Header

Indretning, Inspiration
Hejsa<3

Sikke et smukt vejr det er idag! Jeg elsker, når der ligger sne og solen skinner, det får det hele til at lyse så smukt op 👍😊

Idag har jeg fundet en masse inspirationsbilleder frem til jer, så I kan se hvordan man kan pynte sin skandinaviske indretning med smukke tæpper. Jeg er stor fan af tæpper i indretningen, da de skaber noget kant ved at opmærke et bestemt område men samtidig også et blødt udtryk til de forskellige møbler.

Fordi den skandinaviske indretning er så minimalistisk og lys, kan det godt være svært at finde det helt rigtige tæppe som passer ind i denne stil. Jeg håber derfor, at I kan finde en masse inspiration i de billeder jeg har fundet frem, hvis I ønsker at få nogle tæpper ind i jeres hjem 👍Billeder: Pinterest


Ha´ en dejlig dag og en dejlig weekend<3 Jeg skal bruge min weekend på arbejde i IKEA Odense, så hvis I ser mig derude så sig endelig Hej 😄


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

New In
Hejsa<3

For noget tid siden var jeg i Imerco for at bestille nogle helt bestemte minigryder hjem. Jeg har længe ønsket mig minigryderne fra Le Creuset, fordi jeg synes at de er helt vildt fine og søde. Desværre kunne jeg ikke købe gryderne med det samme i Imerco, da de ikke er en del af deres fysiske sortiment og derfor blev de bestilt hjem til mig. Nu er de endelig kommet hjem, og jeg kan slet ikke vente med at tage dem i brug og eksperimentere med hvad der kan laves i dem.


Lige da ekspedienten tog æskerne frem, blev jeg helt nervøs for om hun var kommet til at bestille de røde fremfor sorte gryder hjem til mig. Heldigvis var det ikke tilfældet 👍

Jeg har først og fremmest købt 2 gryder, så Danny og jeg har 1 hver. Efterhånden håber jeg at få så meget glæde af dem, at jeg bestiller flere hjem så vi også kan bruge dem, når vi får gæster.

Mine umiddelbare tanker i forhold til hvad de kan bruges til er at servere noget kartoffelgratin, grøntsager eller sovs i dem. Jeg er sikker på, at de vil pynte rigtig fint som serveringsløsning ved siden af ens tallerken.


Ha´ en dejlig dag<3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Mit hjem, Hverdagen
Hejsa<3

Siden jeg arbejder i IKEA Odense, så omgiver jeg mig tit med IKEA ting og jeg ejer selvfølgelig også forskellige ting derfra (mest af alt småting og pynteting, da jeg arbejder i dekorationsafdelingen og derfor lidt for tit bliver fristet 😉)

Jeg tænker derfor, at jeg idag vil vise jer mit hidtil bedste køb fra IKEA. Det er nok ikke en ting, som de fleste vil tænke som et favoritkøb da det er en lille ting, men den fylder rigtig meget i vores hverdag herhjemme og er derfor en favorit.


Mit hidtil bedste køb i IKEA er denne wokgryde, som flittigt bliver brugt herhjemme og har ændret markant på vores madvaner. Historien bag købet er, at jeg altid har elsket wokmad men aldrig har ejet en wokgryde, og derfor ville jeg anskaffe mig en. Jeg ville ikke have en tung gryde, da jeg så ikke ville kunne løfte den og kunne snurre maden rundt i den når den blev godt fyldt op, så derfor gik jeg efter en let en. Derudover ville jeg selvfølgelig have en stor wokgryde med plads til alle mulige grøntsager, kød og nudler.

Jeg startede med at kigge efter en gryde i diverse isenkræmmere, men jeg syntes at de allesammen var for tunge, og da jeg så så denne i IKEA som både var rummelig og let, så var jeg slet ikke itvivl om at det skulle være den! 👍

Denne wokgryde har virkelig ændret på madfronten herhjemme. Vi har aldrig som nu spist så mange forskellige grøntsager og eksperimenteret så meget med, hvordan man kan lave forskelligt slags wokmad. Wokmad er blevet en fast del af de retter vi oftest laver og det bedste er, at der altid er mad til flere dage når først vi fylder gryden helt op, hvilket er et kæmpe plus da vi ikke gider lave mad hver dag.

Wokgryden hedder Tolerant og koster sølle 79kr.

Så ja her et mit hidtil bedste køb fra IKEA i forhold til den glæde og megen brug, vi har af den og hvordan den har haft stor betydning for vores madvaner.

Ha´ en fantastisk mandag <3

Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Dekoration, Indretning
Hejsa<3

Jer der følger med på min Instagramprofil lige her har allerede set de smukke nyheder fra Foto Factory.

Tilbage i efteråret sidste år lavede jeg et blogsamarbejde med Foto Factory, hvor jeg stylede 2 af deres plakater i en indretning. I kan se eller gense indlæggene lige her og her.

Foto Factory tager de smukkeste billeder og forvandler dem til plakater i en så skarp kvalitet, at det føles som om at man står lige foran det virkelige motiv på plakaten.

Jeg er SÅ vild med deres nyeste plakater, hvor de har været rundt og fundet små naturrige områder i København.

Jeg synes, at det er vigtigt at huske at vende blikket indad så at sige forstået på den måde at vi husker at se, hvilke smukke steder vi selv omgiver os med i Danmark fremfor kun smukke steder i udlandet. De nye plakater (samt de andre danske plakater) fra Foto Factory beviser hvor smukke områder, der kan findes herhjemme i Danmark.


Billede: foto-factory.dk

Jeg er særligt vild med "Cyklen" og "Skibet," men alle 4 plakater fremviser så smukt hvor fin natur vi har i Danmark.

I kan se de 4 Københavner nyheder fra Foto Factory lige her


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Min måned - set igennem Instagram
Hejsa<3

Så er det blevet tid til at tage et tilbageblik på min Januar måned set igennem Instagram 👍

I kan finde min Instagramprofil lige her

Aktiviteten på min Instagramprofil i Januar var ikke så stor, da jeg havde meget at se til med b.la. eksamensopgaver hvilket billedet herunder viser.

I Januar viste jeg en anerledes måde at bruge sine Arne Jacobsen krus på.

Det der prægede min Instagramprofil allermest i Januar var selvfølgelig mit hidtil største køb indenfor tasker - nemlig købet af min Chanel taske! 👍😍 I kan se eller gense mit blogindlæg om tasken og tankerne bag lige herJeg starter helt officielt på 2. semester på kandidaten senere idag, da vi har 1. undervisningsgang i vores ene nye fag. Det bliver helt mærkeligt at komme tilbage på skolebænken igen efter, at jeg har været hjemme og har haft læseferie i så lang tid.

Ha´ en dejlig dag <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments