Hej alle sammen i dag skal blogindlægget handle om at man skal lave noget, som gør en glad. Det er vigtigt at bruge tid på sig selv, selvom det kan være svært at finde tiden en gang i mellem. Men det er så super vigtigt, at man husker at forkæle sig selv. Det kan f.eks. være en gåtur, og hvor man mærker kulden på kinderne og for frisk luft til hovedet. Det kan også være en film dag, der hjemme hvor man pakker sig ind i dynen og ser et par gode film, eller måske starter på en serie. Det hele handler om, at det er vigtigt at gør noget for sig selv en gang i mellem. Da kroppen kan trænge til det, og så er det vigtigt at lytte på sin krop og mærke efter hvad den har brug for. Som jeg også har sagt før, så skal vi bruge vores krop i rigtig mange år. Så det er vigtigt at passe på den, så godt man kan. 

Generalt er det vigtigt at passe på sig selv, og mærke efter  hvad der er bedst for en selv.

Jeg håber i kan lide at følge med, og så må i have en rigtig glædelig  jul. Vi ses!:)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej, så er det blevet d. 15 december og juleaften begynder at nærme sig. De sidste julegaver skal købes ,og kalenderlyset skal brændes. Juletræet er blevet pyntet og julelysene ses i vinduerne, når man går langs gaderne. Der bliver købt og pakket gaver ind i stor stil. December er en dejlig måned, og det bedste er når man sidder under dynen med en kop kakao og sneen der falder ned udenfor. December kan desvære også være en måned, hvor mange går og er lidt stresset. Jeg vil nu give nogle råd, til hvordan man kan slappe af og nyde tiden istedet for.

3 gode råd:

-Del dine julegaver op, så du ikke skal købe dem alle sammen på en gang. Men tag dem over flere gange, så det ikke føles for uoverskueligt. Samtidig har man heller ikke så meget at løfte rundt på, da det godt kan blive tungt i længden og man bliver hurtigere træt.

-Tænd nogle stearinlys og forkæl dig selv med en god film, brætspil eller tappe lidt rundt i tv’et.

-Lyt til mindfulness. Det er en god måde at slappe af på, og der er stor sansynlighed for at din krop har brug for det. Jeg lytter tit til  mindfulness, når jeg skal sove, da det hjælper mig til at få ro i kroppen efter en lang dag. 

HUSK! man skal passe på sig selv og lytte til sin krop. Det nytter ikke noget, at man skal gå og have det dårligt. Men i stedet er det godt at forkæle sig selv en gang imellem. Det kan f.eks. være at man tager en ansigtsmaske på, eller laver sig en god kop kaffe. 

Jeg håber i kan bruge nogle af min råd. Vi ses, og god weekend!

Likes

Comments

I dette blogindlæg kommer det til at handle om min hudpleje rutine. Hvor jeg har tænkt mig at vise hvad for nogle produkter, jeg bruger til at rense mit ansigt.

I har sikkert hørt det før, men det er så utroligt vigtigt at rense sin hud. Jeg kan også ærlig indrømme at, jeg ikke renser hud hver eneste dag. Men det er noget som jeg prøver at få gjort hver dag. Da ens huden har rigtig meget brug for det, og huden kommer også til at se bedre ud når man har gjort det. Jeg døjer selv med at min hud bliver rigtig tør omkring næsen. Så derfor bruger jeg en dagcreme fra The Body Shop der hedder Aloe soothing day cream. Den er jeg rigtig glad for, og så dufter den rigtig godt :P

Nu hvor jeg har fortalt om cremen, så vil jeg også lige komme ind på de andre ting som jeg bruger i min hudpleje rutine. Først tager jeg mine  3-in1 cleansing wipes fra Nivea, som jeg bruger til at fjerne min makeup. Jeg er helt vild med dem, da jeg synes de fjerner alt min makeup og der sidder næsten aldrig noget tilbage, når jeg er færdig. Bagefter går jeg ind med serien Tea Tree skin clearing foaming cleanser. Det er en ansigt scrub som man køre rundt i ansigtet. Det kan godt siv, fordi man kan mærke at den går ind og renser i huden. Når man så har gjort det, tager jeg min Skin clearing Mattifying toner som også er i serien Tea Tree. Man tager det ud på en vatrondel, og køre det rundt i ansigtet. Så det sidste snavs kommer væk. Når jeg så er færdig med det, tager jeg min dag creme, som jeg også har valgt at bruge om aften. Da jeg har taget det valg, at jeg ikke vil købe en nat creme også. Men der kan man selv bestemme, hvad man er mest til.

