Header

Hejsa <3 

Det er da alligevel imponerende, hvordan det kan blive ved med at regne, sikke da et trist vejr! Så gør det ikke så meget, at jeg skal bruge min dag på at arbejde og dermed være indendørs.

Idag vil jeg vise jer de allerførste billeder fra vores hus. Jeg vil vise jer ét rum af gangen, og idag gælder det vores entré også kaldet den fine indgang da vi også har et bryggers, som vi bruger i hverdagen. Entreen tænker vi at benytte som indgang, når vi får gæster til fx fødselsdage. Entreen er samtidig en fordelingsgang til andre rum i huset, så vi bruger den rigtig meget.


Som I kan se, kører vi her et gyldent tema rent detaljemæssigt hvilket jeg synges fungerer rigtig godt og virkelig passer godt ind i rummet. Indretningsmæssigt mangler vi stadig lidt småting i form af nogle billeder på væggen, lamper i loftet, flere planter samt bøjler på bøjlestangen, men det skal nok komme en dag 😄


Ha´ en dejlig søndag <3


Camilla Kølle<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Min måned - set igennem Instagram
Hejsa<3

Jeg håber, at I alle har en dejlig søndag <3 Herhjemme står den på ren afslapning, så alt går ret langsomt 😊

Idag vil jeg som overskriften fortæller tage et tilbageblik på min Juli måned set igennem Instagram. Min aktivitet på Instagram har som min aktivitet her på bloggen været meget stille den sidste 1-1,5 måned grundet vores nye kapitel som husejere, så jeg postede faktisk kun 2 billeder hele Juli måned på min Instagramprofil. I kan finde min Instagramprofil lige her.


Ligeså snart vi havde fået indrettet vores lækre udestue, (som var noget af det vi særligt faldt for i huset) så skyndte jeg mig ud for nyde den og rigtig sidde og slappe af i den 😍👏

En af de mange ting vi nåede at få ind i huset i Juli var dette akvarie, som vi har overtaget fra min mor. Vi er vildt glade for det og bruger en masse tid på at sidde foran det og kigge på fiskene. Den ene fisk var gravid, da vi fik akvariet og hun har født nu, så nu er der endnu mere liv i akvariet ovre i hjørnet 👍😍


Det var det, et kort og hurtigt tilbageblik på min Juli måned,

Ha´ en dejlig aften <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Hverdagen, Livet som husejer
Hejsa<3

Så er stilheden på bloggen forbi og nøj, hvor har der været stille den sidste måneds tid og hvor har jeg savnet at blogge.
Grunden til stilheden er ,at Danny og jeg har købt hus som vi den 1. Juli fik nøglerne til. Det har betydet, at vi den sidste måned har haft en masse at se til med at flytte alle vores ting, pakke ud, male og generelt skabe et hjem og prøve at komme på plads. Alle følelser har været igennem min krop og mit sind i den her proces. Det har både været den mest fantastiske følelse at flytte ind i sit helt eget hus og vide, at nu kan vi sammen skabe vores drømmehus og rammerne for en dejlig fremtid men det har også været hårdt og tidskrævende, hvilket har taget rigtig meget på særligt min energi. Når det så er sagt, så er jeg selvfølgelig mega lykkelig over at vi sammen har startet det her nye store kapitel i vores liv, men jeg er stadig ved at vænne mig til det store ansvar, de mange muligheder og ikke mindst de mange opgaver der følger med at flytte i hus.

Vi er langt fra kommet helt på plads endnu, og der mangler stadig at blive lavet en del men vi har fået styr på de vigtigste rum nemlig soveværelset, køkkenet og badeværelserne (jep I hørte rigtig, der er 2 badeværelser 😉) så huset er beboeligt, så vi kan slappe af i det og have en velfungerende hverdag og ja ellers tager vi bare én dag af gangen og ser, hver den bringer af projekter.

