Bloggeronheels
Bloggeronheels
Bloggeronheels

Random

Når man har haft en ret rolig uge og man havde en booket weekend i vente, så kunne man tro at ens overskud ville falde drastisk! Men når et par af planerne falder fra i weekenden og man nu står på denne højhellig fredag og har en HEL FREDAG aften åben - tjah så bliver overskuddet altså tårnhøjt!

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde efter et par timers overarbejde - jep overskuddet skal jo bruges nødigt, ikke? ;-) Der er købt ind til aftensmad og ryddet op fra hverdagens travlhed og jeg kan med god samvittighed smække stængerne op og slappe af! Hvor lækkert er det ikke lige?

Selvom jeg nu egentlig havde regnet med at løbe rundt imellem aftalerne i denne weekend, så er nogle af planerne faldet fra, så der nu kun står 2 skønne ting på programmet i denne weekend! Nemlig en skøn pige fødselsdagsfest for en sød veninde og et sjovt photoshoot søndag - mere om det i næste uge ;-)
Men når der kun er 2 ting på programmet - så stiger mit overskud altså gevaldigt og jeg har nu rig mulighed for at nå nogle af de projekter der ellers bliver forsømt i hverdagen! YAY!

Eller også sniger jeg en middagslur ind og måske spiser en fastelavnsbolle! Who knows? ;-)

RIGTIG GOD WEEKEND!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Random

HOLD NU OP - som jeg smyger mig med tips og tricks til sundhed her i januar måned, hva?? Man skulle næsten tro at jeg pønsede på noget ;-) ahem.... Først en sund og stærk challenge, derefter en sund opskrift og nu dette!

Men her er altså endnu et tip fra undertegnede ;-)

Man hører det alle vegne. Hvis du har hovedpine - drik vand! Er du svimmel? Drik vand! Er du sløj eller træt? Drik vand! Men er der overhovedet noget om snakken? JA!

Vand er ikke kun til at kurere de små hverdags problemer med hovedpine og sygdom. Vand kan altså gøre meget mere end dette!

Jeg drikker altid selv 2 glas vand om morgenen. Tænk sig, at man kan drikke vand hele dagen lang - men om natten får vi ikke drukket vand i 8 timer. No wonder, at vi nogle gange kan vågne op med en tør hals og hungrer efter at drikke vand. Kroppen er jo helt dehydreret også selvom det kan være svært at mærke efter, fordi kroppen oftest er træt om morgenen.

Derfor er det også vigtigt at starte dagen ud med 2 glas vand inden morgenmaden. På den måde, giver du også maven ro til at vågne og gør maven klar til indtage morgenmad.

Når jeg står op om morgenen, starter jeg med at hælde lunken vand op i et glas. Jeg tager lige en hurtig slurk og derefter hopper jeg i bad. Jeg drikker det sidste i glasset og begynder så småt at lægge make up. Jeg fylder endnu et glas med vand og små sipper af det, imens jeg færdiggøre min makeup og ordner mit hår.

Egentlig føler jeg at de glas vand fra morgenen af giver en smule mæthed, så jeg ikke propper min morgenmad i mig, inden jeg skal afsted på arbejde. Og faktisk føler jeg også at min mave har det så meget bedre og jeg føler en vis lethed fra morgenen af.

Men vidste I godt, at der er mange andre fordele ved at drikke 2 glas om morgenen? Jeg har fundet frem til 7 fordele, som jeg selv har oplevet på egen krop. Læs med herunder.

