Hej igen. Nu er det vist på tide, at jeg får taget mig sammen og får fortalt jer lidt hvad der er sket henover foråret og sommeren. Som jeg skrev i mit seneste indlæg, så blev jeg syg i vinters. Jeg havde en meget slem omgang kyssesyge, som tog meget på min energi og mit helbred. Jeg var syg i Ca. 6 måneder, så det var en hård omgang - men nu er jeg klar og frisk til at komme igang med både skolen og bloggen igen.

I foråret slog min eks kæreste og jeg op, det var en hård omgang med mange skænderier og følelsesmæssige breakdowns. Vores forhold var meget usundt, da vi havde mange trust issues, og det skabte mange ligegyldige skænderier, og det gjorde mig ikke andet end ked af det til sidst.

Men jeg er kommet godt videre og jeg er mere lykkelig, end jeg har været i næsten halvandet år. Vi har ikke kontakt til hinanden mere, og det er nok også det bedste.

Tilbage til delen med at jeg er lykkelig - Jeg har fået mig en ny kæreste, og han er så skøn! jeg glæder mig til at fortælle mere om ham senere!

Jeg håber, at det her post har givet jer et indblik i min meget lave aktivitet her på bloggen.
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen. Jeg beklager meget, at jeg ikke har updatet jer de sidste par dage, men jeg har simpelthen været så syg. I dag kom min veninde forbi, og vi lavede lidt lækkert mad. Der er intet bedre end at slutte en nederen mandag af med et super lækkert måltid. Maden består af noget lækkert kalvekød, kartoffel rösti, bulgursalat med pesto og edamame bønner med pesto. Det kan uden tvivl anbefales!

I morgen skal jeg i skole igen, og jeg håber derfor på, at jeg er rask nok til at lave noget fedt til jer efter.

Likes

Comments

Hey sweeties. Som overskriften siger, så handler dette post om hvad der venter mig i 2017. Der kommer til at ske spændende ting, som jeg glæder mig mere end et lille barn til at vise og fortælle jer om.

Det første jeg ser frem til er min tur til København d. 3-5 marts. jeg skal deltage i et EU-topmøde for unge, og jeg ser vildt meget frem til det. Udover topmødet skal jeg selvfølgelig shoppe lidt og ud at spise på nogle lækre caféer med mine to veninder, som også deltager i mødet. Som I nok allerede har tænkt jer til, så er jeg interesseret i politik. Jeg synes det er fedt, at vi i vores land har mulighed for at ytre os, selvom vi ikke er voksne endnu.

Den næste store begivenhed der kommer til at ske er nok den største i 2017. I påskeferien rejser jeg til Beijing i Kina, og det bliver så vildt! Jeg glæder mig så meget til at se og opleve Kina. Mens jeg er i Kina skal jeg blandt andet se den kinesiske mur, og selvfølgelig alle de andre fede ting der er at se. Jeg glæder mig til at se og smage maden derhenne, for har hørt, at nogen er blevet skuffet, hvor andre er blevet meget overrasket. Jeg glæder mig til at få taget en masse lækre billeder, mens jeg er der. Det bedste af det hele er, at min bedste veninde skal med, så det bliver super hyggeligt.

Til sommer skal jeg højst sandsynligt ud at rejse med mine 7 veninder, og det bliver den vildeste ferie. Vi er ved at finde ud af hvilket land og hotel vi regner med at tage til. Indtil videre har vi snakket om Tyrkiet, Bularien og Grækenland. Jeg håber inderligt, at det bliver til noget, for der er intet bedre end en charterrejse, også endda med sine veninder.

Udover det er der en masse koncerter jeg gerne vil og skal til, men dem hører i mere om senere.

Likes

Comments

Nu sidder jeg her med min første blog og mit første post, og jeg er både spændt, super engageret og en lille smule nervøs over hvordan det kommer til at blive fremover. Jeg skal til at update alle jer omkring mine udfordringer og ikke mindst de gode stunder jeg kommer til at opleve. Jeg glæder mig.

2017 bliver året hvor jeg starter mit nye liv som blogger, og jeg håber bestemt, at det kommer til at blive en god rejse for mig.

Likes

Comments