Header

Dekoration, Design, Indretning, Mit hjem
Hejsa<3

Som jeg skrev i det her indlæg, begyndte jeg for 1 år siden for alvor at ønske mig træfigurer fra Kay Bojesen og siden da er min samling lige så stille og roligt vokset.

Samlingen startede, da Danny gav mig den ikoniske abe i julegave sidste år. Min samling er præget af de figurer, man ser i de fleste hjem nemlig aben og de 2 lovebirds men også af de figurer man ikke ser så ofte nemlig zebraen og flodhesten.


Her kan I se min lille samling. Specielt zebraen betyder rigtig meget for mig, da jeg fik den i Bachelorgave af min morfar og der derfor er stor betydning bag. Derudover betyder aben selvfølgelig også noget helt specielt for mig, da det var den der startede min samling.

Mine kommende Kay Bojesen ønsker er flodhesten i sort, som er helt ny på markedet. Det smarte ved den er, at den selvfølgelig stadig kan have en blyant i munden men derudover kan man skrive på den med kridt, hvilket jeg synes er en sjov idé. Deruodver ønsker jeg mig gravhunden.


Camilla Kølle<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Dekoration, Indretning
Hejsa<3

Jeg håber, at I alle nyder jeres weekend og får julehygget nu det er 1. Søndag i advent!!! 🎄🎅

Den anden dag skrev jeg i dette indlæg om en boligtrend lige nu, der passer perfekt til denne årstid. Idag vil jeg skrive om en anden boligtrend lige nu, der også passer helt perfekt til denne årstid - det er nemlig glastrenden. Glastrenden passer perfekt til denne årstid, hvis man følger den med diverse lysestager så man rigtig kan skabe hygge med levende lys indenfor.


Her er mit bud på nogle lysestager/fyrfadsstager i glas, som jeg synes passer rigtig fint til denne sæson særligt dem i farver da de er mørke og naturagtige.

Denne trend passer selvfølgelig rigtig godt sammen med den trend, jeg skrev om den anden dag da begge ting kan skabe en masse indendørs hygge i denne kolde tid 👍


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Dekoration, Indretning, Inspiration
Hejsa<3

Der er flere forskellige boligtrends, der hitter lige nu men idag vil jeg vise jer den, der helt sikkert er min favorit lige nu og som jeg synes passer allerbedst til denne tid.

Uld og velour er 2 materialer, jeg har indtryk af virkelig kan dele vandene da der er mange følelser omkring dem. Enten elsker man den varme, som uld giver og ellers hader man, den kræsende effekt det kan have. Enten elsker man velour som materiale, og ellers hader man det og synes at det er gammeldags og minder for meget om de populære velourbukser førhen. Det er måske lige firkantet nok at stille materialerne op som nogle, man enten elsker eller hader men ikke desto mindre så har jeg indtryk af, at det præcis er disse følelser der kommer op i folk, når man snakker om dem.

Min holdning til materialerne er, at jeg synes de pynter helt vildt i en indretning samt skaber en hyggelig stemning når man tager dem i brug. Jeg elsker det rå look et uldtæppe, kan skabe i sofaen og den bløde følelse en velourpude giver, når man sidder op af den.

Uld i indretningen passer perfekt ind i den tid, vi har lige nu da særligt uldtæpper giver den dejligste varme. Velour i indretningen har været en trend i lang tid nu, og finder man fx nogle velourpuder i nogle mørke efterårs/vinterfarver så passer de perfekt til denne årstid og skaber samtidig et blødt og hyggeligt udtryk, da materialet er blødt og skinner på en fin måde.

Jeg har fundet et bud på en rigtig fin velourpude og en rigtig fin uldplaid, som med deres mørke farver passer perfekt ind i en efterårs/vinter indretning.


"Klippan Loop Dark Grey" fra Magasin til 299,50kr. på tilbud lige nu.

"Magasin Velour Pude 50*50 cm. fra Magasin til 399kr.


Ha´ en dejlig fredag og god tilbudsjagt hvis I er ude og købe ind i anledning af Black Friday 😉👍


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Design, Indretning, Mit hjem, New In
Hejsa<3

Se lige hvem der er flyttet ind 😃👍
For 1 års tiden siden begyndte jeg for alvor at ønske mig figurer fra Kay Bojesen, og siden da er min samling lige så stille og roligt vokset. Det ender med, at vi ikke har plads til figurerne hvis jeg får flere haha 😜
Det jeg elsker ved Kay Bojesens figurer er, at de 100% afspejler den skandinaviske stil i deres simple formsprog samt med brugen af træ. Hver figur er en designklassiker, og for os der går op i design specielt dansk design er det et must at have ihvertfald én af Kay Bojesens figurer i indretningen.

Nu er Hr. Flodhest flyttet ind, og han bliver allerede brugt til hans oprindelige formål nemlig at holde en blyant. Kay Bojesen designede nemlig flodhesten som et skrivebordsredskab til at kunne holde blyanter, når munden er åben.
Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Mine tanker
Hejsa derude <3

Der har desværre været helt stille på bloggen i den her uge... Jeg skriver desværre, da jeg ellers havde planlagt at skrive en masse spændende indlæg om b.l.a en "new in" ting herhjemme samt om efterårets trends indenfor boligindretning. Men sådan skulle det ikke gå...