7 FORDELE VED AT DRIKKE 2 GLAS VAND OM MORGENEN

 • Vand inden morgenmad, vækker maven på en naturlig måde og forbereder maven til at kunne indtage mad.
 • Du giver maven en bedre fordøjelse og kroppen har lettere ved at blive renset igennem for affaldsstoffer, der har tendens til at hobe sig op i løbet af dagen.
 • Du vil få en højere forbrænding! Ved at drikke vand fra morgenen af, vil du føle en smule mæthed inden du spiser din morgenmad. Ergo vil du altså komme til at spise mindre. Du vil derfor også kunne mærke en anderledes (men god) mæthed i løbet af dagen og din krop vil øge forbrændingen.
 • Din hud vil takke dig, for at drikke vand om morgenen. På den måde, er du sikret at du i hvert fald får 2 glas vand i løbet af en dag, specielt hvis du i forvejen er dårlig til at drikke vand. Husk på at fugten på huden kommer 80% indefra.
 • Det hjælper på koncentrationen resten af dagen. Vores hjerner består af ikke mindre end 75 % vand, så derfor er det vigtigt at holde vores vandbalance oppe, for at vi kan yde vores bedste.
 • Jeg har oplevet, at det hvide i mine øjne er blevet hvidere, efter jeg begyndte på mit vandindtag.
 • Du vil styrke dit immuneforsvar, da din krop ikke vil dehydrere, hvilket kroppen oftest bliver inden man bliver syg.

Likes

Comments

Recipes

Tænk sig, at vi er i januar måned - årets sundeste måned! Og så har jeg ikke engang delt en sund opskrift med jer! Tsk tsk.. Altså endnu ;-)

Derfor snupper vi lige en af mine favoritter, som er smæk fyldt med sunde lækkerier og ikke nok med det, så er den både sund, lækker og passer ret godt til den tynde pengepung her i januar :-)

Tærten er fyldt med spinat, sød kartoffel og hvidløg! What's not to like? Og så er det en eminent hverdagsret, da den tager under 1 time at forberede og tilberede! Og så smager den tilmed ligeså godt en hverdagsaften som en frokost dagen efter :-)

Opskriften finder I herunder.

Du skal bruge:

Tærtebund:

 • 175 g hvedemel
 • 120 g smør
 • 1 tsk salt
 • 3 spsk koldt vand

Tærtefyld:

 • 2 store søde kartofler
 • 200 g frossen spinat
 • 3 æg
 • 3 fede hvidløg
 • 1 stort løg
 • 1 spsk balsamico
 • 2 spsk olie
 • 1 spsk salt
 • 1 hånd cherrytomater
 • 1 bøffel mozzarella

Tag spinaten op af fryseren og lad det tø op. Skræl kartoflerne og skær det i halve skiver. Kom kartoffelstykkerne på en bageplade med bagepapir. Hæld olie over og drys gerne med salt. Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 30-35 minutter.

Begynd nu med at lave tærten. Kom alle ingredienser i en skål og ælt dejen igennem til den er lind. Rul dejen ud i en rund form, så det passer til din tærteform. Du kan evt. smøre din tærteform inden du kommer tærtebunden i.
Skræl løg og hvidløg og skær løget i strimler og pres hvidløget. Kom det på en varm pande med olie. Steg det til løget er gennemsigtigt. Tilsæt spinat og steg videre. Kom tærtebunden i ovnen i ca. 10 min.

Skær cherrytomaterne i halve og tilsæt dem i spinatblandingen. Tilsæt æggene, et ad gangen og sørg for at røre godt rundt.

Når tærtenbunden er bagt i ovnen, tager du den ud. Fordel nu skiftevis spinatblanding og kartoflerne i tærteformen. Imellem lagene lægger du skiver af mozzarella. Slut af med kartofler på toppen og evt. rester af mozzarella.

Spis det til en god salat! Jeg kan varmt anbefale jer denne!

