Hvis i, ligesom jeg, synes at det er mega fedt at sund mad også kan være lækkert, så læs med her!
Jeg har nemlig fundet et lækkert alternativ til nogle sunde morgenmadsvafler. Disse kan man spise med god samvittighed, da de hverken indeholder mel eller sukker.

Opskriften er:

- 200 g blendet havregryn
- 4 dl mælk
- 2 æg

Det er mega nemt og smager lækkert! :) Som det søde til, kan du evt. mose noget banan ovenpå eller pluk nogle friske bær til. Hvis du slet ikke kan undvære det virkelig søde, kan du købe sukkererstatning, som er et sundere alternativ til det rigtige sukker. For eksempel det her:

God appetit <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hair Volume - New Nordic

Jeg vil i dette indlæg fortælle jer en af mine allerbedste råd til sundt og langt hår. I perioden marts - juni 2014 begyndte mit hår, at knække helt vildt. Jeg har altid haft tykt og sundt hår, men i den periode ændrede det sig virkeligt! Min redning blev i aller først omgang ekstensions og det havde jeg ca. på i et hår. Kort tid efter at jeg havde taget mine ekstensions ud, opdagede jeg et helt nyt mærke, nemlig: Hair volume. Jeg havde hørt rigtigt godt om de her piller og derfor gav jeg dem en chance. Det var den bedste beslutning jeg nogensinde havde taget vedrørende mit hår.

Jeg er normalt lidt skeptisk omkring, at tage piller men de her var jeg helt rolig omkring, da de er lavet af naturlige ingredienser. Allerede 2 måneder efter var mit hår tykt og var vokset en stor del!!

Her på dette billede kan i se, hvor stort og tykt mit hår er blevet på bare 2 måneder. Mit hår var virkelig skidt og knækket før, hvilket i kan se på billedet til venstre. Jeg blev virkelig selv overrasket og meget glad for "forvandlingen".

Udover tabelletterne, prøvede jeg at holde mit hår sundt med hårkur og varmebeskyttelse. Samlet set voksede mit hår flot ud igen og gav mig et virkelig tilfredsstillende resultat. Dette indlæg er ikke sponsoreret, men jeg ville lige dele disse fantastiske tabelletter med jer. Jeg fandt mine i Matas, som forhandler dem.

- PS. Det hjælper kun på håret på hovedet :-)

Her er et billede, der viser hvor langt og tykt mit hår er blevet i dag. Tak til Volume Hair!!

Likes

Comments

#justinbieber


I går optrådte Justin Bieber i parken, og hvilken fest det var!!! Fra første minut satte Justin gang i de 45.000 mennesker, og stemningen blev kun bedre og bedre! Han kom på lige til tiden og åbnede hele ballet med "Mark my words". Justin var nåede nærværende og på, og alt i alt var det bare en skide god koncert. Han var åben og spurgte ind til Danmark og havde endda danske børn op på scenen!! Mange anmeldere havde kritiseret Justin for ikke, at være "glad" på scenen. Dette kommenterede han dog også på, hvor han fortalte at man ikke behøver, at smile for at være glad. Han koncentrerede sig bare og nød alle oplevelserne.


Han gav noget af et show og der var især kuldegysninger da hele stadion sang med på hans akustiske version af "Love Yourself".

Jeg var inde og se Justin i parken i 2013 også. Denne koncert var også fantastisk! Dog kan disse koncerter ikke sammenlignes. De var forskellige på hver deres måde. Justin var selvfølglig blevet mere voksen, og dette kan både mærkes på hans performance og hans musik. Musikken er dog stadig fantastisk! Og han giver jo altid sig selv 100% i hans performance og dansetrin. Alt i alt, var jeg virkelig glad for at få denne oplevelse. Justin roste København og fortalte, hvor stor en aften det også var for ham.

Det var i hvert fald et fantastisk show, som blev afsluttet med "Sorry"! Til jer der var med, så håber jeg i havde en lige så god aften som jeg :-)

Likes

Comments

Et af de trends der er meget populære for tiden, er "lag på lag". Jeg elsker dette look, da det både er meget afslappet, men samtidig ser så flot ud. En anden grund til at jeg elsker looket er, at man selv sammensætter det efter sin egen smag. På den måde bliver en populær trend unik og sin helt egen. Her er fire forskellige eksempler, der kan give lidt inspiration til din måde at udtrykke din "lag på lag" på.


Du kan finde linket til de forskellige sæt ved, at trykke på hver enkelt billede :-)

Likes

Comments