I lørdags blev jeg om aftenen ramt af en ubehagelig og slem spændingshovedpine. Det er ikke noget nyt for mig at have hovedpine, da jeg desværre ofte døjer med spændingshovedpine og har gjort det i flere år. Jeg skyndte mig derfor at tage nogle piller og lægge mig på sofaen for at slappe helt af. Jeg plejer at kunne få bugt med en spændingshovedpine ved at tage nogle piller og samtidig smøre mine skuldre og min nakke med muskelvarmer, (jeg døjer med spændinger i nakken og i skuldrene) og derefter lægge mig på min varmepude så mine skuldre og min nakke kan blive varmet godt op og blive løsnet op.
Da jeg vågnede søndag, var jeg stadig øm i hovedet efter hovedpinen men det er meget normalt, så jeg gjorde ikke rigtig mere ved det andet end at slappe godt af om formiddagen og tage et par piller inden jeg tog hjem til en veninde. Resten af dagen kunne jeg godt mærke at ømheden ikke rigtig ville forsvinde helt, og da det blev aften blev det helt skidt med hovedpine igen 😔
Da jeg vågnede mandag morgen havde jeg det SÅ SKIDT! Jeg har aldrig prøvet at have så ondt før og generelt have det så dårligt i hele kroppen med ømhed og kvalme. Jeg blev derfor i sengen hele dagen, tog nogle piller og prøvede generelt bare at slappe så meget af, som jeg kunne.
Tirsdag var det hele endnu værre. Jeg havde sovet virkelig dårligt og uroligt om natten pga. smerter, så jeg fik en akut tid hos lægen så jeg kunne få noget hjælp og vejledning.
Som om det ikke var slemt nok, så blev det endnu værre både onsdag og torsdag og til sidst havde jeg ikke kun ondt i hovedet men også i kæberne og var generelt dårlig og desorienteret af smerte. For ikke at gå for meget i dybden med det hele så fik jeg fat i min læge igen samt i den sødeste sygeplejeske, som gav mig en masse gode råd samt rådede mig til at tage til kiropraktor for at blive tjekket. Jeg fik derfor en akut tid hos en kiropraktor og kom til undersøgelse + behandling der.

Jeg ved ikke, hvad der har været skyld i det her"hovedpineanfald" jeg har fået en masse bud på, hvad der kunne ligge bag men jeg ved stadig ikke præcis, hvad der er gået galt. Det eneste jeg ved er, at jeg har været nødt til at lukke helt ned og tage mig 100% af mit helbred samt min krop i den her uge. Jeg har hadet ikke at kunne tage i skole eller tage på arbejde, jeg har hadet ikke at kunne det, jeg plejer fordi jeg har været lænket til min seng og sofa, men jeg har simpelthen ikke kunnet overskue noget da smerterne har været for store, og min krop derfor har været fuldstændig drænet for energi.

Jeg har lukket ned på flere måder, og det er måske egentlig mit budskab med hele den her snak og det her indlæg.. Jeg har først og fremmest lyttet til en masse rolig musik (chillstep, chillout) for at komme ned i gear og finde ro, jeg har slukket min telefon for ikke at blive forstyrret af diverse beskeder og notifikationer da mit hovede ikke engang har kunnet tåle, at jeg kiggede på min telefon (jeg ved ikke, om jeg er den eneste der nærmest kan få værre hovedpine af at bruge min telefon, når jeg i forvejen har hovedpine og er sløj?), derudover har jeg set en masse film, da det faktisk har hjulpet mig med ikke at tænke på alt muligt og bekymre mig over hele situationen og så har jeg sovet og sovet og sovet. Jeg har sovet flere gange om dagen og gerne i mindst 1 time pr. gang. Igennem den tid jeg har lidt af spændingshovedpine, har jeg altid haft mest gavn af at sove fordi min krop så slapper helt af, og jeg derfor føler at den bedre kan "helbrede" mig.

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man slapper bedst af /lukker ned og kommer på benene igen og derfor er det ikke sikkert, at I kan få gavn af de ting jeg gør, men det er også ligemeget så længe I selv finder ud af, hvordan I bedst slapper af. Husk altid at lyt til din krop og luk ned når den har brug for ro og omsorg.

Det her blev et langt og måske rodet indlæg, og jeg er ikke sikker på hvad jeg egentlig ville med det udover at forklare stilheden på blogge samt vigtigheden i at lytte til sin krop. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg er ked af alle de afbud og aflysninger der er kommet fra min side i den her uge, men når ens krop får det som min fx har haft det, så er man nødt til at tage sig af det og pleje den på bedste vis så den kan komme på højkant igen. Det værste ved at fejle noget eller døje med noget indvendigt i kroppen er, at det ikke er synligt og man derfor ikke altid kan forklare folk, hvor skidt man har det eller hvad der foregår. Jeg har haft det skidt over at melde afbud til ting både skolemæssigt, arbejdsmæssigt og socialt i den her uge pga. en spændingshovedpine, men selvom det er noget der foregår inde i ens krop, og det derfor ikke er synligt så kan det godt være slemt og alvorligt. Jeg ved, at hvis nogle af jer derude døjer med spændingshovedpine, så ved I præcis, hvad jeg snakker om når jeg siger, at det virkelig kan slå en ud og specielt i mit tilfælde her hvor den har været så slem, at jeg har været nødt til at søge behandling fra steder jeg ikke har prøvet før for at få hjælp.

Jeg vender stærkt tilbage på bloggen ligeså snart, jeg har energi og overskud til det igen 💪

Ha´ en dejlig weekend <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments