Efter alt for mange hår farvninger og afblegninger, var mig hår totalt ødelagt! Lige meget hvor mange plejende produkter jeg puttede i håret, knækkede det og var totalt usselt hele tiden. Derfor måtte der ske noget. Håret havde brug for at få klippet alt det dårlige af. Så derfor satte jeg mig i frisørstolen i dag, og fik klippede alt det dårlige hår af.

Det første i kan se her er et før billede. Mit hår er spaltede og har taget stor skade fra afblegninger og farvninger. Dog har min hjemmeklipning også taget hårdt på håret med skæve linjer og hak.

Og her ser I så en meget glad Josefine! Mit hår har fået den helt rigtige længde!! Jeg er seriøst så glad for håret. Længden er meget ny for mig (Har aldrig haft så kort hår før), men jeg indrømme at denne længde passer perfekt til mig!!

Likes

Comments

Haha det her kommer til at lyde virkelig underligt, MEN jeg har fået nyt selvskab på mit værelse.... Nemlige mine nye fisk! Mit lækre akvarium er fra BiOrb og er så flot! Det giver bare bare mit værelse et helt andet udseende.
Akvariumet kostede 1300, oven i det skal man også køve plante og pynt til. Jeg har valgt at købe gubbier, da de har et flotte farve og er ret så beroligende at kigge på dem.
Altså i alt har det hele med fisk cirka kostede 3000, men det er seriøst alle pengene værd!!

Likes

Comments

Så kom mine lækre støvler fra Bianco endelig hjem! Er seriøst så glad for dem!!

Likes

Comments

Klokken er snart 00 og jeg kan ikke sove, sååååå det betyder jeg kigger på sko :3 :3
Men anyways jeg har længe kigget på nogle ekstremt lækre støvler fra Bianco!! Min bedste veninde havde for et stykke tid siden købt nogle lækre støvler, og lige siden har jeg været forelsker. Støvlet her er ikke den samme som hendes, men det gør heller ikke noget.
Støvlen koster 549 kr.
Link i bunden.

Likes

Comments

Jeg har før i tiden ikke kunne lægge falske øjenvipper, og har virkelig haft mange sureopstod, fordi alt min øjenmakeup blev ødelagt pga. den lim som sad fast på øjenlåget. Så fandt jeg nogle MAC vipper (tror de hedder 48, men er ikke sikker), som jeg virkelig var glade for. Desværre er ulempen ved MAC's vipper, af de godt kan være meget stive og se ekstremt falske ud. Efter noget tid, altså 3-4 gange kunne de altså ikke mere. Jeg nået at købe cirka 2 par efterfølgende, men de holdte heller ikke så godt. Så nu måtte jeg altså finde på noget nyt.
En af mine veninder, fortalte mig så om Lilly Lashes. Som vippetekniker ved jeg at Faux Mink er utrolig bløde og fleksible.
Jeg kiggede så på Falseeyelashes.co.uk og de havde de flottes Lille Lashes!! Jeg endte med at købe "NYC" og " Miami".
BEDSTE KØB EVER!!! De vipper er så gode!! De er bløde og er så lette at sætte!
På billedet nede under, er det "NYC" øverst og "Miami" nederst. Nede i bunden har jeg lavet en collage, så i kan se vipperne i action. Dog kunne jeg kun lige finde nogen, hvor jeg har "Miami" på.


Likes

Comments

Nu er tiden her med julefester og julefrokoster! Derfor skal man jo have det perfekte outfit på. Jeg skal selv til en julefrokost her om kort tid, så det her outfit er helt sikkert nummer 1 favorit!

Den sorte sweater, er en oversized lækker sag fra Nelly.com, det samme er de sorte lange støvler.

Likes

Comments

Jeg har nu rigtig længe savnet mit lange hår... Tanken om extensions har været i mit hoved længe, men har bare ikke rigtig haft lyst, da det både er dyrt og jeg var bange for man kunne se, at man havde det på!
Men NU har jeg endelig bestilit extensions fra Rapunzel of Sweden!!

Jeg har bestilit deres "Clip-op set Original 7 pieces, #light Grey 50 cm", som jeg tror kommer til at passe perfekt til mig. Jeg har måtte smide 900 kr. efter dem, men tror bestemt jeg bliver såååå glad for dem!! Glæder mig til at få langt og fyldigt hår :-D
Jeg håber på at modtage dem inden alt for længe, så når jeg får dem i håret, kommer der billeder ud.
Men nu vil jeg hoppe i seng, da jeg har en laaang dag foran min i morgen.
Goodnight babys <3Likes

Comments