View tracker

Jag tycker att vi gör en deal, har ni tänkt på att vi nästan aldrig berömmer oss själva. Det ända vi berömmer i dagens samhälle är varandra, såklart är det ju bra att berömma varandra, fortsätt med det!! Men dig själv då, det är helt sjukt att vi ens orkar stiga upp ur den varma Goa sängen på mornarna, liksom att vi ens gör det! Haha... Beröm dig själv när du har gått upp ur sängen, beröm dig själv när du har gjort något snällt för nån, beröm dig själv när du har ätit frukost, beröm dig själv när du har pluggat på läxan. Beröm dig själv mera! Det är faktiskt viktigt vi behöver höra gott från oss själva också ibland. Det är våran deal för iallafall till slutet av april. Okej?

Likes

Comments

Någonting som nästan all gör när dom inte är nöjda med sin vikt eller sitt utseende på sin kropp är att sluta äta!! Det är inte okej, istället för att sluta äta så har jag två tips till dig:

1. Börja träna minst en gång i veckan, det behöver inte vara mycket utan bara gå ut och gå en timmar promenad, eller jogga, 10 armhävningar eller sitaps.

2. Ät nyttigt ät bara godis på fredag och lördag och inte mer tänk verkligen på vad du äter, ät mycket men inte onyttigt!!! SLUTA INTE ÄTA!!

Likes

Comments

Så! Ikväll startade jag denna bloggen och jag hoppas att iallafall någon kommer hitta bloggen ;) Nu går jag och lägger mig och så blir det skola imån! Kul va? :( 😂 Puss på er!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla! Detta blir mitt första inlägg nu! Alla tjejer behöver inspiration från något, alla vill ha tips och idéer och något kul att läsa om. Jag är här och ska helt enkelt ha en riktigt tjejig mysig blogg där jag skriver om mode, smink och mycket mer. Men jag kommer aldrig gå in på MIG, kanske saker jag har varit med om under dagen som handlar om ämnet jag skriver om men inget om själva mig! Haha... ;) Hoppas ni kommer att gilla denna blogg och glöm inte att följa BLOGDIMODA som denna bloggen kommer kallas! Gilla eller kommentera om ni har någon fråga<3

Likes

Comments