Velbekomme! <3Likes

Comments

Look of the day

Reklame links: Strik: HER // Nederdel: HER // Støvler: HER //

Det føles som 100 år siden, at jeg sidst har vist jer et outfit her på bloggen, så det snupper vi lige i dag ;-)

Jeg har arbejdet hjemme hele dagen og sådan nogle dage holder jeg altså allermest af! Jeg føler at jeg er super effektiv og kan sidde i min helt egen osteklokke og virkelig få arbejdet igennem! Det føles SÅ godt, dog er jeg på retur på kontoret igen i morgen ;-)

Imens jeg sad og arbejdede, så var det altså mægtig hyggeligt, at se hvordan sneen dalede udenfor. Ja ja jeg ved, at vi nok allesammen hellere vil have forår nu - men helt ærligt, ikke? Det er da ret hyggeligt! ;-) 

Likes

Comments

Recipes

Jeg har et helt særligt forhold til fastelavnsboller. Altså vi er ret forelsket i hinanden og har et noget nært forhold hvert år, når fastelavnsbollerne er i sæson! (Hvis det stod til mig, så var fastelavnsboller et fast sortiment og ikke blot en sæson)

Jeg må indrømme at jeg allerede har spist en noget nær pinlig portion af dem, i dette år. Men det er såååå svært ikke at købe én fastelavnsbolle i ny og næ, nu hvor de smager så godt? Og nu hvor de jo kun er her i små 2 måneder - så er det vel med at fylde fastelavns-depotet op, ikke?

Men man kan jo også bare bage en stor portion selv og spise dem helt friske og lune - og så er der heller ikke nogen der behøver at få at vide, hvor mange man rent faktisk har spist af dem ;-) ha ha..

Opskriften finder du herunder :-)

Du skal bruge:(18-20 stk)

Bolle:

 • 50 gram gær
 • 2, 5 dl sødmælk
 • 125 g smør
 • 2 æg
 • 1,5 tsk salt
 • 2 tsk sukker
 • 500 g hvedemel

Fyld:

 • 1 æg
 • 2 spsk sukker
 • 2 dl mælk
 • 1½ spsk hvedemel
 • ½ vaniljestang - kornene herfra

Pynt:

 • Flormelis
 • Vand
 • Frysetørret hindbær, krymmel
 • Evt. frugtfarve

Lun mælken så den er lillefingervarm. Rør gæret i og tilsæt derefter smeltet smør, æg, sukker og salt. Rør det rundt så det har en fin æggemasse. Melet røres i lidt efter lidt og dejen æltes godt sammen. Stil dejen til hævning i 30 min. et lunt sted.

Imens dejen hæver kan du lave kagecremen. Pisk alle ingredienserne sammen i en lille tykbundet gryde. Bring blandingen i kog under piskning og ved kraftig varme. Kog cremen ved jævn varme, under stadig piskning, i ca. 5 min. Tag den af varmen og kom cremen i en skål. Lad cremen køle af - rør af og til.

Dejen slåes ud på bordet og deles op i 2 lige bunker. Hver kugle rulles ud til en firkantet plade på ca. 30x30 cm. Denne deles i ca 9 firkanter af 10x10 cm. Læg derefter ca. en teske fuld af fyldet i hver firkant. Dejen lukkes omkring fyldet, så der dannes en "kuvert" af bollen. Sørg for at lukke bollen godt til. Bollerne stilles med lukningen nedad på en bageplade.

Pensl bollerne med lidt mælk eller æg og bag dem ved 225 grader i ca. 15 min. til de er gyldne.

Når fastelavnsbollerne er kølet af, skal der glasur på. Bland flormelis og lidt vand sammen og kom det på bollerne. Pynt evt. med frysetørret hindbær eller krymmel.

VELBEKOMME! <3

Likes

Comments

Lately


Så har jeg endnu engang tømt kameraet og mobilen for billeder. Og faktisk til min store overraskelse, så var det en noget sparsom omgang! Men jeg har været lidt småsyg og on/off hele ugen faktisk, så det giver jo egentlig ret god mening, hvorfor kameraet har holdt stille. Måske er jeg bare faldet ind i en januar-mode med sygdom, mørke og træthed. Men jeg håber egentlig at den er på retur igen, da jeg nu allerhelst kan lide mig selv med krudt i rumpetten og gerne med flere projekter igang! Og det er lige nøjagtig hvad næste uge vil bringe! Foruden et vigtigt møde, en hjemmearbejdsdag, en kaffedate, så har jeg også en sød veninde som skal fejres til en stor 30 års fødselsdagfest og en herlig brunchdate med en sød veninde! Og så bliver ugen altså bare lige en tand bedre end de andre med nogle andre herlige ting, som jeg ikke kan vente med at afsløre snart! Støbeskeen er fyldt til randen af herligheder! I promise you that!

Og nå ja, så skal jeg jo forberede mig på flere squats iflg. min squatschallenge - hvordan går det mon med jeres? Det er SÅ hyggeligt at følge med på Instagram, når I tagger mig i jeres stories! Jeg er vild med det og hvilken effekt en challenge kan have! :-)


Solnedgang på en kold aftentur

Sludre date med @jennifergeertsen

Kombineret med juicedate - det er jo januar, ikke? ;-)

Når fastelavnsboller er i sæson! Se min opskrift HER.

Og frokostdate med Hr. Skov <3

Likes

Comments

Random

Jeg sidder her og er helt målløs over reaktionen på torsdagens blogindlæg.. WOW jeg faldt helt bagover hvor mange der er i akkurat samme båd som jeg! Både her på bloggen, på facebooksiden, Instagram og ikke mindst på mails.

TUSIND TAK, fordi I har lyst til at dele jeres historier, giver jeres opbakning og ikke mindst TAK fordi I blot gider at tage jer den tid til at læse indlægget igennem og rent faktisk have en mening om det! Og til jer der har delt det - TAK fordi I vil dele mit budskab <3

Jeg har tænkt nærmere over det, om det er mon noget jeg skal praktisere noget mere i? Altså tage nogle flere emner op og dele mit synspunkt på det? Der er jo masser af tabu-emner, som vi aldrig rigtig får talt om eller få bragt på banen.

Hvad synes I?

Likes

Comments

Random

“Er du gravid?”. Det spørgsmål har jeg fået ikke så få gange det seneste år. Og mange af mine veninder og bekendte ligeså. Det er noget med alderen selvfølgelig. Og at man har flyttet sammen med drømmemanden i hans hus. Og nu står med hus, bil og fast arbejde!
For når man er i slutningen af tyverne (fylder 30 år til november) og er til den etablerede side, så må man da være ved at reproducere sig ikke? Eller?

Og jeg har tænkt at hvis jeg kan bruge mit lille hjørne af internettet og vise, hvordan virkeligheden også kan se ud for nogen, måske endda skubbe til et lille tabu undervejs, så har det givet alverdens mening at sige DET højt. Så here it goes!

Størstedelen af min venindeflok har fået børn, er blevet gift og fået endnu et barn. Ja faktisk har de etableret sig godt med deres lille familie. Og jeg kunne ikke være mere lykkelig på deres vegne! Men når man så udtrykker sig for ens glæde, så kommer spørgsmålet ganske ofte: "Nå, I skal vel også til at i gang?" Eller "Ja du bliver jo ikke ligefrem yngre og tiden går altså". "Du har størst chance for at blive gravid når du er under 30 år, så du har et halvt år til at nå det".

Da jeg forleden havde en veninde på besøg, som faktisk er højgravid med nr. 2 baby, så faldt emnet på barnløshed og hvor skrøbeligt det er med spørgsmål om graviditet når man kommer i vores alder. Det var en super god snak vi havde, specielt fordi hun også selv har haft lidt problemer med barn nr. 1.

For det er netop et skrøbeligt emne at "joke" med graviditet i vores alder. Eller faktisk NOGENSINDE, uanset alder. For man kan jo ikke vide om man rent faktisk sidder og joker helt uskyldigt om en venindes hast om graviditet, men at man måske sidder og sårer den veninde, inderst inde. For hvad nu hvis hun faktisk er i gang med at prøve at blive gravid? Hvad nu hvis hun rent faktisk har prøvet ALT, og nu er henvist til fertilitetsbehandling - ville det så ikke være sårende, hvis man jokede med at hun skal blive gravid i en fart? Måske har hun selv lyst til at SKRIGE, at hun gør alt hvad hun kan for at blive gravid! Og at du faktisk har trådt hende på en meget øm tå!


