Header

Heeey derude <3

Som I måske har gættet ud fra overskriften (#nouw30daychallenge) har jeg kastet mig ud i endnu en challenge.....!!!

Alle jer, der kender mig, ved efterhånden godt, at jeg slet ikke kan lade være. Egentlig drives jeg slet ikke af at vinde eller præmier for den sags skyld (ok måske lidt ;-) ), men mest af det igangsættende omkring en udfordring - Hvad skal jeg lave/skrive om? Hvem skal involveres? Hvordan får jeg det stablet på benene? osv. osv.

Denne challenge er egentlig, som udgangspunkt, ret simpel: Jeg skal blogge hver dag i 30 dage (du kan læse mere her: http://www.nouw.com/nouw30daychallenge). Det i sig selv burde vel egentlig være en smal sag (selvom jeg i forvejen arbejder aalllllt for meget), men da jeg jo gerne vil have en masse af jer til at følge med og samtidig bruge udfordringen til at komme "steppet videre" i denne blogverden, så er øverste etage virkelig kommet på overarbejde ;-) Har du idéen over dem alle, så er min hotline altid åben ;-)

Planen er endnu ikke helt klar, men én ting er sikkert - jeg får brug for jeres hjælp og jeg har travlt, da udfordringen starter allerede på mandag d. 22. januar og løber til d. 20. februar. Jeg satser på, at jeg har nyt til jer omkring mine planer i morgen, fredag. Så følg endelig med :-)

Udover at blogge hver dag i 30 dage, findes vinderen ud fra hvem Nouw (Bloggerportalen, hvor jeg har min blog) mener, har vist størst engagement og som har involveret sig mest under konkurrencen. Præmien vil være helt vild at vinde.....En weekendtur tur til Paris med en ven, hvor jeg får muligheden for at skrive en artikel med Paris tips til Nouws Magasin. Derudover vil vinderen vil blive interviewet til Nouws magasin i Sverige, Norge, Finland, Danmark & Polen. Kunne det da bare lige være for fedt eller hva'.....I MÅ VIRKELIG HJÆLPE MIG <3

Uanset hvad, så husk én ting - KEEP SMILING.

Knus Tine <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Som mange af jer sikkert ved, så holder jeg i mit fotostudie en del fødselsdagsarrangementer...ret mange faktisk. Det bliver til mellem 100-150 stk. om året med besøg af ca. 13-1500 søde supermodeller mellem 6-13 år.

Det hele startede tilbage i 2014 umiddelbart efter at jeg havde åbnet mit studie. Min datter skulle holde fødselsdagsfest for sine veninder. Hun gik på daværende tidspunkt i 3. klasse og hvad finder man på til sådan en flok 9-10 årige tøser? De var ved at være for store til legeland. Bowlinghallen, biffen og svømmehallen var afprøvet, så der skulle tænkes i nye baner. Løsningen blev, at de skulle lege modeller for en eftermiddag i mit studie, hvor pladsen og indretningen indbyder til leg og tøsehygge (drenge er SELVFØLGELIG også meget velkomne).

I den alder kan der blandt forældrene være delte meninger om, hvor meget man skal fokusere på udseendet. Generelt synes jeg selvfølgelig at børn skal være børn og som 9-10 årige skal de naturligvis IKKE gå med makeup. Men når det så er sagt, så er det bare noget helt andet, der interesserer børn i dag i forhold til da jeg var 10 år. En skattejagt og en ispind imponerer bare de færreste - trist nok. Derimod så nyder 95% (vil jeg gætte på) af alle piger mellem 6-13 år (målgruppen) at få håret sat fint, få lov til at prøve lidt makeup og give den gas foran kameraet. Hvem får ikke lov til at klæde sig ud til fastelavn eller halloween? I bund og grund er der jo ikke den store forskel, så længe det hele leges ind og de hygger sig....og det gør de i den grad, tør jeg god sige :-)

Klar til besøg af en flok skønne tøser

Til fødselsdagsarrangementerne får pigerne selv lov til at bestemme, hvordan deres hår skal sættes. Mange vælger krøller, men også fletninger, glat hår, hestehaler osv. er populære. Derudover lægger jeg en meget let makeup. Ofte ses den slet ikke på billederne, men pigerne synes selv, at de bliver super fine og nyder at få lov. Med ca. 8-10 min. til hver detager, er jeg efterhånden tæt på verdensmester i at krølle hår på no time, mens der snakkes om sportsinteresser, lektier....og nogle gange kærester ;-) De er bare så søde og tillidsfulde <3

Der styles på livet løs...

