Har värkligen haft en super bra dag idag! Som började med ett härligt löp pass i skogen sedan 15 minuter styrka. Sen kom min kusin, hennes föräldrar, min farmor och bonus farfar och åt middag, som bestod av en kärlig kycklingsmörgos men grönsaker. dagen bjöd också på mycket lek och lite bad i poolen! En toppen dag helt enkelt. Hoppas ni också har haft en bra dag, kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså omg! har inte fören nu insätt hur mycket jag faktiskt ÄLSKAR jumtsuits! Det är så himla fin och bekvämt, Min favorit är absolut den här från h&m (tror den koster runt 150 kr). Den finns i jättemånga fina färger ock mönster. Den jag har på mig nu är svart V-ringad med två stor (nästan helt osynliga fickor). det jag tror jag nästan älskar mest med den här jumpsuiten är att det nästan ser ut som en kjol längst ner (men det är såklart shorts), jag tycker själv det ser så himla gulligt och fint ut.

Bara så att ni vet är jag absolut ingen proffs fotograf (men jag önskar att jag var det) så bilderna är inte perfekta, och dom är tagna med min iPhone haha (förutom första bilden som är från h&m:s hemsida) (har btw som ni ser klippt mig också, är själv väldigt nöjd) Hoppas iallafall ni får en fin dag, kram<3

Likes

Comments

HEJ! skulle behöva lite snabb hjälp med designen till min blogg. Tycker ni att jag ska fortsätta ha den vita bakgrunden som jag har nu eller tycker ni att jag ska byta till en träbakgrund (trät är vitt)?? försökte göra en omröstnings grej (har aldrig gjort det förut så vet inte om det funkar) så rösta gärna i den. Men om den inte funkar så kommentera gärna vad du tycker <3 hoppas ni har haft en bra dag. Kram <3

Likes

Comments

This or that

förlåt för extremt dålig uppdatering här kommer en liten this or that för att upt och jag ska verkligen försöka upt oftare nu ( men ska åka till Portugal på lördag så då kommer jag kanske inte kommer kunna upt haha)

Jordgubbar eller hallon? Jordgubbar.

Sjunga eller dansa? jag är jätte dålig på att både sjunga och dansa men skulle nog ändå säga sjunga.

Födelsedag eller julafton? julafton, helt klart. då får alla paket och det är alltid jätte god mat, så absolut julafton.

Skola eller lov? Lov. Såklart.

Facebook eller instagram? instagram. fattar inte als Facebook haha.

matte eller engelska? är inte så jätte bra på engelska så skulle nog säga matte.

natt eller dag? dag.

godis eller chips? Skulle nog säga godis tror jag men gillar båda.

popcorn eller chips? jätte svårt val men skulle nog ändå säga popcorn.

film eller serier? film. jag har aldrig hittat någon riktigt hittat någon jätte bra serie men skulle gärna vilja gör det så tipsa gärna om någon bra :)

Körde inte så jätte många nu men hittade inga jättebra frågor men aja hoppas ni gillade dom jag hittade. <3

Likes

Comments

OKEJ VEM ÄR JAG?

Jag heter Elvira och är född den 20 maj 2004. Jag har två systrar som heter Cornelia (född 2007) och Sigrid (född 2011). Om någon skulle be mig att beskriva mig själv som person så skulle jag nog säga att jag oftast är glad och väldigt nyfiken, en väldigt morgontrött person är jag också haha, men jag skulle nog också säga att folk kan nog ibland uppleva mig som lite irriterande när jag vill veta saker som är hemligt.

Just nu går jag på sporterna innebandy (där jag står i mål) och fotboll (där spelar jag som utespelare) jag planerar inte att sluta på någon av sporterna. Även om jag trycker väldigt mycket om att träna så tycker jag inte så mycket om idrott (men det kan vara för att det är ett skolämne och skolan är inte direkt det bästa jag vet haha)

Hund skulle jag nog säga är mitt favorit djur (inte för att någon undra men aja) Min favorit färg är rosa och blå och min favoritmat är tacos (är du överraskad).

Jag vet inte riktigt vad man ska säga mar om mig men om du har någon fråga så kan du jätte gärna kommentera det så ska jag försöka svara så fort som möjligt

Hoppas att du får en jätte bra dag kram <3

Likes

Comments