Jeg har ikke fået blogget i nogle dage af personlige grunde, og jeg arbejder meget med selve mit sind, tanker og følelser lige fortiden. Kender i det, når det endelig går super godt i ens liv, og så får man lige en hammer i hovedet og bliver trukket helt ned i dybet endnu en gang? - Sådan har de seneste dage været, desværre. Men jeg prøver alt hvad jeg kan for at rejse mig op igen og igen, for jeg giver ikke op!

I dag vil jeg derfor skrive om min vej til spiritualitet, da det har hjulpet mig igennem utroligt svære tider, og hjælper mig meget til daglig.

At være spirituel er at tro på noget åndeligt, og at tro på noget der måske ikke kan ses eller høres, men derimod kan mærkes. Min første spirituelle oplevelse var da jeg var helt lille, og pludseligt spurgte min mor hvorfor der stod to engle ved døren. Det kunne hun selvfølgelig ikke svare mig på, og var selv chokeret over min pludselige udmelding.

Min anden spirituelle oplevelse var da jeg begyndte at se noget der i virkeligheden ikke var der om natten, en slags skygge eller en sort klædt mand man ikke rigtigt kunne se hvem var. Nogen mennesker kalder det også natteterror, men jeg tror at der er en større og dybere mening med det.

Min tredje spirituelle oplevelse var, da jeg kom i kontakt med en fyr, jeg begyndte at have noget med for en meget kort periode. Han introducerede mig for den alternative verden, men da det hele blev for meget for mig, valgte jeg derfor at sige stop, og fortsætte på samlebåndet, som var trygt.

Når jeg siger samlebåndet, så mener jeg det samlebånd alle mennesker inklusiv jeg selv lever på hver eneste dag. Der er nok mange der vil tænke, at nu er Xenia ved at blive paranoid, og ja det troede jeg sgu også min mor var da hun kom og sagde alle disse ting til mig, men det viser sig så nu at hun havde ret. Samfundet VIL gerne have at vi lever efter det her samlebånd, for så ved de hvor de har os. De overvågner os hver eneste dag, igennem telefoner, Ipads og computere. Du tænker sikkert nok, jamen jeg har intet at skjule.. Og det kan godt være, men vil du stadig bryde dig om at fremmede mennesker ved når du fx sidder på toilettet, er i bad, skifter tøj ja you name it.. Der er så mange ting vi ikke ved, der foregår derude, men folk er vokset op på en måde så de ikke ser hvad der sker lige foran dem. Det vil være en længere historie at komme ind på, så det vil jeg ikke uddybe mere om i dag.

For at komme tilbage til selve emnet, så fik jeg som jeg skrev længere oppe stoppet kontakten til den her fyr, og derefter lagde jeg alt der havde den mindste ting at gøre med spiritualitet at gøre på hylden. Jeg ville ikke længere ind i det, da det var alt for skræmmende.

En dag får jeg så den her fornemmelse af, at jeg skal begynde at læse The secret - loven om tiltrækning igen, og den begynder jeg så på, og jeg bliver virkeligt fanget af den. Jeg begynder at se film, videoer, læse bøger, og jeg kommer rigtigt ind i alt det her igen. Jeg synes ikke rigtigt mit liv gav mening førhen, og jeg manglede noget at kunne tro på og gå op i. Jeg er så evigt taknemlig for at jeg på en eller anden måde tiltrak den bog, så jeg kunne komme ind i spiritualitet igen.

Lige nu ser jeg frem til en masse nye ting i mit liv. Blandt andet skal jeg her i starten af næste år til en klarsyns aften med en clairvoyant, og jeg er nu gået i gang med The Power, som også er af samme forfatter der har skrevet The Secret. Denne bog handler bare om kærlighedens kraft. Selvom jeg stadig har en masse indre kampe at slås med, er jeg sikker på at den her vej er rigtig for mig, og at den kan få mig meget længere end jeg nogensinde kommer til at forestille mig.

