Josefine Trolle

I lørdags kæmpede jeg med lektier og var alene, så derfor tænkte jeg at lidt luksus ville være lækkert. Så der kun sushi på bordet, og det var sååååå lækkert. Det var virkelig bare hvad man trængte til.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg må virkelig bukke og neje for AW17 kollektionen. Jeg har set både By Malene Birger og Munthe, og jeg er så forelsket i alt tøjet. Specielt det fra Munthe! De har virkelig ramt de unge mennesker.

By Malene Birger
”I want to be a new girl” – sådan lød det over højtaleren da modellerne gik ind på catwalken i tøjet fra AW17.
”New girl” betød to ting. Først og fremmest fordi By Malene Birger har valgt at sætte tøjet til salg direkte efter showet. De kalder det ”See Now, Buy Now”, hvilket er et meget nyt koncept i Danmark. Mange modehuse i udlandet har brugt dette koncept før.

”New girl” er også begrundet i det at By Malene Birger har fået en ny chefdesigner Christina Exsteen. Hun har virkelig ramt By Malene Birger eksklusivitet og de unge. Nogle mener også at det er herrebukser, er det nye in, aka. de vige bukser. Der var så mange flotte skjorter, de vilde rævepelse om halsen og GLITTER GLITTER GLITTER!!

Munthe
Men mit fokus må altså vægte højest på Munthes AW17 kollektion. Jeg var vild med alt tøjet, og regner bestemt med at have det hele i min garderobe til efteråret! Jeg var dresser på deres show, så fik rigtig se tøjet tæt på. Og jeg må sige, at her er der virkelig ramt plet.
Man kan godt mærke at vores efterår kommer til at være i farver rød, bordeaux, navy blå og hvid.
Edgy og sporty var ord som blev brugt meget om den nye kollektion.

Sæt nr. 1: Der var rigtig mange sæt, hvor en fiks og nedtonet hættetrøje. Dog med den detalje at den ikke havde almindelige snører, men ternet reb.
Her ser vi en hættetrøje med huller og det ternet reb. Det er sat sammen med en rød læder nederdel, detaljeret sokker og de lækreste stilletter.

Sæt nr. 2: JEG VIL EJE DET!! Det her sæt er simpelhen så lækkert. Det er blevet meget in, også lige nu, at piger er i suit, og det ser så lækkert ud. Her med en gennemsigtig skjorte, blazer og en lækker buks med elastik i bunden. Det er sat sammen med en hæl, som er formet en smule som en sok, den er også dybt forelsket i dem!!

Sæt nr, 3: RØD RØD RØD RØD - Lækre Louise her har fået et totalt rødt og lækkert sæt på. Cotton coat, hættetrøje med en t-shirt udover (tror jeg bestemt vi kommer til at se meget i 2017), en form for røde moderne slack pants, mønstret sokker + de samme sko som sæt nr. 1.

Sæt nr. 4: Igen har vi et moderne suit, her i hvidt. Her har man valgt at bruge en t-shirt, for at gøre sættet mere casual og råt. Man bruger så samme sko, som vores anden model med suit.

Sæt nr. 5: Søde Aia var den model jeg skulle dresse. Her har hun en lang skjorte på i bordeaux, hvor hun udover har en tynd frakke med store lommer og et lækkert stribet mønster. Her har man dog valgt at komme et par helt hvide sneakers til sættet, hvilket passer helt perfekt.

Likes

Comments

Endelig fik jeg mine Sugarbearhair bamser hjem!! Glæder mig så meget til at gå i gang med dem. Man skal tage 2 om dagen, og de anbefaler man tager dem i 3 måneder, så glæder mig til at se resultatet.
Jeg lægger før og efter billeder ud.

Likes

Comments


Så fik jeg endelig min nye jakker fra Zara hjem. Den ene er en look a like læder jakke, som virkelig sidder pænt. Det eneste problem er den har små skulder puder, og jeg har i forvejen meget brede skuldre, men med et tørklæde eller en lækkert t-shirt, skal det nok se fedt ud.
Den anden jakke, er en biker jakke, men fór inden i. Den er simpelhen så dejlig blød.
Jeg har bestilt begge jakker hjem i L, da Zara normalt er meget småt i størrelserne. De sidder begge perfekt, og kan sagtens have en tyk trøje under.

Likes

Comments

Jeg har virkelig en stor kærlighed for ordenligt makeup pensler. Før i tiden, købte jeg dem bare gerne fra ebay, hvor 40 pensler kostede INGENTING. Men efter at mine makeup skills er blevet bedre, bliver man også mere opmærksom på, hvilke pensler der er gode. Alle dem fra Kina, er desværre ikke de bedste, da de ikke samler nok produkt op. Jeg kan personlig bedst lide at der kommer meget af produktet op på penslen.
Så nu er mine favoritter Real Techniques og MAC pensler. Som man kan se her, har jeg købt stort ind af Real Techniques pensler, da jeg virkelig synes de er gode og så dejlige bløde. For mig kan man aldrig have for man pensler.
Den kasse som ligger med øjne på, er nogle vipper, jeg fik med i pakken. 

Likes

Comments

Så ligger jeg igen i min seng, men denne gang har jeg det seriøst dårligt. Jeg kan virkelig ingenting.... Hele min overkrop gør så ondt, og mit hoved slår mig ihjel. Jeg har de sidste mange måneder været syg on/off, men denne gang har det virkelig slået mig omkuld. Jeg hader at være syg, og specielt når jeg har mange ting jeg gerne vil nå.
Billeder til bloggen må jeg vente med at tage til jeg bliver frisk nok (som jeg har det lige nu, føles det som aldrig) til at gå udenfor en dør, og der kommer nok til at gå lang tid før, jeg kan det.
Oven i det, fryser jeg hele tiden (sikkert pga. min irriterende feber, som kommer og går lidt som det passer den... Jeg drikker en masse væske, men har virkelig ingen appetit for mad, og virkelig alt mad lige nu giver mig den klammeste kvalme.
Dog er der intet en god Netflix serie ikke kan gøre. Lige nu er jeg hooked på "The Carrie Diaries". Har allerede set to sæsoner. Handler om Carrie (Sex And The City Carrie (of course)), som lever et hårdt men godt teenagerliv i 1985.

Men nu vil jeg prøve at sove... Bliver ikke nemt, med alle de smerter jeg har i kroppen, men bliver nødt til at give det et forsøg, da kloge mennesker siger at søvn, væske og varme gør en hurtigere rask.
Så godnat fra mig.

Likes

Comments

Efter alt for mange hår farvninger og afblegninger, var mig hår totalt ødelagt! Lige meget hvor mange plejende produkter jeg puttede i håret, knækkede det og var totalt usselt hele tiden. Derfor måtte der ske noget. Håret havde brug for at få klippet alt det dårlige af. Så derfor satte jeg mig i frisørstolen i dag, og fik klippede alt det dårlige hår af.

Det første i kan se her er et før billede. Mit hår er spaltede og har taget stor skade fra afblegninger og farvninger. Dog har min hjemmeklipning også taget hårdt på håret med skæve linjer og hak.

Og her ser I så en meget glad Josefine! Mit hår har fået den helt rigtige længde!! Jeg er seriøst så glad for håret. Længden er meget ny for mig (Har aldrig haft så kort hår før), men jeg indrømme at denne længde passer perfekt til mig!!

Likes

Comments