Jeg gør altid MEGET ud af at byde pigerne ordenligt velkommen og fortæller dem, over en velkomstdrink, om dagens program, så alle kan føle sig trygge. De får naturligvis også at vide, at det hele er helt frivilligt og at det er meget vigtigt at sige fra, så man kun gør det man har lyst til, så det bliver verdens bedste fødselsdagsfest. Det er pigerne heldigvis rigtig gode til. Jeg gør også meget ud af at rose dem - ikke kun hvor fine de er blevet efter stylingen, men i særdeleshed hvor søde, fornuftige, dygtige, glade osv. de er. Alle har deres egen forcer og det skal anerkendes og fremhæves, så det ikke kun handler om, hvem der bliver smukkest. Det fordrer ikke et godt selvværd. Jeg får heldigvis rigtig mange mails fra søde forældre, der fortæller om hvor sjovt deres døtre har haft det og ofte også hvordan arrangementet har påvirket pigernes selvværd og selvopfattelse positivt. Jeg bliver lige rørt hver gang, da jeg virkelig gør mit ypperste for at få alle til at føle sig godt tilpas.

Mens jeg styler og fotografer pigerne, har mødrene ofte tilberedt lidt lækkert at spise, som indtages i mit lille spisehjørne hvor jeg dækker op i rigtig tøsestil. Derudover plejer de skønne supermodeller nemt at finde på lege, der ofte involverer alt mit udklædningstøj

Uhmmmmm, der er virkelig nogle mødre, der er kreatime og kører stilen ud med cupcakes med "tøsepynt" i form af makeup, tasker mv. lavet i fondant

For at sikre at det hele går korrekt til, skal forældrene udfylde en seddel, hvor de giver tilladelse til styling, fotografering, offentliggørelse af billeder osv. Dvs. jeg offentliggør naturligvis ikke billeder uden forældrenes tilladelse. Mange er dog så søde at give tilladelse til, at jeg må hænge billederne op i mit studie, dele dem på diverse sociale medier og mange af weekendens supermodeller har også tilladt mig at vise jer lidt billeder. Men det er selvfølgelig helt frivilligt og der er naturligvis fuld respekt for forældrenes beslutning, unset hvad de føler, der er det rigtige for dem og deres børn.

Efter hver fødselsdag har jeg et stort redigeringsarbejde foran mig, da billederne skal finpudses. I løbet af 2-3 dage modtager hver pige et login til deres eget billedegalleri, som består af alle de billeder, som de er med på. Alt i alt er der ca. 15 enkeltportrætter (stående, siddende, liggende osv.), venindebilleder (alle 2 og 2. Dvs. med 10 piger, er der 9 venindebilleder til hver), 10-12 gruppebilleder samt dagens højdepunkt - FJOLLEBILLEDET, som vi altid slutter af med, lige inden pingerne bliver hentet. Her får pigerne mulighed for at klæde sig ud med noget af alt det udklædningstøj, hårbånd, hatte mv., som jeg har i studiet. Det bliver de heldigvis aldrig for store til.....og de giver den virkelig gas :-)

Åhhh, jeg elsker elsker eeeeeeeelsker mit job og føler mig SÅ priviligeret over, at jeg kan være med til at fejre så mange søde piger og give dem og alle deres veninder en oplevelse, de aldrig glemmer <3

Har du også en datter (eller søn, for de er SELVFØLGELIG også meget velkomne, selvom det hele er lidt lyserødt), der også drømmer om at holde verdens fedeste fødselsdagsfest, så send mig endelig en mail på info@bytineT.dk. Du kan også læse mere på min hjemmesiden (www.bytineT.dk)

Keep smiling :-)

Knus

Tine

Nogle af weekendens søde modeller. Pigerne vælger selv hvilken frisure de ønsker...