Jeg kan helt klart anbefale de her produkter, og de er rigtig gode for mig ihverfald. Jeg synes generlt at The Body Shops produkter er gode, og det virker. Jeg gør det både morgen og aften, så man får den rigtige effekt af produktet. 

Nu vil jeg begynde at runde af, og håber i har nydt at læse med. Vi ses! 


Likes

Comments

Jeg synes det er vigtigt at man sætter pris på de små ting i livet og værdsætter de ting man har!

Jeg var f.eks. på vej i skole idag, hvor jeg vælger at sætte mine høretelefoner i ørene. Jeg finder så en playliste på Spotify, der er stille og rolig. Så jeg lige kan få en chance for at vågne helt op. Da jeg synes det er en god måde at starte dagen på, og jeg kommer i rigtig godt humør når jeg gør det. Engang i mellem synes jeg at ruten til skolen kan være lang. Men når jeg har musik i ørene, så er det som om jeg glemmer omverden og før jeg får set mig om, så er jeg på skolen.

Jeg vælger tit at gå eller cykle i skole, da jeg ikke har så langt. Men jeg kan også mærke, at det er rigtig rart at få frisk luft til hovedet inden man skal sidde på skolebænken i mange timer. Samtidig hjælper det på min koncentration, og jeg har mere overskud til tingene. Det er en god måde at gøre noget godt for sig selv, og mærke efter hvad kroppen allermest har brug for i denne her vinter tid.

En af de ting, som kan hjælpe mig i sådan en periode er at jeg prøver at nyde dagen. Når den så er omme, kan jeg tænke; at nu er jeg en dag tættere på juleferien, som jeg glæder mig rigtig meget til. Det er vigtigt at man tager nogle små delmål, så man selv kan følge med i den travle hverdag, som vi alle kan have engang i mellem. Det er vigtigt at man ikke presser sig selv, men lytter til sin krop og gør hvad den har brug for. Vi skal huske at tænke på at det er vores krop, som skal bære os resten af livet, og det er derfor utroligt vigtigt at vi passer godt på den.

Nåå, jeg må heller slutte for i dag ellers bliver det her indlæg alt for langt. Hehe :)

Jeg håber i kan bruge rådene, eller bare synes det var hyggeligt at følge med.

Vi ses!

Likes

Comments

Jeg vågnede i morges, og kiggede ud af mit vindue. Sneen er kommet, og nu ved man at det snart er jul. Det gør virkelig meget når sneen kommer i December måned. Der er en vis hygge over det, og man kommer i en god stemning. Det var i dag, jeg tog beslutningen om at lave min egen blog. Da det er noget, som jeg har gået og tænkt over i rigtig lang tid. Jeg kan godt lide at tænke kreativt, og jeg kommer altid på nye og spændene ideer. I dag da jeg var på vej hjem fra skole (HF) tog jeg min mobil frem og begyndte at tage nogle billeder. Landskabet er så smukt når sneen falder hen over. Jeg tænker at jeg vil sætte nogle billeder ind på bloggen. Så i kan se hvad jeg har gået og lavet.

Nu vil jeg tænde kalenderlyset og så sætte mig under dynen og se lidt youtube. Så vil jeg tænke tilbage på en god dag og have følelsen af at være træt på en god måde. Vi ses!  

Likes

Comments

Hej mit navn er Cecilie, og jeg har tænkt mig at starte på en blog her på Nouw. Den skal handle om mine oplevelser, kreativitet, tanker, makeup, boligindretning og en hel masse natur billeder. Jeg har altid haft interessen for de forskellige ting, og jeg elsker at finde på nye ideer. Det bliver også en blog, hvor jeg viser hvordan man kan slappe af i de hårde perioder vi alle sammen kan have engang i mellem. Hvor jeg også vil fokusere meget på at man skal mærke efter hvordan man har det og det vigtigste af alt at man passer godt på sig selv. Det sidste som jeg ligger meget vægt på er at man glæde sig over de små ting i livet, og gøre de ting man brænder for.

Jeg håber i har lyst til at følge med. Vi ses!

Likes

Comments