Tak fordi du tog dig din tid til at læse mit indlæg, det betyder utroligt meget!
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag har jeg udgivet min første vlog! Det var super sjovt, men samtidig også utroligt underligt at snakke foran et kamera, og jeg følte mig super akavet især i de første minutter af videoen, men sådan er det! Man skal jo starte et sted, og jeg er sikker på at det går endnu bedre næste gang! I kan se den lige her. I må meget gerne like, skrive en kommentar eller subscribe hvis i synes om videoen, det vil betyde så meget!


Likes

Comments

Godmorgen til alle ☀

Vil lige starte morgenen ud med dette skønne og kærlige billede jeg tog af Milas og Katrine, som er min bedste veninde. Jeg har før vist jer dette billede af Milas, som blev taget rigtig godt imod.

I dag har jeg som sådan ikke nogle planer endnu, andet end jeg skal have uploadet en vlog, som kommer ud senere på min Youtube kanal. Jeg er utroligt spændt, men samtidig også nervøs, da jeg må sige det var lidt underligt at snakke foran et kamera når man ikke er vant til det, hvilket nogen muligvis også kan fornemme, haha.

Udover at jeg skal uploade til Youtube, tror jeg også at jeg vil tage ud og løbe, og så hjemmetræne med nogle øvelser. Muligvis også rydde lidt op. Damn.. jeg skulle nok have lavet en plan i går aftes.. For mig er det bedst, når jeg nu går herhjemme at lave planer til HVER ENESTE DAG, så jeg ikke ender med at lave ingenting. 😄

Håber i alle får en fantastisk dag! ☀


Likes

Comments

Jeg har for nogle dage siden stået i en meget presset situation, hvor jeg stod og skulle have et svar tilbage på nogle prøver jeg havde vedgivet hos en læge. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har været så bange i mit liv før. Det der stille øjeblik, hvor man enten kan få et svar der for mit vedkommende ville betyde at min sidste time var kommet, eller få et svar der betød at man var fuldstændigt rask. - Og når man har sygdoms angst, ja så kan du måske næsten gætte dig til hvor ubehageligt det må have været for mig. Jeg var ellers lige kommet ind i en super god rytme, mht. at tænke positivt, meditere, løbe hver dag, og generelt fylde mig selv med en masse positiv energi, men i går på trods af de tilbagevendende gode prøver, var jeg på en eller anden måde ret deprimeret. Jeg har dog forsøgt at vende tankerne i dag, ved at rydde op i alle mine ting, handle ind og lave mad. Det har virket!

Jeg føler mig meget gladere og friskere, og selvom jeg var HELT nede i kulkælderen, så formåede jeg at rejse mig op fra det laveste dyb, og op til overfladen igen hvor jeg høre til. I morgen har jeg også masser af planer, da jeg skal fortsætte med mit projekt herhjemme med at rydde mit værelse op, og smide de ting ud som enten ikke bringer en følelse frem, eller minder mig om noget negativt. Jeg havde blandt andet nogle skoleprojekter fra 7 klasse, og da den tid ikke ligefrem bringer nogle positive minder frem, men nærmere minder mig om en traumatisk tid i mit liv, valgte jeg derfor at smide det ud. Det var rart!

Generelt synes jeg at jeg er blevet ret god til det her med, at tænke og leve et mere positivt liv end jeg førhen har gjort. Så selvom jeg måske mangler noget serotonin i hjernen og ikke producerer nok (i don't know), så virker det sgu stadig det her med loven om tiltrækning. Så en positiv og vedholdende update herfra. ❤❤

Likes

Comments

Jeg elsker simpelthen efterår, jeg er helt vild med farverne og den hyggelige stemning der er. Jeg var ude med min bedste veninde her i søndags og fik den skønne mulighed at fotografere Milas, som er hendes hund. Han er simpelthen bare så sød, og har super meget personlighed. Jeg glæder mig til at jeg bliver endnu bedre til at fotografere, så jeg rigtigt kan fange hans personlighed. Er det ikke bare en smuk skabning? 😍

Når jeg lige får redigeret flere billeder af ham, kommer billederne selvfølgelig også her på min blog. Jeg elsker at vise min kreativitet igennem billeder, og kan slet ikke vente med at se hvor fotografering kan føre mig hen i livet.