Likes

Comments

Så er juleferien ovre for denne gang og hold da op, hvor har vi bare nydt den. Koblet total af. Minimalt med computertid, men bare hygget og været sammen.

Startede ud med en hyggedag med julegaveshopping, lækkermad, spa og massage samt overnatning i Kbh. med manden min. Den helt perfekte måde at starte ferien på.

D. 22. december stod den på fejring af Filippa sammen med hele familien, da hun d. 23. december officielt kunne kalde sig teenanger. Da hun i sin tid - helt uplanlagt og lidt før forventer - valgte at kigge ud dagen inden juleaften, har vi i alle 13 år taget i Tivoli på hendes fødselsdag. Det har aldrig været noget med at flyve rundt i diverse forlystelser, men mere bare en "fødselsdags-hygge-og-komme-i-julestemning-tur", hvor varme slikkepinde og Galopbanen med kuglekast har været højdepunkterne. I mange blev turen afsluttet med en kæmpe burger på Hard Rock Café, men efter at de flyttede fra Tivoli, har det bare ikke været det sammen, så I år havde Filippa selv valgt, at fødselsdagsmiddagen skulle indtages i Grøften....det er nu også altid godt.

Inden vi så os om, var det juleaften og hele familien kom til lækker julemad, som -altid, næsten uanset hvor vil holder juleaften, tilberedes af min dejlige farmand, der bare er verdensmester i sprøde svær :-)

Da mit efterår altid er super travlt med stort set ingen fridage (som i SLET ingen), går jeg som regel på juleferie lidt før de fleste og lukker helt ned mellem jul og nytår. Første dag efter ferien skulle efter planen være d. 3. januar, så jeg kunne få en sidste hyggedag med mine 2 tøser inden de skulle tilbage i skole, men allerede d. 2. januar startede resten af Danmark helt tydeligt på arbejde igen og både mails, telefonopkald, og facebookbeskeder tikkede ind i lystig ind, og inden jeg så mig om var der to aftaler i kalenderen.

Først med søde Emma, som jeg efterhånden har taget billeder af en del gange. Hun er bare helt utrolig fotogen og SÅÅÅ sød. Tidligere har den dog altid stået på billeder i studiet, men heldigvis var vejret med os i tirsdags, så vi fik en masse lækre billeder udendørs. Hvad siger I, er hun ikke bare lidt go'?

Senere på dagen stod den på photoshoot med Haribo (slik!!). Kan desværre ikke fortælle så meget eller vise bileder, da de jo planlægger deres kampagner et godt stykke ud i fremtiden, men så snart jeg får lov, skal jeg nok dele lidt billeder :-)

De seneste dage har også været godt travle med både familiefotograferinger, makeovers, fotografering af Køges nye "byrødder" og ikke mindst en fødselsdagsfest for søde Mia, hvis far desperat kontaktede mig et par dage inden, da deres oprindelige fødselsdagplan var gået i vasken. Heldigvis kunne jeg fremtrylle et hul til 6 søde piger, så Mia kunne blive fejret med manér.

I morgen venter endnu en dejlig opgave hvor 30 dygtige ejendomsmæglere skal foreviges - både sammen og enkeltvis.....hvor har jeg det i grunden godt.

Som godt alle sammen og se nu at få jeres skønhedssøvn (sagde tossen, der endnu sidder ved computeren og arbejdet!)

Knus Tine

Likes

Comments

Hi alle sammen :-)

Jeg sad i går aftes og havde lavet et langt indlæg om alle de dejlige og spændende ting, der var sket i går, men lige som jeg skulle til at trykke på "offentliggør", var det bare noget i mig, der stoppede mig!!!

Ja vist, havde jeg nydt min første halve fridag i laaaaaaang tid og fået gjort rent i studiet, klaret en masse praktisk, spist æbleskiver med nogle skønne mennesker og traditionen tro bagt julesmåkager med svigerfamilien, MEN min samvittighed og mit gode hjerte bød mig pludselig bare ikke at "prale" med det.

