Header

Mine tanker
Hejsa<3

Lige lidt søndagstanker efter en lang og dejlig dag i solen.

Et hjem er ikke bare et hjem. Det er et sted, hvor man opholder sig langt det meste af sin tid og derfor er det vigtigt, at det føles som et roligt og afslappet sted så man føler sig hjemme og tilpas.

Det perfekte hjem ifølge mig er:

  • Et sted hvor du slapper af og føler dig tilpas. Dette kan særligt skabes igennem den ifølge dig perfekte indretning, som hver dag byder dig velkommen og får dig til at falde til ro og nyde dine omgivelser.
  • Et sted hvor dine gæster både familie og venner kan slappe af og føle sig tilpas. Det betyder rigtig meget for mig, når vi har gæster at de føler sig hjemme og godt tilpas, så de er afslappede.


Om det bare drejer sig om et bestemt fjernsyn eller et helt møblement, så bruger man en masse tid på at tænke over og skaffe den perfekte indretning til sit hjem med de perfekte omgivelser så man rigtig kan føle sig hjemme og tilpas. Derfor er et hjem ikke bare et tilfældigt sted men et sted, som man skal sørge for at give sig tid til at skabe bedst muligt for en selv.

Som I læste ovenover, så er det perfekte hjem ifølge mig et hjem hvor både jeg og mine gæster føler sig hjemme og godt tilpas. Selvfølgelig er det vigtigt, at jeg selv føler mig godt tilpas og for mig fuldføres dette gennem en indretning, der præcis følger Dannys og min stil og samtidig rummer en masse hyggelige detaljer fx levende lys og lyskæder, som skaber en hyggelig og afslappende stemning. At mine gæster føler sig hjemme og godt tilpas betyder ligeså meget for mig, som at jeg selv gør det. Jeg vil nemlig ikke have en anspændt stemning, fordi mine gæster ikke føler at de kan slappe ordentligt af.

Det perfekte hjem fylder helt generelt rigtig meget i mit hovede for tiden, hvilket jeg nok skal forklare hvorfor på et senere tidspunkt. Det er ihvertfald noget, jeg bruger rigtig meget tid på at tænke over og grunden at jeg pt. sidder og skriver dette indlæg.

Hvad er det perfekte hjem for jer? <3

Ha´ en fortsat god søndag og mors dag <3.


Camilla Kølle<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Om mig
Hejsa<3

Idag vil jeg vise jer en anden side af mig, som ikke har med indretning og design at gøre. Jeg skriver ikke så mange personlige indlæg, da jeg blogger om indretning og design og dette ikke kommer så tæt på mig rent personligt. Men idag kommer I til at se en anden side af mig.

Jeg har altid gået op i mine negle og har altid været meget opmærksom på at holde dem lange og pæne, (så de ikke er beskidte og knækkede). Jeg har altid været meget kreativ med mine negle og har selv lavet forskellige designs på dem og har også før i tiden lavet en del fransk manicure. For efterhånden en del år siden fik jeg øjnene op for gelenegle og begyndte derfor at få lavet mine negle i stedet for selv at lave dem. Det er en periode, jeg er startet på og stoppet med igen igennem flere omgange de sidste par år men nu er jeg igang igen, og jeg ELSKER det! Det jeg er så vild med ved at få lavet mine negle er, at "lakken" på neglene holder og ikke krakelerer selvom jeg har været på arbejde i en hel weekend. Derudover elsker jeg, at mine negle heller ikke knækker og at jeg derfor ikke skal være så forsigtig med dem. Vigtigst af alt elsker jeg dog de mange muligheder, der åbner sig indenfor diverse designs og farver når man får lavet negle.