Nu er jeg ihvertfald tilbage på bloggen igen og planen er, at jeg selvfølgelig laver et lidt mere detaljeret indlæg omkring huset og viser en pokkers masse billeder så I rigtig kan være med på sidelinjen og følge med i vores nye hverdag som HUSEJERE 😃👍🏠

Idag er en sofadag, hvor jeg har placeret mig på vores nye sofa og nyder udsigten til vores store flotte have - what a day 👍😊


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Inspiration
Hejsa<3

Overskriften for dagens blogindlæg taler for sig selv, - idag vil jeg vise jer nogle af de badeværelsesbilleder der pt. inspirerer mig. Badeværelser kan se ud på alle mulige måder og have mange stilarter. Personligt er jeg til en enkel og stilren stil på et badeværelse men med et eksklusivt touch.


Billeder: Pinterest


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Mine tanker
Hejsa<3

Okay, jeg indrømmer det, jeg er hoppet med på podcastbølgen og er nu helt afhængig af at lytte til diverse podcasts særligt når jeg kører til og fra arbejde, samt når jeg går en tur i skoven da jeg særligt her føler, at jeg kan finde ro og fordybe mig i det der bliver snakket om.

I løbet af de sidste par måneder er jeg særligt blevet opmærksom på at skabe mere værdi i min hverdag og generelt bruge min tid på ting, der virkelig giver mig noget igen både af indhold og værdi. Jeg er begyndt at strukturere min tid mere i forhold til, at gøre det der gør mig 100% glad hele tiden og dermed hver dag følge min mavefornemmelse i forhold til de ting jeg laver. Værdi, indhold og glæde har virkelig fået stor betydning for mig og min hverdag, - og nu skal det ikke lyde som om at jeg ikke har haft nogle af disse ting i min hverdag førhen, men det skal forstås således at jeg er blevet mere opmærksom på, det jeg bruger min tid på så jeg skaber disse ting bedst muligt i min daglige gang.

Hele motivationen til at jagte værdi, indhold og glæde på et mere betydningsfuldt niveau er b.la. kommet af de podcasts, jeg er begyndt at lytte til hvor særligt Mia Gardums hverdagsminimalisme har haft en kæmpe betydning. Jeg har i lang tid fulgt Mias blog og tøvede derfor slet ikke med at finde hendes podcast, da jeg kom ind i den verden.

Hverdagsminimalisme er kort fortalt et podcast omkring, hvordan man skaber mere værdi og glæde i sin hverdag igennem en minimalistisk tankegang og minimalistisk måde at leve på. Som Mia så fint fortæller i et af afsnittene, så handler det ikke om at leve med så få ting i sit liv som muligt men om at have så værdifulde ting i sit liv som muligt. Dette gælder ikke kun fysiske ting men gælder også de ting, man laver i sin hverdag således at alt man foretager sig, og alt man er omgivet af skaber den største værdi, mening og dermed glæde i ens hverdag.

Som sagt har Mias podcast virkelig motiveret mig til at gentænke, hvad jeg bruger min hverdag på og ved hele tiden at have fokus på hvad der skaber værdi for mig, så har jeg opnået en balance og større ro i min krop og dermed også i mit sind hvilket har skabt en mere værdifuld hverdag for mig. Fx så elsker jeg at gå ture i naturen, fordi jeg finder ro ved det og føler at jeg får en masse tanker på plads igennem sådan en gåtur. En eller flere daglige gåturer skaber derfor en masse værdi for mig og bliver derfor prioriteret rigtig højt. Derudover skaber det også stor værdi for mig at være social og omgive mig med mennesker, der skaber en masse positiv og god energi for mig hvilket derfor også er en stor prioritet for mig. Disse ting har jeg "altid" vidst var store værdier for mig, men efter jeg er begyndt at lytte til b.la. Mias podcast så har jeg mere fokus på dem og kan derfor mærke, hvor glad jeg bliver når de bliver prioriteret.

Mias podcast er helt klart et lyt værd og er rigtig godt, hvis man vil gentænke de ting man omgiver sig med og bruger sin tid på i sin hverdag, så hver dag bliver så værdifuldt som muligt og skaber den største glæde for os som individer hver især.

I kan læse mere om Mias podcast samt lytte til det lige her. Jeg lytter desuden til hendes podcast på min podcast app på min Iphone 👍

Billeder: Pinterest

Ha´ en dejlig dag fyldt med glæde og værdi ❤


Camilla Kølle<3

Likes

Comments