Likes

Comments

Har du en masse drømme? Som du brænder inderligt for, og som du gerne vil gøre til virkelighed? Det første skridt til at nå ens drømme og mål her i livet, kunne være en visions tavle der repræsenterer alt det du gerne vil opnå her i livet. Her ser du min, og som betyder nærmest alt for mig. - Og nu hvor jeg har fået kendskab til Photoshop tænkte jeg netop, hey hvorfor laver jeg ikke bare min visions tavle digitalt? Så kan jeg nemlig lave den præcist, som jeg gerne vil have den, og den kan være min skrivebords bagrund. Udover det hænger jeg den også op herhjemme i en fin ramme. Når man laver en visionstale med magasinblade, så synes jeg nemlig ikke altid, at der er de billeder man skal bruge.

Min visions tavle vil jeg bruge til at kigge på hver eneste dag, og minde mig selv om, hvad jeg gerne vil opnå her i livet. En visions tavle fungerer, som en konstant påmindelse der kalder stemningsfulde billeder af dine drømme frem, og samler tanker og følelser som en stærk kraft der tiltrækker det, du allermest ønsker dig.

På min visions tavle ser du i venstre side, en masse drømme og ønsker om at rejse og opleve verden. Jeg vil gerne ud og se verdenen på en helt anden måde, fotografere, overnatte forskellige steder, tage en bil og bare køre langt væk og opleve verdenen med dem jeg holder allermest af.

Jeg ønsker at kunne sidde sammen med enten min bedste veninde eller min mand foran Eiffeltårnet i Paris og tænke, jeg gjorde det jeg troede var umuligt.

Jeg ønsker at have det skønt med mig selv, føle mig sund og rask og alt i alt, bare være i harmoni med min egen krop og sjæl.

I højre hjørne ser i mit drømme parforhold og bryllup. Det skal nemlig ikke være et traditionelt bryllup, men holdes i en skov hvor vi er omgivet af en masse natur.

Jeg vil fotografere en masse smukke og værdifulde øjeblikke, og jeg vil skrive en masse og have hele min sjæl med i det jeg skriver HVER GANG. Jeg vil ønske at kunne leve af det, leve af det jeg elsker allermest at lave.

Jeg vil udfolde mig kreativt, lære at tegne, lære nogle nye sprog, fotografere på en anderledes måde, gå med præcist det tøj jeg vil gå i, og indrette mit hjem så det bliver præcist sådan som jeg gerne vil have det.

Hvad er dine drømme?

Forslag til billeder der kan finde vej til din visions tavle

Din drømme uddannelse

Din nye fyr eller pige

Dit drømme job hvor du tjener mange penge

Dit bryllup

Alle tiders flotte krop

En favorit rejse destination

Citater der repræsenterer dine ønsker og drømme

Hent inspiration fra Pinterest

Der findes et hav af inspiration på pinterest, men hvis du vil være ekstra kreativ kan du også gå ud og tage nogle billeder selv. Husk at få dig selv med på visions tavlen! Det fik jeg ikke selv med, men skal klart være med i den næste jeg laver. Nu betyder min visions tavle utroligt meget for mig, og jeg kan tydelig visualisere mig selv med de billeder jeg selv har valgt, men normalt ville det være optimalt at indsætte billeder af en selv også.

Vær kreativ

Brug din kreative sans, og udnyt dine færdigheder til at lave din visions tavle. Der er intet der er rigtigt eller forkert. Nu har du chancen for at udfolde dine kreative evner. Du laver den ikke for at andre skal kigge på den, du laver den for DIN skyld.

Jeg brugte Photoshop, men du kan også sagtens bruge Picmonkey, Canva mm. til at redigere og lave din visions tavle. Hvis du er mere til den gammeldags måde, så find magasinblade, saks og lim frem og lav din visions tavle på den måde.

