Header
View tracker

Dekoration, Design, Indretning
Hejsa<3

Se lige disse 3 fyrfadsstager er de ikke bare SÅ fine?

Jer der har fulgt med på bloggen i noget tid ved, at jeg har en stor svaghed for fyrfadsstager. Jeg elsker at købe nye, fordi jeg elsker den forvandling en så lille ting kan skabe i et hjem, specielt hvis man køber nogle i forskellige farver eller materialer.

Da jeg var i Imerco sidste gang, faldt jeg over disse fyrfadsstager (igen) og denne gang lovede jeg mig selv, at jeg en dag ville købe dem da jeg simpelthen synes, at de er så søde. Danny var med, og behøver jeg at sige at han rystede kraftigt på hovedet, da jeg nævnte at de da skulle med hjem en dag? 😜 Det er jo ikke ligefrem, fordi vi mangler nogle men som sagt det er en lille ting, der gør en stor forskel i ens indretning og derfor bilder jeg mig selv ind, at det er okay at have en svaghed for dem 😉

Fyrfadsstagerne er fra Kähler, koster 149kr. og kan b.l.a. købes i Imerco 👍


Camilla Kølle<3


Likes

Comments

New In
Hejsa<3

Det her er et virkelig spændende indlæg, som jeg har glædet mig meget til at dele med jer 👏

Jer som følger med på min Instagramprofil lige her, har allerede mødt min nye baby men for god ordens skyld skal I da også lige præsenteres for den her på bloggen 😉


Sig Hej til min nye skønhed nemlig denne Chanel 2.55, doubleflap i lammeskind med guld hardware 😍 Den er fuldstændig fantastisk, og jeg kan stadig ikke helt forstå at den ENDELIG er min! Den er simpelthen så eksklusiv med sin smukke guldbelægning og det mega bløde lammeskind.

Jeg har drømt om denne taske i SÅ mange år nu, og jeg har flere gange påbegyndt en opsparing til den som desværre hver gang er gået i vasken, men denne gang lykkedes det!. Det er ingen hemmelighed, at en taske som denne ikke er billig, og det kræver derfor stor tålmodighed at spare sammen til den men tro mig det er det hele værd, når man endelig står med den 😉 Det er nok kun jer derude, der går rigtig meget op i tasker der kan forstå min begejstring over denne taske, for seriøst se lige hvor skøn den er. Jeg er helt vild med den røde detalje indeni tasken, som pifter den op og får den til at se endnu mere eksklusiv ud.

Det er fantastisk at kunne sige, at denne skønhed (min drømmetaske) nu endelig er en del af min samling 👏
Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Design, Indretning
Hejsa<3

Nu vi er startet på et nyt år, vil jeg dele 2 af mine designønsker for år 2017 med jer.

Jer der har fulgt med i noget tid ved, at jeg elsker dansk design fordi det er så enkelt og elegant, og derfor står der selvfølgelig nogle danske designklassikere på min ønskeseddel for år 2017 😉

Først og fremmest vil jeg gerne tilføje endnu en PH lampe til vores indretning. Jeg købte i efteråret 2016 en PH 3/2 bordlampe i sortforkromet, som jeg viste frem i det her indlæg. I år drømmer jeg om at tilføje den lille bordlampe nemlig PH 2/1 bordlampen til vores hjem. Jeg vil rigtig gerne have den stående på vores natbord, og derfor passer den lille størrelse rigtig fint hertil.


En anden dansk designklassiker som jeg drømmer om at tilføje til indretningen er Wegners Y-stol i sortfarvet bøgetræ. Jeg har længe ønsket mig Y-stolen, da jeg elsker dens enkle og lækre design. Jeg drømmer om en dag at få et stort spisebord, hvor jeg kan mikse flere forskellige farver af den smukke stol for at skabe et unikt og anerledes udtryk. Men først og fremmest starter jeg med 2 sorte stole, og så kan farverne altid komme ind senere 😉Har I nogle bestemte designønsker eller indretningsønsker til jeres hjem her i år 2017?


Camilla Kølle <3

Likes

Comments

Indretning, Inspiration
Hejsa<3

En af mine helt typiske overspringshandlinger når jeg går hjemme og skriver på diverse eksamensopgaver er at kigge på indretning og blive inspireret til, hvordan jeg kan indrette vores lejlighed samt et kommende hus.

Jeg er faldet helt pladask for VITA Eos fjerlampen, som jeg synes er så fin i sit "bamsede" udtryk. Jeg kan lige forestille mig, hvor hyggelig den ville være at have hængende i et soveværelse og hvilken behagelig stemning den ville skabe med sit bløde udtryk.

Jeg drømmer ihvertfald om at få en eller flere af disse op at hænge i vores kommende soveværelse, når vi flytter i noget større 😊


Billeder fundet på Google

Se lige hvor fin den er 😍

Ha´ en dejlig fredag og en dejlig weekend <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Dekoration, Mit hjem
Hejsa<3

Så er det mandag igen, og jeg starter ugen ud med en velfortjent fridag. Jeg har haft arbejdsweekend, så jeg holder min søndag idag 😄

I det her indlæg nævnte jeg, at jeg havde helt bestemte planer for hvad jeg ville bruge Arne Jacobsens bogstavekopper til, hvis jeg fik dem i julegave. Som I måske så i det her indlæg, så endte jeg med at få dem i julegave og derfor vil jeg idag vise jer, hvad jeg bruger dem til.


Jeg synes, at kopperne er så dekorative og derfor vil jeg ikke gemme dem væk i et skab og kun bruge dem som almindelige kopper. Derfor har jeg her puttet fyrfadslys i dem, hvilket jeg synes er så fint da de får kopperne til at lyse op på en rigtig fin måde.
Mine oprindelige tanker med kopperne var faktisk at putte planter i dem, da jeg synes at det ser rigtig fint ud. Jeg har dog ikke fundet de rigtige planter til dem endnu, og derfor er det ikke sket. Hvis I har nogle gode ideer til planter, der passer i dem så sig endelig til 👍


Ha´ en dejlig dag <3

Camilla Kølle<3

Likes

Comments

View tracker