• Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej allihopa! Hoppas att ni alla haft en bra dag! Det har iallafall jag! Men jag saknar den riktiga sommaren så mycket, nu är det bara regn, regn och moln. Tråkigt väder helt enkelt och absolut ingen sommar! Jo en sak vill jag att ni ska veta och det är att alla bilder jag lägger ut här är mina. Det var några som trodde att bilden jag la ut sist var tagen från Google, men som sagt så är alla bilder tagna av mig. Nu mer tänker jag alltid märka mina bilder med bloggens namn. Vi ses imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen, tack till alla er som läst Mitt första inlägg. Jag blir super glad! Jag ska försöka att uppdatera bloggen varje dag, vi får se hur det går! Idag har jag bara varit hemma, halva dagen regnade ju bort så det fanns inte så mycket att göra. Men då solen kikade fram satt jag utomhus och gosade med Dixie och åt bigarråer! 🍒 Vi hörs imorgon bloggen!

Likes

Comments

Äntligen har jag skaffat blogg!

Jag tycker att det ska bli roligt och spännande med en blogg. Det kanske tar ett tag innan jag kommer igång med allt, först kan det vara bra att jag lär mig hur sajten fungerar. Men det lär jag mig småningom. Jag ser fram emot att få utveckla bloggen och förhoppningsvis se den växa ;D

Likes

Comments