En obekväm person


En obekväm person är en sån som berättar sakerna vi egentligen inte vill höra, t ex att vi måste ändra på våra livsstiler nu när vi har det så bra t ex. Även vad som kan/kommer hända med våran planet om vi inte sköter oss, det är därför dom kallas för obekväma personer. Jag själv tycker att dom människorna är viktiga och bra förebilder, för att dom tar upp viktiga saker som alla borde börja tänka på.


Ett exempel på en obekväm person är Al Gore. Han har ju gått ut med att vi inte har många år kvar på jorden. Al Gore var med i presidentvalet år 2000, där han förlorade mot George Bush. Allt Al Gore har tagit upp om t.ex miljöfarorna har ju faktiskt stämt, så varför skulle inte det här stämma?


En som inte tycker som Al Gore är ju Donald Trump. Han har sina åsikter, t ex han tror ju inte alls som Al Gore, utan Trump tycker tvärt emot. Han säger ju att allt Al Gore säger är ren skit, men om vi tittar på vad Al Gore faktiskt har sagt innan så har ju allt faktiskt stämt. För Donald Trump säger att vi inte behöver ändra våra livsstiler.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om vi inte sätter igång och ändrar på våra livstiler nu kan det redan vara försent. Vi måste stoppa detta problemet och det är NU! Är DU verkligen den personen som tänker igenom allt du gör eller är du den som bara skiter i allting? Alla måste börja tänka efter.

Är vi verkligen redo?

Jag är en kille på 15 år som inte bryr sig om miljön värst bra. Jag är ute och åker moped rätt så ofta, slänger faktiskt lite skräp rakt ut i naturen ibland som vissa andra också faktiskt gör.

Men om alla även jag skulle tänka på det här så skulle det snart synas.

Vi kan inte fixa det är problemet på ett knäpp. Utan det här är ett stort problem som vi får fixa i längden. Men en liten förändring gör stor nytta!

Så med detta sagt vill jag alla ska börja tänka igenom dessa saker som är väldigt viktiga för vårt liv här på jorden. Så istället för att t ex välja bilen på morgonen till det dryga jobbet väljer du istället att åka kollektivt. Så vi minskar på avgaserna!

Vi kan även börja tänka på vad vi äter för något. För det kan inte vara kött hela veckan liksom, utan det måste vara lite variation.

Det är sånna små saker ALLA skulle kunna börja tänka på. Man behöver inte ändra hela sin livstil men du behöver bara ändra på något litet smått så gör det nytta!


Vi kan om vi vill.


Likes

Comments