Selvfølgelig skal man have til lov til at glædes over de gode dage og alt det skønne man oplever, men mine tanker faldt pludselig på alle dem, der i disse dage (eller generelt) ikke har så meget at glædes over. Måske har man mistet nogle kære (tænker selv på min søde mormor, som jeg mistede i foråret), måske har sygdom, arbejdsløshed, skilsmisse eller andet trist ramt og selvom vi (7-9-13) har været forskånet for de helt store kriser, så tror jeg, at de fleste af os kan sætte os ind i, hvordan det må være, at være trist i disse dage, hvor traditionen byder, at vi skal glædes og hygge os.

Straks går min lille iværksætterhjerne i selvsving og idéerne flyver rundt - hvordan kan jeg gøre en forsked? Naturligvis kan jeg ikke hjælpe alle, men kan jeg gøre bare en lille forskel for én familie, så behøver jeg ikke flere julegaver i år :-)

Juletræ, pynt, flæskesteg, rødkål, kartofler, ris a la mande, vin, sodavand, chips og guf er nu indkøb til "vinderen" og derudover står studiet klar til familiebilleder, som også er den del af gaven.

Jeg håber derfor, at I vil hjælpe mig med at finde den "helt rigtige" familie/person, for hvem min lille jule-hilsen kan gøre den aller største forskel. Jeg stiller ingen krav, men stoler på at DU ved hvem, der fortjener det aller mest. Vinderen skal kunne møde op i mit studie i Køge på tirsdag d. 19.12.17 kl. 08.30 til fotografering og afhentning af præmien.

Skriv i kommentaren hvem DU synes fortjener præmien og ikke mindst hvorfor. Skriv også gerne hvor mange personer familien består af og alder/køn på evt. børn. Jeg vil udvælge den helt rigtige vinder på søndag aften d. 17.12.17 kl. 20.00 og herefter kontakte dig pr. mail, hvorefter jeg håber, at du hurtigt vil formidle kontakten. Man er naturligvis også velkommen til at nominere sig selv og sin egen lille familie.

Lad os sammen sprede juleglæde <3

Ha en dejlig dag

Knus Tine

Likes

Comments

Så er det sørme nu, at min lille blog går i luften - hvor vildt er det lige? Det har knageme taget sin tid. Har gået med planerne det sidste års tid, men den ene dag har bare taget den anden.....I holder mig jo heldigvis travlt beskæftiget i studiet :-)

Jeg har haft blogge det sidste ½ års tid, men ikke rigtig haft tiden til at sætte mig ordentligt ind i det hele og få sat den pænt op, men nu skulle det være.....sørme så.

Og hvorfor pokker så en blog, er der måske nogle af jer, der vil tænke?

Jeg har gennem de sidste 4 år, hvor jeg har haft //bytineT (www.bytineT.dk), postet rigtig mange billeder på Facebook for at fremvise alle "mine" søde og dygtige supermodeller (selvfølgelig kun dem, der selv har lyst til at blive vist frem), men Facebook har, over de seneste år, absolut ikke gjort det nemmere for os små selvstændige at komme ud med vores budskaber, uden at skulle bruge en mindre formue på annoncering mv. Dette ønsker jeg af princip ikke, da min opslag sjældent er direkte reklameopslag, men mere glæde og optur over skønne oplevelser med dejlige mennesker i mit studie. Derudover har jeg en masse på hjertet og Facebook er bare ikke skabt til lange romaner - thi hi.

Derudover sker der i øjeblikket HELT VILDT mange spændende ting - både privat, men i særdeleshed for mit lille fotostudie, hvor der er kæmpe store forandringer undervejs. Jeg vil stadig fortsætte med mange af de nuværende aktiviteter, men jeg kan næsten ikke vente med at fortælle jer om alt det nye, der er på vej.....det bliver SÅÅÅÅÅ spændende... 2018 bliver et fantastisk år....i can feel it ;-)

Jeg håber rigtig, rigtig. rigtig meget, at du har lyst til at følge med og jeg lover til gengæld, at jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at lave nogle sjove, spændende, seriøse, inspirerende og måske lidt fjollede blogindlæg, der gør, at du "hænger fast".

Ha en skøn aften derude folkens - vi ses inden længe.

Knus

Tine

info@bytineT.dk


Likes

Comments