Hasil buat test tetap negatif.Dalam fikiran serba salah nak cite kat husband.Emm padahal dlm hati nak sgt double line.Ye la dah seminggu lewat period masih tak leh detect hormon hcg.Padahal aku dah follow instructions semua dah.Pengalaman kehamilan yang lepas tak sama tu yang aku jadi blurr kejap.Banyak jugak la aku google pasal blog yang cerita kejadian yang sama macam situasi aku.♡♡♡

Inilah harta dan amanah besar kurniaan allah buat ibu & abah galas..Setiap anak adalah rezeki♡♡♡

Conception calendar yang mas install dekat Play store..Sekadar suke2 ajer...hihihi jangan percaya 100% ye.Klu ada rezeki aminnn....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments