Ett nytt inlägg, vill egentligen skriva flera. Börja ventilera.

På jobbet idag ska jag göra något jag aldrig gjort förut. Fick en annan arbetsuppgift för idag, vilket jag verkligen längtat till. Vill egentligen bara ha samma jobbsysslor som alltid, gillar egentligen inte förändringar. Men det är ett förtroende, som jag väntat på. Så idag är det press på mig, prestera.  Det är ett test, hur jag sköter mig.

I allmänhet brukar folk påpeka, uppmuntra och avgudas mitt flexibla sätt att vänja mig till nya miljöer, situationer och händelser. Har aldrig sagt till någon att jag egentligen inte gillar det. När saker är som de alltid vart känns det tryckt och berott. Jag känner mig säker och inga överraskningar kan komma att ske, ja ni vet, av det dåliga slaget.

Likes

Comments

okej.. prata ut, ventilera. hindra tankarna på att bli flera.

Fan. vet inte äns vart jag ska börja. Allt händer på samma gång känns det som. Kan inte allt bara vara lugnt o stilla och va i samma gamla vanor, samma banor som de alltid varit. Vet inte äns vad jag ska börja med att berätta. Men jag jag ska öppna på hjärtat, och lätta.

Jag mår dåligt. Enkelt de var o skriva. jag mår faktist dåligt, jag vill att alla ska veta det också. Varför? Det orkar jag inte skriva nu, och dessutom tror jag inte det är väsentligt för bloggen.

Idag skulle jag gå på dejt. Men det verkade som att den illusion jag skapat var ett luftslott om hur mina drömmar trodde att dagen skulle utspela sig. Egentligen har jag flera på 'g'. Men ändå blir jag ledsen om dom har de. Inte för att så var fallet just nu, men bara en sido grej liksom. Info för dig som läser. Jag tror, vet att det är min osäkerhet, du kan kalla det ångest som gör att jag behöver bekräftelse av så många. Jag gillar att dejta, känslan av att en annan person är intresserad av mig. Att personen i fråga vill veta mer om mig och gillar mig.

Det som hände med min dejt som jag skulle ha idag, sa precis en timme innan att han blev sjuk. Egentligen blev jag inte ledsen över att han blev sjuk och därför inte kunde träffas. Det kan väl vem som helst bli, men att han sa det precis innan. Jag skulle precis till att sluta jobbet, och vi hade bestämt oss att ses när jag slutat i stan

Likes

Comments