Ophængning

Lige nu bruger jeg min visions tavle, som skrivebords baggrund, men om ikke så snart skal jeg have sat den op i en ramme og så skal den hænge på min væg, lige ved siden af min seng.

En anden mulighed, som jeg også overvejer kraftigt er, at købe et rionet i stål og lave en opslagstavle på den måde, hvor man kan printe de billeder ud, som man har valgt, og så derefter hænge dem op på tavlen med klemmer. En lys kæde udenom, og det bliver så fint!

Likes

Comments

Godaften alle sammen!

Jeg lavede de her lækre focaccia pizza boller til frokost i går, og de var et hit herhjemme, så derfor ville jeg også lige dele opskriften med jer. Det skal lige siges at opskriften er taget fra Mummum.dk, som er en super god blog med masser af lækre opskrifter!

Focaccia pizza boller (10-15 stk)

Det skal du bruge:

5 dl lunkent vand

25 g gær

1/2 dl olivenolie

2 tsk salt

1 spsk honning

400 g durummel

400 g hvedemel

Fyld:

tomatsauce ( jeg brugte bare blendet flået tomater, men Mummum.dk har lavet en opskrift på netop denne på deres blog).

Pepperoni

Mozzarella ost

Evt peberfrugt

Sådan gør du:

1. Gæren opløses i det lune vand, herefter tilsættes honning, salt og olivenolie

2. Melet blandes i blandingen

3. Derefter skal dejen sættes til hævning i 1,5 time tildækket

4. Når dejen har hævet, formes 10-15 boller og placeres på en bageplade beklædt med bagepapir

5. Tomatsovs, mozzarella ost og pepperoni fordeles og tørret oregano drysses til sidst

7. Pizza bollerne bages på 230 grader varmluft i 10-12 minutterLikes

Comments

I dag fik jeg simpelthen nok! Jeg fandt en bog frem, som ellers havde ligget på hylden og samlet støv. Hvorfor jeg havde lagt den væk ved jeg ikke. Måske fordi jeg på et tidspunkt nok havde troet at jeg havde styr på mit liv, og efterfølgende nok har glemt alt om den. Bogen er: The Secret, loven om tiltrækning.

Det du tænker er hvad du bliver. Alt hvad du tænker på, det tiltrækker du. Det lyder måske lidt underligt, men lad mig komme med et eksempel. Du er blevet uvenner med en du holder meget af, og efterfølgende er du i utroligt dårligt humør. Pludselig er der INGEN der vil snakke med dig, og du synker mere og mere ned i elendigheden. Dine tanker kredser kun om det her, og det vil sige at det også er det du tiltrækker.

Et andet eksempel kan være, at ham du er vild med bare ikke viser den mindste interesse for dig, og så kan du få tanker, som at du ikke er god nok, pæn nok, tynd nok, og ja jeg kan blive ved. Så er det også det du tiltrækker. Nu kommer han i hvert fald slet ikke til at skrive til dig.

Ændre du din tankegang til: Jeg er smuk, jeg har en flot krop, jeg har en date med ham/hun jeg er vild med lørdag aften, så skal der nok ske forandringer. Ofte mere end du faktisk har bedt om!

De fleste mennesker laver den samme fejl hver evig eneste dag, inklusiv mig selv at tænke på alle de ting de IKKE ønsker.

Jeg ønsker ikke at blive afvist.

Jeg ønsker ikke at miste mine venner.

Jeg ønsker ikke at tage på.

Universet ignorere dit IKKE, og eftersom det er det du tænker på, er det hvad universet giver dig. Du kunne lige så godt sige:

Jeg ønsker at blive afvist af ham jeg godt kan lide.

Jeg ønsker at miste alle mine venner, så jeg til sidst er helt alene.

Jeg ønsker at tage mange kilo på.

Du er derfor nødt til at skifte det ud med positive tanker, og så i stedet tænke:

Jeg er populær, vellidt og tiltrækkende.

Jeg har masser af gode og skønne venner.

