Header

Mine tanker
Hejsa<3

Okay, jeg indrømmer det, jeg er hoppet med på podcastbølgen og er nu helt afhængig af at lytte til diverse podcasts særligt når jeg kører til og fra arbejde, samt når jeg går en tur i skoven da jeg særligt her føler, at jeg kan finde ro og fordybe mig i det der bliver snakket om.

I løbet af de sidste par måneder er jeg særligt blevet opmærksom på at skabe mere værdi i min hverdag og generelt bruge min tid på ting, der virkelig giver mig noget igen både af indhold og værdi. Jeg er begyndt at strukturere min tid mere i forhold til, at gøre det der gør mig 100% glad hele tiden og dermed hver dag følge min mavefornemmelse i forhold til de ting jeg laver. Værdi, indhold og glæde har virkelig fået stor betydning for mig og min hverdag, - og nu skal det ikke lyde som om at jeg ikke har haft nogle af disse ting i min hverdag førhen, men det skal forstås således at jeg er blevet mere opmærksom på, det jeg bruger min tid på så jeg skaber disse ting bedst muligt i min daglige gang.

Hele motivationen til at jagte værdi, indhold og glæde på et mere betydningsfuldt niveau er b.la. kommet af de podcasts, jeg er begyndt at lytte til hvor særligt Mia Gardums hverdagsminimalisme har haft en kæmpe betydning. Jeg har i lang tid fulgt Mias blog og tøvede derfor slet ikke med at finde hendes podcast, da jeg kom ind i den verden.

Hverdagsminimalisme er kort fortalt et podcast omkring, hvordan man skaber mere værdi og glæde i sin hverdag igennem en minimalistisk tankegang og minimalistisk måde at leve på. Som Mia så fint fortæller i et af afsnittene, så handler det ikke om at leve med så få ting i sit liv som muligt men om at have så værdifulde ting i sit liv som muligt. Dette gælder ikke kun fysiske ting men gælder også de ting, man laver i sin hverdag således at alt man foretager sig, og alt man er omgivet af skaber den største værdi, mening og dermed glæde i ens hverdag.

Som sagt har Mias podcast virkelig motiveret mig til at gentænke, hvad jeg bruger min hverdag på og ved hele tiden at have fokus på hvad der skaber værdi for mig, så har jeg opnået en balance og større ro i min krop og dermed også i mit sind hvilket har skabt en mere værdifuld hverdag for mig. Fx så elsker jeg at gå ture i naturen, fordi jeg finder ro ved det og føler at jeg får en masse tanker på plads igennem sådan en gåtur. En eller flere daglige gåturer skaber derfor en masse værdi for mig og bliver derfor prioriteret rigtig højt. Derudover skaber det også stor værdi for mig at være social og omgive mig med mennesker, der skaber en masse positiv og god energi for mig hvilket derfor også er en stor prioritet for mig. Disse ting har jeg "altid" vidst var store værdier for mig, men efter jeg er begyndt at lytte til b.la. Mias podcast så har jeg mere fokus på dem og kan derfor mærke, hvor glad jeg bliver når de bliver prioriteret.

Mias podcast er helt klart et lyt værd og er rigtig godt, hvis man vil gentænke de ting man omgiver sig med og bruger sin tid på i sin hverdag, så hver dag bliver så værdifuldt som muligt og skaber den største glæde for os som individer hver især.

I kan læse mere om Mias podcast samt lytte til det lige her. Jeg lytter desuden til hendes podcast på min podcast app på min Iphone 👍

Billeder: Pinterest

Ha´ en dejlig dag fyldt med glæde og værdi ❤


Camilla Kølle<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Min måned - set igennem Instagram
Hejsa<3

Så er det endnu engang tid til at se tilbage på en måned på min Instagramprofil - denne gang Maj måned. I kan finde min Instagramprofil lige herI Maj fik jeg endelig min Louis Vuitton mini pochette i den smukke summer edition hjem efter at have stået på venteliste i en lille måneds tid 😍

I Maj fik jeg også opfyldt mine negle og valgte at få lavet nogle lidt vildere negle end normalt. Jeg plejer at få lavet ret neutrale negle, men denne gang skulle der ske noget nyt 👏

Et citat blev det også til i Maj måned 👍


Ha´ en dejlig aften <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

New In
Hejsa <3 

Idag vil jeg vise jer noget nyt, som jeg har købt. Jeg kunne ganske enkelt ikke lade vær 😉


Det drejer sig om denne fine "vinprop holder", hvor pointen med den er at man når man har åbnet en flaske vin skal putte proppen fra den ned i den her holder. Jeg syntes simpelthen, at den var for fin til at gå forbi og jeg er sikker på, at jeg nok skal få glæde af den i fremtiden 😉😜 Jeg fandt den i Rema 1000 for en uges tid siden, og jeg mener den kostede omkring de 40kr. Om jeg ender med at fylde den helt op med propper eller ej, ved jeg ikke men lige meget hvad så synes jeg, at den pynter rigtig fint og har et godt budskab 😁👍


Ha´ en fortsat dejlig pinse <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

New In
Hejsa<3

Idag vil jeg vise jer noget virkelig smukt, som kom med posten i sidste uge 😍 Jer der følger med på min Instagramprofil, har nok allerede set hvad der gemmer sig i den smukke orange æske herunder.


Man kan ikke andet end at blive glad, når man ser sådan en smuk æske her komme med posten 👏

Velkommen til min nye smukke Louis Vuitton mini pochette summer edition 😍

Jeg har længe ønsket mig en mini pochette fra Louis Vuitton, fordi jeg manglede en fin lille størrelse taske i min samling. Mange vil nok ikke kalde denne for en taske men snarere en clutch/pung, men jeg kalder den en taske. Jeg vidste, at jeg ville have den i printet damier azur og jeg havde planlagt at købe den, da vi var i London i påsken. MEN da vi kom til London, og jeg aftenen inden købet kiggede på Louis Vuittons hjemmeside så så jeg tasken i dette smukke summer edition print med de lyserøde detaljer, og så var jeg slet ikke itvivl om at det skulle være den udgave i stedet for. Desværre var den fuldstændig udsolgt i hele England og også herhjemme, så jeg har været på venteliste til den indtil nu.

Jeg er helt vild med den lækre lyse farve, der er perfekt til et outfit her til sommer og som samtidig bliver pyntet yderligere med de lyserøde detaljer. Jeg er desuden glad for at tasken ikke er større, da jeg ikke tror jeg ville kunne beskytte den hvide farve nok, hvis det var en stor taske som jeg fx ville sætte på gulvet. Den her størrelse er meget bedre, da jeg nemt kan have den i hånden hele tiden og ellers lægge den på et bord 👍

Tasken er virkelig rummelig og kan snildt rumme både min lille pung og telefon, så jeg har alt hvad jeg skal bruge med mig. Jeg bruger den derfor allerede rigtig meget, og er slet ikke itvivl om at det bliver et af mine ynglings items i min Louis Vuitton samling 😍


Ha´ en dejlig dag <3


Camilla Kølle<3Likes

Comments

Mine tanker
Hejsa<3

Lige lidt søndagstanker efter en lang og dejlig dag i solen.

Et hjem er ikke bare et hjem. Det er et sted, hvor man opholder sig langt det meste af sin tid og derfor er det vigtigt, at det føles som et roligt og afslappet sted så man føler sig hjemme og tilpas.

Det perfekte hjem ifølge mig er:

  • Et sted hvor du slapper af og føler dig tilpas. Dette kan særligt skabes igennem den ifølge dig perfekte indretning, som hver dag byder dig velkommen og får dig til at falde til ro og nyde dine omgivelser.
  • Et sted hvor dine gæster både familie og venner kan slappe af og føle sig tilpas. Det betyder rigtig meget for mig, når vi har gæster at de føler sig hjemme og godt tilpas, så de er afslappede.


Om det bare drejer sig om et bestemt fjernsyn eller et helt møblement, så bruger man en masse tid på at tænke over og skaffe den perfekte indretning til sit hjem med de perfekte omgivelser så man rigtig kan føle sig hjemme og tilpas. Derfor er et hjem ikke bare et tilfældigt sted men et sted, som man skal sørge for at give sig tid til at skabe bedst muligt for en selv.

Som I læste ovenover, så er det perfekte hjem ifølge mig et hjem hvor både jeg og mine gæster føler sig hjemme og godt tilpas. Selvfølgelig er det vigtigt, at jeg selv føler mig godt tilpas og for mig fuldføres dette gennem en indretning, der præcis følger Dannys og min stil og samtidig rummer en masse hyggelige detaljer fx levende lys og lyskæder, som skaber en hyggelig og afslappende stemning. At mine gæster føler sig hjemme og godt tilpas betyder ligeså meget for mig, som at jeg selv gør det. Jeg vil nemlig ikke have en anspændt stemning, fordi mine gæster ikke føler at de kan slappe ordentligt af.

Det perfekte hjem fylder helt generelt rigtig meget i mit hovede for tiden, hvilket jeg nok skal forklare hvorfor på et senere tidspunkt. Det er ihvertfald noget, jeg bruger rigtig meget tid på at tænke over og grunden at jeg pt. sidder og skriver dette indlæg.

Hvad er det perfekte hjem for jer? <3

Ha´ en fortsat god søndag og mors dag <3.


Camilla Kølle<3

Likes

Comments