Jeg tror måske bare, at folk håber at ens nærmeste er lykkelige og blot ønsker dem det bedste, hvad enten det er forhold, bryllup eller familie forøgelse.

Men spørgsmålet sidder stadigvæk i mig:

For hvornår må man egentlig spørge en kvinde om hun er gravid?

Forleden sad jeg i venteværelset hos lægen og ud af det blå, kommer en bekendt veninde ud af døren hos lægen med en gul konvolut. EN GUL KONVOLUT! Så vidt jeg ved, så findes der ikke andre gule konvolutter hos lægen, altså udover vandrejournalen. Og selvom jeg blev vildt chokeret, så prøvede jeg faktisk at gemme mig under min krave i frakken. For hvad nu hvis hun så mig? Og ville der ske det helt store, hvis hun så mig?

For langt de fleste er det at være gravid en glædelig nyhed, som de skal have lov at dele NÅR de selv har lyst og selvfølgelig NÅR de rent faktisk er det.

Og så findes der også for mange et hieraki over hvem, der skal have det at vide først. For de kommende bedsteforældre, mostre/onkler, arbejdsplads m.m. er som regel øverst på den liste, så måske man bare skal vente til det bliver ens egen tur, til at få nyheden at vide? Også selvom man ikke er øverst på listen ;-)

Måske man blot skal lade den snak være og rent faktisk glæde sig til, at man bliver beriget med den nyhed, når ens venner/veninder/bekendte deler den store nyhed. Og hvorfor skal vi absolut også snage i den slags sager?
Man kan sammenligne det lidt med, at vi piger oftest snager i hvornår vores singleveninde har fået en kæreste? Har hun mødt en ny fyr? Og skal de snart på date igen? Er han så den eneste ene?
Hvis hun har nyt i sagen og har lyst til at dele det - så skal hun nok fortælle det :-)

Nogen af os (mig selv) har bare mere interesse i karrieren og vægter måske ikke børn så højt, som andre. Jeg er ikke selv i nogen fertilitetsbehandling og når tiden er inde, så håber jeg heller ikke at det kommer så vidt. Og hvis det gør - så tager vi også det med!
Men jeg kender mange der har stået i den situation omkring fertilitetsbehandling og jeg kan kun forestille mig, at det må virke forsvarsløst og sårende at blive spurgt om noget så privat.

Det var bare det jeg ville sige! Jeg håber at I tager det med i kufferten, næste gang I skal ses med veninderne, eller næste gang du kigger skævt på en kollega!

Så de damer, væbn jer med tålmodighed - den gode nyhed skal nok komme til jer, når tiden er inde :-)

Likes

Comments

Recipes

Ingefær juice

Kan man være andet, end glad for juice? NEJ VEL? Det er sundt, lækkert at drikke og så er det altså hammer nemt at bikse sådan en halv liter juice sammen. Og det bedste af det hele? Det er selvfølgelig at man helt selv kan bestemme hvad der skal i juicen. For (næsten) alt kan juices i dag. Vi har prøvet alt lige fra broccoli til selleri og til lækre og sunde rødbeder.
Jeg mikser det hele i min slowjuicer, som har lidt over 2 år på bagen nu og den virker upåklageligt! ;-)

Måske man skulle overveje at juice lidt i weekenden? Hmm.. Det lyder nu ikke som en dårlig ide!

God dag til jer <3

Likes

Comments

Random

Jeg tror, jeg har sagt det tidligere, men jeg er ikke rigtig fan af nytårsforsæt. I alle tilfælde ikke i den klassiske afladsforstand. Jeg fungerer usandsynligt dårligt med forbud og hvis der er noget, jeg ikke må eller skal holde mig fra, så er det helt sikkert, at det er stort set det eneste, jeg tænker på og har lyst til at gøre. I kender det sikkert - januar-kuren, ikke? Den holder jo ikke en meter alligevel ;-)

Så i stedet for at sætte mig selv op til at fejle, har jeg valgt at fokusere på nogle ting, jeg gerne vil lave (mere af) og dyrke i 2018 + et lidt mere alvorligt punkt, for sådan nogle må der også gerne være. Så er det bare et spørgsmål om ikke at få det formuleret som et forbud ;-)

Here it goes!

Mine nytårsfortsæt i 2018:


1. ARBEJDE når jeg arbejder. Ikke nogen overspringshandling med at scrolle facebook eller Instagram igennem. Jeg tror vil lave en slags timeout for mig selv, når jeg sidder på hjemmekontoret og ligefrem lade min mobil blive udenfor kontoret ;-)

2. MIN ARBEJDSMAIL. Kun at tjekke min mail 1 gang om dagen og tøm den på én gang. Det andet kan være virke for stressende i perioder. Og folk kan vel egentlig godt vente med et svar til næste dag?

3. FORKÆLELSE. At bruge flere penge på mig selv og mine kære! Hvis der er noget jeg er dårlig til, så er det faktisk at bruge penge på mig selv. Altså lige udover tøj kontoen ;-) Men jeg mener det! Jeg er god til at forkæle andre, men virkelig dårlig til at bruge håndører på mig selv!

4. VÆR GAVMILD. At kommentere og like flere bloggere/Instagrammer. Helt ærlig venner! Vi bruger så meget tid på at lægge et billede op og skrive en tekst til - hvorfor så ikke give personen lidt credit for det? Giv et like - eller kommenter på billedet! TRO MIG - det giver SÅ MEGET IGEN! Og hey, går der virkelig noget af dig, at bruge 2 sek. af din dyrebar tid på det?

5. LÆR AT TALE. Blive bedre til at formulere mig! Oh god - det evige problem for mig! Jeg stammede som lille og det har altså sat sine spor hos mig som voksen. Jeg kludrer nogle gange rundt i ordene og kan af og til blive helt glemsom over de ord jeg skal bruge. Selv overfor Hr. Skov, kan jeg ret ofte have formulerings vanskeligheder og det tynger mig altså!

6. PRØVE NOGET NYT. Starte et nyt projekt! Jeg trænger til et friskt pust med bloggen. Og jeg har lidt i støbeskeen, men jeg er ikke sprunget 100 % ud i det nu! Men noget skal altså snart ske, synes jeg!

7. NYDE DE SMÅ ØJEBLIKKE. At være i nu'et 100 %. Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om at være i nu'et og at huske at nyde de små øjeblikke . Dette er mere gældende end nogensinde og jeg har i sinde at holde det i år!

8. KÆRLIGHED. At være den bedste kæreste for Hr. Skov og det familiemedlem i familien. Jeg har nok været lidt fraværende på begge fronter og jeg glæder mig til at kunne bruge tid med de mennesker omkring mig og ikke mindst nyde det! Og måske skrive en ugentlig eller månedlige date ind i kalenderen med Hr. Skov?

9. VÆR STOLT AF MIG SELV. Ja ja det lyder faktisk ret storsnudet! Men hey - jeg er total dårlig til at tage imod credit fra andre, når de interessere sig for min blog og roser den. Og burde man ikke tage det til sig, og rent faktisk tage imod alt det ros?

10. SLAPPE AF. Jeg har lært i år 2017, at når jeg var syg eller havde for travlt til at udgive et blogindlæg - så gik verden altså ikke under. Og mine læsere klikkede sig jo alligevel ind på bloggen, selvom jeg ikke selv var der. Så i 2018 vil jeg slappe mere af (selvfølgelig vil jeg ikke synde bloggen ;-)) og have et mere afslappet forhold til bloggen og måske i ny og næ holde en fridag - det er trods alt blot en fridag og ikke en ferie ;-)

Hvordan er jeres forhold til nytårsfortsæt? Har I selv lavet nogen for 2018? Og har I lyst til at dele jeres? :-)Likes

Comments