Herunder kan I se de negle, jeg har fået lavet siden jeg igen startede her i starten af året 😍👍


Som I kan se, er jeg mest til helt enkle negle med en lille detalje men her i fredags da jeg skulle afsted igen, der skulle den have hele armen og som jeg sagde til min neglepige, "det skal være de vildeste negle jeg nogensinde har fået lavet," og det må man sige at jeg har fået med disse smukke farverige ombre negle 😍

Jeg får lavet mine negle hos Stinna, der ejer Pimp your nails i Assens. Hun er mega dygtig og har lige vundet Danmarksmesterskabet i nailart 👍
I kan finde hendes facebookside lige her.


Ha´ en dejlig dag <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Design, Inspiration
Hejsa<3

Så er jeg tilbage igen. Der har været rigtig stille på bloggen, da jeg brugte hele påsken på familietur til London og valgte at slukke min telefon under hele turen for bare at nyde familien og London 100%. Jeg havde virkelig brug for et pusterum og en god gang ferie, så det tog jeg. Da vi kom hjem fra London, blev jeg ramt af halsbetændelse samt betændelse i mit ene øre hvilket gjorde at jeg simpelthen ikke kunne overskue andet end at ligge under min dyne. Jeg kunne dårligt nok spise og drikke, så jeg havde simpelthen ikke energien til at sidde foran computeren. Nu føler jeg mig nogenlunde ovenpå igen, og er derfor klar til at blogge igen 😃👍

Idag vil jeg vise jer en ret alternativ frugtskål. Min årsgave fra IKEA sidste år var b.la. en krukke, som de selv kalder den fra Holmegaard. I starten havde jeg svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle bruge den til og hvor den skulle stå indtil en af mine kollegaer fortalte, at hun brugte sin som frugtskål! Jeg kunne faktisk ikke helt forestille mig den som en frugtskål, lige da hun sagde det men da jeg så kom hjem og fik puttet lidt bananer og æbler i, så kunne jeg se det smarte i det.

Som I kan se, er der ikke plads til helt vildt meget frugt i den men det er også kun mig, der spiser det herhjemme så det passer helt fint til mit forbrug. Jeg synes, at det fungerer rigtig godt at man kan se indholdet igennem det klare glas, og at frugten bliver opbevaret på en anden måde fremfor bare at ligge på bordet 👍

I kan finde krukken i flere forskellige størrelser lige her, min er den på 12cm.

Ha´ en dejlig dag <3


Camilla Kølle<3


Likes

Comments

Dekoration, Inspiration
Hejsa<3

Inden påsken for alvor bliver skudt igang, så har jeg fundet lidt forskellige ideer til påskedekorationer frem.
Jeg elsker selv at lave dekorationer specielt til diverse højtider og disse dekorationer er nogle, jeg selv kunne finde på at lave 😊👍


Billeder: Pinterest


Jeg håber, at I alle får en dejlig påske og nogle gode påskefrokoster hvis I skal til sådan nogle <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Min måned - set igennem Instagram
Hejsa<3

Så er det igen blevet tid til et tilbageblik på min måned set igennem Instagram denne gang omhandlende Marts måned.

Der har ikke været et bestemt mønster i de billeder, jeg har slået op i Marts måned ligesom der nogle gange er i mine andre måneder, så indholdet har været lidt blandet.


I Marts måned var jeg sammen med en veninde på Trapholt i Kolding, hvor vi så udstillingen "Anklaget" der handler om forskellige retssager, der har kørt mod dansk design. Udstillingen står der stadigvæk, og jeg kan klart anbefale at man tager ind og ser den 👍

Et klassisk "Instagram søndagsopslag" blev det også til i Marts måned.

Foråret nåede at kigge frem i Marts og i den anledning, skød jeg nogle forårsbilleder med mine lovebirds fra Kay Bojesen.

I slutningen af Marts var jeg forbi Haarby Boligmontering, som er den lækreste boligforretning. Som I kan se, kom jeg ikke tomhændet hjem så nu er der nye lækre puder i vores sofa.


Ha´ en dejlig dag og til dem der har påskeferie så nyd den <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments