Min søndag eftermiddag bliver brugt i sengen, men varm kakao og Geordie Shore. Har brugt min formiddag på at putte havemøbler i kælderen og gøre vores terrasse vinter-klar.
Nu skal der bare puttes og slappes af.

Likes

Comments

Som Junior Lash Stylist får jeg tit rigtig mange forskellige spørgsmål omkring hvordan osv. Derfor har jeg valgt at lave et indlæg hvor jeg skriver lidt god viden omkring eyelash extensions.

1. Der er stor forskel på engangsvipper og eyelash extensions!
Engangsvipper (temporary) skal helst sættes fast med en DUO lim (den gode hvide lim, man evt. kan købe hos M.A.C). Den slags vipper er kun lavet til at man har dem på en aften, også skal de helst af igen. Det samme gælder faktisk også de såkaldte buketter! Der er nogle vippeteknikere som tilbyder at sætte buketter fast med professionel lim, hvilket desværre ødelægger ens egne vipper.

Eyelash extension (semi-permanent) sættes fast med en professionel lim, da de kan sættes på en enkelt vippe, uden at ødelægge de naturlige vippe hår!

2. Eyelash extension er ikke ens på alle!
Når du har besluttet dig for at du skal have vipper på, er der en helt masse andre beslutninger der også skal tages. Først skal man tage stilling til hvilken vippe-type man kunne tænke sig, altså hvilket materiale vippen skal være lavet af. Der findes Signature Mink, Real Mink, Silk, Laser Lashes og en masse flere. Normalt spørger man sin vippetekniker til råds, hvis man selv er helt ude. Efterfølgende skal man finde ud af om man vil have meget længde eller hellere sætter fokus på fylde. Hvis man vælger længde, kan man bygge et meget dramatisk look op. Hvis man vælger fylde vil looket blive mere naturligt, og man kan også her prøve at åbne personens øje, med en smule længde i midten. Her skal man også vælge hvilken kurve man kunne tænke sig. Der findes J, B, C og D.

3. Jo længere extensions, jo dårligere holdbarhed!
Hvis man vælger at få rigtig lange vipper, skal man bare være klar over at holdbarheden ikke er lige så god. Grunden er at man overbelaster en naturlig vippe, ved at give den for meget vægt på, og derved taber man også sin egen vippe hurtigere!

4. INGEN VAND/SVED I 4/24 TIMER!
Når man har fået lavet et nyt sæt vipper, er det vigtigt at man følger sin vippeteknikers råd. Hvis ens vippetekniker bruger en Nano mister, kan man godt gå i bad efter 4 timer, dog hvis de ikke bruger en, skal man altså vente 24 med at gøre vipperne fugtige.

5. Makeup bliver unødvendigt!
Når man får et nyt sæt vipper på, er mascara totalt unødvendig! Vipperne gør så meget for ens ansigt at man ikke har behov for at bruge mascara!

6. Dine egne vipper vil syne meget kortere når eyelashes falder af!
Når man ikke har flere vipper på, vil man føle at ens egne vipper synes meget kortere end før. Men ens vipper er præcis samme længde som de var inden man fik vipper på! Det synes kortere fordi, man er blevet vant til de flotte lange extensions, som man havde på.

​Håber det gav lidt flere svar! Hvis I vil vide noget mere, er i meget velkommen til at skrive til mig!

Likes

Comments

Jeg synes efterår er den bedste årstid! Bladene falder ned fra træerne, man har tændt i brændeovnen, går lange ture og også måske lidt fordi det er min fødselsdag om efteråret :p
Her er 20 ting jeg synes man helt klart skal tage i overvejelserne her når det lidt kolde vejr kommer.

1. Gå lange ture og tag gerne hunden med! Man kan tage en masse billeder til Instagram...

2. Drik en masse kakao.

3. Nu kan man endelig gå ud og finde den varme frakke, der har været for varm at finde i sommers.

4. BAG! Nu når du alligevel bare skal sidde under dynen og får varmen, ville et lækkert stykke kage da ikke gøre noget :)

5. Forsvind ind i en god bog.

6. Tag på Museum.

7. Tag i biffen og se en god film.

8. Lav en "get-away" med kæresten eller din bedste veninde til et spa ophold. Det kan virkelig gøre godt!

9. BLACK FRIDAY!! Der er for det meste altid black friday om efteråret, så kom ud og få fat i julegaverne til en billig pris!

10. Lær at hækle eller strikker! Mange mode trends er faktisk lavet hjemmelavet ;)

11. Gør efterårs rent! Jeg får altid rengøringsvanvid om efteråret, og smider så meget møg ud.

12. Begrav dig selv i makeup tutorials fra Youtube og blev den bedste til at lægge makeup!

13. Tag til frisøren og giv dig selv en efterårsopfriskning.

14. Hold en venindehyggedag!

15. TRÆN! Når du endelig har tid, så kom ud og løb en tur.

16. Hold en Halloweenfest!! Og lav nogle fede kostumer.

17. Bliv i sengen hele søndag.

18. Forkæl dig selv, men hjemmelavet boller med tandsmør!

19. Hyg med din familie.

20. Sid under dynen og nyd jeres yndligs Netflix serie. Tænd gerne en masse stearinlys og hyg!

​Billeder fra WeHeartIt.

Likes

Comments

Jeg er den type der elsker lækkert dyrt undertøj, og det kan min bankkonto også godt se!
I går var den så gal igen... Jeg var inde i Agent Provocateur som havde fået en lækker ny kollektion, og jeg måtte bare eje en bh fra den.

Link til lyserød: BRA
Den anden er så ny, at den ikke er kommet på hjemmesiden endnu.

Likes

Comments

Undskyld der har været så stille på bloggen de sidste par dage, men der er en virkelig god grund til det.... Jeg er nemlig blevet uddannet VIPPETEKNIKER :D :D
Jeg startede hos Lash Bar Academy i tirsdag klokken 08:45 hvor vi havde et par timer med teori osv. Super søde piger på holder (vi var 6), og den sødeste instruktør!!
Vi sluttede dagen af med at lash Lift (permanent vippebuk, som holder i 4-6 uger), som gik super godt!!

Onsdag mødte vi 08:45 og fik en smule teori, derefter gik vi direkte igang med påsatning af eyelash extensions!! Det var for vildt at endelig komme igang. Troede aldrig jeg skulle kunne lære det, da man jo bruge både højre og venstre hånd. Men det gik rigtig godt, og selvom modellen lå ned i 3 timer med lukkede øjne og ikke fik et fuldt sæt, så blev hun rigtig glad, og man kunne virkelig se en forskel!!

Torsdag skulle vi have 2 modeller hver, en der skulle have et sæt fra start af, og derefter en som havde vipper på (altså en opfyldning). Igen fangede det mig super meget, og jeg elskede at sidde og nørde med vipperne, så de sidder perfekt!

Sidste dag gik over alle mine forventninger! Vi fik en anden instruktør, da vores første havde fri den dag. Men Rikke var virkelig også sød og suepr hyggelig!
Igen havde vi to modeller (jeg var så heldig og fik den samme hele dagen ;) ). Rikke var glad for det resultat (hun lagde et billede ud af mig, på deres insta!!) som jeg lavede og det var jeg virkelig også selv!!

OG ENDELIG SKETE DET!!
Vi fik vores certifikater! Fandme (undskyld mit sprog) en dejlig følelse. Nu kan jeg kalde mig selv certificeret vippetekniker :D

Jeg har lavet en vippe Instagram, som jeg helt klart synes I skal følge hvis I gerne vil følge med!!
Den hedder Lashes By Fine!!

Likes

Comments

En bedsteveninde er en man kan stole 100000% på.
En der altid er der for en.
En man ved altid vil støtte en, selvom en beslutning er totalt åndsvag.

Min bedsteveninde har jeg kendt i 7 år nu, og vores venskab er det bedste der nogensinde er sket for mig. Jeg har haft mange gode veninder osv. men der har aldrig været en, og der kommer aldrig til at være en der kan overtage hendes plads.
Hun støtter mig i alt, hun ved ALT om mig (også de dårligste ting). Uden hende havde jeg aldrig været der hvor jeg var i dag. Jeg havde aldrig klaret gymnasiet uden hende, da hun altid bakker mig op, og altid er der hvis jeg er ked af det.
Vi har da haft vores nedture, men vi finder altid sammen igen kort tid efter, da vi altid har et eller anden den anden bare SKAL vide.
Jeg kan ikke forestille mig at leve uden hende, og jeg ved at hun altid vil være der.

Hun hedder Olivia og er verdens bedsteveninde! <3 <3
Love you <3 <3

Likes

Comments

​Har for 10 minutter siden, bestilt den ekstremt lækre taske!!! Den er fra Trendday, som har en masse lækre tasker, flot tøj og dejlige jakker.
Den skulle gerne komme frem inden 1-3 hverdage, så senest fredag. Tror jeg bliver rigtig glad for den, når jeg skal på ferie, da den er lille og praktisk.
Lægger en masse billeder ud når jeg modtager den!!

Likes

Comments

Som man nok kan se på billedet nedenunder, er jeg vild med brune nuancer. Lækre mørke brune eller beige er lige mig om sommeren! Jeg har aldrig været til det hel sorte på øjnene, så en mørkebrun udgave af smokey eyes ser så flot og elegant ud. Specielt med et par lange luftige vipper.
Herunder kan I se hvad jeg ikke kan leve uden om sommeren. Der er link og navne i bunden af indlægget.

​1. NYX Lip Lingerie: HER 2. Eye Shadow X 9 Amber Times Nine: HER 3. NYX Eye Brow Push-Up Bra: HER 4. Garnier BB Cream Medium 50 ml: HER 5. NYX Wonder Stick - Highlight & Contour: HER 6. Brow Zings Eyebrow Shaping Kit: HER 7. 43 LASH: HER 8. BETTER THAN SEX MASCARA: HER 9. Lottie Blend & Snap Sponge: HER 10. Mineralize Concealer: HER 11. NYX Control Freak Eyebrow Gel Clear 9g: HER 12. POWDER BLUSH: HER

Likes

Comments

Efter næste to år med alvorlig sygdom i familien, skal min storesøster og jeg endelig på ferie!! Det er 4 år siden jeg har været her sidst, og normalt plejer min familie og jeg at være der hvert år. Men grundet gym, valgte jeg at blive hjemme og gå i skole i stedet.
Gran Canaria vil nogle nok mene, er et totalt pensionist sted, men det er virkelig rart at komme ned i varmen, slappe af, drikke en kold drink og bare nyde livet.

Vi skal bo på Marina Suites (det i kan se på billedet ovenover, det er poolen, lækker ik? ;) ), som ligger i Puerto Rico. Super lækkert og luksuriøst hotel. Vi skal bo højt oppe, med udsigt ud over havnen, mod stranden.
Jeg glæder mig så meget til at vi skal afsted!!

De billeder der kommen her forneden er ret gamle, men det burde give et godt billede af hvordan der ser ud!

Det sidste billede her er fra stranden.

Likes

Comments