Jeg har en fantastisk udstråling og ser godt ud i alt mit tøj.

Universet giver dig det du beder om. Hvis du hele tiden beklager dig om, hvad du mangler i dit liv, så er det præcis det universet giver dig! Universet giver dig nemlig det du tænker, og hvis du tænker på en negativ måde, så er det præcis det universet giver dig. Endnu mere negativitet. Loven om tiltrækning gælder for alle. Om du er muslim, kristen, jøde eller noget helt andet, så gælder det for DIG!

Det er gået op for mig hvor elendig jeg egentlig er, til at tænke positivt, og jeg har kunnet mærke den her onde spiral længe. Det er en ubehagelig nagende følelse, som bare sidder indeni og venter på at ødelægge mig totalt. Altså man får kun 1 liv, og alligevel bruger man nærmest hele sit liv på at beklage sig og have ondt af sig selv.

Jeg vil lige give den sidste øvelse videre for denne gang, som jeg har lært igennem bogen, som har givet mig gåpåmod og lysten til at fortsætte. Her er et eksempel:

Hvad vil jeg gerne være, udrette eller opnå

  • Jeg vil gerne tjene mange penge
  • Jeg vil gerne ud og rejse og opleve verdenen
  • Jeg vil gerne have et god helbred
  • Inspirere og hjælpe andre

Lav nu din egen liste med ting, som du enten gerne vil opnå her i livet, udrette eller ende med at være. Og tænk derefter på de her ting, som om du allerede har dem.
Likes

Comments

Jeg troede at det ville være et issue at fotografere om aftenen, på grund af det manglende lys men det var ikke så dårligt endda. Normalt er jeg mest til at fotografere når det er så lyst udenfor som muligt, men nu ved jeg da at jeg også sagtens og med fordel kan begive mig ud i at fotografere om aftenen. Der skal bare et par gade lamper til, stjernekastere eller andet lys til.

Jeg er helt vild med den stil Brandon Woelfel laver sine billeder i, og har derfor på samme måde prøvet at lave et billede i lidt af den samme stil.

Hvad synes i? - Jeg er personligt selv ret vild med det. Udover det så kan jeg også selv tydeligt mærke, at jeg bliver bedre for hver gang, så det er jeg rigtig glad for!

Jeg har også lavet en slags efterårs version af billedet, og jeg kan ikke rigtigt blive enig med mig selv om, hvilket et jeg synes er pænest? Hvad mener i?


Likes

Comments

Godaften kære læsere.

Det er lidt sent at jeg skriver dagens indlæg, men jeg er først lige kommet hjem igen her til eftermiddag, efter en skøn dag i går med min mor. Jeg har længe villet skrive det her indlæg, og efter sidste indlæg hvor jeg skrev at 'livet ikke var en gavebod', tænkte jeg lige at der trængte til et mere positivt indlæg. Jeg har heldigvis formået at få vendt hele situationen, og sjovt nok er jeg også ved at blive rask nu. Det er det, der er det sjove ved positiv tænkning - Det tiltrækker positivitet.

Det jeg vil løfte sløret på, er at jeg så småt vil begynde at filme igen, men på en helt anden måde end jeg førhen har gjort, da jeg nu både har fået en del kendskab til Photoshop og Lightroom, men også har lært okay meget om det at filme. Jeg mangler dog stadig nogle enkelte ting, før jeg føler at jeg kan gå helt i gang. Blandt andet skal jeg have købt Adobe Premiere Pro, som er et videoredigerings værktøj, som skulle være pænt avanceret, men med at hav af muligheder.

Når jeg engang får råd, skal jeg også have købt en mikrofon, et gopro kamera, et godt kamera til at lave vlogs og nogle flere tripods. Så der er stadig lang vej endnu til målet, og udover det så udvider mit mål sig også hele tiden, til noget større og bedre så der er rigeligt jeg kan beskæftige mig med lige fortiden.

Likes

Comments

Facebook
Blogkeen
Nouw
Instagram @xeniarisbo