Header

Dekoration, Inspiration
Hejsa<3

Inden påsken for alvor bliver skudt igang, så har jeg fundet lidt forskellige ideer til påskedekorationer frem.
Jeg elsker selv at lave dekorationer specielt til diverse højtider og disse dekorationer er nogle, jeg selv kunne finde på at lave 😊👍


Billeder: Pinterest


Jeg håber, at I alle får en dejlig påske og nogle gode påskefrokoster hvis I skal til sådan nogle <3


Camilla Kølle<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Min måned - set igennem Instagram
Hejsa<3

Så er det igen blevet tid til et tilbageblik på min måned set igennem Instagram denne gang omhandlende Marts måned.

Der har ikke været et bestemt mønster i de billeder, jeg har slået op i Marts måned ligesom der nogle gange er i mine andre måneder, så indholdet har været lidt blandet.


I Marts måned var jeg sammen med en veninde på Trapholt i Kolding, hvor vi så udstillingen "Anklaget" der handler om forskellige retssager, der har kørt mod dansk design. Udstillingen står der stadigvæk, og jeg kan klart anbefale at man tager ind og ser den 👍

Et klassisk "Instagram søndagsopslag" blev det også til i Marts måned.

Foråret nåede at kigge frem i Marts og i den anledning, skød jeg nogle forårsbilleder med mine lovebirds fra Kay Bojesen.

I slutningen af Marts var jeg forbi Haarby Boligmontering, som er den lækreste boligforretning. Som I kan se, kom jeg ikke tomhændet hjem så nu er der nye lækre puder i vores sofa.


Ha´ en dejlig dag og til dem der har påskeferie så nyd den <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Design
Hejsa<3 

Så er der endnu engang kommet smukke nyheder fra Royal Copenhagen 💙 Som I ved, elsker jeg Royal Copenhagen og samler på forskelligt stel fra dem.

Herunder ses de smukke nyheder. Jeg er særligt vild med skålen og koppen, så mon ikke en af de ting kommer på en ønskeseddel på et tidspunkt 👍

Skål med låg 40 cl. 699kr.

Vase i medium 15cm. 899kr.

Højhankskop 33 cl, 549kr.

Fad 30,5 cm, 799kr.


Nu vil jeg gå ud og nyde det dejlige vejr ☀ Ha´ en dejlig dag <3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Dekoration, Indretning, Inspiration
Hejsa<3 

Så er det snart weekend 😄 Jeg skal bruge min weekend på påskefrokost i vennekredsen i morgen og konfirmation på søndag. Så der venter mig en rigtig dejlig weekend i dejligt selskab.

Idag vil jeg vise jer, hvordan man på en simpel men smuk måde kan lave forskellige dekorationer med succulenter. Jeg elsker succulenter, fordi de fås i så mange forskellige varianter og fordi de er så dekorative i deres udtryk.

Det du skal bruge er:
Et glas, en vase, en skål eller hvad du end vil lave din dekoration i 👍
Sand, sten, jord eller pyntesten som du vil dekorere succulenterne med 👍
Forskellige succulenter i forskellige størrelser, former og farver efter smag 👍


Billeder: Pinterest

Personligt vil jeg en dag kaste mig ud i at lave dekorationer som disse til vores badeværelse. Jeg synes nemlig, at de pynter så fint i sådan et rum specielt hvis man putter sten i bunden, fordi der så skabes en relation til vand.

Ha´ en dejlig fredag og en dejlig weekend<3


Camilla Kølle<3

Likes

Comments

Dekoration, Indretning, Mit hjem, New In
Hejsa<3

Jeg fik til min fødselsdag i Oktober et gavekort til den lækre boligforretning "Haarby Boligmontering" i vores naboby. Butikken sælger de smukkeste designermøbler og rummer alt ligefra spisebordsarrangementer til puder og lige præcis puder, var det jeg var på jagt efter. Jeg har længe tænkt på at skifte vores puder i sofaen ud for at prøve noget nyt, så nu skulle det være. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker puder i feminine farver og da Ivan i butikken viste mig de nye lækre velourpuder, han havde fået hjem i henholdsvis en støvet lilla og lyserød farve så var jeg helt solgt. For at pifte det støvede og mørke look op fandt jeg den mønstrede lyse pude med de fineste pastelfarver, som også er mine favoritfarver i puder.


Jeg synes, at puderne komplementerer hinanden så fint og så er de af den lækreste kvalitet. Velourpuderne er selvfølgelig mega bløde og derfor rigtig dejlige at sidde op af.

Hvad synes I? <3

Ha´ en dejlig mandag.


Camilla Kølle<3

Likes

Comments