer på terrassen henover sommeren og forhåbentlig få lidt sol på næsetippen! <3

PS. Har man lidt grønne fingre, og mangler lidt lækkert udstyr, så kan jeg anbefale at tjekke deres hjemmeside ud :-)


Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Kjole: På udsalg HER // Sko: HER //

Jeg kører lige et halv sommerferie-blus her på bloggen. Selvom jeg ikke har ferie (endnu) så har jeg tidligere skrevet om dét at holde ferie, selvom man ikke har ferie. Jeg tror nemlig på at det er vigtigt at nyde sommeren og ikke mindst de fine sommeraftener, hvor der er plads til spontane ideer - så føles det nemlig ikke så hårdt at arbejde imens alle andre har ferie. Så er det OK at lege at man har ferie ;-) haha..

Og så er det en aften har jeg i aften. Jeg skal nemlig ud og teste en ny restaurant i byen og så smutter jeg i biffen efterfølgende for at se den nye film Tulipanfeberen med en af mine yndlings skuespiller.
Hvor heldig har man lov at være? ;-)

Kjolen har I jo set før og I var noget begejstret for den, at jeg tænkte at jeg lige ville vise den i sommerudgaven ;-)
Den er forresten til under halv pris i øjeblikket - hvis du lige står og mangler en ny sommerkjole ;-)


Likes

Comments

Lately


Denne uge bød bla. på arbejde, møder, kaffedates og grillaften på terrassen. Lidt sjovt med det danske sommervejr at man den ene dag kan nyde solen på terrassen og dagen efter uvejr. Men jeg er ikke typen der brokker sig over regnvejret, da jeg faktisk er ret vild med regnvejr og synes det er noooget så hyggeligt. Der er jo en masse sjove ideer til hvad man kan lave på en regnvejrsdag! Bevares, jeg er også temmelig glad for solskin og lunere temperatur ;-) haha..

Vi er lige kommet hjem fra en hyggelig barnedåb og sikke en fin måde at nyde søndagen på. Dog er vi lidt trætte efter en fyldt weekend og resten af aftenen står på afslapning.

Den kommende uge kommer ligeledes også til at bestå af en masse grillaftener, ferievisit, en tur i biffen og forhåbentlig en masse solskin ;-)

Hav en dejlig søndag <3

Grill på terrassen med dejlige venner - lidt af en kontrast i forhold til vejret i dag ;-)

Og leg i haven med min søde guddatter ;-)

Fredags kaffedate med en sød veninde og selvfølgelig med iskaffe ;-)

En glad type - se flere billeder HER.

Morgenmad kombineret arbejdestation - smoothiebowl med espresso iskaffe. Mums!

Barnedåb hos den fineste lille nabopige <3

Dinner for 1 ;-)

Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Bluse: HER // Nederdel: HER // Sko: HER // Taske: HER //

Det føles som evigheder siden jeg sidst har shoppet. Og egentlig så passer det slet ikke, det er vist bare en følelse ;-) haha.

For forleden passerede denne fine bluse frem og selvom jeg nu aldrig har været til striber eller lignende, så var den altså en anelse sød alligevel.. Specielt fordi der var en lille detalje som fangede mine øjne. Og til den uhyggelige billige pris, så kunne jeg jo slet ikke lade vær ;-)

Og således hoppede blusen med på mit seneste outfit fra i denne uge. Og selvom jeg nærmest kunne bo i blusen i disse dage (den passer så fint ind til alle mine nederdele) så er jeg alligevel hoppet i et andet outfit i dag ;-)
Det er jo FREDAG i dag! YAY! Og min fredag består af simple, men rare ting såsom et telefonmøde, en iskaffe date i solskinnet med veninde og så står den på opladning i aften til en noget formidabel weekend! Mere om det i morgen ;-)

Hav en dejlig fredag! <3

Likes

Comments

Inspiration, Random

Jeg bliver ofte spurgt indtil det at have en blog og hvordan jeg startede med at blogge.
Faktisk har jeg fundet ud af at der er ret mange der er interesseret i blogging, men er i tvivl om hvor de skal starte og hvordan.

Nu er jeg jo ingen blog ekspert på området, og jeg skriver kun ud fra min egen erfaring som blogger på 4. år. I er selvfølgelig velkommen til at spørge mere ind til de 10 grunde :-)


1. Hvis du ønsker at starte en blog, så gør det udelukkende på baggrund af lyst! Der er ingen ide i at blogge, hvis man i bund og grund ikke har motivationen eller tiden til det.

2. Find ud af hvad du brænder for og hvad du gerne vil blogge om. Det kan være en blog udelukkende med lækre opskrifter, eller en bestemt modeblog. Man kan også vælge en blog om livsstil, på den måde kan man have lidt af det hele.

3. Find ud af hvad din blog skal hedde. Husk på at det skal give mening og gerne være et udtryk for din blog. Hav et kort navn, da der ingen der husker et langt blognavn, som hvis du f.eks hed: fashionbloggerwithatouchoflife.dk Get the picture?

4. Mærk efter om du har brug for en blog-buddy. Måske du og din veninde brænder for det samme og kan måske i fællesskab starte en blog.
Det vil både spare jer for en masse tid og 4 øjne er bedre end 2, er det ikke sådan man siger?

5. Knyt din Instagramprofil til din blog. Jeg har sådan fortrudt at jeg i sin tid ikke knyttede min Instagram til min blog fra starten af. Men på denne måde når din blog ud til flere mennesker og du kan derfor også promovere din blog derigennem.

6. Fortæl dine venner og familie at du har startet en blog. Dette er et stort skridt, I know. Nye bloggere har den tendens til at tro at det er en anelse pinligt at starte en blog. Men tro mig, når du først begynder at blogge og bliver god til, så er der ingen der synes det er pinligt. Tværtimod! Del den f.eks på din egen facebookprofil og få gerne din omgangskreds til at give feedback. Og

7. For ikke at spamme dine venner og familie hver gang du har et nyt blogindlæg, så opret en facebookside for din blog.
Dette er jeg selvfølgelig ret træt af at jeg først gjorde sidste år, men jeg skulle jo også lige lære det, ikke? ;-)
Med bloggens egen facebookside
kan du derigennem linke til din blog og dine facebookvenner kan så følge dig der og selv bestemme hvor mange links de vil se.

8. Køb dig et godt kamera. Dette behøver bestemt ikke at være et dyrt et af slagsen. Mit kamera er et gammelt kamera med en ny linse.
Billederne skal være klare og tydelige, og da det er det første læsernes øjne fanger, så er det vigtigt at det er pæne billeder, som er iøjefaldende og får læserne til at komme igen.

9. Sørg for at blogge ofte. Prøv og skrive et blogindlæg hver eller hveranden dag. Faktisk vil jeg allerhelst anbefale at du skriver et blogindlæg om dagen, for at give bloggen et fint flow med forskellige blogindlæg.

10. Vær personlig og ærlig.
Dette er nok noget af det sværeste for mig, at være personlig. Men jeg har fundet ud af at det er super givende at kunne fortælle om mig selv til nogle mennesker som har fulgt mig hele vejen og hvordan læserne efterhånden knytter sig til en. Jo mere personlig du kan være, jo mere lærer læserne dig at kende og på den måde får læserne et kendskab til dig og får lyst til at vide mere.

Dette var blot et indblik i hvilke 10 ting man skal være opmærksomme på hvis man overvejer at starte en blog. :-)


Likes

Comments

Random, Grønne planter


For lidt over et år siden, kastede jeg mig ud i prøve at gro et avocado træ. Jeg havde netop lavet en avocado mad og var lige ved at smide stenen i skraldespanden, da jeg kom i tanke om en video min veninde taggede mig i på Facebook. Nemlig en video som illustrerede hvordan man nemt og enkelt kunne gro sit eget lille avocado træ derhjemme.

Så istedet for at smide stenen ud, så plantede jeg den i vand og så gik tiden ellers. Se mere hvordan det gik HER og HER.

Men tilbage i april måned, fandt jeg en ny metode til hvordan man hurtigere og MEGET nemmere kunne plante sit eget avocado træ. Og denne metode har vist sig at være MEGET mere simpel og faktisk er træerne vokset sig hurtigere på kortere tid, end forhold til løsningen ovenover.

Måske du skal hoppe med på vognen? Det er simpelt, hyggeligt og så er det jo den perfekte ide til et lille sommer projekt her i sommerferien :-)

Følg blot guiden herunder :-)

Ps. Hvis du kaster dig ud i projektet, så kan du bruge avocadoen til denne lækre opskrift eller den her til en sund morgenmad. Blot et tip ;-)

Efter 1 måned under dækning


Start med skylle stenen under vand. Tag 1 stk køkkenrulle og fugte det med vand. Rul papiret rundt om stenen og kom den i en frysepose - gerne gennemsigtig, så du kan holde øje med den undervejs.

Læg den et mørkt sted evt. under sofaen (jeg tør ikke at tænke på hvad vores gæster har tænkt når de har set alle de små poser under vores sofa) ;-) haha..

Efter 1 uge hvor avocadoen er plantet

Hold øje med stenen. Det variere meget hvor hurtigt de vokser. Der kan gå op 1-2 måneder før de spirer.
Når spireren har en længde på 5 cm, kommer du stenen i en potte med spireren opad og dækker stenen halvt til med jord.
Giv stenen ofte vand, men mærk efter om jorden er tør.


2 uger efter plantning

Når spireren har fået blade, dækker du stenen helt til og fortsætter med at vande ofte. Og voilá så har du dit eget avocado træ ;-)

Nemt, ikke?

Husk at have tålmodighed med planten, da de oftest vokser i meget forskellige tempoer. Se f.eks de to planter herunder. Den højeste er blot 2 uger gammel på dette tidpunkt og den har nu vokset sig 10 cm over den ældste plante. :-)


Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Frakke: HER // Tee: HER // Bukser: HER // Sko: HER //

Jeg tog en lille blog-fridag fra bloggen i går. Nuvel ikke fordi jeg ikke ville blogge for jer, men blot fordi jeg ville nyde en mandag i fuldt flor med højt solskin og sommer i luften. Derfor blev den brugt på gåture og sol på terrassen.

For selvom jeg ikke har ferie i øjeblikket (ligesom alle andre åbenbart ;-) ) så går jeg og nyder lidt sommerferie alligevel. Jeg går på arbejde, arbejder på bloggen og så vælger jeg så vidt muligt at holde mine aftener fri i kalenderen, så der er plads til at nyde sommeren og spontane planer - for det er vel egentlig hvad sommeren handler om?

Jeg husker tydeligt da jeg var lille og glædet mig til den laaaange skoleferie og hvilke gode spontane planer der blev fundet på undervejs i ferien. Gode minder skulle jeg hilse og sige ;-)

Så selvom jeg ikke har ferie, så går jeg alligevel og snyder lidt og leger at jeg har ferie om aftenen når jeg har fri ;-) haha..

Nå det blev lige til en hel del omkring min sommer(ferie) og egentlig ville jeg blot vise jer det seneste outfit fra forleden hvor jeg (spontant) var ude og spise ;-)

Nu vil jeg holde fri og nyde sommeraftenen med en god bog og senere en tur i skoven <3

Ps. Hvis man er på bar bund om hvad man skal lave i sommerferien, så er der lidt inspiration HER og HER.

Likes

Comments

Lately


Selvom jeg ligger vandret i dag efter en fantastisk fødselsdagfest sammen med veninderne i aftes, så er jeg temmelig tilfreds med denne uge! Og det afspejler sig ret godt, set med billederne igennem min linse for denne uge.


Der har været brugt tid på en masse arbejde og blogging. Derudover har jeg været på ferie-visit og grillet på deres terrasse. Jeg var helt misundelig over besøget og livet på sådan en ferie-campingliv. Og overvejer da hurtigst muligt at anskaffe mig et sommerhus eller en autocamper, så jeg selv kan komme afsted ;-) Jeg synes det er så hyggelig at bo småt, hyggeligt og ikke mindst primitivt. Det føltes helt som om jeg selv havde ferie, netop fordi tempoet et helt ned i gear!

Derudover har der skam også været tid til at puste ud og nyde solskinnet. Der har været tid til at læse, til pusle og nusse om hjemmet. Ting som jeg af og til kan glemme i hverdagens jag. Men som jo, er nogle rare ting at sysle med :-)

Jeg er vild med sommer og de lyse sommeraftener <3

Jeg glæder mig til at jeg i den kommende uge skal arbejde en masse, opdatere kalender med flere lækre aftaler i juli måned, udover selve juli listen. Derud er der sommermiddage, venindebesøg og selvforkælelse på programmet! Og sluttevis en barnedåb hos nære venner.

Men nu vil jeg trække mig tilbage og nyde resten af søndagen med de tarvelige tømmermænd ;-) haha..

Når starten af denne uge byder på total yndlingsburger og sweet potato fries ;-)

Årets første jordbærtærte - findes der en bedre sommerdessert? Overvejer lidt at kaste mig ud i at bage en selv en dag!

Har fejret den sødeste veninde, som har holdt en brag af en fest!

Med den vildeste dessert!! Der var ALT hvad hjertet begærer og det faldt selvfølgelig lige i min smag ;-) haha..

Outfittet fra i går, hvor nogen havde lidt travlt og fik klaret festkjolen, håret og makeuppen på under 15 min. De hurtigste minutter i mit liv!!!

Vild i går - syg i dag! Ligger og har lidt ondt af mig selv i dag, så den stod selvfølgelig på reperationsburger! FTW!

Har nydt en stille stund og regnfuld sommeraften lige her! Elsker de sommeraftener med læsning <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Lørdag må vist være en af mine yndlings - altså lige efter fredag og søndag selvfølgelig ;-)

Og selvom vejret ser en anelse trist ud lige nu, så er jeg sikker på at dagen byder på sol senere på dagen. Men hvorfor ikke starte dagen ud med lidt sommershopping?
Jeg er selv blevet temmelig glad for farver og lige nu hitter rød/pink og gul hos mig. Den røde farve har nok altid været et hit for mig, hvor derimod gul og pink nok aldrig har været i mine tanker. Altså lige indtil denne sommer ;-)

Har I mon en favorit?

Likes

Comments